24 Hores de la Vall del Tenes | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/24-hores-de-la-vall-del-tenes/ FormulaRapida.net is a website that inform about Motorsport in Catalan, Spanish, English and French. Wed, 06 Sep 2023 19:19:55 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.2 https://formularapida.net/wp-content/uploads/2019/05/cropped-fr-twt-400x400-blue-32x32.jpg 24 Hores de la Vall del Tenes | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/24-hores-de-la-vall-del-tenes/ 32 32 L’equip RRB RACING guanya la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes – Gran Premi Barnasfalt https://formularapida.net/lequip-rrb-racing-guanya-la-xliii-edicio-de-les-24-hores-internacionals-de-resistencia-en-ciclomotors-de-la-vall-del-tenes-gran-premi-barnasfalt/ https://formularapida.net/lequip-rrb-racing-guanya-la-xliii-edicio-de-les-24-hores-internacionals-de-resistencia-en-ciclomotors-de-la-vall-del-tenes-gran-premi-barnasfalt/#respond Wed, 06 Sep 2023 19:19:55 +0000 https://formularapida.net/?p=185339 Aquest cap de setmana, en el Circuit de Can Montcau, situat a Lliçà d’Amunt, ha sigut l’escenari d’un emocionant esdeveniment del motor: la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes – Gran Premi Barnasfalt. Amb un total de 38 equips inscrits i més de 150 pilots […]

L'entrada L’equip RRB RACING guanya la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes – Gran Premi Barnasfalt ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Aquest cap de setmana, en el Circuit de Can Montcau, situat a Lliçà d’Amunt, ha sigut l’escenari d’un emocionant esdeveniment del motor: la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes – Gran Premi Barnasfalt. Amb un total de 38 equips inscrits i més de 150 pilots en cursa, s’ha demostrat que el món del ciclomotor té un futur molt comprometedor

Aquesta edició ha tornat a batre el rècord d’equips inscrits després de la pandèmia, fet que ha donat vida a una cursa espectacular i plena d’emoció amb un total de 152 pilots, amb 4 equips S20, 3 equips internacionals, 1 equip de fèmines, 1 equip mixte, 2 equips Master 40 i 4 equips locals dels diversos municipis de la Vall del Tenes. On destaquem la major participació femenina que s’ha tingut mai, amb un total de 7 pilots femenines. Destacar també els 12 pilots internacionals, amb pilots francesos i italians i una gran participació d’equips de joves pilots S20. Fet que demostra el constant creixement d’aquesta cursa i la seva internacionalitat. A banda, hi han participat pilots de gran renom del món de l’Enduro i Motocross, entre ells destacar: Sergio Navarro Huertas, Alejandro Navarro Huertas, Anna González Tomas, Bernat Cortés Picarzo, Oriol Mena Valdrearcos, Rubén Luengo, Hugo Cuesta Lera, Laia Manté Solà, Alejandro Ceballos Lopez, Yago Dominguez Oliva, Marc Truyols Cañizares.

Pel que fa a la categoria general, el guanyador de la categoria absoluta ha estat el dorsal 19, RRB RACING, amb un total de 545 voltes on hi ha el pilot Bernat Cortés, seguit pel segon classificat, el dorsal 43 – TALLERES PELAYO INNO MOLD 2, equip de Rubén Luengo, amb un total de 541 voltes. I finalment, en tercera posició de la categoria absoluta, el dorsal 17 amb l’equip MAROTTA RRB RACING que ha corregut un total de 532 voltes on hi ha el reconegut pilot Marc Truyols.

Destacar que en els entrenaments cronometrats van ser d’allò més emocionants, ja que l’equip J.Costa Junior Team, equip amb pilots S20 i tots ells de la Vall del Tenes, va aconseguir fer la volta més ràpida amb 2 minuts i 18 segons, pilotat per Hugo Cuesta. Tot i així, hi ha causa d’una caiguda a la primera volta van col·locar-se a les últimes posicions. Durant la cursa han fet una remuntada espectacular i han quedat quinzens de la classificació general.

Durant la cursa s’han viscut altres remuntades impressionants, com la de l’equip PibeMoto que va tenir un incident mecànic a la volta ràpida i va fer la sortida des de l’última posició. Aquests finalment, han quedat a la vuitena posició. També, l’equip on corre l’Oriol Mena i amb el dorsal 87, que a causa d’un problema mecànic va perdre força posicions, però que ha sigut capaç ell i el seu equip d’escalar molt amunt i col·locar-se a la cinquena posició.

Per altra banda, destacar els guanyadors de les diverses categories segons tipologia d’equips:

  • L’equip guanyador de la categoria fèmines ha sigut ZUM ZUM amb el dorsal 84 (29 de la classificació general).
  • L’equip Alella Motors amb el dorsal 14, que inclou la pilot femenina més jove de la història de les 24 Hores, Alexia Gallardo Oller, ha guanyat la categoria mixte (32ns de la general).
  • El Team J&D amb el dorsal 99 ha aconseguit la primera posició de la categoria d’Internacionals (19ns de la general)
  • RRB MASTER 40 amb el dorsal 20 s’ha endut la victòria a la categoria Master 40 (9ns de la general).
  • L’Autoescola Granollers, amb el dorsal 3 i amb pilots provinents de Bigues Riells, ha sigut el guanyador de la categoria Vall del Tenes (4ts de la classificació general). En aquesta categoria, també s’ha viscut una lluita emocionant per la segona posició entre l’equip Team La Vinya i l’equip J.Costa Junior Team. Finalment, Team la Vinya ha conquerit la segona posició del pòdium i 10ns de la classificació general.
  • I finalment, de la categoria S20, el guanyador ha sigut el dorsal 16, La Leyenda de Isla Cristina.

Quant a tipus de motocicleta, els guanyadors han sigut:

  • En el Grup 3, motors refrigerats per aigua, equip RRB Racing dorsal 19 en primera posició.
  • En el Grup 2, motors refrigerats per aire, equip Servimoto Krono Aire amb el dorsal 67.
  • En la categoria PC2T, motocicletes de marxes, el guanyador ha estat el dorsal 26, equip Escuderia SBK Motos malgrat que han tingut algun inconvenient mecànic durant la cursa l’han pogut finalitzar i quedar a la 35a posició.
  • I finalment, a la categoria PC2TS, motocicleta de marxes i de sèrie, ha guanyat l’equip amb el dorsal 77, Sokad Racing.
Altres aspectes a destacar

Cal destacar l’èxit d’afluència de públic un any més, i durant un cap de setmana que l’espectacle del motor ha estat més viu que mai, ja que a pocs quilòmetres també se celebrava el Gran Premi Catalunya – MotoGP.

Altres aspectes a esmentar de la cursa ha sigut la variabilitat meteorològica amb fortes ratxes de vent que ha dificultat el pilotatge dels pilots en algunes ocasions, sobretot la matinada de diumenge. Finalment, la pluja no ha sigut protagonista.

Aquesta edició també s’ha treballat per a una ampliació de la Zona Village, un espai de restauració, stands, foodtrucks, concerts i espectacles, i un ampli ventall d’activitats i entreteniment per a tots els assistents. A més, es va posar en marxa un servei de bus gratuït per facilitar l’accés al recinte des del centre de Lliçà d’Amunt, en col·laboració amb TLA Lliçà d’Amunt.

Finalment, cal fer una especial esmena a l’exhibició infantil de dissabte a la tarda amb l’acadèmia Motoffroad que va ser un èxit total amb 80 inscrits.

L’organització Grup 24 Hores, conjunt de voluntaris, expressa el seu més sincer agraïment als patrocinadors oficials, col·laboradors oficials i institucions locals, i a tots els participants que han fet possible aquest esdeveniment èpic i d’èxit rotund.

L'entrada L’equip RRB RACING guanya la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes – Gran Premi Barnasfalt ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/lequip-rrb-racing-guanya-la-xliii-edicio-de-les-24-hores-internacionals-de-resistencia-en-ciclomotors-de-la-vall-del-tenes-gran-premi-barnasfalt/feed/ 0
Gran expansió en la XLIII edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes https://formularapida.net/gran-expansio-en-la-xliii-edicio-de-les-24-hores-de-la-vall-del-tenes/ https://formularapida.net/gran-expansio-en-la-xliii-edicio-de-les-24-hores-de-la-vall-del-tenes/#respond Sun, 30 Jul 2023 17:28:02 +0000 https://formularapida.net/?p=183647 El passat dijous, dia 20 de juliol, es va celebrar la presentació de la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes a l’Ateneu l’Aliança de Lliça d’Amunt Una presentació marcada per les novetats que es podran viure en aquesta nova edició. Una cursa que cada any […]

L'entrada Gran expansió en la XLIII edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El passat dijous, dia 20 de juliol, es va celebrar la presentació de la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes a l’Ateneu l’Aliança de Lliça d’Amunt

Una presentació marcada per les novetats que es podran viure en aquesta nova edició. Una cursa que cada any presenta un creixement constant en participants i amb una expansió clara cap al motor internacional.

El president del grup 24 Hores, Francesc Padró, va agrair la col·laboració del grup 24 Hores ja que fa 43 anys que col·laboren amb aquesta cursa, la qual cada cop va agafant un color més internacional i amb la presència de divendres marques de motors locals reconegudes mundialment. També va agrair la participació i presencia de les institucions públiques i els patrocinadors que fan possible aquest esdeveniment.

Expansió de la cursa

A tan sols dos dies del tancament del període d’inscripcions, es presenta un nou rècord de 36 equips inscrits, aquests han estat inscrits amb un ritme considerable durant les primeres setmanes, fet que ha ajudat la millora de la nova pàgina web amb un nou sistema d’inscripcions en línia que ha facilitat el tràmit als equips que volen participar en aquesta edició.

Entre els equips es destaca: 5 equips Sub20, 1 equip de fèmines i dos de Mixtes, 2 equips Master40, 2 equips internacionals i 5 de la Vall del Tenes.

Copyright: 24h Vall del Tenes

Padró afegia en relació amb els pilots i les màquines:

“En aspectes tècnics les motos estan més perfeccionades i amb pilots de talla professional que participaran en aquesta edició, fet que donarà un reconeixement i una expansió encara més gran a la cursa”.

Millores pel públic

Com en l’edició anterior l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt juntament amb el Grup 24 Hores facilitaran l’accés al circuit amb uns autobusos TLA llançadora que sortiran des del poble de Lliçà d’Amunt per facilitar l’accés al públic, i també pàrquings habilitats per tot aquell que es vulgui desplaçar a la cursa amb el seu vehicle.

Nova Exhibició Infantil

Carme Riera també va anunciar que hi haurà un nou model d’exhibició infantil amb la col·laboració de Motoffroad, els inscrits es dividiran entre motos de marxes i automàtiques. Les inscripcions estaran obertes des del dia 16 d’agost a la pàgina web de 24 Hores, i estarà obert per infants entre 4 i 12 anys. Carme Riera, també va fer el reconeixement en Biel Font Muñoz, guanyador del Concurs de Dibuix de la Vall del Tenes. Un concurs amb la col•laboració de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i les escoles i instituts dels pobles de la Vall del Tenes. També es va anunciar que hi haurà una selecció dels dibuixos exposats a la Biblioteca de Ca l’Artigas, de Lliça d’Amunt, des de l’1 de setembre al 20 d’octubre.

Joan Naudó: “Les 24 Hores estan més vives que mai.”

El vicepresident de les 24 hores juntament amb en Manel Ferriol van agrair als membres de la nova junta, a totes les institucions que formen part d’aquesta cursa. En aquesta presentació es va anunciar novament aquest relleu calmat, però que ha iniciat en aquesta edició per poder dur a terme un canvi generacional de la cursa.

Copyright: 24h Vall del Tenes

El Sr. Josep March, representant de la secretaria General de l’Esport a Barcelona, va insistir en la millora de la competició en relació a la participació femenina dins del món del motor i l’agraïment al Grup 24 Hores per fer un esforç i fer possible aquest tipus de cursa on la participació femenina hi és i està en increment, també va fer èmfasi al projecte que es porta a terme des de la Secretaria General de l’Esport: Jugo com una nena, que estarà disponible fins al dia 24 de setembre.

Millores en les instal·lacions

Alex Garriga, nou membre de la junta va indagar en les millores del circuit de cara a aquesta edició, amb la nova instal·lació d’un pont nou que juntament amb les millores del nou Paddock i la quarta zona de rec al circuit de Can Montcau (Lliçà D’Amunt) aquests fets fan que millori la cursa a nivells d’organització.

Finalment i en relació a les millores anteriors, el Sr. Ignasi Simon, alcalde de Lliça d’Amunt, va exposar la intenció i treball continuo que s’està realitzant des de l’Ajuntament per poder tenir llest l’emplaçament fixe i fer real un circuit permanent en el recinte de Can Montcau.

També va afegir que s’ha obert un nou camí que agilitzarà l’accés al públic des de l’aparcament del Polígon de Can Montcau fins a la tanca de BIOKIT Werfern. També ja s’ha presentat el projecte executiu de la reforma i reconstrucció de la Masia de Can Montcau, local que es buscarà una finalitat en relació amb el Grup 24 Hores i aquest gran esdeveniment del motor.

Copyright: 24h Vall del Tenes

Seguiment de la cursa

Novament, la cursa es podrà seguir en directe amb l’Streaming de les xarxes socials 24 Hores, realitzat per Fórmula Ràpida. Amb una major quantitat de càmeres respecte a la passada edició. Fet que farà que el públic que no pugui assistir al circuit de Can Montcau o les hores de menys afluència de públic, es pugui gaudir de la cursa des de casa i amb la major qualitat possible.

Com va destacar el Sr. Padró i Sr. Simon, aquest any s’està realitzant una millora en relació a l’àrea de comunicació i les xarxes socials del Grup 24 Hores per poder obtenir tota la informació al moment i més fàcil, i poder seguir guanyant reconeixement a nivell nacional i internacional.

La cursa es disputarà el cap de setmana de l’1, 2 i 3 de setembre al circuit de Can Montcau (Lliça d’Amunt) amb la coincidència del Gran Premi de Catalunya de MotoGP, fet que farà que aquesta XVIII edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes sigui una de les millors edicions de la història.

L'entrada Gran expansió en la XLIII edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/gran-expansio-en-la-xliii-edicio-de-les-24-hores-de-la-vall-del-tenes/feed/ 0
S’obren les inscripcions per la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes https://formularapida.net/sobren-les-inscripcions-per-la-xliii-edicio-de-les-24-hores-internacionals-de-resistencia-en-ciclomotors-de-la-vall-del-tenes/ https://formularapida.net/sobren-les-inscripcions-per-la-xliii-edicio-de-les-24-hores-internacionals-de-resistencia-en-ciclomotors-de-la-vall-del-tenes/#respond Tue, 11 Jul 2023 16:49:28 +0000 https://formularapida.net/?p=182689 L’1 de juliol de 2023 es va obrir el període d’inscripcions de la XLIII edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes L’edició XLIII de les 24 hores s’apropa, i a falta de 7 setmanes per la cursa al Circuit de Can Montcau (Lliça d’Amunt), els preparatius d’aquesta només fan que accelerar-se. El […]

L'entrada S’obren les inscripcions per la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
L’1 de juliol de 2023 es va obrir el període d’inscripcions de la XLIII edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes

L’edició XLIII de les 24 hores s’apropa, i a falta de 7 setmanes per la cursa al Circuit de Can Montcau (Lliça d’Amunt), els preparatius d’aquesta només fan que accelerar-se.

El període d’inscripcions per a tots aquells equips que vulguin participar a la cursa es va obrir el dissabte 1 de Juliol, i des d’aleshores, més de 20 equips s’han inscrit per disputar la històrica prova.

Les inscripcions, es poden realitzar a travès del web oficial de la cursa, a: 24hores.cat amb un cost de 850 € per equip. Un preu únic per aforntar una cursa on amateurs i professionals estan cridats a fer història, en l’única prova d’enduro al món que combina pilots campions i pilots profesionals de trial, motocròs, enduro, Dakar i velocitat.

La cursa d’enguany es celebrarà els dies 1, 2 i 3 de septembre, dates que coincideix amb amb el Gran Premi de Catalunya de MotoGP, fet que donarà una gran projecció del Vallès Oriental a nivell mundial.

Copyright: 24 Hores de la Vall del Tenes

El Circuit de Can Montcau (Lliça d’Amunt) ja s’està preparant per a una de les edicions més igualades de la història. On s’espera una gran participació en un traçat millorat respecte l’edició anterior. A més a més, les millores també s’ofereixen al públic, amb una oferta lúdica inugalable on la coincidència amb el Gran Premi de Catalunya de MotoGP, donarà a grans sinergies.

Els equips amb més història de les 24 hores ja han confirmat la seva participació per formar part de la graella d’enguany. Una graella que ja és segur comptarà amb presència andalusa i italiana, a més d’equips mixtes i femenins, fent de les 24 hores una cursa molt inclusiva i oberta a tots els genères i edats.

Pels pilots, poder participar en una cursa on el públic (que té entrada gratuïta) està tant aprop és senzillament especial, i això fa que aquesta cursa sigui, any rere any, un éxit.

Com inscriure’s a la cursa?

A la pàgina web: www.24hores.cat pots accedir a l’apartar inscripcions on podràs sol·licitar i omplir el formulari d’inscripció fins al dia 28 de Juliol. En el web, es troba tota la informació necessària en quant a les condicions econòmiques, reglament i les llicencies sol·licitades per tal de poder participar a la cursa.

Canvi de Cicle

La generació d’enguany marcarà també un abans i un després en quant a la direcció de la cursa. Els actuals president i vicepresident, Francesc Padró i Joan Naudó, fa setmanes que treballen amb els membres de la junta, Aleix Garriga i Manel Ferriol, perquè aquests agafin pes com a caps visibles de la prova i deixar una nova generació al capdavant de la cursa.

Reviu l’edició de l’any anterior

Al canal de YouTube de les 24 Hores pots recuperar la cursa completa de l’any passat, oferida per FormulaRapida.net, amb entrevistes als pilots i molt més.

L'entrada S’obren les inscripcions per la XLIII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/sobren-les-inscripcions-per-la-xliii-edicio-de-les-24-hores-internacionals-de-resistencia-en-ciclomotors-de-la-vall-del-tenes/feed/ 0
Les 24 Hores de la Vall del Tenes confirmen la data i la nova junta directiva https://formularapida.net/les-24-hores-de-la-vall-del-tenes-confirmen-la-data-i-la-nova-junta-directiva/ https://formularapida.net/les-24-hores-de-la-vall-del-tenes-confirmen-la-data-i-la-nova-junta-directiva/#respond Sun, 09 Jul 2023 17:13:26 +0000 https://formularapida.net/?p=181610 Les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes es preparen per a l’edició número XLIII, que tindrà lloc entre l’1 i el 3 de setembre, a més de començar el procés per rejovenir la cúpula organitzadora Queda tot l’estiu per davant, però el Grup 24 Hores ja comença a preparar […]

L'entrada Les 24 Hores de la Vall del Tenes confirmen la data i la nova junta directiva ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes es preparen per a l’edició número XLIII, que tindrà lloc entre l’1 i el 3 de setembre, a més de començar el procés per rejovenir la cúpula organitzadora

Queda tot l’estiu per davant, però el Grup 24 Hores ja comença a preparar l’edició d’aquest any. La vista està posada en l’edició número XLIII, i es disputarà entre l’1 i el 3 de setembre a Lliçà d’Amunt al Circuit de Can Montcau, sota un ambient de regeneració en la junta directiva.

Novetats

Tal com s’ha esmentat en el mitjà de comunicació 9nou, el president i vicepresident, Francesc Padró i Joan Naudó, fa setmanes que treballen amb alguns membres de la junta, Aleix Garriga i Manel Ferriol, perquè vagin agafant pes com a caps visibles de la prova i deixar una nova generació al capdavant de la cursa.

Ni Naudó ni Padró tenen clar quan s’acabaran desvinculant definitivament de la junta, ja que es vol fer un relleu tranquil i acabar de consolidar els càrrecs de Ferriol i Garriga, per així realitzar amb èxit aquesta transició.

Aquests dos últims busquen rejovenir l’entitat i aportar novetats i aire fresc a la cursa, i han col·laborat en la cursa des de fa molts anys, tenint en comú l’equip del poble. Aquest relleu generacional es va originar amb l’estrena del nou circuit de Can Montcau, després de la pandèmia, tal com comenta Garriga: “Hi vam acabar entrant per inèrcia. Veies que, si no hi havia una renovació, allò es podia acabar. Coneixem gent jove, tenim entitat i creiem que podem collar perquè la gent se sumi a les 24 Hores”.

Copyright: 24 hores de la Vall del Tenes

L’actual president, Francesc Padró, pensa en un futur amb més participació de pilots, sobretot pel bon moment que viu el món de la resistència en el motociclisme. “Fa 10 o 15 anys havíem tingut problemes d’inscrits. Però durant els últims temps hem aconseguit que la indústria dels 49 centímetres cúbics s’instal·li aquí al Vallès i això ha fet que la participació vagi cap amunt”, afirma Padró.

Les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes és una prova arrelada a Lliçà d’Amunt, però també internacional i reconeguda arreu del món del motor. Cada any hi participen entre 30 i 40 equips, que signifiquen un total de 200 pilots.

Obertura d’inscripcions

De cara a l’edició número XLIII de les 24 Hores de la Vall del Tenes, les inscripcions s’obriran durant els propers dies, i es podran adquirir a la pàgina web 24hores.cat

Reviu la cursa de l’anterior edició

Al canal de YouTube de les 24 Hores de la Vall del Tenes pots recuperar la cursa completa de l’any passat en mans dels comentaristes de Formula Rapida, entrevistes als pilots, i molt més.

L'entrada Les 24 Hores de la Vall del Tenes confirmen la data i la nova junta directiva ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/les-24-hores-de-la-vall-del-tenes-confirmen-la-data-i-la-nova-junta-directiva/feed/ 0
Entrevista a Simeó Ubach: “El motocròs està entre els cinc esports més durs del món” https://formularapida.net/entrevista-a-simeo-ubach-el-motocros-esta-entre-els-cinc-esports-mes-durs-del-mon/ https://formularapida.net/entrevista-a-simeo-ubach-el-motocros-esta-entre-els-cinc-esports-mes-durs-del-mon/#respond Mon, 10 Apr 2023 15:40:18 +0000 https://formularapida.net/?p=177583 Simeó Ubach, pilot de motocròs, porta uns anys competint a un nivell molt alt, demostrant del que és capaç en cada cursa Simeó Ubach ens ha detallat la seva experiència en el Campionat de Catalunya i d’Espanya de Motocròs, destacant la seva anterior temporada, on va aconseguir dos títols. Aquesta temporada l’ha començat molt bé, […]

L'entrada Entrevista a Simeó Ubach: “El motocròs està entre els cinc esports més durs del món” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Simeó Ubach, pilot de motocròs, porta uns anys competint a un nivell molt alt, demostrant del que és capaç en cada cursa

Simeó Ubach ens ha detallat la seva experiència en el Campionat de Catalunya i d’Espanya de Motocròs, destacant la seva anterior temporada, on va aconseguir dos títols.

Aquesta temporada l’ha començat molt bé, pujant al podi en la primera cursa, però seguidament va patir una lesió que li ha complicat una mica les coses. No obstant això, no s’ha donat per vençut i té clars els seus objectius.

PREGUNTA: QUI ÉS SIMEÓ UBACH?

Simeó Ubach: Un pilot de motocròs que es va endinsar en aquest esport als quatre anys. Els meus pares em van regalar una moto i vaig començar a practicar, sense saber fins a on arrivaria. Durant els següents anys, aquesta afició va seguir creixent, ja que m’agradava i gaudia molt. Als sis anys vaig començar a competir i no vaig trigar gaire a obtenir bons resultats.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN AQUEST MÓN?

SU: Si he d’agrair a algú per haver-me ensenyat l’esport és al meu pare. Ell estava molt aficionat a l’enduro, i, de fet, vaig començar compaginant curses de motocròs i d’enduro. Va ser ell qui m’ho va ensenyar tot sobre aquest món.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

SU: Penso que si algo t’agrada ho veus molt ràpidament. Al principi tens una mica de nervis, però quan ja estàs competint, ho gaudeixes molt i tens ganes de fer-ho de la millor manera possible. Per a mi, el món de la competició és addictiu.

P: COM DE DIFÍCIL VA SER LA SITUACIÓ DE LA PANDÈMIA?

SU: El motocròs es va veure molt afectat, ja que no es pot practicar a casa. Va ser força dur. Només vaig poder mantenir-me en forma i cuidar-me al màxim. En el motocròs necessites estar constantment en contacte amb la moto.

P: CREUS QUE ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT LA MATEIXA TEMPORADA?
SU: La Federació Espanyola hi posa bastanta ajuda, ho he de reconèixer. Fan possible que no coincideixi el Campionat d’Espanya amb altres curses internacionals. Amb el Campionat de Catalunya no passa el mateix, ja que a vegades es solapa amb el Campionat Nacional. Quan comences una temporada has de tenir clars els teus objectius i saber en quines competicions vols córrer. Hi ha hagut anys que no he participat en el Campionat de Catalunya i he competit en curses internacionals per a poder formar-me el millor possible.
P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?
SU: Evidentment. Els objectius que em marco van variant de cursa en cursa. També depèn de si estàs perfectament físicament o arribes a la cursa després d’una lesió.
P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

SU: Com en qualsevol esport, amb alguns m’entenc millor i amb altres pitjor, però mai intento buscar problemes. Intento estar en un entorn sa i centrar-me molt en mi mateix. Sempre pot haver-hi alguna acció que em pot fer enfadar, però intento no mostrar-ho als altres.

P: QUI ÉS EL TEU RIVAL A PISTA?

SU: És complicat, ja que cada any hi ha variacions. Aquest serà el tercer any que estic en aquesta categoria, i m’he anat trobant amb rivals ben diferents. Ara mateix, els rivals a batre són Antonio Butrón i Carlos Campano.

P: COM ÉS LA TEVA RELACIÓ AMB L’EQUIP?

SU: És bona. Porto tres anys amb ells i tot segueix igual. El mecànic és el meu pare, ja que li encanta això, i a mi també em dona més confiança. De cara a anar als circuits, ho intento fer per la meva banda, també pensant en fer-ho de la manera més econòmica possible.

P: QUÈ SIGNIFICA PER A TU HAVER GUANYAT EL CAMPIONAT D’ESPANYA DUES VEGADES?

SU: És algo que lluites en cada entrenament, en cada cursa. Haver guanyat aquests dos títols em dona molta satisfacció, és tot per a mi, ja que quan ets petit aspires a ser campió i a tenir campionats. És un objectiu complert.

P: COM DE DIFÍCIL ÉS COMPETIR A UN NIVELL TAN ALT?

SU: És una mica més dur que qualsevol altre esport. Has de practicar diferents disciplines per estar bé físicament, no només és estar a sobre de la moto. Requereix temps i esforç. El motocròs està entre els cinc esports més durs del món.

P: COM VALORES EL TEU INICI DE TEMPORADA?

SU: La primera cursa va ser genial, ja que vaig aconseguir el podi. No obstant això, vaig patir una petita lesió a l’abductor, i va ser complicat de gestionar. Vaig competir en dues curses sense estar del tot recuperat, no vaig poder gaudir, però he mantingut les opcions en el campionat.

P: COM QUALIFICARIES LA TEVA ANTERIOR TEMPORADA?

SU: Va ser bastant bona, ja que vam aconseguir el Campionat de Catalunya de Motocròs MX Elit i el Campionat d’Espanya d’Autonomies. El meu rendiment en aquests tres anys a la màxima categoria ha anat en ascens.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

SU: Ja porto molts anys competint, no crec que hi estigui per tota la vida. Falten recursos i més implicació de patrocinadors, està complicat. Vull donar el màxim en aquests anys que em queden.

L'entrada Entrevista a Simeó Ubach: “El motocròs està entre els cinc esports més durs del món” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-simeo-ubach-el-motocros-esta-entre-els-cinc-esports-mes-durs-del-mon/feed/ 0
Entrevista a Biel Piera: “Vull seguir competint el màxim temps possible al màxim nivell” https://formularapida.net/entrevista-a-biel-piera-vull-seguir-competint-el-maxim-temps-possible-al-maxim-nivell/ https://formularapida.net/entrevista-a-biel-piera-vull-seguir-competint-el-maxim-temps-possible-al-maxim-nivell/#respond Mon, 03 Apr 2023 17:51:01 +0000 https://formularapida.net/?p=177300 Biel Piera, pilot de motocròs, està actualment en un gran moment de forma i apunta alt de cara a aquesta temporada Biel Piera ens ha explicat com va viure la temporada passada, competint al Campionat de Catalunya i d’Espanya de Motocròs, i ens ha comentat quines han estat les seves sensacions aquest inici d’any. Actualment, […]

L'entrada Entrevista a Biel Piera: “Vull seguir competint el màxim temps possible al màxim nivell” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Biel Piera, pilot de motocròs, està actualment en un gran moment de forma i apunta alt de cara a aquesta temporada

Biel Piera ens ha explicat com va viure la temporada passada, competint al Campionat de Catalunya i d’Espanya de Motocròs, i ens ha comentat quines han estat les seves sensacions aquest inici d’any.

Actualment, el pilot de Bellpuig té molt clars els seus objectius, i li dona una gran importància a anar millorant temporada rere temporada i competir al màxim nivell.

PREGUNTA: QUI ÉS BIEL PIERA?

Biel Piera: És un noi de setze anys que porta des dels tres anys anant en moto, i que actualment està competint a motocròs a nivell català i nacional en la categoria 125cc.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN AQUEST MÓN?

BP: El meu pare, perquè de jove anava en moto i quan vaig complir tres anys em va comprar una.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

BP: Vaig començar anant al circuit de motocròs de Bellpuig, on hi havia una gran esplanada. Més endavant vaig anar a circuits propers al poble, però res de circuits federats. Vaig començar a competir bastant tard, quan tenia deu anys.

P: COM DE DIFÍCIL VA SER LA SITUACIÓ DE LA PANDÈMIA?

BP: Vaig notar un canvi. Vaig començar a entrenar més el meu físic, i quan va acabar la pandèmia, em vaig veure millor. Va ser un canvi de mentalitat a l’hora d’entrenar. Tot i això, va ser dur.

P: CREUS QUE ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT LA MATEIXA TEMPORADA?
BP: A nivell nacional, fa unes setmanes que estem corrent mínim una cursa, i ens hem de desplaçar amb autocaravana, així que és una mica difícil. Divendres ja hem de marxar cap al circuit, dilluns tinc classe, i econòmicament és un esport car.
P: ET COMPAGINES BÉ AMB ELS ESTUDIS?

BP: De moment ho porto força bé. Durant l’ESO no em va resultar complicat, però ara ja estic a primer de batxillerat i és una mica més difícil. No obstant això, si t’organitzes bé t’ho pots compaginar. Jo només entreno els caps de setmana, entre setmana estudio i em dedico a treballar el meu físic.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?
BP: Depèn de la cursa, però normalment no. A més, si em conec bé el circuit ja no penso en això. Si no el conec gaire, intento mirar vídeos i informar-me.
P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

BP: És bona. Entre els pilots de Catalunya sempre ens portem molt bé.

P: QUI ÉS EL TEU RIVAL A PISTA?

BP: No, perquè a cada cursa a tots ens pot anar millor o pitjor. Els rivals van canviant d’una cursa a una altra.

P: COM ÉS LA TEVA RELACIÓ AMB L’EQUIP?

BP: El meu equip està format per la meva família, així que la relació és excel·lent. Tot és molt diferent.

P: QUÈ SIGNIFICA PER A TU HAVER GUANYAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA TRES VEGADES SEGUIDES?

BP: És un mèrit que sempre recordo, però és molt important estar en les primeres posicions en el Campionat d’Espanya.

P: COM ÉS COMPETIR EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA?

BP: Molt diferent. És un format on es corre tot el cap de setmana, hi ha molt nivell, i, a més, els circuits són molt grans. És un aprenentatge.

P: COM VALORES EL TEU INICI DE TEMPORADA?

BP: Ha estat regular. Tenia unes expectatives molt altes, però, tot i això, ha estat bé. En el Campionat de Catalunya vaig començar una mica fluix, però m’he anat refent, i al d’Espanya he estat entre els quinze pilots més ràpids durant totes les curses. Espero estar entre els deu millors en un futur.

P: COM QUALIFICARIES LA TEVA ANTERIOR TEMPORADA?

BP: Va ser un any bastant bo. A nivell nacional vaig anar de menys a més, aconseguint estar entre els deu millors durant l’última prova. A nivell català es va decidir el campionat a l’última cursa, així que va ser molt interessant.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

BP: Aquest any és l’últim corrent en 125cc per a mi, i l’any vinent hauria de córrer amb una moto 250cc. De cara als estudis, no tinc gaire clar el que faré. Vull seguir competint el màxim temps possible al màxim nivell.

L'entrada Entrevista a Biel Piera: “Vull seguir competint el màxim temps possible al màxim nivell” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-biel-piera-vull-seguir-competint-el-maxim-temps-possible-al-maxim-nivell/feed/ 0
Entrevista a Andreu Millán: “Sempre hi ha una mica de ressentiment entre els pilots que estem liderant” https://formularapida.net/entrevista-a-andreu-millan-sempre-hi-ha-una-mica-de-ressentiment-amb-els-pilots-que-estem-liderant/ https://formularapida.net/entrevista-a-andreu-millan-sempre-hi-ha-una-mica-de-ressentiment-amb-els-pilots-que-estem-liderant/#respond Mon, 27 Mar 2023 15:11:53 +0000 https://formularapida.net/?p=176787 Andreu Millán, pilot d’enduro i motocròs, té molt clars els seus objectius en aquest moment de la seva vida Andreu Millán ha incidit en el fet que porta relativament poc temps competint professionalment, ja que va començar l’any 2017. Últimament, el pilot de Moià està molt centrat en l’enduro. La temporada passada va ser una […]

L'entrada Entrevista a Andreu Millán: “Sempre hi ha una mica de ressentiment entre els pilots que estem liderant” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Andreu Millán, pilot d’enduro i motocròs, té molt clars els seus objectius en aquest moment de la seva vida

Andreu Millán ha incidit en el fet que porta relativament poc temps competint professionalment, ja que va començar l’any 2017.

Últimament, el pilot de Moià està molt centrat en l’enduro. La temporada passada va ser una mica complicada per a ell, però aquest any ha començat amb molt bon peu.

PREGUNTA: QUI ÉS ANDREU MILLÁN?

Andreu Millán: Un pilot que fa poc que ha començat a competir, però que porta des dels tres anys amb la moto. En aquests moments estic més enfocat en l’enduro i espero començar a créixer de debò.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN AQUEST MÓN?

AM: El meu consogre, si parlem d’enduro. En canvi, en el motocròs em vaig interessar jo pel meu compte.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

AM: Quan tenia tres anys i mig, el meu pare em va comprar una moto, i aquí vaig començar. Vaig començar a entrenar una mica, però res de competició. Vaig començar a competir l’any 2017.

P: COM DE DIFÍCIL VA SER LA SITUACIÓ DE LA PANDÈMIA?

AM: Va costar molt. Com no es podia sortir, em vaig haver de reinventar. Vaig fer exercici a casa, i també vaig comprar una bicicleta estàtica.

P: CREUS QUE ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT LA MATEIXA TEMPORADA?
AM: Sí, totalment.
P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?
AM: Depèn de la cursa. Si és important, sí.
P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

AM: No del tot. Sempre hi ha una mica de ressentiment entre els pilots que estem liderant. Dintre del que cap, ens portem bé.

P: QUI ÉS EL TEU RIVAL A PISTA?

AM: El Yago Domínguez. Ara que m’he enfocat en el món de l’enduro i puc estar en les primeres posicions, suposo que això els hi molesta una mica.

P: COM ÉS L’EXPERIÈNCIA DE COMPETIR A LES 24 HORES DE LLIÇÀ D’AMUNT?

AM: És increïble. Però has d’estar preparat psicològicament i físicament, ja que és molt dur, sobretot durant les hores del final. El cansament fa que vagis molt tens i psicològicament et pot.

P: COM GESTIONEU AQUESTA CURSA AMB L’EQUIP?

AM: El cap d’equip organitza com sortirem tots. Potser dos pilots fan quatre hores i els altres dos quatre hores més.

P: COM VALORES EL TEU INICI DE TEMPORADA?

AM: He començat molt fort, millor que mai.

P: QUINA ÉS LA TEVA RUTINA EN TEMPS DE COMPETICIÓ?

AM: Entreno tres dies a la setmana i els altres els combino anant a córrer o fent trial, per tenir una base d’equilibri, per agafar el tacte. I ja el cap de setmana doncs faig enduro o motocròs.

P: COM QUALIFICARIES LA TEVA ANTERIOR TEMPORADA?

AM: Va ser bastant decepcionant. A més, la meva moto no era del tot bona. La qualifico amb un set.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

AM: El meu objectiu és arribar bastant lluny amb l’enduro. Ara només tinc aquest plantejament, m’estic enfocant en l’enduro i intentar arribar el més lluny possible.

L'entrada Entrevista a Andreu Millán: “Sempre hi ha una mica de ressentiment entre els pilots que estem liderant” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-andreu-millan-sempre-hi-ha-una-mica-de-ressentiment-amb-els-pilots-que-estem-liderant/feed/ 0
Entrevista a Marc Pérez: “Veig el meu futur una mica complicat” https://formularapida.net/entrevista-a-marc-perez-veig-el-meu-futur-una-mica-complicat/ https://formularapida.net/entrevista-a-marc-perez-veig-el-meu-futur-una-mica-complicat/#respond Mon, 20 Mar 2023 16:14:46 +0000 https://formularapida.net/?p=176377 Marc Pérez, pilot de motocròs, ha anat acumulant una sèrie de lesions que no li han permès estar al màxim físicament Marc Pérez ha volgut remarcar en tot moment que no està en plenes capacitats físiques ja que porta algunes temporades amb lesions, la primera al peroné i la darrera a l’espatlla. Actualment, el pilot […]

L'entrada Entrevista a Marc Pérez: “Veig el meu futur una mica complicat” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Marc Pérez, pilot de motocròs, ha anat acumulant una sèrie de lesions que no li han permès estar al màxim físicament

Marc Pérez ha volgut remarcar en tot moment que no està en plenes capacitats físiques ja que porta algunes temporades amb lesions, la primera al peroné i la darrera a l’espatlla.

Actualment, el pilot català competeix en el Campionat de Catalunya i d’Espanya, concretament en la categoria d’MX2. De cara a aquest any, vol intentar participar en la màxima quantitat de curses possibles i anar recuperant-se físicament.

PREGUNTA: QUI ÉS MARC PÉREZ?

Marc Pérez: Un pilot de motocròs que va en moto des dels tres anys. He dedicat gran part de la meva vida a les curses de motocròs, a aquest esport que tant m’agrada. Tot i que mai he aconseguit guanyar títols, sempre he saconseguit ser molt competitiu i estar al davant de la classificació. Sempre m’ho he passat bé i m’encanta dedicar-me a això.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN AQUEST MÓN?

MP: El meu pare sobretot. 

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

MP: Al meu pare sempre li han agradat les motos i va competir quan era jove. Quan tenia tres anys, el meu pare em va comprar una moto pel meu aniversari. Vaig començar a practicar i tot es va iniciar aquí. 

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

MP: Va ser complicat, ja que no podíem sortir i seguir la nostra rutina d’entrenament. Per tant, vaig intentar mantenir una rutina de físic. 

P: COM DE COMPLICAT ÉS COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

MP: No, perquè les curses no acostumen a solapar-se. Si per un cas coincideixen, sempre intento competir en el campionat que té més rellevància. 

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

MP: Depèn. En el cas del Campionat de Catalunya ja coneixo el circuit i a la gran majoria de rivals. En aquest tipus de competició estic més tranquil i ho afronto d’una altra manera, no estic nerviós. En canvi, si he de competir en un altre campionat que sigui més desconegut per a mi, sempre intento documentar-me molt. Durant el cap de setmana sí que estic nerviós en alguns moments, però intento no pensar-hi gaire. 

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

MP: Dintre i fora de les motos intento portar-me bé amb tothom, soc una persona bastant amistosa. A la pista som rivals, però fora d’ella amics.

P: QUI ÉS EL TEU RIVAL A PISTA?

MP: Sempre hi ha algú amb el que tens molta rivalitat a pista. Rival com a tal no ho és, és algú amb qui sempre tens lluites dintre del circuit. No em focalitzo amb ningú en concret.

P: TENS UNA RELACIÓ PROPERA AMB EL TEU EQUIP?

MP: Quan ens hem de divertir ho fem, però també si hem d’estar centrats en algun moment doncs canviem el xip. 

P: COM ET VA AFECTAR LA CAIGUDA QUE VAS PATIR A VALDESOTO LA TEMPORADA PASSADA?

MP: Vaig estar cinc mesos sense poder pujar a la moto, ja que em vaig fer mal a l’espatlla. Això ho porto arrossegant des de l’any passat, per tant, encara no estic al màxim físicament. 

P: COM VALORES EL CAMPIONAT D’ESPANYA D’MX2?

MP: Actualment està a un nivell molt alt. Hi ha pilots de gran nivell, com Víctor Alonso. 

P: QUINA ÉS LA TEVA RUTINA EN TEMPS DE COMPETICIÓ?

MP: Intentar estar al circuit dues o tres hores abans i fer sempre un bon escalfament corrents al voltant del circuit durant trenta minuts. També és important per a mi esmorzar molt bé. 

P: COM QUALIFICARIES L’ANTERIOR TEMPORADA?

MP: Va ser difícil, perquè l’any anterior també em vaig lesionar i vaig arribar a principi de temporada amb el peroné trencat. Degut a això em vaig perdre les tres primeres curses del Campionat d’Espanya. A més, com ja he dit, vaig patir una altra lesió durant la temporada, així que no va ser gens fàcil.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

MP: Actualment, veig el meu futur una mica complicat, però donaré el millor de mi per seguir endavant. L’objectiu d’aquest any és fer la major quantitat de curses possibles i intentar tornar al nivell que tenia abans. 

L'entrada Entrevista a Marc Pérez: “Veig el meu futur una mica complicat” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-marc-perez-veig-el-meu-futur-una-mica-complicat/feed/ 0
La temporada del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors s’estrena amb la victòria de l’equip GCR https://formularapida.net/la-temporada-del-trofeu-catala-de-resistencia-ciclomotors-sestrena-amb-la-victoria-de-lequip-gcr/ https://formularapida.net/la-temporada-del-trofeu-catala-de-resistencia-ciclomotors-sestrena-amb-la-victoria-de-lequip-gcr/#respond Tue, 07 Mar 2023 16:48:10 +0000 https://formularapida.net/?p=175456 El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha començat la temporada 2023 al circuit de La Pobla de Mafumet La temporada 2023 del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors s’ha iniciat al circuit de La Pobla de Mafumet amb la victòria de l’equip GCR, format pels pilots Yago Domínguez i Alejandro Ceballos. A la cursa han participat […]

L'entrada La temporada del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors s’estrena amb la victòria de l’equip GCR ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha començat la temporada 2023 al circuit de La Pobla de Mafumet

La temporada 2023 del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors s’ha iniciat al circuit de La Pobla de Mafumet amb la victòria de l’equip GCR, format pels pilots Yago Domínguez i Alejandro Ceballos.

A la cursa han participat 60 pilots repartits en un total de 30 equips. Aquesta prova per equips, de quatre hores de resistència, s’ha realitzat en un traçat d’aproximadament dos minuts per volta.

Copyright: Federació Catalana de Motociclisme
Categoria Grup 3 Aigua

L’equip GCR ha competit dins de la categoria Grup 3 Aigua, i han estat capaços de realitzar un total de 118 voltes. L’equip vencedor, que portava el dorsal número 1, també ha pogut fer la volta més ràpida de la cursa: 1:56.37.

El segon classificat ha estat l’equip Team Luengo, format per Àngel Perales i Rubén Luengo, que ha realitzat les mateixes voltes que l’equip GCR, però amb un minut de desventatge.

Finalment, el podi l’ha completat l’equip Servimoto Kronos Aigua, que ha participat en la cursa amb els pilots Borja Serra i Víctor Redondo.

Categoria Màster 40

A la categoria Màster 40, l’equip amb el dorsal 84, format per Raúl Garcia, David Martínez i José Ruiz, s’ha emportat la victòria, fent un total de 109 voltes al traçat. També ha pujat al podi l’equip de Sergi i Jordi Ventura, finalitzant la prova en segon lloc i completant un total de 104 voltes. L’equip de David Rodríguez i Oriol Brutau ha quedat en tercer lloc, fent 102 girs.

Categoria Grup 2 Aire

Dintre de la categoria Grup 2 Aire, l’equip Servimoto Kronos Aire ha estat el més destacat. L’equip format per Miquel Vendrell i Oriol Brasó ha realitzat 108 voltes. Darrere seu ha completat la prova l’equip Biciat, que ha competit amb David Vigas i Gerard Arabia. En tercer lloc ha acabat l’equip FMC Motors, format per Àlex Barroso i Marc Duran.

Categoria Canvi

L’únic equip que ha participat dins de la categoria canvi ha estat el d’Hugo Cuesta i Manel Garcia. Han pogut fer un total de 102 voltes.

L'entrada La temporada del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors s’estrena amb la victòria de l’equip GCR ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/la-temporada-del-trofeu-catala-de-resistencia-ciclomotors-sestrena-amb-la-victoria-de-lequip-gcr/feed/ 0
Congost Plàstics fa història a la XLII edició de les 24 Hores https://formularapida.net/congost-plastics-fa-historia-a-la-xlii-edicio-de-les-24-hores/ https://formularapida.net/congost-plastics-fa-historia-a-la-xlii-edicio-de-les-24-hores/#respond Tue, 06 Sep 2022 09:27:22 +0000 https://formularapida.net/?p=166873 Lliçà d’Amunt, 4 de setembre de 2022. –  La XLII edició de les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes ha estat un èxit en tots els sentits. Les noves millores de seguretat del circuit, juntament amb l’oferta lúdica, gastronòmica, i el gran nivell de competitivitat dels pilots que ha fet […]

L'entrada Congost Plàstics fa història a la XLII edició de les 24 Hores ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Lliçà d’Amunt, 4 de setembre de 2022. –  La XLII edició de les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes ha estat un èxit en tots els sentits. Les noves millores de seguretat del circuit, juntament amb l’oferta lúdica, gastronòmica, i el gran nivell de competitivitat dels pilots que ha fet que l’edició de 2022 sigui un punt d’inflexió per a tothom.

Pel que fa la competició, la cursa va estar marcada per un duel entre l’equip #1 Motos  Chesca – Pastiseria Turón i el dorsal #43 Congost Plàstics.

El Congost Plàstics va iniciar la prova amb la pole position marcada per Romain Pape qui ja va marcar la pole position en el circuit de Can Montcau l’any 2021. Just per darrere d’ells, Eric Tomás marcava el segon millor temps per l’equip de Motos Chesca.

Al iniciar-se la prova, Romain Pape va fer una històrica primera hora de competició aconseguint el liderat per l’equip Congost Plàstics, mentre que Motos Chesca patia un accident a la sortida però aconseguiria remuntar fins les primeres posicions en menys d’una hora de cursa.

Mentre Congost Plastics patia uns problemes durant les primeres hores de cursa, els equips #83 JRB Junior Team i el dorsal #66 ServiMoto Kronos Aigua van aprofitar per prendre el liderat per pocs minuts.

Va ser entrada la mitja nit que el duel entre Congost Plàstics i Motos Chesca es va intensificar essent els dos líders de la cursa en diverses ocasions. Però finalment i després de 24 hores de cursa, va ser Congost Plàstics qui es va endur el triomf per tant sols una volta d’avantatge.

Una victòria històrica per la repercussió de la cursa, ja que Congost Plàstics compta amb dos pilots francesos en el seu equip, David Abgrall (quatre vegades campió d’enduro) i Romain Pape, ambdós pilots essent els primers de nacionalitat no-espanyola en assolir el triomf en les 24 hores. A més a més, Rubén Luengo iguala a Oriol Mena amb cinc victòries en la competició.

Pel que fa les subcategories de la prova, al Grup 2 l’IBNZ Racing es va imposar als seus rivals. A la categoria Vall del Tenes, Autoescola Granollers va obtenir el seu cinquè triomf consecutiu en aquesta categoria. A Internacional, triomf pel JRT LRS d’origen belga, mentre que la victòria femenina se la va endur el Zum Zum Racing. A Màster 40, triomf de nou per Santi Bertrán amb l’equip RRB Màster 40. També triomf per segon any consecutiu de Xavier Baca a PromoCup2T amb l’equip #73 BLG Racing. Finalment a Sub20, triomf per #75 Pibemoto.

Però les 24 hores no només eren una aventura a pista sinó també fora d’ella, després de 30 anys sense fer-ho, enguany el Grup 24 hores va incorporar la travessa París-Lliçà amb un ciclomotor, amb un equip íntegrament femení. Aquesta fita es feia per demostrar com de llarg es el recorregut realitzat pels pilots dins del circuit durant totes les 24 hores.

El circuit de Can Montcau ha sigut una vegada més un traçat exigent i molt dur, amb la calor ha fet que la terra quedés compacte i que la traçabilitat d’aquest fos més exigent pels pilots. Tot i això, no hi ha hagut cap incident destacable en relació als pilots.

Tanmateix, l’activitat nocturna ha sigut un èxit a nivell de públic amb la nova Zona Village,  on s’ha pogut viure concerts amb Ariana Zar, el Grup Sin Reputación, FUNKTÒNICS, DJ Luna, Espectacles de foc a càrrec de TNT Systems i nova zona gastronòmica i fira d’atraccions. D’aquesta manera hem assolit una rebuda de públic superior a l’any anterior a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia.

Finalment, l’organització destacar l’èxit que s’ha tingut amb el bus llançadora gratuït, facilitat per l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, per anar al circuit des del centre de Lliçà d’Amunt, amb freqüències de 5, 10 i 20 minuts.

Que son les 24 Hores de Ciclomotor de La Vall del Tenes?

És una cursa clàssica que es celebra des de fa més de 40 anys i que es una tradició ja que estem a la XLII edició. Se celebra en el circuit de Can Montcau. Té la particularitat que és una cursa de 24 Hores que es fa amb una moto d’enduro però amb un motor Ciclomotor. Avarca pilots professionals i amateurs de totes les edats de tots els tipus de categories, fet que converteix les 24 Hores amb la exposició internacional de Lliçà d’Amunt al món.

Fotografies24Hores Vall del Tenes | Flickr – Fotografies Podi – Fotografies pista i activitats lúdiques

Tota la informació de la cursa es pot trobar també en la prèvia i els enllaços de cursa, recopilats al nostre You Tube:

L'entrada Congost Plàstics fa història a la XLII edició de les 24 Hores ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/congost-plastics-fa-historia-a-la-xlii-edicio-de-les-24-hores/feed/ 0
L’èxit de les 24 Hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes https://formularapida.net/lexit-de-les-24-hores-de-resistencia-en-ciclomotors-de-la-vall-del-tenes/ https://formularapida.net/lexit-de-les-24-hores-de-resistencia-en-ciclomotors-de-la-vall-del-tenes/#respond Mon, 05 Sep 2022 12:47:34 +0000 https://formularapida.net/?p=166859 La XLII edició de les 24 Hores que s’ha disputat aquest cap de setmana al poble de Lliçà d’Amunt han estat tot un èxit. La participació de joves talents del món del MotoCross i enduro català. Ha fet d’aquesta edició una de les més igualades de la història. Amb la victòria de (#43CongostPlàstics) un equip format […]

L'entrada L’èxit de les 24 Hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La XLII edició de les 24 Hores que s’ha disputat aquest cap de setmana al poble de Lliçà d’Amunt han estat tot un èxit. La participació de joves talents del món del MotoCross i enduro català. Ha fet d’aquesta edició una de les més igualades de la història.

Amb la victòria de (#43CongostPlàstics) un equip format per pilots d’alt nivell. Tot i que no ho van tenir gens fàcil. Amb només una hora per acabar la cursa. La diferència entre el primer equip i el segon només era d’una volta.

Les millores del nou circuit de Can Moncáu. Que l’any passat no es van poder gaudir a causa de la situació sanitària. Han fet que aquesta segona edició en aquest circuit hagi estat plenament satisfactòria. Tant pels pilots com per la gent que ha vingut a gaudir de l’espectacle.

Amb activitats lúdiques pels més petits de la casa, també amb activitat culinària dins del mateix circuit. Fet que feia que no et perdessis ni un instant de la cursa i fins i tot amb un parc d’atraccions. Que ha atrapat l’atenció del jovent del poble i dels voltants.

Tant l’activitat a la pista com als exteriors han fet que la XLII edició de les 24 Hores hagin estat un èxit. Fet que es voldrà repetir l’any que ve.

L'entrada L’èxit de les 24 Hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/lexit-de-les-24-hores-de-resistencia-en-ciclomotors-de-la-vall-del-tenes/feed/ 0
XLII EDICIÓ – 24 HORES DE LA VALL DEL TENES https://formularapida.net/xlii-edicio-24-hores-de-la-vall-del-tenes/ https://formularapida.net/xlii-edicio-24-hores-de-la-vall-del-tenes/#respond Fri, 15 Jul 2022 10:17:01 +0000 https://formularapida.net/?p=165070 Convocatòria Presentació 2022 T’ESPEREM EL 19 DE JULIOL, A LES 20:00 HORES A L’ATENEU ALIANÇA A LLIÇÀ D’AMUNT (BARCELONA) Presentació de la XLII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes Ens plau convidar-vos a la presentació de la XLII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del […]

L'entrada XLII EDICIÓ – 24 HORES DE LA VALL DEL TENES ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>

Convocatòria Presentació 2022

T’ESPEREM EL 19 DE JULIOL, A LES 20:00 HORES
A L’ATENEU ALIANÇA A LLIÇÀ D’AMUNT (BARCELONA)
Presentació de la XLII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes

Ens plau convidar-vos a la presentació de la XLII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, Gran Premi Barnasfalt, que es celebrarà el proper dimarts dia 19 de juliol a l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt, a les 20:00H.

XLII edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes. Què es disputarà els dies 2,3 i 4 de setembre al Circuit de Can Montcau, Lliçà d’Amunt (Barcelona).

Personalitats que presidiran l’acte:
 Ignasi Simón, Alcalde de Lliçà d’Amunt
– Francesc Padró, President del Grup 24 Hores
– Fran Sánchez, Regidor d’esports de Lliçà d’Amunt.
Email de confirmació d’assistència: comunicacio@24hores.cat

Contacte:
Cristina Garriga, cap de comunicació: Tel. +34 666 13 16 21
Francesc Puigdomènech, cap de premsa: Tel. +34 697 99 00 05

La presentació també s’emetrà en directe mitjançant
les nostres xarxes socials i a You Tube:

L'entrada XLII EDICIÓ – 24 HORES DE LA VALL DEL TENES ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/xlii-edicio-24-hores-de-la-vall-del-tenes/feed/ 0
EL SUPERMOTARD I MINIMOTARD ESTRENEN LA TEMPORADA AL CIRCUIT D´ALCARRÀS https://formularapida.net/el-supermotard-i-minimotard-estrenen-la-temporada-al-circuit-dalcarras/ https://formularapida.net/el-supermotard-i-minimotard-estrenen-la-temporada-al-circuit-dalcarras/#respond Tue, 19 Apr 2022 12:32:11 +0000 https://formularapida.net/?p=161615 Aquest passat diumenge, 17 d’abril, el circuit mixt d’Alcarràs ha estat la seu de la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard i del Trofeu Català de Minimotard. Malgrat coincidir amb la Setmana Santa, els pilots del Supermotard i Minimotard no han faltat a la cita esportiva organitzada amb èxit pel […]

L'entrada EL SUPERMOTARD I MINIMOTARD ESTRENEN LA TEMPORADA AL CIRCUIT D´ALCARRÀS ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Aquest passat diumenge, 17 d’abril, el circuit mixt d’Alcarràs ha estat la seu de la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard i del Trofeu Català de Minimotard.

Malgrat coincidir amb la Setmana Santa, els pilots del Supermotard i Minimotard no han faltat a la cita esportiva organitzada amb èxit pel Moto Club Terres de Ponent.

Pel que fa als resultats del dia, a SM1, Oriol Rodríguez i Gil Rosich han mantingut una interessant disputa per la primera posició. Rosich ha estat el més ràpid a la primera mànega, mentre que Rodríguez s’ha imposat a la segona. Tots dos pilots s’han intercanviat la primera i la segona posició en un duel que ha finalitzat en empat a 45 punts. La combinació de resultats ha afavorit els interessos del pilot penedesenc, Oriol Rodríguez, qui finalment s’ha enfilat fins a la primera posició del podi. Gil Rosich ha fet segon, mentre que Ivan González ha completat la tercera posició del podi.

Julen Ávila s’ha desfet de tots els seus rivals de la categoria SM2. El pilot de Torrelles de Llobregat ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànegues. Dominic Fletcher ha ocupat la segona posició del podi, mentre que Harley Thomas ha completat el top 3 de la categoria.

Elias Durendez s’ha endut el triomf de la categoria SM3, per davant de Ferran Papiol, que ha fet segon.

Pel que fa als pilots més menuts, Travis Siilak ha dominat la categoria SM65, on s’ha imposat en totes dues mànegues. Al podi l’han acompanyat Felip López, segon amb dues segones posicions, i Laia Cobo, que ha fet tercera.

Jordi Gaya ha estat el més ràpid de la categoria SM85. El pilot de l’Albi ha dominat amb solvència les dues mànegues del dia. Max Serra ha aconseguit la segona posició, mentre que Aleix Ginés ha tancat les posicions d’honor de la categoria.

D’altra banda, pel que fa a les categories SM Road, Loris Ford ha encapçalat la classificació Trofeu SM Road. El corredor britànic ha protagonitzat una gran actuació que l’ha catapultat fins al primer esglaó del podi. Lucas Torres i Jordi Antonio han mantingut un emocionant duel per la segona posició, que finalment s’ha endut el Torres per tres punts de marge.

Finalment, pel que fa a la categoria Trofeu SM Road+35, Fernando Roger i Santiago Simó han empatat a 45 punts al capdamunt de la classificació. La combinació de resultats han afavorit Roger, que s’ha endut el triomf d’Alcarràs. Simó ha finalitzat en la segona posició, mentre que Eduard Betrian ha completat les posicions d’honor de la categoria.

Pel que fa al Trofeu Català de Minimotard, Joel Plasencia i Gil Rosich s’han intercanviat la primera i la segona posició en les dues mànegues de la categoria 160 Sèries. Plasencia ha estat el més ràpid en el segon i definitiu assalt, fet pel qual ha aconseguit enfilar-se fins a la primera posició del podi. Ivan González, per la seva banda, ha completat les posicions del podi de la categoria.

Sergi Mazas i Sergi Sánchez han estat els protagonistes de la categoria 190 Sèries. Mazas i Sánchez s’han intercanviat la primera i la segona posició en les dues mànegues disputades. Finalment, Sánchez ha ocupat la primera posició del podi, amb Mazas com a segon classificat i Raúl Fernández completant el top 3 de la categoria.

Brian Uriarte ha estat el més ràpid de la categoria MIniGP Open2, per davant d’Izan Domínguez, que ha fet segon.

A MiniGP 190 Sèries la victòria ha estat per a Jonathan Gijón, el qual ha aconseguit vèncer les dues mànegues de la jornada. Álvaro Castagno ha ocupat la segona posició del podi, mentre que Severiano Mariscal ha completat les posicions d’honor.

Finalment, a la categoria Protos, Alfonso Ruíz ha fet primer per davant de Miguel Àngel Pérez, que ha fet segon.

La Copa Catalana de Supermotard i el Trofeu Català de Minimotard reprendran la competició el proper 15 de maig al circuit de Móra d’Ebre.

L'entrada EL SUPERMOTARD I MINIMOTARD ESTRENEN LA TEMPORADA AL CIRCUIT D´ALCARRÀS ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/el-supermotard-i-minimotard-estrenen-la-temporada-al-circuit-dalcarras/feed/ 0
FCM / NOTÍCIES POL GUERRERO I MARTÍ ESCOFET, ELS MÉS RÀPIDS AL TRAM D´ENDURO DE MOIÀ https://formularapida.net/fcm-noticies-pol-guerrero-i-marti-escofet-els-mes-rapids-al-tram-denduro-de-moia/ https://formularapida.net/fcm-noticies-pol-guerrero-i-marti-escofet-els-mes-rapids-al-tram-denduro-de-moia/#respond Wed, 06 Apr 2022 08:37:31 +0000 https://formularapida.net/?p=161201 La tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trams d’Enduro ja és història. La prova ha tingut lloc al Circuit Verd de Moià i ha comptat amb la participació de més de 120 pilots. El Moto Club Moianès, organitzador de la prova, ha dissenyat un recorregut de pràcticament 5 km força ràpid […]

L'entrada FCM / NOTÍCIES POL GUERRERO I MARTÍ ESCOFET, ELS MÉS RÀPIDS AL TRAM D´ENDURO DE MOIÀ ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trams d’Enduro ja és història. La prova ha tingut lloc al Circuit Verd de Moià i ha comptat amb la participació de més de 120 pilots.

El Moto Club Moianès, organitzador de la prova, ha dissenyat un recorregut de pràcticament 5 km força ràpid on els pilots més experimentats han pogut obrir gas i fer uns temps certament espectaculars.

Pol Guerrero ha tornat a marcar els millors temps del primer bloc. El pilot barceloní ha realitzat la volta ràpida en el tercer i últim intent, deixant el crono en 6:03. D’aquesta manera, el corredor de la categoria E-125 s’ha enfilat fins al primer esglaó del podi. Oleguer Viusà ha fet segon de la categoria E-125, a poc més de tres segons del guanyador i només una dècima per sobre del tercer classificat, Nil Rojas.

Pau Sabaté ha aconseguit el tercer triomf consecutiu de la temporada després d’imposar-se una vegada més en la categoria E-65. El corredor d’Olesa de Montserrat ha tancat la prova amb un registre de 6:49, 13 segons per sobre del segon classificat, Èric Wic, i 16 sobre el tercer classificat, Nil Masó.

Eyal Efroni ha estat el guanyador de la categoria E-85 amb un temps de 6:22. Ramon Godino a fet segon, a tres segons del vencedor, mentre que Èric Rubio ha tancat les posicions de podi.

Anna González ha tornat a vèncer en la categoria Femenina. La corredora de Castellbisbal ha finalitzat la prova deixant el crono en 7 minuts, clavats. Adela Godino ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Irene Conesa ha fet tercera.

Pel que fa a les categories clàssiques del primer bloc, Albert Fíguls ha estat el vencedor de la categoria Clàssic TT80, mentre que David Gómez s’ha imposat en la categoria Clàssic TT Superiors.

El guanyador de l’scratch del segon bloc de la cursa ha estat Martí Escofet. Encasellat dins la categoria Elit, el pilot del Moto Club Sitges ha completat totes les passades per sota dels 6 minuts. Finalment, ha firmat el millor temps en el tercer intent, on ha deixat el corno en 5:56. Marc Calmet, amb un temps de 6:04, i Ot Monsonís amb un registre de 6:09, han completat el top 3 de la categoria Elit.

Gran actuació d’Oriol Casany, el pilot més ràpid de la categoria Sènior B. El corredor del Moto Club Riuprimer Gas i Rocs ha parat el crono en 6:01, tres segons i mig més ràpid que el segon classificat, Albert Muñoz. David Martínez ha fet tercer, a només dues dècimes del segon classificat.

Pau Conesa ha protagonitzat un dels millors temps de la jornada (5:57) que li ha servit per enfilar-se fins a la primera posició del podi de la categoria Júnior Oberta. Jordi Galera ha fet segon i Nauhel Santamaria, tercer.

En Sènior C ha vençut Pere Xavier Muntaner. David Gómez i Albert Cardona han completat les posicions d’honor.

Judith Solà s’ha imposat en la categoria Femenina, per davant de Lourdes Fonoll i Claudia Llauradó.

En Màster 45, victòria de Jacobo Martín. Juan Bautista ha fet segon, mentre que Dani Ollés ha fet tercer.

Finalment, en Màster 55, Jordi Redon ha fet primer, seguit d’Enrique Gras i Lluís Torra, que ha fet tercer.

El 14 de maig tindrà lloc la quarta cursa de la Copa Catalana de Trams d’Enduro a Bassella.

L'entrada FCM / NOTÍCIES POL GUERRERO I MARTÍ ESCOFET, ELS MÉS RÀPIDS AL TRAM D´ENDURO DE MOIÀ ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/fcm-noticies-pol-guerrero-i-marti-escofet-els-mes-rapids-al-tram-denduro-de-moia/feed/ 0
GIRONELLA ACULL AMB ÈXIT LA SEGONA CURSA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRIAL OPEN https://formularapida.net/gironella-acull-amb-exit-la-segona-cursa-del-campionat-de-catalunya-de-trial-open/ https://formularapida.net/gironella-acull-amb-exit-la-segona-cursa-del-campionat-de-catalunya-de-trial-open/#respond Wed, 06 Apr 2022 08:33:48 +0000 https://formularapida.net/?p=161198 Gironella ha estat la seu, aquest passat diumenge 3 d’abril, de la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open. La prova organitzada amb èxit per l’experimentat Moto Club Baix Berguedà ha comptat amb la participació de més d’un centenar de pilots. La jornada ha transcorregut en total normalitat en un […]

L'entrada GIRONELLA ACULL AMB ÈXIT LA SEGONA CURSA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRIAL OPEN ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Gironella ha estat la seu, aquest passat diumenge 3 d’abril, de la segona cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open.

La prova organitzada amb èxit per l’experimentat Moto Club Baix Berguedà ha comptat amb la participació de més d’un centenar de pilots.

La jornada ha transcorregut en total normalitat en un matí gèlid però molt assolellat a la localitat del Berguedà.

Pel que fa als resultats del dia, Arnau Farré ha estat el guanyador del Nivell Negre. El pilot del Moto Club Aitona ha dominat la cursa de dalt a baix, cometent un únic error a la zona 11 que li ha costat dos punts de penalització. El top 3 del nivell Negre ha estat d’allò més competit. Fins a quatre pilots han arribat al tram decisiu de cursa amb opcions de fer segon, tot i que finalment ha estat Gil Vila (19 punts) qui ha aconseguit pujar al segon esglaó del podi gràcies a una recta final impecable. Matias Vold, amb 22 penalitzacions, ha tancat els calaixos del podi del Nivell Negre.

Milosz Zyznowski ha estat el clar protagonista del Nivell Vermell. El pilot polonès ha protagonitzat una magistral actuació que l’ha permès enfilar-se fins a la primera posició del podi, amb 3 penalitzacions, per davant del penedesenc Gabriel Giró, que ha fet segon amb 5 penalitzacions. Jordi Camp (7 punts) ha completat les posicions d’honor del Nivell Vermell.

En Nivell Blau, el pilot més destacat ha estat Joan Ricart. El corredor del MC Aitona ha vençut la cursa amb un resultat d’allò més ajustat (4-5) només un punt per sobre del segon classificat, Adrià Albejano. Jordi Ramonet, de l’Escuderia Subirà, ha tancat les posicions d’honor del Nivell Blau amb un targeta final de 8 punts.

Joan Solé ha estat el vencedor del Nivell Verd. El corredor de Trialers Penedès ha dominat la prova amb molta comoditat. Només un fiasco a la zona 12 de la primera volta l’ha impedit acabar la cursa amb un zero final. La segona posició del podi ha estat molt més competida, tant és així que hi ha hagut empat a 10 punts entre el segon i el tercer classificat, Antoni Ramonet i Quim Roquet. La combinació de resultats ha afavorit a Ramonet, que finalment s’ha enfilat al segon esglaó del podi.

Un dels nivells més igualats de la jornada ha estat el Groc. Jordi Pascual i Francesc Estrada han finalitzat la prova amb les mateixes penalitzacions: 19. Pascual, amb major nombre de zones amb zero, s’ha proclamat guanyador de la cursa. Estrada ha fet segon i Òscar Tasias, tercer.

La propera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open es disputarà a Port de la Selva.

L'entrada GIRONELLA ACULL AMB ÈXIT LA SEGONA CURSA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRIAL OPEN ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/gironella-acull-amb-exit-la-segona-cursa-del-campionat-de-catalunya-de-trial-open/feed/ 0
CORTÉS I LUENGO GUANYEN LA RESISTÈNCIA CICLOMOTORS DE LA POBLA, MEMORIAL SUKER https://formularapida.net/cortes-i-luengo-guanyen-la-resistencia-ciclomotors-de-la-pobla-memorial-suker/ https://formularapida.net/cortes-i-luengo-guanyen-la-resistencia-ciclomotors-de-la-pobla-memorial-suker/#respond Mon, 21 Mar 2022 11:58:35 +0000 https://formularapida.net/?p=160537 El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha estrenat la temporada, aquest diumenge 20 de març, al circuit de La Pobla de Mafumet. La prova de 4 Hores de Resistència – memorial Suker – organitzada pel Moto Club La Pobla de Mafumet ha reunit 26 equips, majoritàriament del grup 3 Aigua, tot i que també hi […]

L'entrada CORTÉS I LUENGO GUANYEN LA RESISTÈNCIA CICLOMOTORS DE LA POBLA, MEMORIAL SUKER ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El Trofeu Català de Resistència Ciclomotors ha estrenat la temporada, aquest diumenge 20 de març, al circuit de La Pobla de Mafumet.

La prova de 4 Hores de Resistència – memorial Suker – organitzada pel Moto Club La Pobla de Mafumet ha reunit 26 equips, majoritàriament del grup 3 Aigua, tot i que també hi havia convocades les categories Canvi, Màster 40 i Grup 2 Aire.

Molta nuvolositat però gens ni mica de pluja en un matí ideal per a la pràctica del motociclisme en un traçat de La Pobla en perfectes condicions.

Bernat Cortés i Rubén Luengo han estat els guanyadors de la cursa. L’equip amb el dorsal 43, encasellat dins la categories Grup 3 Aigua, ha aconseguit fer un total de 129 voltes al llarg de les 4 Hores de Resistència. Luengo i Cortés també han marcat la volta ràpida, deixant el crono en 1:47.630. Oriol Mena i Albert Arjonilla, també amb 129 voltes, han finalitzat en segona posició, a poc més de mig minut de l’equip guanyador. El podi de la categoria Grup 3 Aigua l’ha completat l’equip format per Albert Batlles, Víctor Redondo i Xavier Martínez, amb 126 voltes.

Pel que fa a la categoria Grup 2 Aire, el duet format per Albert Fernández i Gerard Arabia s’ha endut el triomf de manera contundent amb 116 voltes, 44 més que l’equip amb el dorsal 25, format per Sergi Ventura i Jordi Ventura.

A Màster 40, triomf per a l’equip format per Oriol Pallarès, Àlvar Garriga i Albert Díaz. Tots tres pilots han firmat una gran actuació que els ha permès sumar 116 voltes. Juan José Ruiz i Raúl Garcia han finalitzat segons, mentre que Miquel Àngel Piquer, David Garcia i Daniel Royo han completat el top tres.

La propera cursa del Trofeu Català de Resistència Ciclomotors se celebrarà el 23 d’abril a Canet de Mar.

L'entrada CORTÉS I LUENGO GUANYEN LA RESISTÈNCIA CICLOMOTORS DE LA POBLA, MEMORIAL SUKER ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/cortes-i-luengo-guanyen-la-resistencia-ciclomotors-de-la-pobla-memorial-suker/feed/ 0
Ajornament de la lliga Catalana de Motocròs de Castellolí https://formularapida.net/ajornament-de-la-lliga-catalana-de-motocroa-de-castelloli/ https://formularapida.net/ajornament-de-la-lliga-catalana-de-motocroa-de-castelloli/#respond Mon, 21 Mar 2022 11:55:43 +0000 https://formularapida.net/?p=160533 El Moto Club Manresa ha anunciat l´ajornament de la Lliga Catalana de Motocròs de Grans de Castellolí d´aquest diumenge, 20 de març, a causa de les continues pluges que han deixat impracticable el circuit Parcmotor Castellolí. NOVA DATA: La Lliga Catalana de Castellolí se celebrarà el proper 10 d´abril al Parcmotor Castellolí.

L'entrada Ajornament de la lliga Catalana de Motocròs de Castellolí ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El Moto Club Manresa ha anunciat l´ajornament de la Lliga Catalana de Motocròs de Grans de Castellolí d´aquest diumenge, 20 de març, a causa de les continues pluges que han deixat impracticable el circuit Parcmotor Castellolí.

NOVA DATA: La Lliga Catalana de Castellolí se celebrarà el proper 10 d´abril al Parcmotor Castellolí.

L'entrada Ajornament de la lliga Catalana de Motocròs de Castellolí ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/ajornament-de-la-lliga-catalana-de-motocroa-de-castelloli/feed/ 0
Jorge Prado lidera la cursa 2 del gran premi de Gran Bretanya de MXGP https://formularapida.net/jorge-prado-lidera-la-cursa-2-del-gran-premi-de-gran-bretanya-de-mxgp/ https://formularapida.net/jorge-prado-lidera-la-cursa-2-del-gran-premi-de-gran-bretanya-de-mxgp/#respond Mon, 28 Feb 2022 14:09:53 +0000 https://formularapida.net/?p=159629 Jorge Prado lidera la cursa 2 del gran premi de Gran Bretanya de MXPG: Classificació general del Gran premi: 1-PRADO, Jorge ESP RFME Red Bull GASGAS Factory Racing GASGAS 35:58.064 0.000 49.511 25 2-GAJSER, Tim SLO AMZS Team HRC Honda 35:58.564 0.500 49.500 22 3-COLDENHOFF, Glenn NED KNMV Monster Energy Yamaha Factory MXGP Yamaha 36:14.087 […]

L'entrada Jorge Prado lidera la cursa 2 del gran premi de Gran Bretanya de MXGP ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Jorge Prado lidera la cursa 2 del gran premi de Gran Bretanya de MXPG:

Classificació general del Gran premi:

1-PRADO, Jorge ESP RFME Red Bull GASGAS Factory Racing GASGAS 35:58.064 0.000 49.511 25
2-GAJSER, Tim SLO AMZS Team HRC Honda 35:58.564 0.500 49.500 22
3-COLDENHOFF, Glenn NED KNMV Monster Energy Yamaha Factory MXGP Yamaha 36:14.087 16.023 49.146 20
4-SEEWER, Jeremy SUI FMS Monster Energy Yamaha Factory MXGP Yamaha 36:15.537 17.473 49.113 18
5-FERNANDEZ, Ruben ESP RFME Honda 114 Motorsports Honda 36:27.390 29.326 48.847 16
6-RENAUX, Maxime FRA FFM Monster Energy Yamaha Factory MXGP Yamaha 36:38.227 40.163 48.606 15
7-BEATON, Jed AUS MA F&H Kawasaki Racing TeamKawasaki 36:42.627 44.563 48.509 14
8-FORATO, Alberto ITA FMI SM ACTION RACING TEAM YUASA Battery GASGAS 36:45.111 47.047 48.455 13
9-VAN HOREBEEK, Jeremy BEL FMB BETA-SDMCORSE MX TEAMBeta 36:46.873 48.809 48.416 12
10-OLSEN, Thomas Kjer DEN DMU DIGA PROCROSS KTM RACING KTM 36:48.083 50.019 48.389 11
11-VLAANDEREN, Calvin NED KNMV Gebben Van Venrooy Yamaha Racing Yamaha 36:51.131 53.067 48.323 10
12-BOGERS, Brian NED KNMV Standing Construct Husqvarna Factory Racing Team Husqvarna 36:56.322 58.258 48.210 9
13-WATSON, Ben GBR ACU Kawasaki Racing Team MXGP Kawasaki 36:57.964 59.900 48.174 8
14-JACOBI, Henry GER DMSB JM Honda Racing Honda 37:22.523 1:24.459 47.646 7
15-VAN DONINCK, Brent BEL FMB Riley Racing Yamaha 37:23.293 1:25.229 47.630 6
16-TIXIER, Jordi FRA FFM JT911 KTM racing team KTM 37:24.311 1:26.247 47.608 5
17-GUILLOD, Valentin SUI FMS iXS hostettler MXGP Team Yamaha 37:36.754 1:38.690 47.346 4
18-KOCH, Tom GER DMSB KTM Kosak Team KTM 37:37.995 1:39.931 47.320 3
19-ÖSTLUND, Alvin SWE SVEMO JK Racing Yamaha Yamaha 37:47.761 1:49.697 47.116 2
20-JASIKONIS, Arminas LTU LMSF Gebben Van Venrooy Yamaha Racing Yamaha 38:12.368 2:14.304 46.610 1
21-ROOSIORG, Hardi EST EMF Sahkar Racing KTM 38:17.081 2:19.017 46.515 0
22-EVANS, Mitchell AUS MA Team HRC Honda 36:39.840 -1 Lap 45.101 0
23-LUPINO, Alessandro ITA FMI BETA-SDMCORSE MX TEAMBeta 0.000 -14 Laps

L'entrada Jorge Prado lidera la cursa 2 del gran premi de Gran Bretanya de MXGP ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/jorge-prado-lidera-la-cursa-2-del-gran-premi-de-gran-bretanya-de-mxgp/feed/ 0
Èxit absolut en el retorn de les 24 hores de la Vall del Tenes https://formularapida.net/exit-absolut-retorn-24-hores-vall-tenes/ https://formularapida.net/exit-absolut-retorn-24-hores-vall-tenes/#respond Wed, 08 Sep 2021 13:27:18 +0000 https://formularapida.net/?p=154042 L’equip Powered by JG – Motos Chesca #87 es va endur la victòria en el nou circuit permanent de Can Moncau, fent que Oriol Mena es converteixi en el pilot amb més victòries de la història de les 24 hores de la Vall del Tenes amb un total de 6 (2013, 2014, 2015, 2016, 2018, […]

L'entrada Èxit absolut en el retorn de les 24 hores de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
L’equip Powered by JG – Motos Chesca #87 es va endur la victòria en el nou circuit permanent de Can Moncau, fent que Oriol Mena es converteixi en el pilot amb més victòries de la història de les 24 hores de la Vall del Tenes amb un total de 6 (2013, 2014, 2015, 2016, 2018, 2021).

Les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors han tornat i amb gran èxit a la escena del món del motor català. Després de no poder celebrar la prova el 2020 degut a la pandèmia mundial, el Grup 24 hores ha fet una feina excepcional per tornar a preparar l’esdeveniment amb totes les garanties i protocols de seguretat.

Un circuit nou i una acollida absoluta. Després d’anys buscant un emplaçament nou per competir-hi, les 24 hores tenen una casa nova, el circuit permanent de Can Moncau, un circuit ratoner i sense rectes d’asfalt, amb revolts molt tècnics que han deixat una gran lluita per la victòria i han deixat, sobretot, una gran acollida entre els espectadors que van omplir de gom a gom l’espai assignat per a ells.

FormulaRapida.net també va col·laborar en la prova, realitzant la producció i realització de la cursa per You Tube, juntament amb el patrocini al dorsal #37, el Team La Vinya.

Pel que fa a la cursa, l’equip francès, MMR Parts amb el dorsal #8 va causar sensació. Liderats per Romain Pape, campió francès de motocròs, els francesos es van fer amb la pole position amb un temps rècord.

Romain Pape que compartia equip amb el dakaria Xavier Flick, van realitzar una molt bona sortida i es van escapar durant les primeres hores de cursa, mentre que en segona posició, el dorsal #87, l’equip Powered by JG – Motos Chesca liderat per el també dakarià, Oriol Mena, feia una mala sortida i quedaven fins la última posició.

La nit arribava i el MMR Parts mantenia el liderat seguit del dorsal #10, el RRB Racing liderat per el valencià i també dakarià Tosha Schareina, campió de l’edició de 2019. L’equip d’en Tosha Schareina de seguida retallaria distàncies amb el dorsal #8, mentre el dorsal #87 remuntava fins la tercera posició gràcies al relleu de Francesc Mataró.

A la quarta hora de cursa i gràcies a un gran ritme protagonitzat per Victor Alonso, el RRB Racing #10 superava l’MMR Parts per el liderat de la cursa.

Però la nit va ser molt llarga, i la va patir el MMR Parts #8 que es veia superat per el Powered by JG – Motos Chesca #87 durant la matinada.

Els del dorsal #87 seguirien remuntant durant el matí i aconseguirien prendre el liderat de la cursa mentre el RRB Racing #10 es veia superat també per el MMR Parts #8.

Finalment, el Powered by JG – Motos Chesca #87 aconseguiria la victòria, la primera d’Albert Arjonilla, Francesc Mataró i Adrià Sánchez, i la sisena per Oriol Mena que es converteix en el pilot amb més victòries en aquesta única prova. Normal que molts l’anomenin com “l’home 24 hores”.

La lluita per la segona posició no va estar lliure de polèmica. A falta de 30 minuts, Victor Alonso amb el dorsal #10 va superar a Xavier Flick, dorsal #8 per la segona posició.

Tancaven els cinc primers llocs el Marotta Racing #9 dels germans Casany, Andreu Millan i l’italià Kevin Bertazzoni, amb el cinquè lloc per un sorprenent Servi Moto Kronos #66 liderats per Enric Vendrell, Oriol Segú, Àngel Perales i Borja Serra.

En sisè lloc i amb la volta més ràpida de la cursa i de l’història del Circuit de Can Moncau, va finalitzar l’Ausió-GCR amb Bosch-Tomás-Tomás-Munar, amb un temps de 2:13.61.

L’equip Motorottobcn va vèncer en al categoria Grup 2. El GMS #69 ho va fer a la categoria Promocup 2T. En categoria mixte, triomf per l’equip ZumZum #27 de Laia Manté i Humi Palau. A Internacional, clar triomf del MMR Parts #8. A S20, el GCR & AUtoTaller9 Team liderats per el dos vegades campió d’Espanya d’Enduro, Yago Domínguez, juntament amb Jan Olivera, Pau Pera i Gerard Pera. A MX40 victòria clara per el Zona Motor Ametlla Parc #6 de Albert Esteban, Jordi Rodés, Oscar Gonzalez i Santi Bertran.

A categoria Vall del Tenes, l’Autoescola Granollers #2, qui va ser el primer equip en sortir inaugurar la pista de can Moncau, van complir amb el seu rol de preferit amb la victòria per davant del Team La Vinya #37. L’equip local, patrocinat per FormulaRapida.net va assolir per primer cop el top10 en aquesta cursa amb Aleix Garriga, Sergi Gual, Albert Vidal i Marc Martínez.

La XLII edició de les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes tornaran del 2 al 4 de Setembre de 2022 amb més pilots de Dakar, enduro, motocròs i amateurs que donen peu a aquesta cursa única al món.

L'entrada Èxit absolut en el retorn de les 24 hores de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/exit-absolut-retorn-24-hores-vall-tenes/feed/ 0
Primer top10 pel Team La Vinya en les 24 hores de la Vall del Tenes https://formularapida.net/primer-top10-team-la-vinya-24-hores-vall-tenes/ https://formularapida.net/primer-top10-team-la-vinya-24-hores-vall-tenes/#respond Wed, 08 Sep 2021 12:46:57 +0000 https://formularapida.net/?p=154047 L’equip patrocinat per FormulaRapida.net va aconseguir el seu millor resultat en aquesta cursa històrica. La millor cursa possible mai somiada per als pilots locals de Lliçà d’Amunt. El Team La Vinya va sortir victoriós de les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes en el seu debut en el circuit […]

L'entrada Primer top10 pel Team La Vinya en les 24 hores de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
L’equip patrocinat per FormulaRapida.net va aconseguir el seu millor resultat en aquesta cursa històrica.

La millor cursa possible mai somiada per als pilots locals de Lliçà d’Amunt. El Team La Vinya va sortir victoriós de les 24 hores Internacionals en Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes en el seu debut en el circuit de Can Moncau.

En la seva cinquena participació en les 24 hores, el Team La Vinya va iniciar molt bé la cursa amb la tretzena posició en la classificació per a la cursa. Amb un temps de 2:13.17 minuts, la tretzena posició era un molt bon lloc per poder construir una bona cursa i lluitar per acabar entre els deu primers.

Tot i això, la cursa no va ser fàcil. L’Aleix Garriga, el Sergi Gual, l’Albert Vidal i en Marc Martínez van haver de mantenir un ritme molt alt per fer-se amb la desena posició final. Pràcticament durant tota la cursa van haver de lluitar contra l’equip Zona Motor Ametlla Parc que, entre els 4 pilots acumulen 13 victòries a les 24 hores.

Però després de 24 hores, finalment el Team La Vinya va finalitzar desè un resultat molt difícil d’aconseguir en aquesta prova.

Un resultat que a més a més els dona la segona posició a la categoria Vall del Tenes.

L'entrada Primer top10 pel Team La Vinya en les 24 hores de la Vall del Tenes ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/primer-top10-team-la-vinya-24-hores-vall-tenes/feed/ 0