Més | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/mes/ FormulaRapida.net is a website that inform about Motorsport in Catalan, Spanish, English and French. Mon, 25 Sep 2023 17:17:18 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.2 https://formularapida.net/wp-content/uploads/2019/05/cropped-fr-twt-400x400-blue-32x32.jpg Més | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/mes/ 32 32 Entrevista a Aleix Garcia, un pilot mentalitzat amb la seva realitat https://formularapida.net/entrevista-a-aleix-garcia-un-pilot-mentalitzat-amb-la-seva-realitat/ https://formularapida.net/entrevista-a-aleix-garcia-un-pilot-mentalitzat-amb-la-seva-realitat/#respond Mon, 25 Sep 2023 17:17:18 +0000 https://formularapida.net/?p=186180 Aleix Garcia, pilot de motocròs, gaudeix molt de l’esport i es planteja objectius molt desafiants de cara al futur Aleix Garcia està content amb el seu rendiment aquesta temporada, tot i que remarca que ha de perfeccionar els inicis de cursa. PREGUNTA: QUI ÉS ALEIX GARCIA? Aleix Garcia: Soc un pilot de motocròs molt apassionat. […]

L'entrada Entrevista a Aleix Garcia, un pilot mentalitzat amb la seva realitat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Aleix Garcia, pilot de motocròs, gaudeix molt de l’esport i es planteja objectius molt desafiants de cara al futur

Aleix Garcia està content amb el seu rendiment aquesta temporada, tot i que remarca que ha de perfeccionar els inicis de cursa.

PREGUNTA: QUI ÉS ALEIX GARCIA?

Aleix Garcia: Soc un pilot de motocròs molt apassionat.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

AG: El meu pare, juntament amb un amic seu.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

AG: Un dia vaig anar a casa d’un amic del meu pare, i el seu fill també és pilot de motocròs, així que el vam anar a veure competir. Em va agradar molt i vaig decidir endinsar-me en aquest món comprant la meva primera moto, una Torrot elèctrica.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

AG: Va ser complicat, ja que no vaig poder entrenar durant bastant temps.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

AG: Sobretot abans de la sortida. Durant els moments previs a l’inici de la cursa acostumo a estar molt nerviós.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

AG: Sí, som molt amics.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

AG: En aquests moments em veig amb molt bon ritme, tot i que he de millorar en les sortides.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

AG: El meu objectiu principal és gaudir amb l’esport que tant m’agrada. No obstant això, també tinc molt present intentar competir en el Mundial en un futur.

L'entrada Entrevista a Aleix Garcia, un pilot mentalitzat amb la seva realitat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-aleix-garcia-un-pilot-mentalitzat-amb-la-seva-realitat/feed/ 0
La resurrecció de Carlos Sainz https://formularapida.net/la-resurreccio-de-carlos-sainz/ https://formularapida.net/la-resurreccio-de-carlos-sainz/#respond Thu, 21 Sep 2023 17:52:51 +0000 https://formularapida.net/?p=186030 Carlos Sainz va aconseguir la victòria al Gran Premi de Singapur gràcies a una lliçó de pilotatge magnífica Carlos Sainz ha començat la segona meitat de la temporada de la millor manera possible. El pilot espanyol de Ferrari ha pilotat de forma brillant tant a Monza com a Singapur, demostrant les seves qualitats. Sainz va […]

L'entrada La resurrecció de Carlos Sainz ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Carlos Sainz va aconseguir la victòria al Gran Premi de Singapur gràcies a una lliçó de pilotatge magnífica

Carlos Sainz ha començat la segona meitat de la temporada de la millor manera possible. El pilot espanyol de Ferrari ha pilotat de forma brillant tant a Monza com a Singapur, demostrant les seves qualitats.

Sainz va deixar grans moments de conducció a Monza, on va ser capaç d’obtenir la pole position. No obstant això, aquesta actuació la va millorar al Circuit de Marina Bay, on va realitzar un cap de setmana perfecte.

El pilot madrileny va començar amb bon peu el cap de setmana, pilotant a un gran nivell durant els entrenaments lliures. De cara a la classificació, no va perdre un punt de velocitat, més ve el contrari, mostrant una consistència inapel·lable.

El madrileny va dominar la cursa de principi a fi, sense donar cap oportunitat a la resta de rivals. A més a més, va demostrar la seva intel·ligència quan va donar el DRS a Lando Norris per mantenir darrere a George Russell i a Lewis Hamilton.

A més a més, Sainz està demostrant que pot lluitar en igualtat de condicions amb el seu company d’equip Charles Leclerc. El pilot monegasc no passa pel seu millor moment, i el madrileny ho està aprofitant més que mai.

Serà molt interessant veure si Sainz pot mantenir aquest gran nivell de cara a les últimes curses de la temporada.

L'entrada La resurrecció de Carlos Sainz ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/la-resurreccio-de-carlos-sainz/feed/ 0
Entrevista a Genís Bragulat, un pilot molt conscient de les seves obligacions https://formularapida.net/entrevista-a-genis-bragulat-un-pilot-molt-conscient-de-les-seves-obligacions/ https://formularapida.net/entrevista-a-genis-bragulat-un-pilot-molt-conscient-de-les-seves-obligacions/#respond Mon, 18 Sep 2023 16:28:57 +0000 https://formularapida.net/?p=185914 Genís Bragulat, pilot de motocròs, s’ha adaptat de manera adequada a les novetats que ha trobat en la nova temporada Genís Bragulat està molt feliç amb el seu rendiment aquesta temporada. El pilot de Vic només pensa a millorar amb el temps i gaudir de l’esport, sense ficar-se pressió a ell mateix. PREGUNTA: QUI ÉS […]

L'entrada Entrevista a Genís Bragulat, un pilot molt conscient de les seves obligacions ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Genís Bragulat, pilot de motocròs, s’ha adaptat de manera adequada a les novetats que ha trobat en la nova temporada

Genís Bragulat està molt feliç amb el seu rendiment aquesta temporada.

El pilot de Vic només pensa a millorar amb el temps i gaudir de l’esport, sense ficar-se pressió a ell mateix.

PREGUNTA: QUI ÉS GENÍS BRAGULAT?

Genís Bragulat: Soc un pilot de motocròs de Vic. Em vaig endinsar en aquest món gràcies a Pau Tomàs, un pilot d’enduro que va organitzar una cursa al meu poble. Actualment, competeixo en el Campionat de Catalunya i en la Lliga Catalana.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

GB: Al viure en un poble petit, no em va afectar gaire. En poc temps ja vaig poder sortir al carrer, tenia bastanta llibertat. A més a més, gràcies al confinament vaig fer un canvi físic.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

GB: Depèn dels campionats que facis. T’has de centrar en els campionats que més t’interessin.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

GB: Depèn del circuit i de la situació personal en cada cursa.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

GB: Em porto molt bé amb tothom.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

GB: Estic content. Vaig canviar de cilindrada i m’he adaptat molt bé, estic molt còmode.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

GB: El meu objectiu és passar-ho bé. El que m’agrada és anar millorant, veure aquest progrés.

L'entrada Entrevista a Genís Bragulat, un pilot molt conscient de les seves obligacions ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-genis-bragulat-un-pilot-molt-conscient-de-les-seves-obligacions/feed/ 0
Entrevista a Martí Bañeres, un pilot que es va endinsar en l’esport de molt jove https://formularapida.net/entrevista-a-marti-baneres-un-pilot-que-es-va-endinsar-en-lesport-de-molt-jove/ https://formularapida.net/entrevista-a-marti-baneres-un-pilot-que-es-va-endinsar-en-lesport-de-molt-jove/#respond Mon, 11 Sep 2023 15:53:22 +0000 https://formularapida.net/?p=185569 Martí Bañeres, pilot de motocròs, sap perfectament el que suposa tenir èxit en el món del motor actualment PREGUNTA: QUI ÉS MARTÍ BAÑERES? Martí Bañeres: Soc un noi a qui li agraden molt les motos. El meu pare em va introduir en aquest món i, gràcies a ell, en aquests moments aspiro a ser campió algun […]

L'entrada Entrevista a Martí Bañeres, un pilot que es va endinsar en l’esport de molt jove ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Martí Bañeres, pilot de motocròs, sap perfectament el que suposa tenir èxit en el món del motor actualment

PREGUNTA: QUI ÉS MARTÍ BAÑERES?

Martí Bañeres: Soc un noi a qui li agraden molt les motos. El meu pare em va introduir en aquest món i, gràcies a ell, en aquests moments aspiro a ser campió algun dia.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

MB: La meva primera moto va ser una Mecatecno, una motocicleta elèctrica petita. Vaig començar a anar amb la moto quan tenia quatre anys, i la feia servir en un descampat. Més endavant ja vaig tenir una moto de 50cc i, finalment, una de marxes.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

MB: Em va afectar molt. Soc una persona a qui li agrada sortir molt, i de cop haver d’estar tancat a casa va ser impactant. No obstant això, vaig aprofitar per fer exercici físic.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

MB: Crec que no. Acostumo a participar en diferents campionats durant la temporada i, a més a més, les competicions intenten no coincidir amb cap altra.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

MB: Sí. Sobretot a les sortides. Sempre ho analitzo tot.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

MB: Durant les curses, no acabem de ser amics entre nosaltres, però quan ja s’ha acabat el moment de competir, ens portem molt bé. En general, crec que tinc una bona relació amb tothom.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

MB: El meu objectiu principal és ser Campió del Món. És molt complicat, per això voldria treballar en una feina que estigués relacionada amb el món de les motos.

L'entrada Entrevista a Martí Bañeres, un pilot que es va endinsar en l’esport de molt jove ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-marti-baneres-un-pilot-que-es-va-endinsar-en-lesport-de-molt-jove/feed/ 0
Entrevista a Lídia Montesó, una pilot motivada amb l’esport https://formularapida.net/entrevista-a-lidia-monteso-una-pilot-motivada-amb-lesport/ https://formularapida.net/entrevista-a-lidia-monteso-una-pilot-motivada-amb-lesport/#respond Mon, 04 Sep 2023 16:13:24 +0000 https://formularapida.net/?p=185007 Lídia Montesó, pilot de motocròs, ho està donant tot aquesta temporada, ja que és molt feliç fent el que fa Lídia Montesó està molt satisfeta amb el seu rendiment durant aquesta temporada. La pilot de Canyelles viu per aquest esport, tot i que no vol dedicar la seva vida professional a les motos. PREGUNTA: QUI […]

L'entrada Entrevista a Lídia Montesó, una pilot motivada amb l’esport ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Lídia Montesó, pilot de motocròs, ho està donant tot aquesta temporada, ja que és molt feliç fent el que fa

Lídia Montesó està molt satisfeta amb el seu rendiment durant aquesta temporada.

La pilot de Canyelles viu per aquest esport, tot i que no vol dedicar la seva vida professional a les motos.

PREGUNTA: QUI ÉS LIDIA MONTESÓ?

Lídia Montesó: Soc una pilot activa de Canyelles que sempre busca el millor per a ella.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

LM: No va haver-hi una persona en concret. Em vaig introduir en l’esport quan estava en la inauguració d’un circuit de motos elèctriques quan tenia sis anys. Vaig anar-hi amb el meu pare, i em va agradar tant, que vaig donar unes voltes amb una moto.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

LM: El motocròs em serveix per oblidar-me dels problemes i, com que no podíem entrenar, em vaig angoixar una mica.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

LM: Pot ser difícil, però si t’organitzes bé, pots fer-ho perfectament.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

LM: No. Intento relaxar-me tot el possible per fer-ho bé.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

LM: Sí. Sempre va bé tenir confiança i comentar les curses.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

LM: Molt positivament. Aquest és l’any en què m’estic esforçant més. Estic molt contenta amb el resultat.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

LM: No em vull dedicar professionalment al motocròs. L’any vinent deixaré de competir i només entrenaré.

L'entrada Entrevista a Lídia Montesó, una pilot motivada amb l’esport ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-lidia-monteso-una-pilot-motivada-amb-lesport/feed/ 0
Entrevista a Martina Castellà, una pilot apassionada https://formularapida.net/entrevista-a-martina-castella-una-pilot-apassionada/ https://formularapida.net/entrevista-a-martina-castella-una-pilot-apassionada/#respond Mon, 28 Aug 2023 16:46:34 +0000 https://formularapida.net/?p=184692 Martina Castellà, pilot de motocròs, té moltes ganes de participar en el Campionat de Catalunya en un futur pròxim Martina Castellà ha tingut una temporada complicada, però la seva il·lusió continua sent la mateixa. La pilot barcelonina té l’objectiu de participar en el Campionat de Catalunya de Motocròs, tot i que actualment no disposa dels […]

L'entrada Entrevista a Martina Castellà, una pilot apassionada ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Martina Castellà, pilot de motocròs, té moltes ganes de participar en el Campionat de Catalunya en un futur pròxim

Martina Castellà ha tingut una temporada complicada, però la seva il·lusió continua sent la mateixa.

La pilot barcelonina té l’objectiu de participar en el Campionat de Catalunya de Motocròs, tot i que actualment no disposa dels mitjans per a poder fer-ho.

PREGUNTA: QUI ÉS MARTINA CASTELLÀ?

Martina Castellà: Soc una pilot de motocròs que es va endinsar en aquest món quan tenia dotze anys. Aquesta afició em va venir del meu pare, ja que ell també competia quan era petit. L’esport no em cridava l’atenció quan era petita, però un dia vaig anar a una cursa, i la meva visió d’aquest esport va canviar. A partir d’aquí, vaig voler aprendre a anar en moto. Vaig agafar l’hàbit d’anar els caps de setmana a un descampat, i amb el pas del temps, em van regalar una Kawasaki i vaig començar a anar als circuits.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

MC: No la vaig viure tan malament com altres persones, ja que em vaig proposar fer esport cada dia, tenir una rutina.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

MC: Ho he viscut des de fora i crec que sí que pot ser difícil. Has de tenir un cert nivell per a poder fer-ho. Si competeixes en el Campionat d’Espanya i en el de Catalunya, segurament et coincidiran algunes curses, així que has de saber escollir en quines vols córrer.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

MC: Soc una persona molt nerviosa, així que acostumo a pensar-hi bastant. La sortida és el moment més crític, ja que tens molts dubtes, però has de tenir confiança en tu mateix.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

MC: Està sent una temporada complicada, ja que fa poc em vaig lesionar de l’esquena i vaig estar tres mesos sense poder competir. Per sort, ara ja estic recuperada totalment.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

MC: M’agradaria competir en alguna cursa del Campionat de Catalunya, però al ser de Barcelona, la majoria de les curses em queden lluny, i no tothom es pot permetre recórrer aquestes distàncies per competir. A més a més, per competir en aquestes curses s’ha de pagar una taxa. No obstant això, espero poder fer-ho en un futur pròxim.

L'entrada Entrevista a Martina Castellà, una pilot apassionada ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-martina-castella-una-pilot-apassionada/feed/ 0
Entrevista a Jordi Galera, un pilot molt complet https://formularapida.net/entrevista-a-jordi-galera-un-pilot-molt-complet/ https://formularapida.net/entrevista-a-jordi-galera-un-pilot-molt-complet/#respond Mon, 21 Aug 2023 06:59:21 +0000 https://formularapida.net/?p=184410 Jordi Galera, pilot d’enduro, només pensa a recuperar-se per a poder participar en les 24 Hores de la Vall del Tenes Jordi Galera, qui també ha participat en curses de motocròs, ha decidit que se centrarà en l’enduro a partir de l’any vinent. Actualment, està molt centrat a competir en l’àmbit nacional. PREGUNTA: QUI ÉS […]

L'entrada Entrevista a Jordi Galera, un pilot molt complet ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Jordi Galera, pilot d’enduro, només pensa a recuperar-se per a poder participar en les 24 Hores de la Vall del Tenes

Jordi Galera, qui també ha participat en curses de motocròs, ha decidit que se centrarà en l’enduro a partir de l’any vinent.

Actualment, està molt centrat a competir en l’àmbit nacional.

PREGUNTA: QUI ÉS JORDI GALERA?

Jordi Galera: Soc un pilot que competeix a enduro i en algunes proves de motocròs a nivell nacional.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

JG: El meu pare. Des de petit he estat dintre del món de les motos. Un dia vaig anar a una cursa, em va agradar, i vaig decidir començar a entrenar.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN L’ESPORT?

JG: Anava a entrenar de manera esporàdica a un circuit que estava a prop de casa meva, i un amic del meu pare em va dir si volia competir en una cursa americana. Vaig acceptar, i com vaig gaudir molt, em vaig voler endinsar en el món de la competició.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

JG: Em va afectar d’una manera diferent de la resta de persones. Visc en un poble molt petit, i només vaig estar quinze dies sense poder sortir de casa. Durant aquests dies, vaig fer exercici, i quan vaig poder sortir al carrer, anava en bicicleta, però vaig trobar molt a faltar la moto.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

JG: Crec que sí, ja que t’ho has de saber compaginar molt bé. Un any vaig fer sis campionats diferents, i em vaig adonar de què has de ser un pilot molt complet. Per aconseguir ser versàtil en diferents terrenys es necessita molta paciència.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

JG: Durant les primeres curses sí, normalment estava molt nerviós. Ara mateix, vaig a competir com si fos un entrenament, estic tranquil. Acostumo a no pensar-hi gaire.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

JG: Tinc una relació molt bona. Tot i que a pista lluitem per podis o victòries, fora d’ella tenim una relació molt propera. Aquesta és una de les coses que més m’agraden d’aquest esport.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

JG: No està sent una gran temporada per a mi. He patit moltes lesions, i això ha fet que no hagi pogut competir un bastantes curses. En aquests moments, em vull recuperar per estar en les millors condicions per a les 24 Hores de la Vall del Tenes.

P: COM ES VIUEN LES 24 HORES DE LA VALL DEL TENES?

JG: Primer de tot, en aquesta cursa es fa un esforç físic molt gran. A més a més, has de dedicar tot l’estiu a preparar la cursa. La moto ha d’estar en les millors condicions, i els pilots han de saber gestionar moltes situacions i estar molt bé mentalment. No obstant això, és una cursa que es gaudeix molt.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

JG: En general, he competit més a enduro, però últimament he preferit participar en curses de motocròs. No obstant això, l’any vinent tornaré a dedicar-li més temps a l’enduro, ja que acostumo a ser més competitiu i, a més a més, té més sortides professionals.

L'entrada Entrevista a Jordi Galera, un pilot molt complet ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-jordi-galera-un-pilot-molt-complet/feed/ 0
Opinió: Nico Hülkenberg està a un gran nivell https://formularapida.net/opinio-nico-hulkenberg-esta-a-un-gran-nivell/ https://formularapida.net/opinio-nico-hulkenberg-esta-a-un-gran-nivell/#respond Thu, 17 Aug 2023 17:01:49 +0000 https://formularapida.net/?p=184304 Nico Hülkenberg, qui ha tornat a la Fórmula 1 després d’algunes temporades, està demostrant un bon nivell de pilotatge Nico Hülkenberg ha fet el seu retorn a la Fórmula 1 de la mà de l’equip Haas de cara a aquesta temporada 2023. El pilot alemany, qui ja va demostrar el seu talent quan estava com […]

L'entrada Opinió: Nico Hülkenberg està a un gran nivell ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Nico Hülkenberg, qui ha tornat a la Fórmula 1 després d’algunes temporades, està demostrant un bon nivell de pilotatge

Nico Hülkenberg ha fet el seu retorn a la Fórmula 1 de la mà de l’equip Haas de cara a aquesta temporada 2023. El pilot alemany, qui ja va demostrar el seu talent quan estava com a pilot reserva a Racing Point i Aston Martin, està fent una bona temporada, deixant clar que la classificació és el seu punt fort.

No està sent un any fàcil per a Haas, però Hülkenberg està fent que sembli una mica millor. L’alemany afronta la segona meitat de la temporada havent puntuat en un únic Gran Premi, a Melbourne. El monoplaça de l’equip nord-americà no és fàcil de conduïr, i també cal destacar la mala sort que ha tingut Hülkenberg en algunes curses.

Imagen
Copyright: MoneyGram Haas F1 Team

No obstant això, el pilot de Haas ha seguit endavant i mai ha abaixat els braços. Fins a aquest moment, la seva temporada està sent millor que la del seu company d’equip, Kevin Magnussen, qui tampoc està tenint una temporada fàcil.

Els bons resultats de Hülkenberg han estat possibles gràcies a les seves bones classificacions, moment del cap de setmana on treu el màxim profit del monoplaça.

Actualment, Haas lluita amb Williams per la setena posició en el Campionat de Constructors, ja que estan empatats a onze punts, tot i que tampoc ens podem oblidar d’Alfa Romeo, ja que, ara mateix, té un total de nou punts.

L'entrada Opinió: Nico Hülkenberg està a un gran nivell ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/opinio-nico-hulkenberg-esta-a-un-gran-nivell/feed/ 0
Entrevista a Aniol Molas, un pilot conscient de les complicacions que presenta l’esport https://formularapida.net/entrevista-a-aniol-molas-un-pilot-conscient-de-les-complicacions-que-presenta-lesport/ https://formularapida.net/entrevista-a-aniol-molas-un-pilot-conscient-de-les-complicacions-que-presenta-lesport/#respond Mon, 14 Aug 2023 06:32:44 +0000 https://formularapida.net/?p=184200 Aniol Molas, pilot de motocròs, sap quins passos ha de seguir per intentar continuar en l’esport que tant li agrada Aniol Molas té una visió molt clara del motocròs, i comprèn quin és el seu camí a seguir en l’esport. En aquests moments, Molas s’està centrant en el Campionat de Catalunya. No obstant això, també […]

L'entrada Entrevista a Aniol Molas, un pilot conscient de les complicacions que presenta l’esport ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Aniol Molas, pilot de motocròs, sap quins passos ha de seguir per intentar continuar en l’esport que tant li agrada

Aniol Molas té una visió molt clara del motocròs, i comprèn quin és el seu camí a seguir en l’esport.

En aquests moments, Molas s’està centrant en el Campionat de Catalunya. No obstant això, també competeix en algunes curses del Campionat d’Espanya.

PREGUNTA: QUI ÉS ANIOL MOLAS?

Aniol Molas: Soc un pilot de motocròs de Centelles. La meva familia sempre ha estat molt present en aquest esport, i amb el pas del temps s’ha convertit en algo més que un hobby per a mi. En aquests moments, estic gaudint molt.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

AMConcretament, el meu pare. Segurament, sense ell no m’hauria introduït en l’esport.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN L’ESPORT?

AMQuan tenia sis anys vaig començar a conèixer l’esport i, amb dotze, ja vaig fer les primeres curses. A partir d’aquí, vaig fer alguna cursa del Campionat de Catalunya.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

AMVa ser un moment dur, ja que vaig estar molt temps sense pujar a la moto. En general, crec que la pandèmia no va afectar de manera positiva a ningú.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

AMS’ha de saber gestionar. Cadascú té les seves necessitats, i has de tenir molt clar a quins campionats vols competir. En el meu cas, intento centrar-me en el Campionat de Catalunya i, si puc, fer curses del Campionat d’Espanya.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

AMSí. Normalment, sempre em poso bastant nerviós, però quan arriba la cursa, ja estic més tranquil.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

AMEn gran part és bona, però a la pista les amistats es deixen una mica enrere, ja que tothom vol guanyar. En general, ens coneixem des de ben petits, així que tenim molta confiança.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

AMVaig tenir un inici de temporada complicat, ja que vaig patir dues lesions. Degut a això, vaig estar sis mesos sense pujar a la moto. Després de recuperar-me, vaig entrenar dues setmanes i ja vaig tornar a competir. Em pensava que em costaria molt recuperar el meu nivell, però no va ser així.

P: COM VAS VIURE AQUESTA SITUACIÓ?

AM: Vaig estar bastant angustiat, perquè sabia que eren lesions complicades. Aquesta situació em va fer plantejar-me moltes coses.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

AMTant de bo segueixi competint durant molts anys, però s’ha de ser realista, és un món molt complicat. A més a més, les lesions van passant factura. Has de tenir molt clar el que vols fer amb la teva vida.

L'entrada Entrevista a Aniol Molas, un pilot conscient de les complicacions que presenta l’esport ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-aniol-molas-un-pilot-conscient-de-les-complicacions-que-presenta-lesport/feed/ 0
Opinió: Oscar Piastri desperta https://formularapida.net/opinio-oscar-piastri-desperta/ https://formularapida.net/opinio-oscar-piastri-desperta/#respond Thu, 10 Aug 2023 10:30:19 +0000 https://formularapida.net/?p=184080 Oscar Piastri està mostrant una gran evolució pel que fa a rendiment durant el seu primer any a la Fórmula 1 L’inici de la temporada d’Oscar Piastri a McLaren no va ser del tot fàcil. El monoplaça britànic no havia tingut un bon desenvolupament, fent que el pilot australià hagués d’esprémer tot el seu talent […]

L'entrada Opinió: Oscar Piastri desperta ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Oscar Piastri està mostrant una gran evolució pel que fa a rendiment durant el seu primer any a la Fórmula 1

L’inici de la temporada d’Oscar Piastri a McLaren no va ser del tot fàcil. El monoplaça britànic no havia tingut un bon desenvolupament, fent que el pilot australià hagués d’esprémer tot el seu talent per a poder puntuar.

De les nou primeres curses d’aquesta temporada, Piastri només va aconseguir puntuar en dues, tot i que s’ha de tenir en compte que l’australià necessitava una mica de temps per adaptar-se a la Fórmula 1 i al seu nou cotxe.

No obstant això, a partir del Gran Premi d’Àustria, on l’equip de Woking va fer un salt endavant molt important en termes de rendiment del monoplaça, Piastri va començar a aprofitar les oportunitats i es va començar a notar més còmode amb el cotxe, aconseguint grans actuacions.

Imagen
Copyright: McLaren

És cert que al Red Bull Ring no va tenir una cursa fàcil, però a Silverstone i a Hungaroring la situació va canviar, ja que l’australià va acabar quart i cinquè respectivament. A més a més, tot i abandonar en el Gran Premi de Bèlgica, Piastri va ser capaç de liderar durant unes voltes la cursa sprint i acabar segon.

Tot i que s’han pogut veure clarament els aspectes on flaqueja l’MCL60, a l’equip britànic li espera una segona meitat de temporada apassionant.

L'entrada Opinió: Oscar Piastri desperta ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/opinio-oscar-piastri-desperta/feed/ 0
Entrevista a Uriel Hidalgo, un pilot amb una gran mentalitat https://formularapida.net/entrevista-a-uriel-hidalgo-un-pilot-amb-una-gran-mentalitat/ https://formularapida.net/entrevista-a-uriel-hidalgo-un-pilot-amb-una-gran-mentalitat/#respond Mon, 07 Aug 2023 17:35:18 +0000 https://formularapida.net/?p=183969 Uriel Hidalgo, pilot de motociclisme, sap perfectament quins són els seus objectius actuals i què vol aconseguir en el futur Uriel Hidalgo té clar quin és el seu camí per a poder triomfar. En aquests moments, és molt ambiciós i es veu capaç de tot. Actualment, competeix en el Campionat de Drift Track i en […]

L'entrada Entrevista a Uriel Hidalgo, un pilot amb una gran mentalitat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Uriel Hidalgo, pilot de motociclisme, sap perfectament quins són els seus objectius actuals i què vol aconseguir en el futur

Uriel Hidalgo té clar quin és el seu camí per a poder triomfar. En aquests moments, és molt ambiciós i es veu capaç de tot.

Actualment, competeix en el Campionat de Drift Track i en el SBK 300.

PREGUNTA: QUI ÉS URIEL HIDALGO?

Uriel Hidalgo: Soc un noi que fa més de sis anys que competeix en el món del motociclisme. Vaig començar per passió, ja que m’agradava molt l’esport, però amb el pas del temps s’ha convertit en la meva vida.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

UH: El meu pare tenia una moto quan era més jove, i jo m’hi fixava molt quan s’hi pujava. A més a més, un dia vaig veure a uns nens competint en un kàrting, i això va fer que jo també volgués formar part de l’esport.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

UH: Em va molestar no poder entrenar amb la moto. Anímicament, em va afectar, ja que estava molt motivat per competir. No obstant això, m’ho vaig prendre com un temps per descansar i millorar físicament.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

UH: Pot ser dificil, però té molts beneficis. En el meu cas faig dos campionats: l’SBK 300 i el Campionat de Drift Track. Tanmateix, el Campionat de Drift Track l’utilitzo per preparar-me de cara al SBK 300.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

UH: Sí. Intento estar relaxat, pensar en la feina prèvia i mirar videos. Intento no pensar-hi gaire per no tenir tanta pressió.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

UH: Fora de la pista som amics, però a l’hora de competir, tot canvia.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

UH: Em vaig perdre les dues primeres curses, així que la temporada la vaig començar a València amb una moto totalment nova per a mi, la Kawasaki 400. Vaig començar la cursa sense haver provat la moto, ja que vam tenir problemes previs. Tot i això, estic content, ja que a la primera cursa vam quedar primers respecte a totes les Kawasaki i quarts en la classificació general. A la segona cursa que vaig fer vam quedar segons en la categoria Kawasaki i en la general també vam fer un bon paper.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

UH: El meu objectiu és arribar el més lluny possible, que en el meu cas seria competir a MotoGP. Ara mateix, prefereixo pensar en el present i fer-ho el millor possible.

L'entrada Entrevista a Uriel Hidalgo, un pilot amb una gran mentalitat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-uriel-hidalgo-un-pilot-amb-una-gran-mentalitat/feed/ 0
Opinió: El gran moment de Yuki Tsunoda https://formularapida.net/opinio-el-gran-moment-de-yuki-tsunoda/ https://formularapida.net/opinio-el-gran-moment-de-yuki-tsunoda/#respond Thu, 03 Aug 2023 10:05:01 +0000 https://formularapida.net/?p=183808 Yuki Tsunoda, qui competeix a la Fórmula 1 per tercer any, està demostrant un nivell impressionant després de dues temporades regulars Yuki Tsunoda no està deixant a ningú indiferent durant aquesta temporada. Després de dos anys bastant complicats, el pilot japonès havia de demostrar les seves qualitats i, de moment, ho està fent. El pilot […]

L'entrada Opinió: El gran moment de Yuki Tsunoda ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Yuki Tsunoda, qui competeix a la Fórmula 1 per tercer any, està demostrant un nivell impressionant després de dues temporades regulars

Yuki Tsunoda no està deixant a ningú indiferent durant aquesta temporada. Després de dos anys bastant complicats, el pilot japonès havia de demostrar les seves qualitats i, de moment, ho està fent.

El pilot d’AlphaTauri va començar de la millor manera la temporada 2023. Es va quedar a les portes dels punts en les primeres dues curses i va ser capaç de puntuar a Austràlia i a Azerbaidjan.

Tsunoda va continuar obtenint resultats regulars durant els següents Grans Premis, excepte en alguns casos, com a Àustria, on va tenir un cap de setmana complicat. Després d’unes quantes curses sense puntuar, el japonès es va retrobar amb els punts a Spa-Francorchamps.

Copyright: Red Bull Content Pool

Als Grans Premis on Tsunoda va passar més desapercebut es va notar la falta de rendiment del monoplaça de l’equip de Faenza. A Bèlgica, on el conjunt del cotxe era millor, va saber aprofitar l’oportunitat, destacant la seva sortida, on va guanyar moltes posicions.

El monoplaça d’AlphaTauri, l’AT04, ha tingut molt poques virtuts durant aquesta meitat de temporada, ja que, pel que fa al rendiment, està al fons de la graella. No obstant això, Tsunoda està realitzant un gran treball, ja que és conscient que el seu futur a la Fórmula 1 depèn en gran part d’aquesta temporada.

L'entrada Opinió: El gran moment de Yuki Tsunoda ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/opinio-el-gran-moment-de-yuki-tsunoda/feed/ 0
Entrevista a Pau Salas, un pilot amb una visió molt clara de l’esport https://formularapida.net/entrevista-a-pau-salas-un-pilot-amb-una-visio-molt-clara-de-lesport/ https://formularapida.net/entrevista-a-pau-salas-un-pilot-amb-una-visio-molt-clara-de-lesport/#respond Mon, 31 Jul 2023 11:24:54 +0000 https://formularapida.net/?p=183682 Pau Salas, pilot de motocròs, és conscient de les dificultats d’aquest esport i només pensa a gaudir al màxim Pau Salas sap la realitat del motocròs i el sacrifici que comporta. No obstant això, la seva prioritat és passar-s’ho bé i gaudir del procés. Actualment, el pilot balear competeix en el Campionat d’Espanya, sense deixar […]

L'entrada Entrevista a Pau Salas, un pilot amb una visió molt clara de l’esport ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Pau Salas, pilot de motocròs, és conscient de les dificultats d’aquest esport i només pensa a gaudir al màxim

Pau Salas sap la realitat del motocròs i el sacrifici que comporta. No obstant això, la seva prioritat és passar-s’ho bé i gaudir del procés.

Actualment, el pilot balear competeix en el Campionat d’Espanya, sense deixar de banda el Campionat de les Illes Balears i el Campionat de Catalunya.

PREGUNTA: QUI ÉS PAU SALAS?

Pau Salas: Soc un noi de Mallorca que va començar a practicar el motocròs amb quatre anys. El meu pare em va introduir en aquest món, ja que era motorista. En aquests moments, tinc divuit anys i estic competint en el Campionat d’Espanya de Motocròs. A més a més, estic en un centre de rendiment, on m’ajuden a organitzar-me per poder compaginar els estudis i els entrenaments.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

PS: Em va costar bastant adaptar-me a la moto. Sabia que no era el pilot més ràpid, però amb el temps vaig anar millorant.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

PS: Va ser complicat, ja que vaig estar tres mesos sense pujar a la moto. Vaig entrenar el meu físic durant aquest temps, però quan vaig poder tornar a muntar sobre la moto, em va costar moltíssim.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

PS: Sí. En el meu cas, intento fer el Campionat de les Illes Balears, el Campionat de Catalunya (si no em coincideix amb el Campionat Balear), i el Campionat d’Espanya. Per exemple, algunes curses a nivell nacional no les he pogut fer degut a la distància.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

PS: Actualment, sé com actuar i com motivar-me. Abans de les curses, em poso música i escalfo una mica. A més a més, també entreno els meus reflexos.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

PS: Soc una persona tranquil·la i pacífica. Tinc una bona relació amb la resta de pilots.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

PS: Positivament. Al Campionat de les Illes Balears vaig primer, i a l’única cursa que he fet del Campionat de Catalunya vaig pujar al podi. Per altra banda, és el meu primer any en la categoria MX2 del Campionat d’Espanya i també estic fent un gran paper.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

PS: Sent sincer, no crec que pugui viure de les motos, però tinc clar que intentaré gaudir al màxim de l’esport. És un esport molt car, aquest és el problema.

L'entrada Entrevista a Pau Salas, un pilot amb una visió molt clara de l’esport ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-pau-salas-un-pilot-amb-una-visio-molt-clara-de-lesport/feed/ 0
Opinió: Aston Martin baixa el seu rendiment https://formularapida.net/opinio-aston-martin-baixa-el-seu-rendiment/ https://formularapida.net/opinio-aston-martin-baixa-el-seu-rendiment/#respond Thu, 27 Jul 2023 11:48:40 +0000 https://formularapida.net/?p=183496 L’equip Aston Martin no està passant per un gran moment de forma en els últims Grans Premis, en part degut a la millora d’altres equips Aston Martin ha deixat de viure en un somni. L’equip britànic s’ha topat amb un cop de realitat en les últimes curses, on ha pogut veure amb els seus propis […]

L'entrada Opinió: Aston Martin baixa el seu rendiment ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
L’equip Aston Martin no està passant per un gran moment de forma en els últims Grans Premis, en part degut a la millora d’altres equips

Aston Martin ha deixat de viure en un somni. L’equip britànic s’ha topat amb un cop de realitat en les últimes curses, on ha pogut veure amb els seus propis ulls que altres equips s’han posicionat per davant seu.

L’equip de Lawrence Stroll va començar la temporada sorprenent a tothom, situant-se a l’altura de Mercedes per veure qui era el segon equip de la graella. Després d’onze curses, la situació no té res a veure per als britànics.

Imagen
Copyright: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

En aquests moments, Aston Martin està lluitant per estar als punts. L’època dels podis s’ha quedat enrere, ja que ara mateix són el cinquè equip de la graella. Al Gran Premi d’Hongria, es va veure com Fernando Alonso no va poder atrapar a l’equip Ferrari, qui actualment és la quarta força de la graella.

No obstant això, encara queda pràcticament la meitat de la temporada, així que l’escuderia britànica encara té temps per reaccionar i intentar tornar a on estaven a principis d’any. A més a més, és molt important la feina de cara a la propera temporada, ja que equips com Red Bull ja estan treballant en el monoplaça de la temporada vinent, així que la resta d’equips no es poden quedar enrere.

L'entrada Opinió: Aston Martin baixa el seu rendiment ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/opinio-aston-martin-baixa-el-seu-rendiment/feed/ 0
Entrevista a Jaume Martínez, un jove pilot amb moltes ganes de competir https://formularapida.net/entrevista-a-jaume-martinez-un-jove-pilot-amb-moltes-ganes-de-competir/ https://formularapida.net/entrevista-a-jaume-martinez-un-jove-pilot-amb-moltes-ganes-de-competir/#respond Mon, 24 Jul 2023 09:32:31 +0000 https://formularapida.net/?p=183342 Jaume Martínez, pilot de motocròs, no està del tot satisfet amb la seva temporada, però admet que està millorant amb el pas de les curses Jaume Martínez competeix en el Campionat d’Espanya i de Catalunya de Motocròs, on està fent un gran paper, tot i que aquest any està sent més complicat de l’esperat. De […]

L'entrada Entrevista a Jaume Martínez, un jove pilot amb moltes ganes de competir ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Jaume Martínez, pilot de motocròs, no està del tot satisfet amb la seva temporada, però admet que està millorant amb el pas de les curses

Jaume Martínez competeix en el Campionat d’Espanya i de Catalunya de Motocròs, on està fent un gran paper, tot i que aquest any està sent més complicat de l’esperat.

De cara a l’any vinent, pujarà de categoria, amb l’objectiu futur de poder viure de l’esport que tant li agrada.

PREGUNTA: QUI ÉS JAUME MARTÍNEZ?

Jaume Martínez: Soc un pilot de motocròs de 13 anys que corre en el Campionat d’Espanya i en el Campionat de Catalunya.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

JM: Qui em va introduir en el món del motocròs va ser el meu pare, ja que li agradaven les motos. Ell volia que fes trial, però vaig decidir fer motocròs.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

JM: Els meus pares em van portar a una fira de motos i vaig veure una que m’agradava molt. Els hi vaig dir que la volia, però em van dir que primer havia de saber anar bé amb bicicleta. Finalment, al cap d’un temps, vaig aconseguir una moto.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

JM: La pandèmia va ser dolenta però a la vegada bona. Dolenta perquè no podies agafar la moto per anar a entrenar ni fer curses. No obstant això, també va ser bona, ja que tenia més ganes d’agafar la moto.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

JM: Sí que és complicat perquè hi ha algunes curses que coincideixen i he d’escollir a quines anar.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

JM: En algunes sí, però intento no pensar gaire, ja que així no em poso tan nerviós a l’hora de fer la cursa. No obstant això, és complicat, ja que la pressió és molt alta.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

JM: Sí, tinc bones relacions amb els companys. Ens coneixem des de fa molt temps.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

JM: Aquesta temporada no està sent tan bona com la de l’any passat. La passada temporada vaig guanyar el Campionat d’Espanya, en canvi, aquest any no m’he classificat en les dues primeres curses. En el Campionat de Catalunya sempre estic entre els deu primers de la meva categoria.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

JM: L’any que ve canvio de categoria, passo de 85cc a 125cc, i m’agradaria fer algun podi. De cara al futur, m’agradaria dedicar-me al món de les motos, però és molt difícil.

L'entrada Entrevista a Jaume Martínez, un jove pilot amb moltes ganes de competir ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-jaume-martinez-un-jove-pilot-amb-moltes-ganes-de-competir/feed/ 0
Opinió: Daniel Ricciardo, una incògnita https://formularapida.net/opinio-daniel-ricciardo-una-incognita/ https://formularapida.net/opinio-daniel-ricciardo-una-incognita/#respond Fri, 21 Jul 2023 11:27:27 +0000 https://formularapida.net/?p=183166 Daniel Ricciardo torna a la Fórmula 1 de la mà d’AlphaTauri en un moment on el seu rendiment és un misteri Daniel Ricciardo es pujarà a un cotxe de Fórmula 1 de manera oficial per primer cop des del Gran Premi d’Abu Dhabi de la passada temporada. El circuit del seu retorn serà Hungaroring, on […]

L'entrada Opinió: Daniel Ricciardo, una incògnita ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Daniel Ricciardo torna a la Fórmula 1 de la mà d’AlphaTauri en un moment on el seu rendiment és un misteri

Daniel Ricciardo es pujarà a un cotxe de Fórmula 1 de manera oficial per primer cop des del Gran Premi d’Abu Dhabi de la passada temporada. El circuit del seu retorn serà Hungaroring, on haurà de demostrar la seva valia.

Copyright: Red Bull Content Pool

El pilot australià substitueix a Nyck de Vries, qui va ser acomiadat fa uns quants dies per no obtenir els resultats demandats. En aquests moments, el líder de l’equip és Yuki Tsunoda, qui està competint a un nivell fantàstic en el seu tercer any al Gran Circ.

Ricciardo no va tenir un bon temps a McLaren, on va estar dues temporades (2021 i 2022). El seu temps a l’equip britànic va ser un constant d’inestabilitat, ja que el seu rendiment estava molt per sota del de Lando Norris, i en cap moment es va trobar còmode amb el monoplaça.

Ara mateix, no es pot saber quin serà el nivell de l’australià. Serà molt interessant veure si és capaç de posar-li les coses complicades a Tsunoda o, en canvi, el japonès continua sent el líder indiscutible de l’equip. El temps ens donarà la resposta.

L'entrada Opinió: Daniel Ricciardo, una incògnita ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/opinio-daniel-ricciardo-una-incognita/feed/ 0
Entrevista a Pau Ramis, un pilot amb molta projecció https://formularapida.net/entrevista-a-pau-ramis-un-pilot-amb-molta-projeccio/ https://formularapida.net/entrevista-a-pau-ramis-un-pilot-amb-molta-projeccio/#respond Mon, 17 Jul 2023 15:28:57 +0000 https://formularapida.net/?p=182962 Pau Ramis, pilot de motocròs, està molt motivat amb la seva participació en el Campionat d’Espanya i de Catalunya Pau Ramis té moltes esperances posades en el motocròs. El pilot mallorquí ha fet un salt endavant gràcies a la seva participació en el Campionat d’Espanya i de Catalunya. Actualment, vol seguir entrenant i competint en aquests […]

L'entrada Entrevista a Pau Ramis, un pilot amb molta projecció ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Pau Ramis, pilot de motocròs, està molt motivat amb la seva participació en el Campionat d’Espanya i de Catalunya

Pau Ramis té moltes esperances posades en el motocròs. El pilot mallorquí ha fet un salt endavant gràcies a la seva participació en el Campionat d’Espanya i de Catalunya.

Actualment, vol seguir entrenant i competint en aquests campionats, per així millorar com a pilot.

PREGUNTA: QUI ÉS PAU RAMIS?

Pau Ramis: Un noi de 16 anys de Mallorca apassionat del motocròs. Actualment, entreno molt i faig tot el possible per millorar.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

PR: Ningú en concret. Quan tenia tres anys, vaig anar a una cursa de motocròs, i em va agradar tant, que al cap d’un any em van regalar una motocicleta.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

PR: Vaig començar a Son Moix, un espai que em va servir per iniciar-me en l’esport. Al principi et donen una motocicleta, però al cap d’un temps te n’has de comprar una. En aquests moments, aquest espai no existeix, i és una llàstima.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

PR: Em va beneficiar, ja que en aquella època em vaig lesionar, concretament s’em va desplaçar la tíbia, i com no podíem sortir al carrer, ningú podia practicar i millorar. D’aquesta manera, em vaig recuperar tranquil·lament.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

PR: No, t’ajuda a estar motivat.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

PR: La nit abans penso amb els rivals amb els quals possiblement tingui lluites a pista. No obstant això, és millor no pensar-hi i estar pendent del que tu fas i no del que fan els altres.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

PR: És molt bona. A pista ens respectem, però tenim una gran rivalitat.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

PR: Tenint en compte que sempre he competit en el Campionat de les Illes Balears i no acostuma a haver-hi un nivell gaire alt, ha anat bastant bé. El Campionat d’Espanya l’estic fent sencer i el meu rendiment està sent bo, i del Campionat de Catalunya només he fet una cursa, on vaig acabar vuitè sense conèixer gaire el circuit.

P: EL CAMPIONAT BALEAR ÉS MOLT DIFERENT AL CATALÀ I A L’ESPANYOL?

PR: Sí, el Campionat de les Illes Balears té molts menys inscrits i els circuits no són tan complets com en els altres campionats.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

PR: Ara mateix estic en un centre de rendiment on practico el motocròs i faig entrenament físic, a més d’estudiar. L’any vinent entraré a la categoria MX2, i confio a tornar a participar tant en el Campionat d’Espanya com en el de Catalunya. A més, espero obtenir millors resultats.

L'entrada Entrevista a Pau Ramis, un pilot amb molta projecció ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-pau-ramis-un-pilot-amb-molta-projeccio/feed/ 0
Opinió: McLaren ha tornat per quedar-se https://formularapida.net/opinio-mclaren-ha-tornat-per-quedar-se/ https://formularapida.net/opinio-mclaren-ha-tornat-per-quedar-se/#respond Thu, 13 Jul 2023 10:46:28 +0000 https://formularapida.net/?p=182790 McLaren ha viscut uns anys molt complicats a la Fórmula 1, però tot sembla indicar que l’espera ha acabat, ja que el seu rendiment és molt bo La resurrecció de l’equip McLaren és un fet. A partir del Gran Premi d’Àustria, la millora de rendiment de l’equip britànic ha estat impressionant. Aquest fet es corrobora […]

L'entrada Opinió: McLaren ha tornat per quedar-se ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
McLaren ha viscut uns anys molt complicats a la Fórmula 1, però tot sembla indicar que l’espera ha acabat, ja que el seu rendiment és molt bo

La resurrecció de l’equip McLaren és un fet. A partir del Gran Premi d’Àustria, la millora de rendiment de l’equip britànic ha estat impressionant. Aquest fet es corrobora amb el resultat de l’equip a Silverstone, on Lando Norris va acabar segon i Oscar Piastri quart.

Un inici de temporada complicat

McLaren no va començar amb bon peu la temporada. El seu inici d’any va ser molt semblant al de l’any anterior, mostrant que no havien aconseguit fer un pas endavant.

A Austràlia i a Azerbaidjan, l’equip va obtenir resultats positius, però tot es va esvair a Miami, on els resultats no van acompanyar. Semblava que els britànics havien fet un pas endavant durant el Gran Premi de Mònaco, però la situació es va repetir, i a Espanya i al Canadà es va veure que l’equip encara no estava allà on volia.

Alegria i esperança
Imagen
Copyright: McLaren

Durant el Gran Premi d’Àustria, tot i que Piastri no va tenir un gran cap de setmana, amb Norris es va veure una millora considerable en el cotxe britànic. El pilot de Bristol va demostrar un estat de forma espectacular, en part gràcies al seu McLaren.

El MCL60, sota la conducció de Norris, va funcionar tant en classificació com en cursa, donant a entendre que l’equip potser havia encertat aquest cop.

Els dubtes que hi havia van desaparèixer a Silverstone, on Piastri es va sumar a la festa de McLaren. Norris va classificar segon, seguit del pilot australià, i a la cursa, el resultat es va mantenir pràcticament igual, amb Piastri perdent la posició amb Lewis Hamilton.

En aquests moments, sembla que McLaren ha fet funcionar l’engranatge per estar a la part capdavantera de la graella. No obstant això, la següent cursa és a Hungaroring, un traçat completament diferent a Silverstone i que no beneficia a l’equip, així que haurem d’estar molt pendents dels britànics.

L'entrada Opinió: McLaren ha tornat per quedar-se ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/opinio-mclaren-ha-tornat-per-quedar-se/feed/ 0
Entrevista a Marc Setó: “El meu objectiu és millorar” https://formularapida.net/entrevista-a-marc-seto-el-meu-objectiu-es-millorar/ https://formularapida.net/entrevista-a-marc-seto-el-meu-objectiu-es-millorar/#respond Mon, 10 Jul 2023 10:51:51 +0000 https://formularapida.net/?p=182607 Marc Setó, qui viu apassionadament del món de les motos, confia en seguir practicant l’esport i competir en el Mundial Marc Setó espera amb ganes el Campionat d’Espanya mentre continua entrenant i millorant amb el pas dels dies. En aquests moments, no pensa gaire en el futur, però té clar que vol participar en el […]

L'entrada Entrevista a Marc Setó: “El meu objectiu és millorar” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Marc Setó, qui viu apassionadament del món de les motos, confia en seguir practicant l’esport i competir en el Mundial

Marc Setó espera amb ganes el Campionat d’Espanya mentre continua entrenant i millorant amb el pas dels dies.

En aquests moments, no pensa gaire en el futur, però té clar que vol participar en el Mundial en algun moment de la seva carrera esportiva.

PREGUNTA: QUI ÉS MARC SETÓ?

Marc Setó: Un noi que sempre ha estat dintre del món de les motos gràcies a la seva família. Va començar com un hobby, però sempre ha estat molt present en la meva vida.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

MS: Quan tenia dos anys, em van regalar una moto per Nadal. Vaig començar a practicar en un magatzem, després en alguns carrers i, finalment, un temps més tard vaig poder anar a un circuit, on vaig provar noves motos.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

MS: Bastant malament. Soc una persona molt activa, i en aquell moment estava gaudint molt de les motos. Va ser molt dur.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

MS: La part bona és que estàs molt temps amb la moto. Però la part dolenta és que potser no tenen el mateix format. Em va passar que en un campionat s’utilitzaven un tipus de llantes i en l’altra competició unes altres, i això afecta molt.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

MS: No. Normalment no em poso nerviós. Penso una mica, però no em menjo el cap.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

MS: Depèn del rival. Jo em porto bastant bé amb tothom, tot i que hi ha un parell de pilots amb els quals no tinc gaire amistat. No obstant això, no tenim una mala relació.

P: QUINA ÉS LA TEVA RUTINA EN TEMPS DE COMPETICIÓ?

MS: De rutina no en tinc cap, però sí que tinc una mania. Quan he d’entrenar o competir en una cursa, a l’hora de vestir-me, sempre em poso primer tot allò del costat esquerre.

P: COM VALORES LA TEMPORADA?

MS: Molt bé. Només he fet una cursa, ja que el Campionat d’Espanya encara no ha començat. La cursa la vaig fer a Anglaterra amb una moto que no havia provat mai, i va anar bastant bé.

P: COM DE COMPLICAT ÉS FER UNA CARRERA UNIVERSITÀRIA I HAVER-LA DE COMPAGINAR AMB L’ESPORT?

MS: És molt dur. Jo estic fent una enginyeria, i requereix molt de temps. És molt difícil anar a entrenar un cap de setmana, ja que sempre hi ha alguna cosa per fer. Potser hi ha una setmana on has acabat exàmens i no tens ganes de pujar a la moto, és molt complicat.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

MS: El meu objectiu és millorar. No cal pensar a guanyar campionats, si ha de passar, passarà. Sí que vull competir en el Mundial, però encara no s’han donat les circumstàncies. A més a més, si aconsegueixo arribar al Mundial, hauria de ser competitiu. Aquest seria un altre objectiu que tinc present.

L'entrada Entrevista a Marc Setó: “El meu objectiu és millorar” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-marc-seto-el-meu-objectiu-es-millorar/feed/ 0
Entrevista a Jordi Puig: “El més important és passar-m’ho bé” https://formularapida.net/entrevista-a-jordi-puig-el-mes-important-es-passar-mho-be/ https://formularapida.net/entrevista-a-jordi-puig-el-mes-important-es-passar-mho-be/#respond Mon, 03 Jul 2023 14:50:22 +0000 https://formularapida.net/?p=182024 Jordi Puig, pilot de motocròs, està content amb la seva temporada i espera aconseguir grans coses en el futur Jordi Puig competeix actualment en el Campionat de Catalunya i en el d’Espanya, a més de participar en altres curses en territori català. Ara mateix, confia a guanyar la competició autonòmica l’any vinent, però remarca que […]

L'entrada Entrevista a Jordi Puig: “El més important és passar-m’ho bé” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Jordi Puig, pilot de motocròs, està content amb la seva temporada i espera aconseguir grans coses en el futur

Jordi Puig competeix actualment en el Campionat de Catalunya i en el d’Espanya, a més de participar en altres curses en territori català.

Ara mateix, confia a guanyar la competició autonòmica l’any vinent, però remarca que lo principal és divertir-se.

PREGUNTA: QUI ÉS JORDI PUIG?

Jordi Puig: Soc un pilot de motocròs que competeix en el Campionat de Catalunya, en el Campionat d’Espanya, i en algunes curses de la Lliga Catalana. Porto fent motocròs des dels quatre anys, i vaig començar a competir als set anys. Ara mateix competeixo en la categoria MX2, amb una moto de 250cc.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

JP: El meu pare feia motocròs i és qui m’ha ensenyat tot, a més d’ajudar-me a entrenar.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

JP: Vaig començar amb motos de 85cc, competint en curses majors, anomenades Curses Americanes.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

JP: Va ser difícil, ja que estàvem tancats a casa. Quan la situació va anar millorant, als pilots que competíem en el Campionat d’Espanya ens van deixar entrenar en alguns circuits.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

JP: Sí, i més de dos campionats és bastant complicat, i encara que no són moltes curses, la preparació és complexa i és una mica costós de fer.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

JP: Sempre estàs quelcom nerviós, sobretot a la sortida. També depèn bastant de la cursa.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

JP: Bastant bona. Al final, els que competim som sempre els mateixos, així que quedem per entrenar i fem moltes coses junts.

P: QUINA ÉS LA TEVA RUTINA EN TEMPS DE COMPETICIÓ?

JP: Normalment, intento entrenar un cop entre setmana i anar al gimnàs alguns dies. Si algun cap de setmana no tinc cursa, també entreno una mica.

P: COM VALORES LA TEMPORADA?

JP: Bastant bé, estic aprenent molt. En el Campionat de Catalunya estic segon en la classificació.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

JP: La meva intenció és seguir competint en el Campionat d’Espanya i fer-ho el millor possible. En el cas del Campionat de Catalunya, seria genial poder-lo guanyar l’any vinent. El més important és passar-m’ho bé.

L'entrada Entrevista a Jordi Puig: “El més important és passar-m’ho bé” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-jordi-puig-el-mes-important-es-passar-mho-be/feed/ 0