Formula Catalunya | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/karting/formula-catalunya/ FormulaRapida.net is a website that inform about Motorsport in Catalan, Spanish, English and French. Wed, 08 Jan 2020 09:22:22 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.2 https://formularapida.net/wp-content/uploads/2019/05/cropped-fr-twt-400x400-blue-32x32.jpg Formula Catalunya | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/karting/formula-catalunya/ 32 32 Els 10 millors pilots de kàrting espanyols de 2018 https://formularapida.net/top10-millors-pilots-de-karting-esp-18/ https://formularapida.net/top10-millors-pilots-de-karting-esp-18/#respond Wed, 02 Jan 2019 12:41:10 +0000 https://formularapida.net/?p=67725 Després de repassar anteriorment les posicions de 11 a 50 del top50 que hem estat publicant durant aquesta setmana, arriba l’entrega més esperada. A continuació, descobreix quins han estat els deu millors pilots de kàrting espanyols de la temporada 2018 10 – Alejandro Meléndez Alejandro Meléndez tanca el top 10 d’aquest selecte grup de pilots, […]

L'entrada Els 10 millors pilots de kàrting espanyols de 2018 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Després de repassar anteriorment les posicions de 11 a 50 del top50 que hem estat publicant durant aquesta setmana, arriba l’entrega més esperada. A continuació, descobreix quins han estat els deu millors pilots de kàrting espanyols de la temporada 2018

10 – Alejandro Meléndez

Alejandro Meléndez tanca el top 10 d’aquest selecte grup de pilots, descobrim els motius.

El pilot de MDC, entra en el top10 gràcies al triomf en un campionat a nivell europeu, aconseguint el títol de la Iame Euro Series a la categoria Mini, gràcies a les seves dues victòries i una constant regularitat.

A més a més d’aquest títol, el pilot de CRG va endur-se el sub-campionat de la ROTAX, i la desena posició (de 70 pilots) a la IAME International Series de Le Mans. Un bon any que ha finalitzat amb el podi en el seu debut a la categoria Junior a la copa de Campions.

Encara que al campionat nacional, Meléndez només ha aconseguit un podi a la ronda de Campillos, finalitzant en vuitena posició a la categoria cadet.

9 – Josep Maria Martí

Josep Maria “Pepe” Martí, segurament ha estat el pilot revelació de la temporada. Tant revelació que vam haver d’entrevistar-lo per poder-lo conèixer nosaltres.

Provinent del Campionat Català de Kàrting (CCK), Martí ha tingut un calendari carregat de curses enguany competint en el campionat d’Espanya, WSK’s, Europeu, Mundial i IAME International final, juntament amb alguna ronda més de campionats regionals.

Tot aquest temps en pista, ha resultat ser un gran aprenentatge pel pilot Junior que en el mundial de Kàrting va mostrar el seu màxim rendiment. A bord de Tony Kart oficial, Martí va classificar desè per a la final, encara que en aquesta va finalitzar en dinovena posició, un gran resultat tenint en compte que hi havia 113 inscrits per la prova.

Trenta-dosè en el campionat europeu, essent el tercer millor espanyol en el campionat, aconseguint classificar-se per tres de les quatre finals, on destaca la final de Sarno, en que el pilot català va finalitzar cinquè però va rebre una penalització que el va baixar a la dotzena plaça.

A les WSK, bona etapa d’aprenentatge a la Super Master on va aconseguir la quaranta-unena posició en el campionat, seguit d’una espectacular remuntada a la Open Cup on de després de fer P57 a classificació, va remuntar a P14 a la final. Finalment en aquesta competició va tancar l’any a la Final Cup, aconseguint la tretzena posició en el campionat.

Pel que fa a la competició nacional, desè en el campionat essent l’únic en vèncer en pista a Mari Boya.

8 – Miguel Peiró

Miguel Peiró de l’equip FA Kart ha estat el millor pilot de la categoria cadet en quant a nivell mostrat, durant la temporada 2018.

Peiró ha aconseguit el sub-campionat d’Espanya gràcies als seus tres podis i una victòria aconseguida.

Sisè en la IAME Euro Series, Peiró es va veure molt perjudicat per dues descalcificacions en pre-finals que el van deixar sense opcions al títol.

Tot i això el nivell mostrat a la IAME International Series va ser sublim. L’espanyol va aconseguir la pole position d’aquesta cursa tant important. Fàcilment es va classificar per la pre-final on un error el va baixar fins la trenta-dosena posició. Tot i això, Peiró va protagonitzar una espectacular remuntada que el va deixar a la cinquena plaça final de la prova.

Pel 2019, prepara el seu debut a la categoria Junior on, ja ha mostrat tenir molt bon ritme de cursa després del seu debut en la darrera ronda del campionat català de Kàrting on va assolir posicions de podi.

7 – Carlos León

Carlos León de l’equip FA Kart ha completat un 2018 on destaca el seu sots-campionat a la categoria Super Shifter de la IAME Euro Series.

Subcampió el 2017 de Sènior a Espanya, Carlos León ha tornat a ser un candidat al títol aquesta temporada tot i només assolir un podi. Amb una regularitat constant s’ha fet amb el quart lloc en el campionat.

A nivell internacional, la IAME Euro Series va demostrar de nou una de les seves grans qualitats, la regularitat que el va premiar amb el sots-campionat.

Va provar fortuna a la IAME International Final on el pilot de Terrassa després de classificar-se i liderar bona part de la Final C a la categoria Sènior, va finalitzar en tercera posició en un final molt ajustat.

6 – Jorge Pescador

Jorge Pescador, pilot hispano-argentí amb 29 anys ha competit aquesta temporada amb l’equip Praga com a pilot professional, a la categoria OK.

De Pescador en destaca sobre tot un excel·lent mundial de kàrting, on va aprofitar al màxim les prestacions del motor Vortex per aconseguir la dotzena posició per a la graella de sortida de la final. Una final on va aconseguir el divuitè lloc.

En el campionat europeu també va ser un gran pilot a tenir en compte, així ho demostren els seus resultats, acabant vint-i-tresè en el campionat.

5 – Maya Weug

Sense cap mena de dubtes Maya Weug trenca els estereotips que qualsevol poguí tenir sobre les dones en el món del motor i recordem que, només té 14 anys.

Competint en WSK’s, Europeu i Mundial per l’equip Lenzokart, Maya Weug ha estat sempre competitiva en totes les competicions.

La pilot hispano-holandesa va iniciar l’any amb la vint-i-sisena posició a la Champions Cup. Seguidament, vint-i-tresena posició a la Super Master Series. A continuació el seu excel·lent nivell de pilotatge va seguir amb la vint-i-vuitena posició en el campionat Europeu.

Però el seu moment àlgid va arribar en el mundial de Kàrting on va finalitzar en setzena posició, essent la millor entre els espanyols i la millor holandesa entre els Junior també cal dir.

Finalment, va completar la temporada amb una excel·lent dinovena posició en les WSK Final Cup. I per més inri, va aconseguir ser seleccionada per la Acadèmia de Joves talents Richard Mille, el que significa un canvi d’equip per 2019, incorporant-se a Birel ART de forma gratuïta.

Tot i no guanyar o aconseguir cap podi, indubtablement estem davant de una gran pilot, que ha aconseguit grandíssims resultats en totes les competicions i amb un material no massa popular com és Luxor.

4 – Gerard Cebrián

L’any de Gerard Cebrián ha estat pràcticament perfecte, descobrim per què a continuació.

L’experimentat pilot de CRG, aquesta temporada s’ha proclamat campió d’Espanya en la categoria de KZ2, gràcies a la seva perseverança mostrada amb una victòria a Recas, vencent ni més ni menys que a Pedro Hiltbrand, juntament amb cinc podis.

Però probablement el moment més espectacular de l’any va ser el mundial de KZ2 disputat a Genk. Cebrián entre 105 inscrits, va ser vuitè del qualifying, a més a més va fer unes bones classificatòries, classificant-se el vint-i-quatrè per la final. Final en la qual va finalitzar en onzena posició, oferint un rendiment espectacular tot el cap de setmana amb el seu CRG.

D’altra banda cal dir que l’europeu va ser complicat per el pilot de Sant Cugat del Vallès, on va acabar trenta-dosè.

3 – Mari Boya

Mari Boya és el pilot espanyol de l’any. Una temporada 2018 que serà recordada com una de les millors, sinó la millor, per al pilot de la Vall d’Aran

A Espanya competint a la categoria Junior no va tenir rival, sempre al podi o millor dit, sempre en primera posició (excepte en una cursa), Boya té l’impressionant rècord de 7 victòries consecutives, i una segona posició. Resultats excepcionals que demostren el seu gran talent en aquest esport i que li van permetre guanyar el campionat una ronda abans de la conclusió d’aquest.

A nivell internacional, va ser escollit per representar Espanya a l’Academy on es va fer amb el campionat. Això sumat amb aparicions puntuals al campionat Europeu, la vint-i-cinquena posició a les WSK Super Masters i la participació en el mundial de kàrting amb l’equip Kosmic on va fer P60.

El bon rendiment en terres espanyoles a la categoria junior el va fer decidir passar a Sènior per l’última cursa en el campionat. La tònica del cap de setmana va ser la mateixa, tot i ser un debutant, Boya va arrasar aconseguint les dues victòries i és un dels preferits al títol en aquesta categoria per la temporada vinent.

2 – Pedro Hiltbrand

El emperador del kàrting espanyol, Pedro Hiltbrand

El 2018 es va iniciar amb una cinquena posició en la WSK Super Master Series on va ser el millor CRG en categoria OK, un bon resultat tot i no lluitar pel campionat.

Seguidament va ser el torn pels campionats europeus, tant el de KZ com el de OK. En OK va aconseguir lluitar pel títol, tot i que aquest no va ser finalment possible. El de Blanes es va haver de conformar amb la tercera posició. En el de KZ, vuitena plaça de la general amb una molt bona ronda a Lonato i una complicada a Salbris.

Després de l’estiu, vam veure com va fer el seu retorn al campionat d’Espanya on va aconseguir tres de quatre victòries possibles. I mentre això passava, entre mig disputaria els mundials de KZ, de OK i les 24h de Le Mans.

El de KZ, Hiltbrand era un dels candidats al títol però malauradament la cursa no la va poder finalitzar. També va ser complicat el mundial de OK, el pilot de CRG va entrar “pels pèls” a la final, on va protagonitzar una de les grans remuntades, escalant de la trenta-unena a la tretzena posició.

Un podi a les 24 hores de Le Mans i la participació a la famosa cursa de Las Vegas ha estat la seva conclusió de la temporada.

1 – David Vidales

David Vidales ha estat el millor pilot espanyol de kàrting de la temporada 2018.

El inici d’any de David Vidales va ser tal i com ens té acostumats, lluitant per la victòria a les WSK Super Master Series on va finalitzar en setena posició. Un bon Europeu va deixar a Vidales en sisena posició d’aquest campionat, sumat a la tercera posició a les WSK Open.

En el mundial de kàrting va demostrar perquè mereix aquest primer lloc, aconseguint la segona posició de la graella de sortida per a la final. Una final en que el pilot de Tony Kart no va poder fer front als poderosos Kart Republic, acabant en vuitena posició.

Això a OK, perquè Vidales enguany ha debutat també a KZ2 competint tant en l’Europeu com en el mundial.

Al Europeu va fer un gran debut, finalitzant en catorzena posició de la general. Això va significar un gran aprenentatge pel pilot castellà que en el mundial va assolir la tercera posició, la seva fita més important del any.

Un 2018 que probablement podria haver estat el seu darrer al kàrting, ja que com han pogut llegir a FormulaRapida.net ha estat provant el Fórmula Renault i es rumoreja que podria militar al equip de Fernando Alonso en aquesta categoria de cara 2019.

L'entrada Els 10 millors pilots de kàrting espanyols de 2018 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/top10-millors-pilots-de-karting-esp-18/feed/ 0
Pole, victòria i liderat per Xavier Puigdelliura a la Fórmula Catalunya https://formularapida.net/pole-victoria-liderat-xavier-puigdelliura-formula-catalunya/ https://formularapida.net/pole-victoria-liderat-xavier-puigdelliura-formula-catalunya/#respond Mon, 07 May 2018 16:26:19 +0000 http://formularapida.net/?p=52111 Sembla que la pluja no dóna treva i tampoc ho fan els pilots de la categoria KZ de la Fórmula Catalunya. I es que la cursa es va decidir finalment pels punts de la classificació i la volta ràpida després que fins a tres pilots haguessin tret els mateixos punts a les dues mànegues. A […]

L'entrada Pole, victòria i liderat per Xavier Puigdelliura a la Fórmula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Sembla que la pluja no dóna treva i tampoc ho fan els pilots de la categoria KZ de la Fórmula Catalunya. I es que la cursa es va decidir finalment pels punts de la classificació i la volta ràpida després que fins a tres pilots haguessin tret els mateixos punts a les dues mànegues. A més, la modalitat Jolly, semblant a les curses de Rally X, ha fet que els pilots haguessin de estar pendents de tot el que passava a la cursa.

Classificació

Les condicions eren adverses i molts pilots havien d’arriscar per poder fer temps competitius. I va ser el campió, Xavier Puigdelliura, qui va dominar la sessió desde la primera volta signant la pole per un marge de 1s sobre Didac Ros que va acabar segon. Ismael Rodríguez, Martí Fajeda i Íñigo Roger van tancar el top5.

Cursa 1

Puigdelliura ràpidament comandava la cursa seguit de Ros, Roger, Rodríguez i Castells. La Joker Lap s’obria a la segona volta i Ismael va decidir ser el primer a entrar, ja que va ser avançat per Fajeda i Castells. Una volta més tard ho faria Xavi deixant a Didac líder. En aquell moment va entrar quedar-se fora de combat Íñigo per problemes mecànics.

Ismael optaba per una estratègia de fer les dues aturades primer i a la tercera volta ja havia entrat per segon cop, en el moment que ho feien Ros i Aljama. Josep Subirana trigaria només una més volta en aturar-se i Xavi va fer el seu segon pas, i va començar a marcar voltes ràpides sobre el traçat moll.

La segona aturada de Martí deixava a Xavi segon i a falta de 14 voltes el líder del campionat, Íñigo Roger, tornava a la cursa. Ros feia la seva aturada i sortia davant de Puigdelliura qui ràpidament el va avançar per continuar marcant el seu ritme de una altra galàxia.

La cursa va terminar amb el lliçanenc guanyant, Didac Ros segon i Martí Fajeda tercer. Ismael Rodríguez i Josep Subirana completaven el top5 i Íñigo Roger acabava 8è completant 18 de les 22 voltes, fet que li permetria puntuar en aquesta mànega.

Íñigo Roger:

“Se’ns ha sortit el buje i per això he perdut 4 voltes. He tingut sort que m’han llençat una clau desde boxes fins on estaba parat i he pogut reparar-lo ràpid per acabar la mànega.”

Cursa 2

La pista començava a assecar-se i va ser llavors quan tot es va complicar. Javier Alajama arriscaria sent l’únic pilot que surtís amb pneumàtics de pluja, dons les condicions eren de sec i la resta van optar per posar els set-ups de sec.

Ismael sortitía conservant la primera posició. Per darrera, Josep Subirana aconseguía ficar-se 2n seguit de Didac i Íñigo, qui ascendia de la 8a posició. Ràpidament Roger pasava a Ros i a Subirana i Aljama feia el mateix amb Puigdelliura i Fajeda.

Puigdelliura semblava amb problemes i va ser el primer en fer la Joker Lap . En Aquell moment Roger perdría posicions i una volta més tard entraría Subirana desde la 2a posició deixant a Ros darrera d’Ismael.

Una de les imatges de la cursa va ser quan Ismael va doblar el seu rival Puigdelliura, pero una mica irreal ja que Xavi havia fet el pas pel circuit llarg i Imael no. Després de aquesta situació Ismael va fer el primer pas a la mateixa volta que Roger, Subirana i Fajeda. També ho feia Xavi, però el guanyador de la primera mànega feia el segon pas.

Dues voltes més tard, amb Ismael marcant voltes ràpides, entraba Fajeda a fer la segona aturada.  Ros, qui estava al capdavant, entrava a falta de 10 i 9 voltes respectivament. Donant el liderat a Ismael. Fajeda, per la seva banda, començava a rodar molt ràpid i avançava a Subirana pel 3r lloc.

La última volta va ser decisiva, dons Xavi era 5è i la volta ràpida era d’Ismael, donant el trionf a aquest últim. Però Fajeda lli va treure la volta ràpida donant-li la victoria virtual empatat a punts amb Didac Ros qui era 2n a les dues mànegues. Però la victoria va ser per Puigdelliura, que vaavançar Subirana per la 4ª posició, donant-li la victoria general per haver fet la volta ràpida a la primera mànega.

Xavier Puigdelliura:

“Tenia trencat el filtre desde la primera volta. Quan he vist a Subirana i la opció de ser 4t no mo he pensat. La decisió estava presa i només la sort diria si acabava 4t o gripava. Al final ha sortit bé però no sabia que havia guanyat fins al podi.”

L'entrada Pole, victòria i liderat per Xavier Puigdelliura a la Fórmula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/pole-victoria-liderat-xavier-puigdelliura-formula-catalunya/feed/ 0
Íñigo Roger guanya i es suma a la lluita pel campionat de Fórmula Catalunya https://formularapida.net/inigo-roger-guanya-suma-lluita-pel-campionat-formula-catalunya/ https://formularapida.net/inigo-roger-guanya-suma-lluita-pel-campionat-formula-catalunya/#respond Wed, 11 Apr 2018 17:00:22 +0000 http://formularapida.net/?p=51103 La pluja es sempre sinónim de caos quan es tracta de curses i la categoria KZ de la Fórmula Catalunya no va ser una excepció. La carrera va ser molt intensa i moltes sorpreses es van donar que en condicions de sec no haguéssim vist. Els pilots van estar al límit en cada moment sobre […]

L'entrada Íñigo Roger guanya i es suma a la lluita pel campionat de Fórmula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La pluja es sempre sinónim de caos quan es tracta de curses i la categoria KZ de la Fórmula Catalunya no va ser una excepció. La carrera va ser molt intensa i moltes sorpreses es van donar que en condicions de sec no haguéssim vist. Els pilots van estar al límit en cada moment sobre la configuració inversa que tocava aquest cap de setmana.

Clasificació

La sesió cronometrada començava amb bastant intensitat. Després dels lliures en sec, es posava a ploure just al començament d’aquesta sesió i només Ismael Rodríguez i Íñigo Roger van estar preparats per sortir els primers minuts. La resta de pilots havien de canviar a pneumàtics de pluja mentres Ismael i Íñigo es posaven al capdavant. Les condicions empitjoraven i el vigent campió no trobava el ritme degut a que tenía el set-up incorrecte. Tot i això, finalment Puigdelliura va acabar 3r. Ismael es va emportar la Pole i Íñigo la segona posició. Dídac Ros va ser 4t i Ruben Fernandez tancava el top 5. Per darrera, Josep Subirana, Javier Aljama, Joan Castells, Martí Fajeda, David Ginés i Pau Montserrat (que no va marcar temps).

Ismael Rodríguez:

“Me he trobat bé sobre la pluja, he aconseguit rodar molt rápid. Teniem el kart preparat i per això estem amunt, veurem com va les curses.”

Mànega 1

La sortida portaba la primera sorpresa del dia. El pilot que sortia en primera posició, Ismael Rodríguez, s’anava recte en la primera curva i xocava contra les proteccions. Ràpidament Íñigo es posava al capdavant amb Xavi y Dídac enganxats. Josep Subirana, David Ginés tancarien el top5. Abans d’acabar la primera volta Javier Aljama i Pau Montserrat havien d’abandonar. David Ginés també es sortia de pista pero aconseguia tornar a pista. Al capdavant, Josep Subirana sorprenia posant-se 3r, mentres Didac Ros baixava a la 5a posició.

A la tercera volta, Xavi agafava el liderat, Ginés començava a retallar diferencies i Castells pasava pel box per reincorporarse una volta més tard. Xavi marcaba un ritme elevat pero va perdre la primera posició quan Montserrat es va reincorporar a pista. La cursa es posava encara més interesant, Martí Fajeda havia de retirarse i Ismael Rodríguez tornava a pista.

Només restaven 6 voltes quan el vigent campió i Roger es diputaven la cursa. El duel estava sent molt intens i Xavi va cometre un error perdent un temps crucial. Va poder retallar distancies pero finalment Íñigo s’en va enduur la primera cursa. Xavi va ser segon seguit de Subirana, Fernandez i Ros que tancava el top5. Ismael no aconseguia arribar a fer les 8 voltes necessaries per puntuar aquesta primera mànega.

Xavier Puigdelliure:

“He perdut l’opció de guanyar per culpa de l’error. Ha sigut una lluita molt maca amb Íñigo, bona victoria.”

Íñigo Roger:

“Només hi havia una traçada bona a la sortida i era la meva, he vist com Ismael ha bloquejat rodes i s’ha anat recte. Després la lluita amb Xavi ha sigut molt divertida, estic molt content.”

Mànega 2

Rubén Fernandez sortía primer amb Josep Subirana segon i Xavier Puigdelliura tercer. Íñigo rápidament es posaba segon a la sortida, sortint des de la 4a posició i Ismael es posava 5è. La lluita seria també intensa en els primers girs amb Ismael, Xavi i Didac com a protagonistes. Íñigo es posaba al capdavant a la segona volta i començava a obrir espai amb Rubén Fernandez. Ismael es colocava 3r seguit de Xavi, Didac i Josep, que perdia posicions. Ros pasava a Puigedlliure i aquest el tornava l’avançament.

Durant les tres primeres voltes la lluita era molt intensa, Rubén perdia posicions amb Ismael i Xavi, qui avançava també a Ismael. Poc després el tocarien provocant que caigués a la 5a posició. Xavi tornava a pasar a Fernandez mentre Aljama es retirava.

Començava la remuntada del campió, qui havia perdut uns metres després del toc. Ros es posava darrera de Rodriguez, presionant-lo fins a pasar-lo i tocar-se. Ismael va quedar girat i Xavi el va passar. Ismael va tornar-li la passada a la recta principal però Puigdelliura no es va rendir i el va passar a la contrarecta.

Quedaven 8 voltes, Xavi va començar a incrementar el ritme i 4 voltes més tard ja estava a sobre de Didac. Es van passar bastants cops fins que en un d’aquest moviments es van tocar i Didac va perdre posició amb Ismael.

Per davant, Íñigo Roger va creuar la meta en primera posició, seguit de Xavier Puigdelliura, amb sanció inclosa, Ismael Rodriguez, Didac Ros i Rubén Fernandez que tancava el top 5. El nou líder del campionat es el guanyador d’aquesta cursa i Martí Fajeda ha sigut el més perjudicat  ja que perd el contacte amb els líders a la general. Xavier Puigdelliura surt com a segon de la classificació i Ismael Rodríguez es tercer.

Josep Subirana:

“Les condicions meteorológiques eren adverses i en la primera cursa vam acertar amb el regatjes pero en la segona els vam cambiar per intentar igualar els primers i ens vam equivocar”

Íñigo Roger:

“Quan plou tot s’iguala. Surto d’aquí líder però no crec que acabi el campionat. No em puc dedicar com ho fan Xavi i Ismael i si plou tornaré. M’ho he passat molt bé lluitant amb ells i amb les condicions aquestes, estic molt content.”

 

L'entrada Íñigo Roger guanya i es suma a la lluita pel campionat de Fórmula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/inigo-roger-guanya-suma-lluita-pel-campionat-formula-catalunya/feed/ 0
Ismael Rodríguez, primer líder de la Fórmula Catalunya 2018 https://formularapida.net/ismael-rodriguez-primer-lider-de-la-formula-catalunya-2018/ https://formularapida.net/ismael-rodriguez-primer-lider-de-la-formula-catalunya-2018/#respond Mon, 05 Mar 2018 16:01:01 +0000 http://formularapida.net/?p=49576 Ismael Rodríguez s’emporta la victoria en una carrera marcada pels abandonaments. El lliçanenc és el primer líder de la temporada, Íñigo Roger segon i Xavier Puigdelliura tercer van completar el podi. Entrenaments cronometrats: Iniciava la classificació i molts pilots van decidir deixar passar el temps abans de sortir. Així dons, Martí Fajeda es va posar […]

L'entrada Ismael Rodríguez, primer líder de la Fórmula Catalunya 2018 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Ismael Rodríguez s’emporta la victoria en una carrera marcada pels abandonaments. El lliçanenc és el primer líder de la temporada, Íñigo Roger segon i Xavier Puigdelliura tercer van completar el podi.

Entrenaments cronometrats:

Iniciava la classificació i molts pilots van decidir deixar passar el temps abans de sortir. Així dons, Martí Fajeda es va posar al capdavant durant els primers minuts amb un temps de 45.004. El balear va patir el primer problema del día amb el seu motor i va tenir que deixar de voltar abans que acabés la sessió. En aquest moment, van sortir la resta de pilots i la taula va canviar. Xavier Puigdelliura va trencar el rècord del circuit amb un 44.716 i es va endur la primera posición. Ismael Rodríguez no va poder amb el temps de Puigdelliura i va classificar 3r seguit de Joan Castells i Enric Boada.

Primera mànega:

Els problemas continuaven per Fajeda, aquest cop es va quedar sense embragatge i no va poder fer la sortida. Iniciava la cursa amb Xavier mantenint la primera posición, Ismael darrera i Íñigo Roger pujant de la vuitena a la tercera. Martí sortiria més endarrerit. Ismael es posava en primera posición mentre Pau Motserrat abandonava la cursa.

Amb només 4 voltes, Martí abandonava la cursa. Una volta més tard Enric Boada es posava 4t al adelantar a Joan Castells. Tres voltes després saltava la sorpresa, Xavier Puigdeliura havia d’abandonar, els cargols de la bateria van trencar-se. Però no va ser l’únic, Boada va abandonar per problemas amb el filtre quan ja estava enganxat a Íñigo.

La cursa es va estabilitzar, no abans de veure la retirada de Rubén Fernández. Ismael Rodríguez va guanyar, Íñigo Roger segon i Pau Castells tercer. Javier Aljama i Josep Subirana tancaven els 5 primers.

Íñigo Roger:

“Tenia el set-up incorrecte a la crono i l’hem canviat abans de la cursa, no esperaba posar-me tant amunt al principi. Quan he vist que Enric es posava al darrera esperava ansiós la lluita, es un pilot al qual tinc respecte. Una pena que no acabés.”

Segona Mànega:

La sorpresa la donava Martí Fajeda, aquest cop positivament. Desprès de declarar que no podria sortir, ho va fer. També Xavier Puigdelliura aconseguiria un nou suport de la bateria.

En la sortida Aljama, que sortia primer, es posava al cap, seguit de Roger, Rodríguez i Castells. Puigdelliura i Fajeda es posaven a remontar i es posaven a roda. Abans del primer pas per meta Xavier ja es posava 4t i Ismael 2n. Poc després, Ismael agafava el liderat i posava espai entre ell i Aljama. Puigdelliura no trigaria tampoc en posar-se tercer i posteriorment segon.

Quedaven 11 voltes i el campió imposava un ritme elevat a la caça de Ismael. Per darrera Javier Aljama feia un tap que permitia a Fajeda pasar a Castells. Va aguantar varies voltes fins a perdre la posición amb Íñigo i amb Martí. Després la perdria amb Boada que abans había passat a Castells. Al davant, Xavier Puigdelliura arribava a Ismael i Martí Fajeda pasava a Íñigo Roger.

Tot i ser més ràpid, Ismael Rodríguez va guanyar i Xavier Puigdelliura va quedar segon amb la volta rápida. Íñigo Roger va aguantar a Enric Boada i Joan Castells va acabar 5è. En la general de la cursa, Ismael va resultar guanyador, Íñigo segon i les voltes ràpides van donar la tercera posición a Xavier.

Ismael Rodríguez:

“En la primera mànega ha hagut una mica de confusió amb la sortida de Martí, pensavem que s’anul·laria. Ha sigut una pena. He aconseguit posar-me primer i quan he vist a Xavi parat, he sigut més conservador. Esperava posar-me al capdavant al principi de la segona mànega i així ha sigut. He tingut sort perque Xavi anava molt més ràpid.”

Xavier Puigdeliura:

“Vaig notar un bon ritme tot el dia, ha sigut mala sort el problema amb la bateria perque em veia amb opcions. En la segona em notava fort i vaig poder arribar al segon lloc. Ha sigut una sorpresa trobar-me al podi desprès de no puntuar en la primera mánega.”

 

L'entrada Ismael Rodríguez, primer líder de la Fórmula Catalunya 2018 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/ismael-rodriguez-primer-lider-de-la-formula-catalunya-2018/feed/ 0
Puigdelliura es proclama campió de la Formula Catalunya 2017 https://formularapida.net/puigdelliura-proclama-campio-formula-catalunya-2017/ https://formularapida.net/puigdelliura-proclama-campio-formula-catalunya-2017/#respond Sun, 12 Nov 2017 19:13:44 +0000 http://formularapida.net/?p=43707 Xavier Puigdelliura ha aconseguit proclamar-se campió de la Fórmula Catalunya en la categoria KZ després d’una cursa en format enduro, dominada per part del seu màxim rival, Ismael Rodríguez. L´última cursa de la temporada de la Fórmula Catalunya s’ha disputat en el traçat “E” en la cursa modalitat enduro, és a dir una cursa llarga, […]

L'entrada Puigdelliura es proclama campió de la Formula Catalunya 2017 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Xavier Puigdelliura ha aconseguit proclamar-se campió de la Fórmula Catalunya en la categoria KZ després d’una cursa en format enduro, dominada per part del seu màxim rival, Ismael Rodríguez.

L´última cursa de la temporada de la Fórmula Catalunya s’ha disputat en el traçat “E” en la cursa modalitat enduro, és a dir una cursa llarga, en aquest cas a 36 voltes, 25 minuts de cursa.

La Graella de sortida s’ha format  a partir de sorteig, després del pocs minuts d’entrenaments lliures que han gaudit els pilots. El sorteig ha beneficiat a Javier Aljama a sortir des de la pole position, amb els candidats al títol Ismael Rodríguez i Xavier Puigdelliura sortint des de la setena i vuitena plaça.

Arnau VIñals

La sortida s’ha realitzat en format “Le Mans”, amb els pilots corrent cap als seus respectius karts. Aljama era el primer en arribar al seu kart, però en canvi era Martí Fageda qui prenia el liderat seguit de Dídac Ros i Ismael Rodríguez i Iñigo Roger, Puigdelliura es quedava en última posició.

Mentre Puigdelliura anava remuntant posicions, Rodríguez ho aprofitava per superar a Ros pel liderat de la cursa en les primeres voltes, ja que el líder Fageda entrava a box per fer les parades obligatòries.

A partir d’aquí, Rodríguez imposava un gran ritme i aconseguia un bon marge per sortir en primera posició després de la primera aturada a box. Al darrere, Ros era pressionat per Roger qui es veia atrapat per Puigdelliura.

Però el líder del campionat a meitat de cursa veia com el seu kosmic perdia potència. Un cop d’efecte important en el campionat, el pilot de Lliçà d’Amunt entrava a box per tal de reparar el seu kart en el mínim de temps possible.

El pilot de Formula Ràpida Racing només necessitava finalitzar la cursa superant el 50% de les voltes, fet que assoliria després de perdre 8 voltes amb Ismael Rodríguez.

Rodríguez campió de 2016, tot i les 7 victòries, 11 podis i 3 pole positions d’aquesta temporada, no aconseguia revalidar el títol que queia en mans de Xavier Puigdelliura.

Arnau Viñals

Un duel apassionant el que han tingut aquesta temporada ambdós pilots. Puigdelliura tot i els problemes d’avui aconseguia la volta ràpida que el permet guanyar el campionat per 10 punts de diferencia.

De molt li han servit els 27 punts que tenia de marge abans d’aquesta cursa. Una temporada molt bona i constant resumida en 5 victòries, 12 podis, 2 pole positions i 5 voltes ràpides.

El podi d’avui l’han completat Dídac Ros i Martí Fageda. Tots dos pilots lluitaven per la tercera posició en el campionat que finalment s’ha endut el pilot de Lliçà de Vall.

L'entrada Puigdelliura es proclama campió de la Formula Catalunya 2017 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/puigdelliura-proclama-campio-formula-catalunya-2017/feed/ 0
Puigdelliura venç en el traçat Jolly https://formularapida.net/puigdelliura-venc-tracat-jolly/ https://formularapida.net/puigdelliura-venc-tracat-jolly/#respond Wed, 27 Sep 2017 15:53:59 +0000 http://formularapida.net/?p=42726 Xavier Puigdelliura va dominar la cinquena ronda de la Fórmula Catalunya el passat diumenge 24 de Setembre, en el Kartòdrom de Catalunya en el traçat Jolly. El lliçanenc amplia el seu avantatge en el campionat respecte Ismael Rodríguez. Després d’un dissabte d’entrenaments amb molts problemes amb el seu Kosmic, Xavier Puigdelliura, pilot de FormulaRapida.net Racing […]

L'entrada Puigdelliura venç en el traçat Jolly ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Xavier Puigdelliura va dominar la cinquena ronda de la Fórmula Catalunya el passat diumenge 24 de Setembre, en el Kartòdrom de Catalunya en el traçat Jolly. El lliçanenc amplia el seu avantatge en el campionat respecte Ismael Rodríguez.

Després d’un dissabte d’entrenaments amb molts problemes amb el seu Kosmic, Xavier Puigdelliura, pilot de FormulaRapida.net Racing va aconseguir un diumenge perfecte amb la pole position, les voltes ràpides de la cursa i les victòries en ambdues mànigues.

El seu màxim rival pel campionat i actual campió, Ismael Rodríguez es va quedar ben a prop d’aconseguir la pole i, en la primera màniga, va intentar mantenir el ritme de Puigdelliura, però va ser incapaç d’avançar-lo tot i fer-li un undercut. La gran sorpresa estaria en la tercera posició, ja que un debutant en la categoria, Iñigo Roger, es va alçar amb l’últim esglaó del podi després d’estar tota la temporada en la categoria Amateur +21.

En la segona màniga, Pugidelliura sortia en quarta posició degut a la graella invertida, però ja en l’arrencada es va situar en primera posició al primer revolt. Rodríguez va intentar resistir de nou, però en les últimes voltes el líder de la categoria va obrir un marge suficient per estar tranquil. Novament, la tercera posició seria per Iñigo Roger, mentre que Dídac Ros resistia en quarta posició als atacs de Martí Fageda, cinquè, i Javier Aljama, sisè.

En la resta de categories victòries per Pol Chaos (Cadet), Juan Manuel Montes (Junior), Oscar Pujadas (Amateur +21) i Marc Pernia (Sènior).

L'entrada Puigdelliura venç en el traçat Jolly ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/puigdelliura-venc-tracat-jolly/feed/ 0
Puigdelliura i Verdaguer guanyen en les seves categories https://formularapida.net/puigdelliura-verdaguer-guanyen-seves-categories/ https://formularapida.net/puigdelliura-verdaguer-guanyen-seves-categories/#respond Mon, 25 Sep 2017 11:00:36 +0000 http://formularapida.net/?p=42704 Diumenge exitós per a dos dels components del FormulaRapida.net Racing (FRR), Xavier Puigdelliura i Alex Verdaguer, que van aconseguir la victòria en la Fórmula Catalunya i la Kàrting Series, respectivament. Després de finalitzar segon el dissabte en les 3 hores de Resistència de Vic, Alex Verdaguer tornava a aconseguir una fantàstica actuació el diumenge 24 […]

L'entrada Puigdelliura i Verdaguer guanyen en les seves categories ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Diumenge exitós per a dos dels components del FormulaRapida.net Racing (FRR), Xavier Puigdelliura i Alex Verdaguer, que van aconseguir la victòria en la Fórmula Catalunya i la Kàrting Series, respectivament.

Verdaguer en el podi del Vendrell

Després de finalitzar segon el dissabte en les 3 hores de Resistència de Vic, Alex Verdaguer tornava a aconseguir una fantàstica actuació el diumenge 24 de Setembre, aconseguint la victòria en la Kàrting Series en el Karting Vendrell.

La victòria del pilot de Manlleu va ser demolidora, Verdaguer es va imposar per més de 12 segons sobre el segon classificat. És la tercera ronda que competeix Verdaguer en el campionat i sense cap mena de dubte, la més exitosa.

Està previst que el 1 de Novembre torni a competir en aquesta categoria en la ronda final de Castellolí, juntament amb Adrià Santos.

Pel que fa Xavier Puigdelliura, dissabte no va competir en les 3 hores de Resistència de Vic ja que s’estava preparant per la important ronda “Jolly” de la Fórmula Catalunya. Un dissabte on el pilot lliçanenc va tenir molts problemes amb el seu Kosmic.

Problemes que finalment va aconseguir solucionar per emportar-se la pole position, i el trionf en les dues mànigues d’ahir.

Ara Puigdelliura amplia encara més el seu avantatge en el campionat de la categoria Iame KZ de la Fórmula Catalunya a 34 punts. La propera cita del campionat serà el 22 d’Octubre en la modalitat del traçat invers.

L'entrada Puigdelliura i Verdaguer guanyen en les seves categories ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/puigdelliura-verdaguer-guanyen-seves-categories/feed/ 0
Enric Boada s’interposa en el duel i venç la cursa nocturna https://formularapida.net/enric-boada-sinterposa-en-el-duel-i-venc-la-cursa-nocturna/ https://formularapida.net/enric-boada-sinterposa-en-el-duel-i-venc-la-cursa-nocturna/#respond Sun, 09 Jul 2017 20:57:24 +0000 http://formularapida.net/?p=39927 Gràcies a una primera cursa amb un ritme demolidor i un segon lloc en la segona cursa, Enric Boada ha aconseguit pujar al esglaó més alt del podi de la categoria Iame KZ de la Formula Catalunya en la ronda nocturna disputada al Kartòdrom de Catalunya. La primera màniga començava amb una sortida espectacular d’Enric […]

L'entrada Enric Boada s’interposa en el duel i venç la cursa nocturna ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Gràcies a una primera cursa amb un ritme demolidor i un segon lloc en la segona cursa, Enric Boada ha aconseguit pujar al esglaó més alt del podi de la categoria Iame KZ de la Formula Catalunya en la ronda nocturna disputada al Kartòdrom de Catalunya.

La primera màniga començava amb una sortida espectacular d’Enric Boada que es col·locava en primera posició al primer revolt. El grup va quedar dividir des del principi, amb una lluita per la victòria amb Enric Boada, Xavier Puigdelliura i Ismael Rodríguez. A partir de la cinquena volta, Rodríguez aconseguia avançar a Puigdelliura, però tot i rodar enganxats durant tota la cursa, cap dels dos podria avançar i treure-li la victòria a Boada. En les últimes voltes, Puigdelliura acabaria recuperant la segona posició per davant de Rodríguez amb un avançament espectacular que va agafar a Rodriguez per sorpresa.

La segona màniga, ja completament nocturna, també ens va regalar moments emocionants. Ismael Rodríguez era el pilot que sortia millor i es va posicionar líder, per davant de Dídac Ros i Xavier Puigdelliura. Després del primer terç de cursa, Rodríguez va canviar el ritme i es va escapar dels seus perseguidors. La lluita es centrava en la segona posició, protagonitzada per Dídac Ros, Xavier Puigdelliura i un Enric Boada que arribava amb més ritme des de la quarta posició. Superat l’equador de la cursa, Boada superava als dos pilots i es col·locava segon. A falta de tres voltes pel final, Puigdelliura també aconseguia avançar a Ros en la recta de boxes i s’emportava l’última plaça del podi.

En el campionat, Xavier Puigdelliura manté un avantatge de 27 punts amb Ismael Rodríguez que puja a la segona posició. Dídac Ros és tercer a 29 punts del líder.

En la categoria sènior, el director de cursa va haver de donar un toc d’atenció als participants després de veure com aquests feien dues sortides nul·les. Pel que fa a la competició, els líders del campionat Marc Pernia i Max Ribas es van tocar a la primera cursa i van ser els protagonistes d’una gran remuntada. En la segona cursa, Pernia dominaria, fet que li permetia pujar en l’esglaó més alt del podi al final del dia.

A Amateur +21, domini absolut de Iñigo Roger, a Junior victòries per Aleix Bueno i Mateo Rubio-Luengo, a Cadet era Pol Chaos que guanyava amb els ulls tancats totes dues curses.

L'entrada Enric Boada s’interposa en el duel i venç la cursa nocturna ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/enric-boada-sinterposa-en-el-duel-i-venc-la-cursa-nocturna/feed/ 0
Puigdelliura domina a Chiva i es fica líder del campionat https://formularapida.net/puigdelliura-domina-a-chiva-i-es-fica-lider-del-campionat/ https://formularapida.net/puigdelliura-domina-a-chiva-i-es-fica-lider-del-campionat/#respond Tue, 06 Jun 2017 08:51:20 +0000 http://formularapida.net/?p=38648 Xavier Puigdelliura ha fet un important gest de reacció en la lluita pel campionat de Iame KZ de la Formula Catalunya, aconseguint imposant-se en les dues mànigues que s’han disputat aquest cap de setmana al Kartodromo Internacional Lucas Guerrero de Chiva (València). El de Lliçà d’Amunt, passa al liderat del campionat. La tercera cursa de […]

L'entrada Puigdelliura domina a Chiva i es fica líder del campionat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Xavier Puigdelliura ha fet un important gest de reacció en la lluita pel campionat de Iame KZ de la Formula Catalunya, aconseguint imposant-se en les dues mànigues que s’han disputat aquest cap de setmana al Kartodromo Internacional Lucas Guerrero de Chiva (València). El de Lliçà d’Amunt, passa al liderat del campionat.

La tercera cursa de la temporada 2017 del Fórmula Catalunya de Karting va tindre una espectacular acollida de fins a 59 inscrits. La prova, que es va disputar al Kartodromo Internacional Lucas Guerrero de Chiva, va estar marcada per la intensa pluja que va caure durant el matí de diumenge, que va afectar els entrenaments lliures i la classificació. Una vegada començades les curses, la pluja va donar una treva i la pista es va anar assecant mica en mica. Unes curses amb resultats oficiosos en les categories Cadet, Junior i Sènior a l’espera de la resolució de les verificacions tècniques que s’han d’efectuar.

 

Josep Subirana va donar la sorpresa en la tanda classificatòria després d’aconseguir la pole position amb dos segons de marge respecte el segon classificat, Martí Carandell, que no va poder sortir en la primera màniga per un problema mecànic. Dídac Ros es va posar líder en la sortida, seguit de molt a prop per Xavier Puigdelliura, que el va avançar en la segona volta. Les dues primeres posicions ja no van variar al llarg de tota la cursa i ambdós pilots van rodar completament en solitari. La lluita pel podi, però, estava molt renyida en un grup de tres pilots. L’arribada no podia ser més ajustada i Josep Subirana es va emportar l’última plaça del podi per davant de Juan Rafael Vanrell i Martí Fageda.

Xavier Puigdelliura va tancar un cap de setmana perfecte a Chiva després d’aconseguir la victòria també en la segona màniga. En la segona cursa, però, va tindre més dificultats per emportar-se el triomf, ja que Enric Boada va pressionarlo fins l’arribada a meta. Ismael Rodríguez, que va abandonar en la primera màniga, s’emportaria un podi en la segona màniga que el deixa enrere en la lluita pel títol contra Puigdelliura. Dídac Ros acabaria en una quarta posició que li valdria per pujar a la segona posició del podi general i la intensa lluita per la cinquena posició va acabar amb Martí Fageda cinquè, Martí Carandell sisè i Joan Castells setè.

Pel que fa a les altres categories, a cadet, Daniel Dallakyan i Pol Chaos van aconseguir les victòries. A la categoira júnior, els triomfs van caure sobre Max Mayer i Juan Manuel Montes. Robert Batlle va aconseguir dominar en categoria Amateur +21, mentre que en la categoria sènior victòries per Manel Gallofré i Max Ribas.

La propera ronda del campionat es disputarà el 8 de Juliol en el Traçat A del Kartòdrom de Catalunya en una cursa nocturna.

L'entrada Puigdelliura domina a Chiva i es fica líder del campionat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/puigdelliura-domina-a-chiva-i-es-fica-lider-del-campionat/feed/ 0
Prèvia: La Formula Catalunya viatja a València https://formularapida.net/previa-la-formula-catalunya-viatja-a-valencia/ https://formularapida.net/previa-la-formula-catalunya-viatja-a-valencia/#respond Thu, 01 Jun 2017 17:33:07 +0000 http://formularapida.net/?p=38488 La tercera cursa del Fórmula Catalunya de Karting 2017 serà una de les més especials de tota la temporada. Després de la fantàstica acollida de la cursa externa de la temporada anterior, la organització ha decidit desplaçar-se al Kartódromo Internacional Lucas Guerrero, a Chiva, per celebrar la cursa externa d’aquest any. L’aturada del mes de […]

L'entrada Prèvia: La Formula Catalunya viatja a València ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La tercera cursa del Fórmula Catalunya de Karting 2017 serà una de les més especials de tota la temporada. Després de la fantàstica acollida de la cursa externa de la temporada anterior, la organització ha decidit desplaçar-se al Kartódromo Internacional Lucas Guerrero, a Chiva, per celebrar la cursa externa d’aquest any.

L’aturada del mes de maig ha servit als pilots per començar a preparar aquesta cita tan especial, en un traçat de gairebé un quilòmetre i mig i que hauran d’adaptar-se el mateix cap de setmana. Com a gran novetat, a diferència de les curses al Kartodrom Catalunya, es celebraran fins a set tandes d’entrenaments lliures per a cada categoria, de quinze minuts cada una en la jornada del dissabte. Després de l’adaptació al circuit, la jornada del diumenge seguirà el procediment habitual, tot i que les curses tindran puntuació doble.

Per si l’emoció d’anar a un circuit extern fos poca, les lluites en les diferents categories són apassionants. En la categoria Cadet, Pol Chaos se’n va a Chiva amb l’objectiu de mantenir el liderat i ho té tot de cara, ja que parteix d’una avantatge de 13 punts respecte Pol Perarriera. Ambdós pilots també estaran molt atents de la gran millora d’Adrià Mustienes, que es va estrenar com a guanyador en l’anterior cursa.

Pedro Torres també voldrà mantenir el liderat en la categoria Junior, però Joel López, que li va prendre l’opció de guanyar totes les curses de la temporada, es manté a tan sols 10 punts del líder. En la categoria Amateur +21, la igualtat és màxima i la lluita pel liderat no pot estar més ajustada. Toño Alcón arriba a Chiva amb una mínima avantatge de tres punts, respecte Jordi Plantada i David Ginés, ambdós empatats a 50 punts.

El marge de Marc Pernia en la categoria Sènior també és molt petit, ja que arriba a València amb només 8 punts d’avantatge respecte Max Ribas, tot i haver guanyat tres de quatre curses i emportar-se totes les poles positions possibles. El duel entre Ismael Rodríguez i Xavier Puigdelliura serà un dels grans atractius de la categoria KZ. Després d’una victòria en la primera cursa per al pilot de FormulaRapida.net Puigdelliura, Rodríguez s’ha emportat les altres tres mànigues i ja li treu al seu rival nou punts.

L'entrada Prèvia: La Formula Catalunya viatja a València ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/previa-la-formula-catalunya-viatja-a-valencia/feed/ 0
Rodríguez s’exhibeix en la segona ronda de la Formula Catalunya https://formularapida.net/rodriguez-sexhibeix-en-la-segona-ronda-de-la-formula-catalunya/ https://formularapida.net/rodriguez-sexhibeix-en-la-segona-ronda-de-la-formula-catalunya/#respond Sun, 23 Apr 2017 18:58:32 +0000 http://formularapida.net/?p=37071 Ismael Rodríguez surt del traçat B del Kartodrom de Catalunya (Lliçà de Vall, Vallès Oriental) amb una nova victòria en categoria KZ de la Formula Catalunya, després de batre a Xavier Puigdelliura en la lluita per la victòria. Dídac Ros ha completat el podi. Dia tràgic per als aficionats del món del kàrting que avui […]

L'entrada Rodríguez s’exhibeix en la segona ronda de la Formula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Ismael Rodríguez surt del traçat B del Kartodrom de Catalunya (Lliçà de Vall, Vallès Oriental) amb una nova victòria en categoria KZ de la Formula Catalunya, després de batre a Xavier Puigdelliura en la lluita per la victòria. Dídac Ros ha completat el podi.

Dia tràgic per als aficionats del món del kàrting que avui s’han despertat amb la notícia de la mort de Gonzalo Basturo, després de patir un accident en el circuit de Fernando Alonso. L’organització, juntament amb els aficionats i pilots l’han homenatjat amb un minut de silenci.

Posteriorment al minut de silenci, al ser dia de Sant Jordi, els pilots han estat obsequiats amb una rosa. S’han repartit un total de 62 dues roses, una gran xifra de participació entre totes les categories.

Pel que fa a la categoria IAME KZ, el duel ha estat servit de nou entre els dos lliçanencs Ismael Rodríguez i Xavier Puigdelliura. El primer ha aconseguit la pole position per a la primera cursa, que evidentment ha dominat per davant de Puigdelliura i de Dídac Ros que ha acabat en la tercera posició. La quarta posició i per tant, la pole position per a la cursa final se la enduia el debutant Joan Castells.

(C) Arnau Viñals – Formula Ràpida

Un Castells que en la sortida perdria el liderat amb un Dídac Ros que ha intentat evitar lo inevitable, ser superat per Puigdelliura i Rodríguez fet que s’ha produït finalment deixant al pilot de Barcelona en una definitiva tercera posició.

Al davant, Puigdelliura intentava aguantar el espectacular ritme del campió de 2015 i 2016, però a meitat de cursa, Rodríguez li feia un interior clau al seu rival per al campionat, per aconseguir la segona victòria de la temporada

Resultats IAME KZ: 1 Rodríguez 2 Puigdelliura 3 Ros 4 Castells 5 Subirana 6 Fageda 7 Aljama

En la resta de categories el traçat B ha significat molts accidents i penalitzacions. A la categoria sènior, Max Ribas s’enduia la seva primera victòria. A Amateur +21, triomf per Jordi Palntada. Pedro Torres ha pujat al esglaó més alt del podi en la categoria Junior, mentre que a Cadet la victòria ha estat per Adrià Mustienes però el protagonista ha estat Pol Chaos que ha remuntat fins la segona posició després de patir un accident a la sortida.

Si algun pilot desitja rebre imatges de la prova, simplement s’ha de posar en contacte amb nosaltres a formularapida@formularapida.net

L'entrada Rodríguez s’exhibeix en la segona ronda de la Formula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/rodriguez-sexhibeix-en-la-segona-ronda-de-la-formula-catalunya/feed/ 0
Rodríguez torna amb victòria a la Fórmula Catalunya https://formularapida.net/rodriguez-torna-amb-victoria-a-la-formula-catalunya/ https://formularapida.net/rodriguez-torna-amb-victoria-a-la-formula-catalunya/#respond Tue, 28 Mar 2017 13:45:56 +0000 http://formularapida.net/?p=35961 El lliçanenc Ismael Rodríguez es va emportar el passat diumenge la victòria en la primera ronda de la Fórmula Catalunya després de superar al vencedor de la primera cursa, Xavier Puigdelliura. En la primera prova de la Fórmula Catalunya (Categoria KZ) els pilots de Lliçà d’Amunt van ser els que van liderar la prova. Primer […]

L'entrada Rodríguez torna amb victòria a la Fórmula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El lliçanenc Ismael Rodríguez es va emportar el passat diumenge la victòria en la primera ronda de la Fórmula Catalunya després de superar al vencedor de la primera cursa, Xavier Puigdelliura.

En la primera prova de la Fórmula Catalunya (Categoria KZ) els pilots de Lliçà d’Amunt van ser els que van liderar la prova. Primer va ser Xavier Puigdelliura que aconseguia la pole position en el traçat B del Kartòdrom de Catalunya que s’ubica a Lliçà de Vall.

En la sortida de la primera cursa, Puigdelliura va mantenir el liderat fins al final després de rodar sota pressió del campió de la Formula Catalunya, Ismael Rodríguez que va finalitzar segon. Al darrere sense poder aguantar el ritme infernal dels lliçanenc van acabar Enric Boada, Dídac Ros, Martí Fajeda i Javier Aljama.

En la segona cursa era Dídac Ros qui sortia des de la posició preferent però després de rodar sota pressió, cedia el liderat a Enric Boada que era fortament pressionat per Puigdelliura i Rodríguez.

Rodríguez a diferencia de Puigdelliura assolia el liderat a falta de cinc voltes assegurant-se el primer triomf de la temporada i el liderat en la competició. Boada i Puigdelliura tancaven el podi.

Pel que fa a la resta de categories, Marc Pernia es va endur el triomf en la categoria Sènior, a Amateur +21 victòria per Toño Alcón. A junior la primera plaça va ser per Pedro Torres, mentre Pol Chaos va guanyar a cadet.

La propera cursa es celebrarà el dia de Sant Jordi en el traçat B.

 

L'entrada Rodríguez torna amb victòria a la Fórmula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/rodriguez-torna-amb-victoria-a-la-formula-catalunya/feed/ 0
Formula Ràpida amplia la seva cobertura al kàrting amb la Fórmula Catalunya https://formularapida.net/formula-rapida-amplia-la-seva-cobertura-al-karting-amb-la-formula-catalunya/ https://formularapida.net/formula-rapida-amplia-la-seva-cobertura-al-karting-amb-la-formula-catalunya/#respond Sat, 25 Mar 2017 20:04:58 +0000 http://formularapida.net/?p=35874 El Fórmula Catalunya de Karting 2017 començarà de forma oficial el proper diumenge 26 de març a les instal·lacions del Kartodrom Catalunya de Lliçà de Vall. La primera prova de la temporada es disputarà al traçat D, la configuració habitual, amb un total de cinc categories. El campionat donarà així el tret de sortida a […]

L'entrada Formula Ràpida amplia la seva cobertura al kàrting amb la Fórmula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El Fórmula Catalunya de Karting 2017 començarà de forma oficial el proper diumenge 26 de març a les instal·lacions del Kartodrom Catalunya de Lliçà de Vall. La primera prova de la temporada es disputarà al traçat D, la configuració habitual, amb un total de cinc categories. El campionat donarà així el tret de sortida a una temporada amb un total de set curses, amb característiques diferents cada una d’elles.

Aquesta primera cursa servirà per descobrir els nous campions de la temporada. El vigent campió de la categoria Cadet, Juan Manuel Montes, estrenarà categoria donant el salt a la Júnior on caldrà veure la seva adaptació. Marc Pernia, campió de la categoria Junior, també donarà el salt a una nova categoria, en aquest cas a Sènior. Mentre que Jordi Plantada (Amateur+21), Marc Ribas (Sènior) i Ismael Rodríguez (Iame KZ) es mantindran en les categories de l’any anterior per intentar revalidar el títol.

L’acció a la pista començarà a partir de les 9:00 amb els entrenaments lliures, seguits de les sessions classificatòries per acabar la jornada amb dues mànigues per categoria.

L’entrada al circuit es completament gratuïta per al públic.

Horaris:

Press Release

L'entrada Formula Ràpida amplia la seva cobertura al kàrting amb la Fórmula Catalunya ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/formula-rapida-amplia-la-seva-cobertura-al-karting-amb-la-formula-catalunya/feed/ 0