FormulaE | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/monoplaces/formulae/ FormulaRapida.net is a website that inform about Motorsport in Catalan, Spanish, English and French. Tue, 31 Oct 2023 08:24:05 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.2 https://formularapida.net/wp-content/uploads/2019/05/cropped-fr-twt-400x400-blue-32x32.jpg FormulaE | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/monoplaces/formulae/ 32 32 JAGUAR REIGNA A ESPANYA: INFORME DE PROVES DE PRETEMPORADA DE FÓRMULA E https://formularapida.net/jaguar-reigna-a-espanya-informe-de-proves-de-pretemporada-de-formula-e/ https://formularapida.net/jaguar-reigna-a-espanya-informe-de-proves-de-pretemporada-de-formula-e/#respond Tue, 31 Oct 2023 08:18:25 +0000 https://formularapida.net/?p=187628 Una prova de Fórmula E plena d’esdeveniments va concloure ahir a València, Espanya, amb la promesa d’una altra campanya massa propera a la guàrdia després de 19 dels 21 conductors en marxa en l’última sessió, fixant els temps més ràpids en només 0,7 segons. Un total combinat de 4.960 voltes i 16.745 km van ser […]

L'entrada JAGUAR REIGNA A ESPANYA: INFORME DE PROVES DE PRETEMPORADA DE FÓRMULA E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Una prova de Fórmula E plena d’esdeveniments va concloure ahir a València, Espanya, amb la promesa d’una altra campanya massa propera a la guàrdia després de 19 dels 21 conductors en marxa en l’última sessió, fixant els temps més ràpids en només 0,7 segons.

Un total combinat de 4.960 voltes i 16.745 km van ser acumulats per conductors i novells que van agafar la pista juntament amb els pilots de l’equip principal per primer cop per davant de la temporada 10 del Campionat del Món de Fórmula E ABB. Això va incloure Gabriela Jílková, que es va convertir en la primera dona a conduir el GEN3 amb una cursa de 46 voltes com a rookie de l’equip Heuer Porsche de Fórmula E.

Mitch Evans va establir el temps més ràpid de la setmana en la primera sessió, ja que el Jaguar TCS Racing driver 1m24.474s va superar el rècord de Maximilian Günther de 2022 per més de mig segon. De fet, els set millors corredors del matí del dimarts estaven tots dins del temps més ràpid fixat per Günther en el nou cotxe de carreres GEN3 quan es va introduir en les proves de pretemporada fa un any.

En fer el seu debut a la pista per Jaguar TCS Racing, Nick Cassidy va establir el temps de volta més ràpid el divendres de 1m24.617s, evitant que Evans reclamés el millor temps en les tres sessions. Sens dubte, Jaguar està tirant a baix el guant abans que comenci la temporada 10 a la Ciutat de Mèxic al gener. És més, estan preparant l’escenari d’una batalla èpica entre els compatriotes que comparteixen un garatge i el desig intens de guanyar un primer títol de Fórmula E del campionat mundial.

Una sessió de 10 hores el divendres va començar amb una simulació de cursa de 27 voltes que va donar als equips i conductors la capacitat de provar un programa de cursa complet que inclou els primers recorreguts per a parades de pits de càrrega ràpida, així com els períodes de precaució i els cotxes de seguretat.

Robin Frijns, de l’Envision Racing, va liderar el paquet sobre la línia a la bandera triturada que l’havia fet António Félix da Costa de l’etiqueta Heuer Porsche en les últimes voltes. Evans també va empènyer més enllà dels portuguesos per acabar segon.

Da Costa va acabar la setmana amb el seu temps de volta més ràpid igualant Cassidy’s mentre Sébastien Buemi era el quart més ràpid amb 1m24.641s.

Maximilian Günther havia estat més ràpid en tres de les últimes quatre proves a la ciutat espanyola i el maserati MSG Racing va marcar el ritme l’any passat. Aquest cop, va acabar cinquè amb 1m24.658s.

L’Edoardo Mortara de Mahindra Racing va ser el següent amb 1m24.701s. Aquest va ser un esforç notable per part de l’equip donats els reptes que van afrontar després de danyar alguns dels seus equips de suport després d’un incendi localitzat al pit lane a principis de la setmana.

Defensant el Campió del món de Fórmula E, Jake Dennis, conduint el No.1 de l’equip Andretti de Fórmula E va acabar en 12è lloc amb un millor temps de 1min24.827s.

El Campionat del món de Fórmula E de la FIA 2023/24 comença a Ciutat de Mèxic el dissabte 13 de gener. La temporada 10 presenta noves curses a Xangai i Tòquio, amb retorns a Diriyah, Hyderabad, S.o Paulo, Berlín, Mònaco, Portland, Londres més un local a Itàlia per ser anunciat

L'entrada JAGUAR REIGNA A ESPANYA: INFORME DE PROVES DE PRETEMPORADA DE FÓRMULA E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/jaguar-reigna-a-espanya-informe-de-proves-de-pretemporada-de-formula-e/feed/ 0
Roberto Merhi estarà a l’EPRIX de Portland https://formularapida.net/roberto-merhi-estara-a-leprix-de-portland/ https://formularapida.net/roberto-merhi-estara-a-leprix-de-portland/#respond Wed, 14 Jun 2023 13:04:49 +0000 https://formularapida.net/?p=181173 Roberto Merhi també disputarà l’EPRIX de Fórmula E a Portland amb l’equip Mahindra després del seu debut en la categoria elèctrica a l’EPRIX d’Indonèsia. Roberto Merhi mantindrà el lloc que abans li pertanyia a Oliver Rowland com a company de Lucas di Grassi. Merhi veu un avantatge en córrer a un circuit que no només serà nou per a ell, sinó per a la resta de la graella. Ja que la Fórmula […]

L'entrada Roberto Merhi estarà a l’EPRIX de Portland ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Roberto Merhi també disputarà l’EPRIX de Fórmula E a Portland amb l’equip Mahindra després del seu debut en la categoria elèctrica a l’EPRIX d’Indonèsia.

Roberto Merhi mantindrà el lloc que abans li pertanyia a Oliver Rowland com a company de Lucas di GrassiMerhi veu un avantatge en córrer a un circuit que no només serà nou per a ell, sinó per a la resta de la graella. Ja que la Fórmula E s’estrena aquest cap de setmana al circuit de Portland

L'entrada Roberto Merhi estarà a l’EPRIX de Portland ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/roberto-merhi-estara-a-leprix-de-portland/feed/ 0
E-Prix Berlín Fórmula E: dates, horaris i on seguir-lo en directe https://formularapida.net/e-prix-berlin-formula-e-dates-horaris-i-on-seguir-lo-en-directe/ https://formularapida.net/e-prix-berlin-formula-e-dates-horaris-i-on-seguir-lo-en-directe/#respond Thu, 20 Apr 2023 11:08:49 +0000 https://formularapida.net/?p=178147 El Campionat de Fórmula E segueix amb l’E-Prix de Berlín, tenint lloc al circuit de l’Aeroport de Tempelhof Berlín, a Alemanya, serà l’escenari de la setena i vuitena prova de la temporada 2023 de Fórmula E. Et portem una extensa guia per a oferir-te tota la informació sobre les curses de Fórmula E que tindran […]

L'entrada E-Prix Berlín Fórmula E: dates, horaris i on seguir-lo en directe ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El Campionat de Fórmula E segueix amb l’E-Prix de Berlín, tenint lloc al circuit de l’Aeroport de Tempelhof

Berlín, a Alemanya, serà l’escenari de la setena i vuitena prova de la temporada 2023 de Fórmula E. Et portem una extensa guia per a oferir-te tota la informació sobre les curses de Fórmula E que tindran lloc a Alemanya.

Quan és l’E-Prix de Berlín 2023 de Fórmula E?

L’E-Prix de Berlín 2023 de Fórmula E se celebra del divendres 21 al diumenge 23 d’abril.

Berlin-Tempelhof

Horaris de l’E-Prix de Berlín 2023

Les curses de l’E-Prix de Berlín 2023 tindran lloc dissabte i diumenge a les 15:03 hores.

On seguir online l’E-Prix de Berlín de Fórmula E 2023?

Tindràs l’oportunitat de gaudir de le curses de l’E-Prix de Berlín al Twitch i al YouTube de Formula Rapida.

A més, recomanem que estiguis pendent de les nostres xarxes socials per conèixer les últimes notícies del món del motor. També et pots subscriure al nostre canal de YouTube i seguir-nos al nostre Twitch.

Fórmula E 2023: calendari i curses
Ronda Data Gran Premi Circuit Plataforma
1 14 gener Mèxic Autòdrom Hermanos Rodríguez Twitch/YouTube Formula Rapida
2 27 gener Arabia Saudí Diriyah Twitch/YouTube Formula Rapida
3 28 gener Arabia Saudí Diriyah Twitch/YouTube Formula Rapida
4 11 febrer Índia Hyderabad Twitch/YouTube Formula Rapida
5 25 febrer Sud-àfrica Ciutat del Cap Twitch/YouTube Formula Rapida
6 25 març Brasil Sao Paulo Twitch/YouTube Formula Rapida
7 22 abril Alemanya Berlín Twitch/YouTube Formula Rapida
8 23 abril Alemanya Berlín Twitch/YouTube Formula Rapida
9 6 maig Mònaco Montecarlo Twitch/YouTube Formula Rapida
10 3 juny Indonèsia Yakarta Twitch/YouTube Formula Rapida
11 4 juny Indonèsia Yakarta Twitch/YouTube Formula Rapida
12 24 juny Estata Units Portland Twitch/YouTube Formula Rapida
13 15 juliol Itàlia Roma Twitch/YouTube Formula Rapida
14 16 juliol Itàlia Roma Twitch/YouTube Formula Rapida
15 29 juliol Gran Bretanya Londres Twitch/YouTube Formula Rapida
16 30 juliol Gran Bretanya Londres Twitch/YouTube Formula Rapida
Fórmula E 2023: Graella de pilots i equips
PILOT EQUIP
Edoardo Mortara MASERATI MSG RACING
Jake Hughes NEOM MCLAREN
Pascal Wehrlein TAG HEUER PORSCHE FORMULA E TEAM
António Félix da Costa TAG HEUER PORSCHE FORMULA E TEAM
René Rast NEOM MCLAREN
Jean-Éric Vergne DS PENSKE
Jake Dennis AVALANCHE ANDRETTI
Maximilian Günther MASERATI MSG RACING
Sébastien Buemi ENVISION RACING
Stoffel Vandoorne DS PENSKE
Sam Bird JAGUAR TCS RACING
Nick Cassidy ENVISION RACING
Norman Nato NISSAN E.DAMS
Oliver Rowland MAHINDRA RACING
André Lotterer AVALANCHE ANDRETTI
Sacha Fenestraz NISSAN E.DAMS
Mitch Evans JAGUAR TCS RACING
Lucas Di Grassi MAHINDRA RACING
Robin Finjs ABT CUPRA
Dan Ticktum NIO 333 FORMULA E TEAM
Sérgio Sette Camara NIO 333 FORMULA E TEAM
Nico Müller ABT CUPRA

L'entrada E-Prix Berlín Fórmula E: dates, horaris i on seguir-lo en directe ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/e-prix-berlin-formula-e-dates-horaris-i-on-seguir-lo-en-directe/feed/ 0
Prèvia Sao Paulo E-Prix: Torna l’espectacle https://formularapida.net/previa-sao-paulo-e-prix-torna-lespectacle/ https://formularapida.net/previa-sao-paulo-e-prix-torna-lespectacle/#respond Fri, 24 Mar 2023 10:28:31 +0000 https://formularapida.net/?p=176656 La Fórmula E torna després d’un mes d’absència. Ho fa als carrers de Sao Paulo aquest pròxim 25 de març. De moment tenim a Pascal Wehrlein com a líder del campionat amb 80 punts. El pilot de Porsche ha guanyat dues carreres de les 5 que s’han dut a terme. A més ha fet un segon y un tercer lloc. Tot i això, a […]

L'entrada Prèvia Sao Paulo E-Prix: Torna l’espectacle ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La Fórmula E torna després d’un mes d’absència. Ho fa als carrers de Sao Paulo aquest pròxim 25 de març.

De moment tenim a Pascal Wehrlein com a líder del campionat amb 80 punts. El pilot de Porsche ha guanyat dues carreres de les 5 que s’han dut a terme. A més ha fet un segon y un tercer lloc. Tot i això, a l’última cursa, no va puntuar perquè no va finalitzar-la. Seguidament, el seu perseguidor, és Jake Dennis amb Andretti, qui té 62 punts. Baixem fins als 50 punts per descobrir al tercer classificat abans de la carrera de Sao Paulo. Jean-Éric Vergne ha aconseguit una victòria i una segona posició que li han pujat fins a la part alta de la classificació general.

Però, això no s’ha acabat i ara s’han de tornar a veure les cares als carrers de Sao Paulo. De seguida t’expliquem tot el que has de saber abans que comenci la sisena ronda del campionat de Fórmula E.

EL CIRCUIT

Com ja hem avançat abans, la carrera té lloc als carrers de la ciutat brasilera de Sao Paulo. És la primera vegada que està aquest circuit al calendari de la Fórmula E pel que no té antecedents.

Com a traçat, destaquen les tres grans rectes que té, que van acompanyades per xicanes complicades. El total de corbes són onze i és un dels circuits més curts del calendari, amb una llargada de 2,96 quilòmetres.

A QUI SEGUIR EN EL SÃO PAULO E-PRIX 2023?

Com ho hem comentat des de Hyderabad, en tractar-se d’un circuit nou que donarà igualtat de condicions, la graella s’anivellarà.

No obstant això, sí que podem prestar-los especial atenció a uns certs pilots.

Primer que res, els reflectors se centraran en els pilots locals, Lucas di Grassi i Sergio Sette Câmara. El primer és bicampió de la categoria i un dels pilots més volguts pels fanàtics. El segon és un talentós pilot que buscarà donar-li la volta a la seva temporada enfront del seu públic de casa.

António Félix dona Costa, Jean Éric Vergne i Nick Cassidy arriben amb un grandíssim rendiment. Tots tres s’han ensenyorit del podi en les últimes dues cites del campionat, i buscaran repetir gesta aquest cap de setmana.

Sebastién Buemi, juntament amb el seu company Cassidy, també ha de tenir la nostra atenció. El parell ha tingut una gran arrencada de temporada, posicionant a la seva esquadra dins del top 3 de la classificació.

Però sens dubte, Robin Frijns serà el protagonista més gran. L’holandès va sofrir una fractura de mà en la Ronda 1, la qual cosa el va allunyar de les pistes per quatre rondes, no obstant això, s’ha anunciat que tornarà a competència en São Paulo.

HORARIS

Divendres, 24 de març

  • Entrenaments lliures 1: 20:25h – 21:15h

Dissabte, 25 de març

  • Entrenaments lliures 2: 11:25h – 12:15h
  • Classificació: 13:40h – 14:55h
  • Carrera: 18:03h – 19:30h

L'entrada Prèvia Sao Paulo E-Prix: Torna l’espectacle ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/previa-sao-paulo-e-prix-torna-lespectacle/feed/ 0
Qui és Stoffel Vandoorne? https://formularapida.net/qui-es-stoffel-vandoorne/ https://formularapida.net/qui-es-stoffel-vandoorne/#respond Tue, 28 Feb 2023 16:04:55 +0000 https://formularapida.net/?p=174997 Stoffel Vandoorne és un pilot belga que actualment forma part l’equip Aston Martin de Fórmula 1 com a pilot reserva Stoffel Vandoorne s’ha unit a Aston Martin de cara a la temporada 2023 de Fórmula 1. El pilot belga, qui ja va coincidir amb Fernando Alonso a McLaren, ho tornarà a fer aquest any en […]

L'entrada Qui és Stoffel Vandoorne? ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Stoffel Vandoorne és un pilot belga que actualment forma part l’equip Aston Martin de Fórmula 1 com a pilot reserva

Stoffel Vandoorne s’ha unit a Aston Martin de cara a la temporada 2023 de Fórmula 1. El pilot belga, qui ja va coincidir amb Fernando Alonso a McLaren, ho tornarà a fer aquest any en un altre equip britànic.

Alonso ha començat un projecte il·lusionant amb l’equip de Silverstone. A més de tenir a Lance Stroll com a company d’equip, també treballarà amb Vandoorne, que serà pilot reserva. I tampoc ens podem oblidar de Felipe Drugovich, actual pilot de proves de l’escuderia.

El nou inici de Vandoorne

L’actual pilot reserva d’Aston Martin va formar part de la Fórmula 1 en un passat. El pilot belga va començar com a pilot de proves de l’equip McLaren, i l’any 2016 va poder participar en una cursa de la màxima categoria de l’automobilisme.

La següent temporada es va convertir en pilot oficial de l’equip de Woking, sent també el company d’Alonso. La seva estada a la Fórmula 1 va durar fins a la temporada 2018, on no va acabar de convèncer a l’equip britànic.

Després d’aquesta decepció, li va donar una oportunitat a la Fórmula E. Unes quantes edicions més tard, concretament a la de 2022, es va proclamar campió de la competició amb Mercedes, donant un cop sobre la taula.

Imagen
Copyright: Mercedes-EQ Formula E Team

En aquests moments, a part de competir amb l’equip DS Penske a la Fórmula E, el pilot belga ha pogut tornar a la Fórmula 1 de la mà d’Aston Martin.

Tot i que el seu rol a l’equip britànic és una mica limitat, està llest per a competir si Alonso o Stroll no ho poden fer degut a una lesió o a qualsevol altre causa. No obstant això, sembla que l’equip de Silverstone aposta més per Drugovich.

L'entrada Qui és Stoffel Vandoorne? ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/qui-es-stoffel-vandoorne/feed/ 0
EN DIRECTE: ePrix de Fórmula E https://formularapida.net/en-directe-eprix-de-formula-e/ https://formularapida.net/en-directe-eprix-de-formula-e/#respond Sat, 11 Feb 2023 08:36:44 +0000 https://formularapida.net/?p=173735 Segueix en directe l’ePrix de Fórmula E d’Hyderabad amb FormulaRapida.net en català. Comentaris amb el teu idioma, narrat per Adrià Herrero i Arnau Viñals.

L'entrada EN DIRECTE: ePrix de Fórmula E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Segueix en directe l’ePrix de Fórmula E d’Hyderabad amb FormulaRapida.net en català.

Comentaris amb el teu idioma, narrat per Adrià Herrero i Arnau Viñals.

L'entrada EN DIRECTE: ePrix de Fórmula E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/en-directe-eprix-de-formula-e/feed/ 0
Prèvia Diriyah E-Prix. La primera doble ronda https://formularapida.net/previa-diriyah-e-prix-la-primera-doble-ronda/ https://formularapida.net/previa-diriyah-e-prix-la-primera-doble-ronda/#respond Thu, 26 Jan 2023 13:15:01 +0000 https://formularapida.net/?p=172779 La Fórmula E torna després d’haver disputat la primera carrera a Mèxic. Ara és el torn d’Aràbia Saudí, lloc escollit per allotjar la primera ronda doble del campionat el des del 26 de gener. Arribem a Diriyah amb menys interrogants que al principi de temporada. Ja hem vist com funcionen els cotxes en plena carrera. Això no és bo per tothom, doncs van ser molts els pilots que es van haver de […]

L'entrada Prèvia Diriyah E-Prix. La primera doble ronda ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La Fórmula E torna després d’haver disputat la primera carrera a Mèxic. Ara és el torn d’Aràbia Saudí, lloc escollit per allotjar la primera ronda doble del campionat el des del 26 de gener.

Arribem a Diriyah amb menys interrogants que al principi de temporada. Ja hem vist com funcionen els cotxes en plena carrera. Això no és bo per tothom, doncs van ser molts els pilots que es van haver de retirar per problemes mecànics. Tot i això, ja tenim un primer líder a la taula general, Jake Dennis. Ell va ser el primer guanyador d’aquesta nova era de la Fórmula E. Ho va fer de manera gairebé folgada i amb molt de ritme.

EL CIRCUIT

Aquest circuit és un dels urbans del calendari. Compta amb 2.495 quilòmetres de llarg. A més, és un dels que més corbes té, amb 21 en total. El nombre de voltes previstes són 40 més el temps afegit per culpa d’un possible safety car.

Així mateix, el circuit urbà de Diriyah serà l’escenari de dues rondes del campionat, igual que va passar a la temporada passada.

HORARIS

Pel que respecta als horaris d’aquest E-Prix, s’ha de saber que seran diferents dels de la primera ronda a Mèxic. Els pots veure a continuació:

RONDA 2

DIJOUS 26 DE GENER 2023

Entrenaments lliures 1: 15:55 h – 16:45 h

DIVENDRES 27 DE GENER 2023

Entrenaments lliures 2: 11:25 h – 12:15 h
Classificació: 13:40 h – 14:55 h
Carrera: 18:03 h – 19:30 h

RONDA 3

DISSABTE 28 DE GENER 2023

Entrenaments lliures 3: 11:25 h – 12:15 h
Classificació: 13:40 h – 14:55 h
Carrera: 18:03 h – 19:30 h

A QUI SEGUIR DURANT EL CAP DE SETMANA?

Respecte a prendre la decisió de fixar-se en algú en especial, podem fer-ho de dues maneres. L’expert de Diriyah és Sam Bird, ja que té 2 victòries en aquest circuit. Encara i això, és important posar la vista en Jake Dennis, perquè va començar la temporada amb victòria. A més, el britànic semblava imparable i és un dels pilots que destacarà durant el que resta de temporada.

De tota manera, no ens podem oblidar dels pilots de Porsche. Tampoc del McLaren de Jake Hughes o de Lucas Di Grassi. Són molts els pilots que tenen oportunitat d’endur-se les dues victòries d’aquest cap de setmana.

Veurem qui surt més afavorit del cap de setmana i com es va desenvolupant la classificació d’aquest campionat.

L'entrada Prèvia Diriyah E-Prix. La primera doble ronda ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/previa-diriyah-e-prix-la-primera-doble-ronda/feed/ 0
Jake Dennis guanya amb solvència a Mèxic https://formularapida.net/jake-dennis-guanya-amb-solvencia-a-mexic/ https://formularapida.net/jake-dennis-guanya-amb-solvencia-a-mexic/#respond Sun, 15 Jan 2023 22:39:35 +0000 https://formularapida.net/?p=172113 El pilot britànic d’Andretti s’ha imposat clarament a la resta de pilots en l’estrena del Gen3 de Fórmula E Jake Dennis no ha donat opció a cap dels seus rivals en la primera cursa de la nova era de la Fórmula E. El britànic sortia des de la segona posició, i en el moment en […]

L'entrada Jake Dennis guanya amb solvència a Mèxic ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El pilot britànic d’Andretti s’ha imposat clarament a la resta de pilots en l’estrena del Gen3 de Fórmula E

Jake Dennis no ha donat opció a cap dels seus rivals en la primera cursa de la nova era de la Fórmula E. El britànic sortia des de la segona posició, i en el moment en què ha aconseguit avançar a Lucas Di Grassi, ha donat per sentenciat el Gran Premi.

No obstant això, Dennis competia amb l’aleró davanter danyat, però no ha sigut un impediment per a poder lluitar de tu a tu amb la resta. El moment clau de la cursa ha estat durant el segon Safety Car, quan Dennis ha fet el seu pit stop i ha pogut avançar a Di Grassi, col·locant-se en primera posició.

Finalment, per a la sorpresa del mateix pilot britànic, ha finalitzat el Gran Premi amb un avantatge de més de set segons respecte a Pascal Wehrlein, que va aconseguir guanyar-li la posició a Di Grassi.

Mexico City E-Prix: Dennis gana en el debut del Gen3 de Fórmula E
Copyright: Motorsport
Una cursa accidentada

El Safety Car no ha trigat gaire a fer acte de presència. Robin Frijns ha colpejat per darrere el cotxe de Norman Nato, deixant algo de fibra de carboni al traçat.

Un cop ha marxat el Safety Car, el més llest ha estat Wehrlein, que ha aconseguit avançar a Dan Ticktum, col·locant-se en cinquè lloc. L’acció a pista no ha durat gaire, ja que el Jaguar de Sam Bird s’ha aturat en sec.

Instants després, Dennis ha estat capaç de situar-se en primera posició, mantenint-se primer durant tota la resta de la cursa. Hi ha hagut uns moments de calma, però unes voltes més tard, Edo Mortara ha tingut problemes i el cotxe de seguretat ha tornat a aparèixer.

André Lotterer ha finalitzat en quart lloc, seguit de Jake Hughes, Sébastien Buemi, António Félix Da Costa, Mitch Evans, Nick Cassidy i Stoffel Vandoorne.

Formula E en català només a FormulaRapida.net

L'entrada Jake Dennis guanya amb solvència a Mèxic ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/jake-dennis-guanya-amb-solvencia-a-mexic/feed/ 0
Prèvia Mèxic E-Prix. Torna la Fórmula E https://formularapida.net/previa-mexic-e-prix-torna-la-formula-e/ https://formularapida.net/previa-mexic-e-prix-torna-la-formula-e/#respond Fri, 13 Jan 2023 12:59:03 +0000 https://formularapida.net/?p=172007 La Fórmula E arriba de nou amb una nova temporada i l’inici d’una nova era a la categoria. Ho fa a Mèxic amb nous pilots i equips que s’incorporen a la competició elèctrica. Per contra, hi han d’altres que ja no hi són. Després d’haver acabat a l’agost passat la temporada ara hi torna amb […]

L'entrada Prèvia Mèxic E-Prix. Torna la Fórmula E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La Fórmula E arriba de nou amb una nova temporada i l’inici d’una nova era a la categoria. Ho fa a Mèxic amb nous pilots i equips que s’incorporen a la competició elèctrica. Per contra, hi han d’altres que ja no hi són.

Després d’haver acabat a l’agost passat la temporada ara hi torna amb una temporada que promet emocions fortes. A més, ho fa sense la presència de l’equip campió l’any passat.

Tot i que Mercedes ja no hi és, Stoffel Vandoorne si ha decidit continuar, i ho farà al costat de DS Penske. El campionat perd el nom de Mercedes, però altres tres constructors s’afegeixen, com són McLaren, Cupra i Maserati.

Descobreix com queda finalment la graella per 2023 de la Fórmula E

Com avançàvem abans, Mèxic ha estat el lloc escollit per iniciar aquesta novena temporada de la Fórmula E. S’ha pres aquesta decisió tenint en compte que el “Autódromo Hermanos Rodríguez” és un dels preferits tant per als pilots com pels aficionats.

EL CIRCUIT

Aquest circuit compta amb 2,63 quilòmetres i un total de 19 corbes. És un dels pocs circuits que estan al calendari de la Fórmula E, doncs acostumen a fer carreres urbanes. Potser aquest és un dels grans atractius que fan d’aquest circuit un dels preferits per tot el públic.

A QUI SEGUIR DURANT EL CAP DE SETMANA?

Tot i que tenim antecedents d’aquest E-Prix, la veritat és que no el podem tenir molt en compte, doncs, com ja hem avançat abans, aquesta temporada és l’inici d’una nova era, i per això tots els pilots i equips parteixen des de zero.

Encara i això, Lucas Di Grassi és el pilot amb més palmarès en aquest país dels que hi participen, amb tres victòries totals, dos en Ciutat de Mèxic i una a la regió de “La Puebla“. Entre la resta, Edo MortaraMitch Evans i Pascal Wherlein també tenen alguna cosa a dir aquest cap de setmana, amb aquest últim com el passat guanyador.

Només queda esperar i veure que passarà a la primera carrera de la temporada. A més haurem d’estar al corrent de totes les novetats que tindrem durant la temporada de Fórmula E.

 

L'entrada Prèvia Mèxic E-Prix. Torna la Fórmula E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/previa-mexic-e-prix-torna-la-formula-e/feed/ 0
Analitzem la graella de la Fórmula E 2023 https://formularapida.net/analitzem-la-graella-de-la-formula-e/ https://formularapida.net/analitzem-la-graella-de-la-formula-e/#respond Thu, 12 Jan 2023 13:18:15 +0000 https://formularapida.net/?p=171976 Després de molts canvis entre els pilots i equips durant la post-temporada, la temporada de la Fórmula E 2023 està apunt. A continuació fiquem ordre a quins són els 11 equips i els 22 pilots de la Fórmula E 2023. La novena temporada de la competició electrica, tindrà les marques Mahindra, Nissan, DS, Jaguar, NIO, […]

L'entrada Analitzem la graella de la Fórmula E 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Després de molts canvis entre els pilots i equips durant la post-temporada, la temporada de la Fórmula E 2023 està apunt.

A continuació fiquem ordre a quins són els 11 equips i els 22 pilots de la Fórmula E 2023. La novena temporada de la competició electrica, tindrà les marques Mahindra, Nissan, DS, Jaguar, NIO, Masserati i Porsche, juntament amb McLaren que usarà els motors Nissan.

Destaca entre els inscrits la incorporació de la marca catalana Cupra, que usarà els motors Mahindra amb els reconeguts pilots Robin Frijns i Nico Müller.

El campió de 2022, el belga Stoffel Vandoorne s’uneix a l’equip DS Penske amb el dos vegades campió Jean-Eric Vergne, formant una de les duples més importants de la temporada.

L’equip campió de 2022, Mercedes, deixa la categoria, encara que tota la seva estructura es heredada per el novingut equip, McLaren. La formació britànica comptarà amb el multiple campió del DTM, René Rast, i un dels debutants a la categoría, el britànic Jake Hughes.

Guia completa dels equips, motoristes i pilots de la temporada de Fórmula E 2023:

Abt Cupra Mahindra ABB Fórmula E 2023 Robin Frijns

ABB Fórmula E 2023 Nico Müller

Andretti Porsche ABB Fórmula E 2023 Jake Dennis

ABB Fórmula E 2023 André Lotterer

DS Penske DS ABB Fórmula E 2023 Stoffel Vandoorne

ABB Fórmula E 2023 Jean-Eric Vergne

Envision Jaguar ABB Fórmula E 2023 Nick Cassidy

ABB Fórmula E 2023 Sébastien Buemi

Jaguar Jaguar ABB Fórmula E 2023 Mitch Evans

ABB Fórmula E 2023 Sam Bird

Mahindra Mahindra United Kingdom Oliver Rowland

Brazil Lucas di Grassi

Maserati Maserati Switzerland Edoardo Mortara

Germany Maximilian Günther

McLaren Nissan Germany René Rast

United Kingdom Jake Hughes

NIO NIO United Kingdom Dan Ticktum

Brazil Sergio Sette-Camara

Nissan Nissan France Norman Nato

France Sacha Fenestraz

Porsche Porsche Germany Pascal Wehrlein

Portugal Antonio Felix da Costa

 

L'entrada Analitzem la graella de la Fórmula E 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/analitzem-la-graella-de-la-formula-e/feed/ 0
La Fórmula E Correrà a Portland aquesta temporada https://formularapida.net/la-formula-e-correra-a-portland-aquesta-temporada/ https://formularapida.net/la-formula-e-correra-a-portland-aquesta-temporada/#respond Mon, 12 Dec 2022 09:42:47 +0000 https://formularapida.net/?p=170678 La cursa de Portland serà la Ronda 12 en el calendari actualitzat de la temporada 2023 a la Fórmula E. 9 de 16 curses es disputaran en 11 ciutats del món, que també inclou debuts en ciutats i països diferents com per exemple: Índia; Ciutat del Cap, Sud-àfrica i Sao Paulo, Brasil

L'entrada La Fórmula E Correrà a Portland aquesta temporada ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La cursa de Portland serà la Ronda 12 en el calendari actualitzat de la temporada 2023 a la Fórmula E. 9 de 16 curses es disputaran en 11 ciutats del món, que també inclou debuts en ciutats i països diferents com per exemple: Índia; Ciutat del Cap, Sud-àfrica i Sao Paulo, Brasil

L'entrada La Fórmula E Correrà a Portland aquesta temporada ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/la-formula-e-correra-a-portland-aquesta-temporada/feed/ 0
Sébastien Buemi fitxa per Envision https://formularapida.net/sebastien-buemi-envision/ https://formularapida.net/sebastien-buemi-envision/#respond Tue, 04 Oct 2022 12:22:27 +0000 https://formularapida.net/?p=168026 Sébastien Buemi fitxa per l’equip Envision a la Fia Fórmula E. L’expilot de l’equip Toro Roso a Fórmula 1 i que ja fa nou anys competeix a la Fórmula E amb el seu exequip Nissan, ha arribat a un acord amb l’escuderia Envision de cara a formar part de l’equip la temporada vinent.

L'entrada Sébastien Buemi fitxa per Envision ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Sébastien Buemi fitxa per l’equip Envision a la Fia Fórmula E. L’expilot de l’equip Toro Roso a Fórmula 1 i que ja fa nou anys competeix a la Fórmula E amb el seu exequip Nissan, ha arribat a un acord amb l’escuderia Envision de cara a formar part de l’equip la temporada vinent.

L'entrada Sébastien Buemi fitxa per Envision ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/sebastien-buemi-envision/feed/ 0
Porsche fitxa Antonio Felix da Costa https://formularapida.net/porsche-fitxa-antonio-felix-da-costa/ https://formularapida.net/porsche-fitxa-antonio-felix-da-costa/#respond Mon, 15 Aug 2022 17:28:18 +0000 https://formularapida.net/?p=166062 Porsche ha signat Antonio Felix da Costa com a substitut d’André Lotterer per a la nova temporada de la Fórmula E per ser el company d’equip de Pascal Wehrlein. Una dupla que s’espera que portin molts èxits a l’equip.

L'entrada Porsche fitxa Antonio Felix da Costa ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Porsche ha signat Antonio Felix da Costa com a substitut d’André Lotterer per a la nova temporada de la Fórmula E per ser el company d’equip de Pascal Wehrlein. Una dupla que s’espera que portin molts èxits a l’equip.

L'entrada Porsche fitxa Antonio Felix da Costa ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/porsche-fitxa-antonio-felix-da-costa/feed/ 0
Vergne guanya a Berna i amplia el seu liderat https://formularapida.net/vergne-guanya-a-berna-i-amplia-el-seu-liderat/ https://formularapida.net/vergne-guanya-a-berna-i-amplia-el-seu-liderat/#respond Sat, 22 Jun 2019 19:00:24 +0000 https://formularapida.net/?p=80739 Jean-Éric Vergne guanya una caòtica carrera a Berna. El francès amplia el seu liderat a la general després de contenir a Mitch Evans fins al final de la prova. Sébastien Buemi completa el podi en una cursa marcada per una bandera vermella i per la pluja en les últimes voltes. En apagar-se el semàfor, el […]

L'entrada Vergne guanya a Berna i amplia el seu liderat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Jean-Éric Vergne guanya una caòtica carrera a Berna. El francès amplia el seu liderat a la general després de contenir a Mitch Evans fins al final de la prova. Sébastien Buemi completa el podi en una cursa marcada per una bandera vermella i per la pluja en les últimes voltes.

En apagar-se el semàfor, el Poleman Jean-Éric Vergne va conservar el liderat. Per darrere hi va haver un toc entre Jerome D’Ambrosio i Robin Frijns que va acabar amb l’holandès al mur. En arribar al primer revolt, Max Günther i Pascal Wehrlein es van tocar. El de Mahindra va colpejar el mur i va provocar un embús enorme que, evidentment, va acabar amb una bandera vermella.

Diversos pilots van poder esquivar l’incident fent servir una drecera per l’interior de la xicana. No obstant això, direcció de cursa va decidir que la cursa es reemprendria seguint l’ordre original de sortida, ja que no s’havia completat cap volta.

Tant Wehrlein com Günther van haver de reparar els seus danys durant la interrupció. Frijns, per la seva banda, va haver de retirar-se i va veure com les seves opcions de títol s’esvaïen. La cursa es va reprendre després d’una llarga interrupció i, un cop es va retirar el cotxe de seguretat, les posicions de cap romandre estables.

Edoardo Mortara va xocar amb Alex Sims i va abandonar la cursa. Després de diverses voltes sense canvis, Sam Bird va realitzar un avançament al límit sobre Günther i es va posar cinquè. El britànic no trigaria a guanyar una altra plaça, ja que Wehrlein, que era quart, va perdre potència. L’alemany no va poder arribar a boxes i es va parar en pista, fet que va provocar un Full Course Yellow.

La batalla per la victòria entre Vergne i Mitch Evans estava sent frenètica amb el francès defensant-se a la perfecció dels atacs d’un Evans que no arribava a passar tot i disposar del mode d’atac. Andre Lotterer va emprar aquest extra de potència per passar a Daniel Abt i a Günther i posar-se cinquè. El de Techeetah guanyaria una altra plaça en superar a Bird.

Amb tan sols dos minuts per al final va començar a ploure amb intensitat. Els quatre pimeros estaven agrupats, però ningú va ser capaç de realitzar un avançament i Vergne es va fer amb la seva tercera victòria de la temporada i la segona consecutiva en batre a Evans per mil·lèsimes a meta. Sébastien Buemi conté a Lotterer per emportar-se un podi a casa. Günther, Abt, Alex Lynn, Felipe Massa i Lucas Di Grassi completen el Top 10.

Aquests resultats deixen a Vergne més líder i amb opcions de sentenciar el títol en la primera cursa de Nova York. El vigent campió ja suma 130 punts. Darrere d’ell es troben Lotterer amb 98 punts, Di Grassi amb 97, Evans amb 87 i Antonio Félix Da Costa amb 82.

L'entrada Vergne guanya a Berna i amplia el seu liderat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/vergne-guanya-a-berna-i-amplia-el-seu-liderat/feed/ 0
Di Grassi guanya a Berlín i Vergne aconsegueix un gran podi https://formularapida.net/di-grassi-guanya-a-berlin-i-vergne-aconsegueix-un-gran-podi/ https://formularapida.net/di-grassi-guanya-a-berlin-i-vergne-aconsegueix-un-gran-podi/#respond Sat, 25 May 2019 12:24:41 +0000 https://formularapida.net/?p=78699 Lucas Di Grassi s’ha endut la victòria en el ePrix de Berlín en una cursa en la qual pràcticament no ha tingut rival. El brasiler no ha trigat a prendre el liderat i s’ha mantingut allà fins al final per arribar a la lluita pel títol. Buemi, segon, aconsegueix el seu primer podi de la […]

L'entrada Di Grassi guanya a Berlín i Vergne aconsegueix un gran podi ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Lucas Di Grassi s’ha endut la victòria en el ePrix de Berlín en una cursa en la qual pràcticament no ha tingut rival. El brasiler no ha trigat a prendre el liderat i s’ha mantingut allà fins al final per arribar a la lluita pel títol. Buemi, segon, aconsegueix el seu primer podi de la temporada amb Vergne tercer després d’una magnífica actuació.

La sortida va ser una de les més netes de la temporada, tot i que hi va haver algun toc a la zona mitjana als revolts 2 i 3, on la pista s’estreny. Les posicions capdavanteres, amb Sébastien Buemi al capdavant, es van mantenir intactes. Per darrere, Andre Lotterer, que sortia penúltim, va guanyar 5 posicions en els dos primers girs.

Lucas Di Grassi, que era tercer, portava tota la cursa pressionant a un Stoffel Vandoorne al qual va acabar superant per posar-se segon. Després d’ells, Alex Lynn va superar  Gary Paffett en una maniobra que va deixar al de HWA indefens davant Daniel Abt i Antonio Félix Da Costa. Paffett havia caigut de la quarta a la setena posició en només tres revolts.

Di Grassi seguia sent el pilot més fort en pista i no va trigar a donar compte de Buemi i prendre el liderat. Lynn va superar Vandoorne i, en tornar-li el belga la maniobra, Abt va passar al de Jaguar per posar-se quart.

A Da Costa li va sortir molt bé el ser el primer en utilitzar el mode atac, ja que ho va emprar per acostar-se al grup de davant i, quan els pilots que el precedien el van activar, el portuguès els va superar. Això li va servir per pujar fins a la segona posició. Di Grassi, per la seva banda, seguia al capdavant. Buemi va ser capaç de superar Da Costa quan a aquest se li va acabar la potència extra. Vandoorne seguia quart seguit d’un gran Jean-Éric Vergne, que va superar a Lynn i Abt i, més endavant, també al de HWA.

El vigent campió seguia el seu atac i, mentre barallava amb Da Costa per l’última plaça de podi, es va decretar situació de Full Course Yellow, ja que el Jaguar de Lynn es va quedar aturat a la recta de meta. Pràcticament tots els pilots van tornar a activar el mode atac.

La prova es va reprendre amb 10 minuts per al final i Da Costa va tractar d’atacar Buemi, però no va poder arribar a completar la maniobra. A la següent volta, era el propi Da Costa que va haver de contenir, sense èxit, els atacs d’un Vergne que accedia a una plaça de podi. Lotterer, que era onzè després del FCY, es va ficar a boxes i es va retirar.

Arribat el final de la prova, Buemi estava en problemes amb la seva bateria, que s’estava esgotant. El suís va poder arribar fins al final i ser segon en una cursa guanyada i dominada per Lucas Di Grassi. El brasiler s’ha imposat de manera clara en la cursa de casa d’Audi i es reenganxa a la lluita pel títol. Darrere de Buemi, tanca el podi Vergne, que ja està situat com a favorit a revalidar la seva corona. Completen el Top 10 Da Costa, Vandoorne, Abt, Alex Sims, Oliver Rowland, Sam Bird i Pascal Wehrlein.

A la general, Vergne amplia el seu liderat i ja suma 102 punts. El segueix de prop Di Grassi amb 96, Lotterer, tot i el 0, és tercer amb 86 punts amb Da Costa quart amb 82 i Frijns cinquè amb 81. A falta de 3 curses, Evans, sisè amb 69 punts, i els pilots que el succeeixen, ja estan molt lluny de la lluita pel títol.

Resultats finals:

Pos Pilot Equip Diferència
1 Lucas Di Grassi Audi Sport ABT
2 Sébastien Buemi Nissan e.Dams +1.8
3 Jean-Éric Vergne DS Techeetah +2.5
4 Antonio Félix Da Costa BMW iAndretti +5.8
5 Stoffel Vandoorne HWA Racelab +6.3
6 Daniel Abt Audi Sport ABT +6.5
7 Alex Sims BMW iAndretti +8.2
8 Oliver Rowland Nissan e.Dams +10.7
9 Sam Bird Virgin +13.1
10 Pascal Wehrlein Mahindra +14.8
11 Edoardo Mortara Venturi +15.3
12 Mitch Evans Jaguar +17.6
13 Robin Frijns Virgin +21.1
14 Max Günther Dragon +26.1
15 Felipe Massa Venturi +26.6
16 Gary Paffett HWA Racelab +27.7
17 Jerome D’Ambrosio Mahindra +27.7
18 Oliver Turvey NIO +32.1
19 José María López Dragon +33.7
20 Tom Dillmann NIO +46.8
21 Andre Lotterer DS Techeetah Out
22 Alex Lynn Jaguar Out

L'entrada Di Grassi guanya a Berlín i Vergne aconsegueix un gran podi ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/di-grassi-guanya-a-berlin-i-vergne-aconsegueix-un-gran-podi/feed/ 0
Evans supera Lotterer i guanya per primer cop en Formula E https://formularapida.net/evans-supera-lotterer-i-guanya-per-primer-cop-en-formula-e/ https://formularapida.net/evans-supera-lotterer-i-guanya-per-primer-cop-en-formula-e/#respond Sat, 13 Apr 2019 16:09:27 +0000 https://formularapida.net/?p=76078 Mitch Evans aconsegueix a l’ePrix de Roma la seva primera victòria i la primera per Jaguar a la Formula E. El neozelandès d’ha imposat a un Lotterer que va liderar la majoria de la cursa fins que Evans va poder finalment atacar. Un sorprenent Vandoorne s’estrena al podi en ser tercer en una cursa on […]

L'entrada Evans supera Lotterer i guanya per primer cop en Formula E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Mitch Evans aconsegueix a l’ePrix de Roma la seva primera victòria i la primera per Jaguar a la Formula E. El neozelandès d’ha imposat a un Lotterer que va liderar la majoria de la cursa fins que Evans va poder finalment atacar. Un sorprenent Vandoorne s’estrena al podi en ser tercer en una cursa on el caos i els incidents han tornat a fer acte de presència. Després de set curses, ja tenim set guanyadors de set equips diferents.

Arribada l’hora de la cursa, la pista estava considerablement humida. Havia plogut amb intensitat entre la classificació i l’ePrix i, tot i que no plovia en aquell moment, la cursa va començar amb condicions més properes a les de pluja que a les de sec. Les dues primeres places es van mantenir amb Andre Lotterer al capdavant i Mitch Evans segon.

Per darrere, Stoffel Vandoorne remuntava fins la tercera plaça mentre els Dragon perdien posicions. José María López es va sortir en el primer revolt. Per darrere, com és habitual, va haver més d’un contacte, però cap incident rellevant. Abans del final de la primera volta, Maximilian Günther va perdre el cotxe i, tot i salvar miraculosament l’impacte amb el mur, va perdre l’aleró del davant. El drama a Dragon continuaria amb l’incident entre López i Sam Bird, que sorprenentment no va abandonar.

Amb la primera volta encara no finalitzada, Alex Sims, a la part més endarrerida del grup, va impactar amb el mur. López també va acabar al mur i va bloquejar la pista. Aquesta circumstància va provocar una bandera vermella, ja que hi havia set cotxes darrere del Dragon de l’argentí que no podien avançar.

La cursa va estar aturada durant més de 40 minuts. Tots, a excepció de Gary Paffett, que va impactar amb López, van poder reprendre-la. La reanudació es va produir, amb la pista ja eixuta, darrere el cotxe de seguretat i la majoria de pilots van activar el mode d’atac per primer cop. La bandera verda va onejar un gir més tard i les posicions van quedar força estabilitzades.

Robin Frijns va tractar de superar Buemi per la quarta plaça, però no se’n va sortir. Oliver Rowland aprofitava per atacar l’holandès de Virgin, però les posicions no van canviar. Daniel Abt es va sortir a una escapatòria, però va poder continuar. A l’equador de la cursa, l’ePrix va esdevenir un malson per a l’equip Venturi, que va veure com els seus dos cotxes es retiraven per problemes mecànics. Un d’ells, el de Felipe Massa, es va quedar aturat a pista, fet que va provocar una Full Course Yellow.

La interrupció va ser breu i, en mostrar-se la bandera verda, la lluita per la victòria entre Lotterer i Evans continuava. Els dos portaven tota la cursa junts i allunyant-se de la resta, excepte d’un Vandoorne que poc a poc s’unia a la lluita pel triomf. Günther va ser penalitzat amb 5 segons per ser massa ràpid durant el període de FCY.

Després de moltes voltes amb Evans intentant superar Lotterer i l’alemany defensant molt bé la seva posició. El neozelandès de Jaguar ho va acabar aconseguit, amb contacte, gràcies al mode d’atac. El de Techeetah no es va rendir i es va enganxar al difusor del Jaguar. Vandoorne s’allunyava de la lluita per la victòria.

Per darrere, la lluita entre els líders de la general estava en les darreres posicions de punts. Jean-Éric Vergne, Antonio Félix Da Costa, Jerome D’Ambrosio i Lucas Di Grassi lluitaven per la setena plaça, amb el vigent campió al capdavant del grup i Günther enmig d’aquesta lluita, 9è.

Lotterer va activar el mode d’atac per tal d’incrementar la pressió sobre Evans. El líder també el va voler habilitar en la volta següent, però no va passar correctament per la zona d’activació. Els dos estaven ara completament junts, i Evans havia d’activar el mode d’atac. El neozelandès va esperar fins que Lotterer es quedés sense la potència extra per activar el seu mode d’atac. La jugada va sortir bé i Evans seguia al capdavant.

Arribada l’última volta, Evans semblava tenir la situació controlada, i així va ser. L’energia estava al límit per tothom però tots van poder creuar la meta. Al capdavant, res va canviar i Evans va aconseguir la seva primera victòria en la categoria i la primera per Jaguar. El neozelandès ha lluitat durant tota la cursa amb un competitiu Lotterer i l’ha atacat en el moment adequat, amb paciència i en un duel al límit però net entre els dos.

Lotterer ha acabat segon amb Vandoorne aconseguint el primer podi per a ell i per a l’equip HWA en la categoria. Frijns va superar finalment Buemi i va ser quart, amb els Nissan del suís i de Rowland cinquè i sisè. Vergne va creuar la meta setè, però el van imposar un drive-through que es va convertir en 37 segons de penalització, de manera que va ser 14è. Completen llavors el Top 10 Di Grassi, D’Ambrosio, Da Costa i Pascal Wehrlein.

De nou, la general queda igualadíssima després d’aquest ePrix amb D’Ambrosio al capdavant amb 65 punts. Darrere d’ell, trobem Da Costa a un punt, Lotterer a tres, Evans a quatre, Di Grassi a set, Vergne i Frijns a 10 i Bird a 11. La propera cursa serà l’ePrix de París, que es disputarà d’aquí dues setmanes.

Resultats finals:

Pos. Pilot Equip Diferència
1 Mitch Evans Jaguar
2 Andre Lotterer DS Techeetah +0.979
3 Stoffel Vandoorne HWA Racelab +6.399
4 Robin Frijns Virgin +9.181
5 Sébastien Buemi Nissan e.Dams +9.778
6 Oliver Rowland Nissan e.Dams +11.262
7 Lucas Di Grassi Audi Sport ABT +24.340
8 Jerome D’Ambrosio Mahindra +28.633
9 Antonio Felix Da Costa BMW iAndretti +30.651
10 Pascal Wehrlein Mahindra +30.735
11 Sam Bird Virgin +32.272
12 Alex Lynn Jaguar +42.238
13 Oliver Turvey NIO +48.616
14 Jean-Éric Vergne DS Techeetah +49.732
15 Tom Dillmann NIO +52.253
16 José María López Dragon +1:10.373
17 Alexander Sims BMW iAndretti +1:11.373
18 Daniel Abt Audi Sport ABT +1:27.240
19 Maximilian Günther Dragon Out
20 Felipe Massa Venturi Out
21 Edoardo Mortara Venturi Out
22 Gary Paffett HWA Racelab Out

L'entrada Evans supera Lotterer i guanya per primer cop en Formula E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/evans-supera-lotterer-i-guanya-per-primer-cop-en-formula-e/feed/ 0
Vergne guanya a Sanya i el campionat s’ajusta https://formularapida.net/vergne-guanya-a-sanya-i-el-campionat-sajusta/ https://formularapida.net/vergne-guanya-a-sanya-i-el-campionat-sajusta/#respond Sat, 23 Mar 2019 09:18:58 +0000 https://formularapida.net/?p=74799 Jean-Éric Vergne torna a somriure avui després de guanyar l’e-Prix de Sanya. El parisenc de Techeetah guanya la seva primera cursa de la temporada després d’un inici decebedor. En una cursa marcada per l’estratègia, la gestió de l’energia i, un cop més, els incidents; el vigent campió s’ha imposat després de batre a Rowland, que […]

L'entrada Vergne guanya a Sanya i el campionat s’ajusta ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Jean-Éric Vergne torna a somriure avui després de guanyar l’e-Prix de Sanya. El parisenc de Techeetah guanya la seva primera cursa de la temporada després d’un inici decebedor. En una cursa marcada per l’estratègia, la gestió de l’energia i, un cop més, els incidents; el vigent campió s’ha imposat després de batre a Rowland, que ha estat segon. Tercer ha estat un Antonio Félix Da Costa que ara lidera una general en la qual els sis primers estan separats per tan sols deu punts.

La Formula E arribava a Sanya, un altre escenari que debuta al campionat, amb la general molt ajustada i la polèmica entre Sam Bird i Andre Lotterer encara latent. Oliver Rowland sorprenia en emportar-se la Pole, la primera que obté en la categoria. Al seu costat sortiria un Jean-Éric Vergne que buscava redimir-se. Portava 4 curses sense puntuar i la defensa del seu títol s’estava complicant, de manera que tenia una gran oportunitat.

Les posicions de graella es van mantenir en els primers compassos. Després d’un breu FCY provocat per un altre problema mecànic per a un Dragon, aquest cop el de Felipe Nasr, es va formar un grup de 5 pilots al capdavant, que van trigar a ensenyar les seves cartes. La gestió de l’energia era vital en aquest e-Prix i molts van esperar al final de la prova per atacar.

Així ho va fer el mateix Vergne, que va esperar als últims 20 minuts per començar a buscar el liderat i, després de dos intents de maniobra sobre Rowland, es va posar al capdavant. El grup s’havia engrandit amb l’arribada d’Andre Lotterer, Robin Frijns i, una mica després, Lucas Di Grassi.

A la part del darrere, el més destacat era la remuntada de Sébastien Buemi, que va anar guanyant posicions després de sortir des del Pit Lane fins arribar a la zona de punts; i la llista d’abandonaments. Al ja esmentat Nasr es van sumar el líder del campionat, Sam Bird, que va ser colpejat per darrere per Stoffel Vandoorne en un incident que va deixar als dos fora de cursa. José María López i Gary Paffett també van acabar les seves curses abans d’hora a causa de problemes mecànics.

Cap al final de la prova, la situació al capdavant era caòtica. Vergne havia obert una mica de marge, però la resta de pilots estaven molt junts i lluitant per posició. L’incident no va trigar a arribar. Andre Lotterer lluitava amb Alex Sims per ser cinquè i, finalment, el va avançar. El britànic de BMW es va quedar sense espai i va acabar al mur. Aquesta acció va causar un SC que va acabar convertint-se en una bandera vermella.

Amb 11 minuts per al final, es va tornar a córrer, però les posicions del podi no es tornarien a moure. Darrere d’ells, Lotterer va superar Daniel Abt i es va posar quart; mentre que Frijns i Lucas Di Grassi, que anaven sisè i setè, van acabar fora de la cursa quan l’holandès va impactar per darrere amb el brasiler. Buemi va acabar heretant la sisena plaça i es va decretar un FCY (causat també per l’incident de Nelson Piquet Jr.) que va posar fi a la prova.

Vergne va guanyar per primera vegada aquesta temporada. El francès es va mantenir al marge d’incidents i baralles durant pràcticament tota la cursa i es reenganxa a la lluita pel títol. Rowland s’estrena al podi i Da Costa es posa líder de la general després de ser tercer. Lotterer completa una gran remuntada en quart lloc. Abt (5è) i Mitch Evans (9è) es mantenen com els únics pilots que han puntuat en totes les carreres. Els Mahindra de Jerome D’Ambrosio i Pascal Wehrlein acabaren 7è i 8è respectivament en una cursa en la qual han passat desapercebuts i Edoardo Mortara, tot i tocar-se amb Buemi al final, aconsegueix un punt per Venturi.

Aquests resultats deixen la general encara més ajustada. Da Costa és el nou líder amb 62 punts. El segueixen D’Ambrosio amb 59, Vergne i Bird amb 54 cadascun, Mortara amb 53 i Di Grassi amb 52. Tan sols 10 punts separen els 6 primers amb 6 curses disputades i 7 perquè finalitzi la temporada. La propera cita: el 13 d’abril a Roma.

Resultats finals:

Pos. Pilot Equip Diferència
1 Jean-Éric Vergne DS Techeetah
2 Oliver Rowland Nissan e.Dams +1.762
3 Antonio Félix Da Costa BMW iAndretti +3.268
4 Andre Lotterer DS Techeetah +4.631
5 Daniel Abt Audi Sport ABT +5.972
6 Sébastien Buemi Nissan e.Dams +9.405
7 Jerome D’Ambrosio Mahindra +17.340
8 Pascal Wehrlein Mahindra +18.367
9 Mitch Evans Jaguar +20.646
10 Edoardo Mortara Venturi +22.208
11 Felipe Massa Venturi +27.739
12 Oliver Turvey NIO +31.453
13 Tom Dillmann NIO +32.654
14 Robin Frijns Virgin +1:42.248
15 Lucas Di Grassi Audi Sport ABT Out
16 Nelson Piquet Jr. Jaguar Out
17 Alexander Sims BMW iAndretti Out
18 Gary Paffett HWA Out
19 José María López Dragon Out
20 Stoffel Vandoorne HWA Out
21 Sam Bird Virgin Out
22 Felipe Nasr Dragon Out

L'entrada Vergne guanya a Sanya i el campionat s’ajusta ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/vergne-guanya-a-sanya-i-el-campionat-sajusta/feed/ 0
Polèmica victòria per Sam Bird a Hong Kong https://formularapida.net/polemica-victoria-per-sam-bird-a-hong-kong/ https://formularapida.net/polemica-victoria-per-sam-bird-a-hong-kong/#respond Sun, 10 Mar 2019 09:44:59 +0000 https://formularapida.net/?p=73893 Sam Bird s’ha imposat en una altra carrera boja de Formula E. A Hong Kong, els incidents i les condicions de pista han causat una altra carrera espectacular, en la qual Sam Bird ha obtingut la seva segona victòria de la temporada davant Mortara i Di Grassi. El britànic, però, està sota investigació per un […]

L'entrada Polèmica victòria per Sam Bird a Hong Kong ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Sam Bird s’ha imposat en una altra carrera boja de Formula E. A Hong Kong, els incidents i les condicions de pista han causat una altra carrera espectacular, en la qual Sam Bird ha obtingut la seva segona victòria de la temporada davant Mortara i Di Grassi. El britànic, però, està sota investigació per un toc amb Lotterer, que havia liderat gran part de la cursa, en l’última volta.

Els resultats de classificació van ser una de les claus per propiciar una carrera boja: Diversos pilots que ocupen posicions capdavanteres en la general van sortir avui des del darrere (Pascal Wehrlein va ser 22è, Jerome D’Ambrosio 21è, Antonio Félix Da Costa 20è, Jean-Éric Vergne 18è, etc.). Per la seva banda, la Pole se la va emportar Stoffel Vandoorne amb l’HWA, Oliver Rowland va ser segon mentre que els guanyadors de les últimes curses, Sam Bird i Lucas Di Grassi, van sortir 7è i 6è respectivament.

Tot l’ePrix s’havia disputat en condicions de mullat o mixtes, i en apropar-l’hora de la cursa la pluja tornava a fer acte de presència. Finalment, la sortida es va produir en condicions de pista mullada, però la pluja ja havia acabat. Rowland es va posar al capdavant només arrencar, però qui més va destacar en la sortida va ser Bird, que a la primera volta ja era segon. Hi va haver diversos tocs a la part de darrere, encara que cap incident remarcable.

Els incidents van arribar a la segona volta. Felipe Nasr va perdre el cotxe en una frenada, possiblement a causa dels danys causats en un toc anterior, i se’n va anar recte cap al mur. Cap dels dos Mahindra va poder esquivar el Dragon i la cursa de D’Ambrosio i de Wehrlein va acabar allà. El cotxe de seguretat va haver de sortir davant d’un incident de tal magnitud, amb tres involucrats.

Les dificultats per a retirar tots els cotxes de pista sense perdre molt de temps van acabar forçant una nova bandera vermella. La interrupció va durar una mica més de 10 minuts i la prova es va reprendre amb Rowland, Bird, Vandoorne, Andre Lotterer, Gary Paffett, Edoardo Mortara, Di Grassi, Sébastien Buemi, Robin Frijns i Daniel Abt en les 10 primeres posicions.

La represa es va produir darrere del Safety Car i amb una pista visiblement més seca. El cotxe de seguretat només es va mantenir en pista una volta i la cursa es va reprendre definitivament amb 35 minuts per al final. Gairebé tots els pilots van activar el mode atac per emprar-lo en la resortida.

Les posicions es van mantenir fins que el líder, Rowland, va començar a perdre velocitat i, per tant, posicions. Bird era el nou líder i el britànic de Nissan va caure fins a la 10a posició. A la següent volta, l’anglès de Virgin va cometre un petit error en un revolt que va ser suficient per a cedir-li a Lotterer la primera posició. Els dos pilots anaven obrint forat respecte a Vandoorne, que seguia tercer.

Les següents voltes van transcórrer amb calma en pista. Alexander Sims va entrar a boxes amb danys en el seu BMW i diversos pilots van activar el mode atac per segona vegada. Vergne va ser penalitzat amb 5 segons per provocar una col·lisió. Amb 20 minuts per al final, un error de Lotterer va propiciar que Bird s’acostés, però no va arribar a atacar. Per darrere, un toc amb Frijns deixar Buemi fora de la cursa.

Poc abans d’aquest incident, Vandoorne s’havia quedat aturat en pista i, després de 5 minuts de bandera groga en aquesta zona, va tornar a sortir el Safety Car. La represa es produiria amb una mica més d’11 minuts per al final i tots els pilots que no ho havien fet anteriorment van activar el mode atac per segona vegada. Les posicions es van mantenir en la resortida.

La cursa de Rowland va acabar definitivament en un dels murs de Hong Kong, fet que va causar un tercer SC a falta de 5 minuts. La prestesa dels comissaris va permetre que la represa es pogués produir amb tres voltes de bandera verda. Bird va seguir intentant-ho, arribant fins i tot a tocar a Lotterer, però l’alemany va defensar bé la seva posició.

No obstant això, el toc de Bird havia punxat una de les rodes del Techeetah, pel que va començar a perdre velocitat i posicions. Bird era el nou líder.

El britànic va creuar la meta en primer lloc, seguit d’un magnífic Mortara i de Di Grassi. L’últim toc, però, estava sent investigat. Lotterer va poder finalment creuar la meta 14è i últim.

A falta de conèixer-se la decisió final, Bird va ser declarat guanyador del ePrix amb Mortara segon i Di Grassi tercer. El suís de Venturi aconsegueix un gran segon podi consecutiu i Di Grassi es consolida en les posicions capdavanteres amb un altre bon resultat. Frijns ha completat una altra gran carrera i finalitza quart, seguit de Abt, un Massa que torna a puntuar, Evans, Paffett, que suma els seus primers punts; Turvey i Da Costa.

Aquests resultats permeten a Bird tornar a accedir al liderat de la general, que ara ocupa amb 18 punts de marge sobre D’Ambrosio. Di Grassi puja a la tercera posició, a 22 de Bird. Da Costa és quart a 24 amb Mortara cinquè a 26.

La propera cita de la temporada 2018-19 de Formula E es disputarà en dues setmanes en Sanya, Xina, un nou escenari que acollirà el seu primer ePrix el proper 23 de març.

Resultats finals:

Pos. Pilot Equip Diferència
1 Sam Bird Virgin
2 Edoardo Mortara Venturi +1.694
3 Lucas Di Grassi Audi Sport ABT +2.682
4 Robin Frijns Virgin +3.230
5 Daniel Abt Audi Sport ABT +3.679
6 Felipe Massa Venturi +4.952
7 Mitch Evans Jaguar +5.711
8 Gary Paffett HWA +6.062
9 Oliver Turvey NIO +7.318
10 Antonio Félix Da Costa BMW Andretti +8.186
11 José María López Dragon +8.912
12 Tom Dillmann NIO +9.519
13 Jean-Éric Vergne DS Techeetah +13.298
14 Andre Lotterer DS Techeetah +25.964
15 Oliver Rowland Nissan e.Dams Out
16 Stoffel Vandoorne HWA Out
17 Sébastien Buemi Nissan e.Dams Out
18 Alexander Sims BMW Andretti Out
19 Felipe Nasr Dragon Out
20 Pascal Wehrlein Mahindra Out
21 Jerome D’Ambrosio Mahindra Out
22 Nelson Piquet Jr. Jaguar Out

L'entrada Polèmica victòria per Sam Bird a Hong Kong ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/polemica-victoria-per-sam-bird-a-hong-kong/feed/ 0
Di Grassi derrota Wehrlein i torna a guanyar a Mèxic https://formularapida.net/di-grassi-derrota-wehrlein-i-torna-a-guanyar-a-mexic/ https://formularapida.net/di-grassi-derrota-wehrlein-i-torna-a-guanyar-a-mexic/#respond Sun, 17 Feb 2019 00:04:59 +0000 https://formularapida.net/?p=71650 Lucas Di Grassi s’ha endut la seva primera victòria de la temporada en un ePrix espectacular, com tots els anteriors. Pascal Wehrlein va dominar tota la carrera, però la manca d’energia (que també va condemnar els Nissan) li va fer cedir davant el brasiler d’Audi i l’alemany, a més, va ser sancionat. Completen per tant […]

L'entrada Di Grassi derrota Wehrlein i torna a guanyar a Mèxic ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Lucas Di Grassi s’ha endut la seva primera victòria de la temporada en un ePrix espectacular, com tots els anteriors. Pascal Wehrlein va dominar tota la carrera, però la manca d’energia (que també va condemnar els Nissan) li va fer cedir davant el brasiler d’Audi i l’alemany, a més, va ser sancionat. Completen per tant el podi Da Costa i Mortara.

Des del mateix moment en què es va apagar el semàfor va haver moviment. Pascal Wehrlein va tancar a Lucas Di Grassi en un moviment al límit, però net, que li va permetre conservar el liderat. Qui va sortir amb tot va ser Oliver Rowland, que es va posar segon en la primera frenada.

Va ser una primera volta caòtica, amb diversos tocs. Robin Frijns va tocar José María López, que va patir danys. La volta va culminar amb un accident molt fort de Nelsinho Piquet, que va colpejar per darrere a Jean-Éric Vergne i va sortir acomiadat fins impactar amb un mur exterior, no sense abans xocar, amb el cotxe ja descontrolat, amb Alex Sims, que va haver de parar a reparar els danys. Es va mostrar la bandera vermella i la cursa es va interrompre.

Després de netejar les restes de l’incident, Direcció de Cursa va reprendre la prova i es va tornar a pista darrere del cotxe de seguretat. La bandera verda va tornar a onejar amb 37 minuts per al final i pràcticament tota la graella emprant el mode d’atac. Les posicions no van canviar en aquesta resortida.

Les posicions no canviaven als llocs davanters, però sí hi va haver canvis a la zona mitja. A destacar la gran actuació del segon del campionat, Jerome D’Ambrosio, que era novè després d’haver sortit divuitè. La cursa de López es va acabar d’enfonsar quan Direcció de Cursa li va penalitzar per partida doble, amb un Drive-Through i amb 10 segons, per diverses infraccions relacionades amb l’ús de potència.

Per davant, el ritme de tots decaure i es van reagrupar tots. Tal com Felipe Massa comentava per ràdio amb el seu enginyer, era possible que els pilots no tinguessin prou energia per acabar la cursa. Stoffel Vandoorne també va ser penalitzat per partida doble per usar la seva potència extra del Fan Boost de manera inadequada.

La mala ratxa de Vergne es va consumar en l’últim quart d’hora, quan Mitch Evans li va tocar per darrere i li va fer fer una virolla que el va deixar en 17ª posició. Al capdavant seguien tots agrupats fins que Rowland va activar el mode d’atac i se’n va anar llarg al següent revolt. Di Grassi va aprofitar l’error per posar-se segon i acostar-se a Wehrlein. Rowland va ser atacat també per Sébastien Buemi i els dos companys van arribar a tocar-se.

La lluita per la victòria, per tant, era entre Wehrlein i Di Grassi. El brasiler tenia més ritme, però el germànic va defensar molt bé el seu liderat. Darrere d’ells, els dos Nissan patien molt i van acabar veient-se obligats a reduir per no aturar-se, van acabar fora dels punts.

En l’última volta, Wehrlein estava en la mateixa situació que els Nissan, i va haver de saltar-se la xicana per mantenir la primera plaça. Després, va tancar a Di Grassi en la segona xicana i en l’entrada a meta, aquesta última molt al límit del reglament. El d’Audi, però, va poder superar al de Mahindra per endur-se una nova victòria, la primera d’aquesta temporada.

L’última volta de Wehrlein li va costar 5 segons de sanció i l’alemany ha acabat sisè tot i creuar la meta segon. El segon, per tant, ha estat Antonio Félix Da Costa, que havia passat gairebé tota la cursa cinquè, per darrere de Buemi. La tercera posició se l’ha acabat adjudicant Edoardo Mortara, que obté el primer podi dels irregulars Venturi.

Quart ha estat un D’Ambrosio que ha estat sens dubte dels millors de la cursa i recupera el liderat de la general. Completen el Top 10 Andre Lotterer, Wehrlein, Evans, Massa, un Bird que sortia últim i un Daniel Abt que sortia penúltim.

A la general, aquests resultats deixen a D’Ambrosio de nou al capdavant. El belga té 53 punts i li treu 7 a Da Costa i 8 a Bird. Més allunyats es troben Di Grassi amb 34 punts i Wehrlein amb 30. Amb una cursa espectacular més, la temporada 2018-19 s’acomiada de Mèxic i posa rumb a Àsia, a Hong Kong, on es disputarà el cinquè ePrix el proper 10 de març .

L'entrada Di Grassi derrota Wehrlein i torna a guanyar a Mèxic ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/di-grassi-derrota-wehrlein-i-torna-a-guanyar-a-mexic/feed/ 0
Pascal Wehrlein allarga la seva bona ratxa i obté la Pole a Mèxic https://formularapida.net/pascal-wehrlein-allarga-la-seva-bona-ratxa-i-obte-la-pole-a-mexic/ https://formularapida.net/pascal-wehrlein-allarga-la-seva-bona-ratxa-i-obte-la-pole-a-mexic/#respond Sat, 16 Feb 2019 19:24:12 +0000 https://formularapida.net/?p=71572 L’alemany de Mahindra segueix en un estat de forma excel·lent. Així ho ha demostrat avui en fer-se amb la Pole del ePrix de la Ciutat de Mèxic, la primera de la seva trajectòria, amb una volta tres dècimes més ràpida que la de Di Grassi, que ha estat segon. Felipe Massa aconsegueix una bona tercera […]

L'entrada Pascal Wehrlein allarga la seva bona ratxa i obté la Pole a Mèxic ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
L’alemany de Mahindra segueix en un estat de forma excel·lent. Així ho ha demostrat avui en fer-se amb la Pole del ePrix de la Ciutat de Mèxic, la primera de la seva trajectòria, amb una volta tres dècimes més ràpida que la de Di Grassi, que ha estat segon. Felipe Massa aconsegueix una bona tercera posició en una classificació en la qual els líders del campionat, Sam Bird i Jerome D’Ambrosio, no han aconseguit bons resultats.

Tal com va succeir a Santiago de Xile, els pilots que van sortir en el primer grup de classificació, és a dir, els 5 primers de la general, han patit per obtenir bons resultats. Antonio Félix Da Costa ha estat l’únic que s’ha mantingut en les posicions de Superpole. Destaquen negativament els dos líders del campionat. Sam Bird s’ha quedat parat a la pista quan es disposava a fer la seva volta i no ha marcat temps, de manera que sortirà últim. Jerome D’Ambrosio ha fet una volta molt pobra i ha estat 19è. El belga podria haver estat perjudicat en la seva volta per Robin Frijns.

En el segon grup, el més ràpid va ser Pascal Wehrlein, que es va posar primer i va ficar un peu dins la Superpole. Andre Lotterer també va estar provisionalment entre els sis primers, però acabaria caient a la 12a plaça. Daniel Abt va ser el més lent de la graella i sortirà vint-i-unè.

Edoardo Mortara va demostrar que el bon cap de setmana a Xile no va ser fruit de la casualitat i que Venturi està anant a millor en deixar l’altre Virgin, el de Frijns, fora de la Superpole. Lucas Di Grassi es va posar segon, però la sorpresa del grup la va donar Oliver Rowland en posar-se primer. Els dos Techeetah es van quedar fora de la lluita final per la Pole.

Els últims a qualificar no van estar a prop de les posicions privilegiades, amb una excepció. Felipe Massa va ratificar el bon estat de forma de Venturi en posar-se tercer, deixant Alexander Sims en setena plaça. Rowland, Wehrlein, Massa, Di Grassi, Buemi i Da Costa passaven a la Superpole.

Ja en la lluita final, va estar molt igualat, especialment entre Massa i Di Grassi, tercer i segon respectivament. Però va ser Wehrlein qui es va imposar en superar el temps del d’Audi per poc més de 3 dècimes i emportar-se la Pole. Rowland, Da Costa i Buemi els van seguir. La cursa del ePrix de la Ciutat de Mèxic començarà avui a les 16:00 hora local (23.00 a l’Espanya peninsular).

Resultats finals:

Pos. Pilot Equip Temps
1 Pascal Wehrlein Mahindra 59.347
2 Lucas Di Grassi Audi Sport ABT 59.653
3 Felipe Massa Venturi 59.695
4 Oliver Rowland Renault e.Dams 59.808
5 Antonio Félix Da Costa BMW iAndretti 59.819
6 Sébastien Buemi Nissan e.Dams 59.949
7 Alexander Sims BMW iAndretti 59.782
8 Jean-Éric Vergne DS Teechetah 59.802
9 Edoardo Mortara Venturi 59.935
10 Oliver Turvey NIO 59.936
11 Nelson Piquet Jr. Jaguar 59.959
12 Andre Lotterer DS Techeetah 1:00.050
13 Tom Dillmann NIO 1:00.192
14 Felipe Nasr Dragon 1:00.210
15 José María López Dragon 1:00.293
16 Gary Paffett HWA 1:00.340
17 Robin Frijns Virgin 1:00.375
18 Mitch Evans Jaguar 1:00.424
19 Jerome D’Ambrosio Mahindra 1:00.455
20 Stoffel Vandoorne HWA 1:00.844
21 Daniel Abt Audi Sport Abt 1:00.936
22 Sam Bird Virgin Sense temps

L'entrada Pascal Wehrlein allarga la seva bona ratxa i obté la Pole a Mèxic ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/pascal-wehrlein-allarga-la-seva-bona-ratxa-i-obte-la-pole-a-mexic/feed/ 0