Indycar | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/monoplaces/indycar/ FormulaRapida.net is a website that inform about Motorsport in Catalan, Spanish, English and French. Fri, 04 Aug 2023 09:22:55 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.2 https://formularapida.net/wp-content/uploads/2019/05/cropped-fr-twt-400x400-blue-32x32.jpg Indycar | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/monoplaces/indycar/ 32 32 Alex Palou tornarà a disputar una sessió d’entrenaments lliures de Fórmula 1 https://formularapida.net/alex-palou-tornara-a-disputar-una-sessio-dentrenaments-lliures-de-formula-1/ https://formularapida.net/alex-palou-tornara-a-disputar-una-sessio-dentrenaments-lliures-de-formula-1/#respond Fri, 04 Aug 2023 09:21:46 +0000 https://formularapida.net/?p=183866 Zak Brown ha assenyalat que tant Alex Palou com Patricio O’Ward pilotaran el McLaren MCL60 en una sessió oficial de Fórmula 1 Zak Brown, CEO de McLaren, té un problema que alguns caps d’equip envejarien, ja que mentre els seus dos pilots titulars estan mostrant bones actuacions, també té signats dos talents de la IndyCar, […]

L'entrada Alex Palou tornarà a disputar una sessió d’entrenaments lliures de Fórmula 1 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Zak Brown ha assenyalat que tant Alex Palou com Patricio O’Ward pilotaran el McLaren MCL60 en una sessió oficial de Fórmula 1

Zak Brown, CEO de McLaren, té un problema que alguns caps d’equip envejarien, ja que mentre els seus dos pilots titulars estan mostrant bones actuacions, també té signats dos talents de la IndyCar, Patricio O’Ward i Alex Palou, als quals ningú descarta fent el salt a l’anomenat Gran Circ.

Recentment, Brown va indicar que tant Palou com O’Ward participaran en algun Gran Premi de Fórmula 1 en la part final de la temporada, per a evitar distraccions en els últims mesos del campionat 2023 de la IndyCar, on el català lidera amb comoditat amb l’objectiu d’aconseguir el seu segon títol.

Copyright: Indycar

No obstant això, Brown va dir que actualment és complicat pensar a ascendir a algun dels dos pilots a la Fórmula 1, fins i tot encara que Palou tingui els punts suficients per a fer-se amb la superlicencia de la màxima categoria, atès que estan satisfets amb el rendiment de Lando Norris i Oscar Piastri.

Aquest cap de setmana, la IndyCar disputa la seva cursa al circuit urbà de Nashville. El pilot català arriba amb 477 punts i és líder enfront dels 397 de Josef Newgarden. Patricio O’Ward és sisè, amb 329 punts.

L'entrada Alex Palou tornarà a disputar una sessió d’entrenaments lliures de Fórmula 1 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-tornara-a-disputar-una-sessio-dentrenaments-lliures-de-formula-1/feed/ 0
Remuntada històrica d’Alex Palou https://formularapida.net/remuntada-historica-dalex-palou/ https://formularapida.net/remuntada-historica-dalex-palou/#respond Mon, 17 Jul 2023 11:16:53 +0000 https://formularapida.net/?p=182956 Alex Palou lidera ara la IndyCar amb 417 punts, mentre que el segon de la classificació és Scott Dixon amb 300. Dixon, que sortia setè, va finalitzar la cursa en el quart lloc. Després de la cursa, Alex Palou va assegurar que estava content amb el resultat després d’una mala jornada de classificació el dissabte. […]

L'entrada Remuntada històrica d’Alex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou lidera ara la IndyCar amb 417 punts, mentre que el segon de la classificació és Scott Dixon amb 300. Dixon, que sortia setè, va finalitzar la cursa en el quart lloc. Després de la cursa, Alex Palou va assegurar que estava content amb el resultat després d’una mala jornada de classificació el dissabte.

Alex Palou va remuntar aquest diumenge des de la quinzena posició fins a la segona, la qual cosa li permet augmentar el seu avantatge en el campionat de la IndyCar.

En relació a la cursa, és la primera victòria de Lundgaard a la IndyCar que es va produir gràcies a l’error estratègic de l’equip de Scott McLaughlin, qui havia sortit en la segona posició de la graella.

L'entrada Remuntada històrica d’Alex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/remuntada-historica-dalex-palou/feed/ 0
Un monstre anomenat Álex Palou https://formularapida.net/un-monstre-anomenat-alex-palou/ https://formularapida.net/un-monstre-anomenat-alex-palou/#respond Mon, 03 Jul 2023 13:36:18 +0000 https://formularapida.net/?p=182236 Álex Palou està protagonitzant la millor temporada de la seva trajectòria, camí al seu segon títol d’IndyCar, aquest cop, conquerint el traçat de Mid-Ohio. El pilot català de Chip Ganassi està en un moment de forma espectacular. Cada cursa, des que aquesta temporada 2023 va començar, es podia veure el nivell del #10 que cap de setmana rere cap de setmana lluitava per les posicions davanteres. Tot això, […]

L'entrada Un monstre anomenat Álex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Álex Palou està protagonitzant la millor temporada de la seva trajectòria, camí al seu segon títol d’IndyCar, aquest cop, conquerint el traçat de Mid-Ohio.

El pilot català de Chip Ganassi està en un moment de forma espectacular. Cada cursa, des que aquesta temporada 2023 va començar, es podia veure el nivell del #10 que cap de setmana rere cap de setmana lluitava per les posicions davanteres. Tot això, venint del revolt que es va formar amb la confrontació entre McLaren i el mateix equip Ganassi per aconseguir els serveis del jove pilot espanyol.

Tot i això, la primera victòria de Palou arriba al traçat tradicional d’Indianapolis, al Gran Premi d’Indianapolis, previ a l’esdeveniment de les 500 milles. A les quatre cites prèvies, l’Álex havia marcat un vuitè a St. Petersburg, i un podi, i dos cinquens llocs, a Texas, Long Beach i Alabama, respectivament.

Amb aquest punt d’inflexió a Indianapolis (victòria al Gran Premi, pole a les 500 milles, i 4t amb una remuntada espectacular a l’óval més mític del motorsport), Palou ha agafat un estat de forma que podríem qualificar d’excel·lent. Ha assolit un nivell de concentració, agressivitat al moment precís, paciència, càlcul, estratègia, i lectura de carrera que tot plegat fa de Palou un pilot tan complet, que ben podria estar a l’altura dels millors del món, sense cap dubte.

El més sorprenent, i que sobta a gran part de la graella, sobretot als més veterans, és l’experiència que arribar a mostrar el pilot de Barcelona en cada cursa que disputa. Mai ha sigut fàcil guanyar una cursa d’IndyCar, i molt menys realitzar un hat-trick de curses consecutives guanyades com ara ha pogut fer l’Álex a les rondes de Detroit, Road America, i ahir, a Mid-Ohio.

Aquesta és la quarta temporada del pilot català a l’IndyCar. A la seva segona temporada va guanyar el seu primer campionat amb Ganassi, després d’un sol any d’adaptació a l’equip Dale Coyne Racing, el qual ja va ser una gran bomba dins del món IndyCar. El 2022, una de les glòries del campionat, com és Will Power va aconseguir la seva segona corona havent debutat el 2008, i Palou pot fer el mateix en tan sols quatre anys.

Alex Palou, Scott Dixon y Will Power al podium de Mid-Ohio | @CGRTeams
Alex Palou, Scott Dixon, i Will Power al podium de Mid-Ohio | @CGRTeams

Aquest cap de setmana, tot just, s’ha sobrepassat l’equador de la temporada, restant 8 curses, però la avantatge de Palou sobre el seu company, i llegenda, Scott Dixon, és de 110 punts, una distància que podria fer a Palou no disputar dues curses, i encara mantenir el lideratge del campionat, el que, per tant, fa que el segon títol d’IndyCar estigui més que a prop, mantenint aquest moment de forma estratosfèrica.

Si això es compleix i Palou es queda al campionat americà, pot anar per la tercera corona, de la que no tothom pot presumir. No obstant això, l’espineta clavada que tindrà molt de temps per arrancar, és la de les 500 milles d’Indianapolis. Victòria al Gran Premi, pole a l’oval, lideratge i conducció amb els pilots del davant sense pausa, fins que un incident a box amb Rinus Veekay el mana fora, i l’obliga a remuntar. El nivell, la velocitat, l’experiència, i la confiança i són, sol faltarà trobar el moment.

Però quina hauria de ser la decisió correcta per Palou? Continuar a l’IndyCar i intentar construir un nom històric dins d’aquesta prestigiosa categoria, o donar-li l’oportunitat a la Fórmula 1, sabent que pot no ser una experiència tan exitosa segons el monoplaça que pugui trobar? És una incògnita que ni el mateix Álex pot tenir clara, ja que la divisió és gran, i els dos camins temptadors.

Però el que si hem de tenir clar, és que Espanya, i Catalunya, tenen pilot punter, de qualitat i de nivell per lluitar amb els millors del món per molts anys, i amb tan sols 26, això no ha fet més que començar. Sense voler vendre la pell de l’os abans de ser cassat, no podem assegurar que aquest 2023 arribarà ja el segon títol de Palou, però la feina s’està fent correctament, i Álex, ara mateix és un monstre desencadenat, que no troba rival. ¿Qui el pararà?

L'entrada Un monstre anomenat Álex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/un-monstre-anomenat-alex-palou/feed/ 0
Alex Palou a la Fórmula 1? https://formularapida.net/alex-palou-a-la-formula-1/ https://formularapida.net/alex-palou-a-la-formula-1/#respond Wed, 28 Jun 2023 10:19:50 +0000 https://formularapida.net/?p=181937 Alex Palou assegura que no pot dir encara res sobre si el seu futur està en IndyCar o en Fórmula 1, però creu que serà emocionant. Després de ser campió de la IndyCar l’any 2021, Alex Palou va per bon camí per a repetir títol aquesta temporada, amb 74 punts d’avantatge sobre el segon (Marcus Ericsson) i més de […]

L'entrada Alex Palou a la Fórmula 1? ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou assegura que no pot dir encara res sobre si el seu futur està en IndyCar o en Fórmula 1, però creu que serà emocionant.

Després de ser campió de la IndyCar l’any 2021, Alex Palou va per bon camí per a repetir títol aquesta temporada, amb 74 punts d’avantatge sobre el segon (Marcus Ericsson) i més de 80 sobre el tercer (Josef Newgarden). Encara queda molta temporada, encara queda la meitat de la temporada, però el rendiment d’Alex Palou està sent excel·lent

Després de l’embolic amb Xip Ganassi i McLaren el passat estiu, Alex Palou va continuar en l’equip amb el qual va guanyar el títol l’any 2021, però no té contracte de cara a 2024 i aquest fet li podria obrir les portes del campionat de Fórmula 1.

L'entrada Alex Palou a la Fórmula 1? ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-a-la-formula-1/feed/ 0
On veure les 500 Milles d’Indianapolis 2023: a quina hora comença, hora de la prova i posició de sortida d’Álex Palou https://formularapida.net/on-veure-les-500-milles-dindianapolis-2023-a-quina-hora-comenca-durada-de-la-prova-i-posicio-de-sortida-dalex-palou/ https://formularapida.net/on-veure-les-500-milles-dindianapolis-2023-a-quina-hora-comenca-durada-de-la-prova-i-posicio-de-sortida-dalex-palou/#respond Thu, 25 May 2023 17:49:43 +0000 https://formularapida.net/?p=180168 La sisena carrera de la IndyCar 2023 serà la corresponent a les 500 Milles Indianapolis, la prova estrella del campionat d’automobilisme L’IndyCar 2023 arriba a les 500 Milles d’Indianapolis, la prova estrella del calendari. Les 500 milles d’Indianapolis són la sisena carrera d’aquest Mundial de IndyCar 2023. El brasiler Marcus Ericsson va guanyar la prova l’any 2022 […]

L'entrada On veure les 500 Milles d’Indianapolis 2023: a quina hora comença, hora de la prova i posició de sortida d’Álex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La sisena carrera de la IndyCar 2023 serà la corresponent a les 500 Milles Indianapolis, la prova estrella del campionat d’automobilisme

L’IndyCar 2023 arriba a les 500 Milles d’Indianapolis, la prova estrella del calendari. Les 500 milles d’Indianapolis són la sisena carrera d’aquest Mundial de IndyCar 2023.

El brasiler Marcus Ericsson va guanyar la prova l’any 2022 per davant del mexicà Patricio O`Ward i el brasiler Tonny Kanann.

Álex Palou sortirà primer en la gran prova de la IndyCar 2023.

On veure online les 500 Milles d’Indianapolis 2023: TV i streaming de la Indycar a Espanya

Les 500 milles d’Indianapolis de la IndyCar 2023, igual que tot el campionat, es pot veure en línia a Movistar Deportes i a IndyCar Live.

Què són les 500 Milles d’Indianapolis?

L’Indianapolis Motor Speedway, de 2,5 milles de longitud, acull aquesta llegendària prova on els pilots donen 200 voltes a l’oval per a completar un total de 500 milles (804 quilòmetres).

Imagen

500 Milles d’Indianapolis: Dates, horaris i on tindrà lloc la cursa de la Indycar

Les 500 milles d’Indianapolis de la IndyCar 2023 tindran lloc el diumenge 28 de maig. La cursa se celebrarà a partir de les 18.30 hores peninsular.

Quina és la durada de les 500 Milles d’Indianapolis?

La Indy500 sol tenir una durada de tres hores, si bé sol tenir una extensió superior a causa de la presència de banderes grogues o cotxe de seguretat durant la cursa.

En quina posició surt Álex Palou en les 500 Milles d’Indianapolis 2023?

Álex Palou començarà les 500 milles d’Indianapolis de la IndyCar 2023 des de la primera posició després d’aconseguir la pole position amb una mitjana de 234.217 mph per davantde Rinus VeeKay (234.211 mph) i Felix Rosenqvist (234.114 mph).

Imagen

Indycar 2023: Calendari i dates

La temporada de la IndyCar 2023 tindrà disset proves. Així és el seu calendari:

Data Cursa
5 de maç St. Pete
2 d’abril Texas
16 d’abril Long Beach
30 d’abril Birmingham
13 de maig Gran Premi d’Indianapolis
28 de maig 500 Milles de Indianápolis
4 de juny Detroit
18 de juny Road America
2 de juliol Mid – Ohio
16 de juliol Toronto
22 de juliol Iowa I
23 de juliol Iowa II
6 de agost Nashville
12 de agost Gran Premi d’Indianapolis II
27 de agost Gateway
3 de setembre Portland
10 de setembre Laguna Seca

 

Indycar 2023: Equips i pilots participants

Hi haurà un total d’11 equips, tots ells amb motor Honda o Chevrolet.

  • Meyer Shank Racing – Motor Honda (Helio Castroneves i Simon Pagenaud)
  • Penske – Motor Chevrolet (Josef Newgarden, Scott McLaughlin i Will Power)
  • Arrow McLaren – Motor Chevrolet (Patricio O’Ward, Felix Rosenqvist, Alexander Rossi i Tony Kanaan)
  • Chip Ganassi Racing – Motor Honda (Marcus Ericsson, Scott Dixon, Alex Palou, Marcus Armstrong i Takuma Sato)
  • AJ Foyt Racing- Motor Chevrolet (Santino Ferrucci i Benjamin Pedersen)
  • Rahal Letterman Lanigan Racing – Motor Honda (Graham Rahal, Jack Harvey, Katherine Legge i Christian Lundgaard)
  • Dale Coyne Racing – Motor Honda (David Malukas i Sting Ray Robb)
  • Ed Carpenter Racing – Motor Chevrolet (Conor Daly, Rinus VeeKay i Ed Carpenter)
  • Dreyer & Reinbold Racing – Motor Chevrolet (Stefan Wilson i Ryan Hunter-Reay)
  • Andretti Autosport – Motor Honda (Colton Herta, Kyle Kirkwood, Romain Grosjean, Devlin DeFrancesco i Marco Andretti)
  • Juncos Hollinger – Motor Chevrolet (Callum Ilot i Agustin Canapino)

L'entrada On veure les 500 Milles d’Indianapolis 2023: a quina hora comença, hora de la prova i posició de sortida d’Álex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/on-veure-les-500-milles-dindianapolis-2023-a-quina-hora-comenca-durada-de-la-prova-i-posicio-de-sortida-dalex-palou/feed/ 0
Max Verstappen podria participar en les 500 milles d’Indianapolis en un futur https://formularapida.net/max-verstappen-podria-participar-en-les-500-milles-dindianapolis-en-un-futur/ https://formularapida.net/max-verstappen-podria-participar-en-les-500-milles-dindianapolis-en-un-futur/#respond Thu, 25 May 2023 10:26:29 +0000 https://formularapida.net/?p=180150 Max Verstappen ha deixat oberta la possibilitat de participar en les 500 milles d’Indianapolis. La llegendària carrera de IndyCar que se celebra anualment en l’estat d’Indiana, els Estats Units. La possibilitat no és nova, ja que Verstappen havia esmentat en més d’una ocasió que li agradaria competir en aquesta carrera en el futur. El pilot […]

L'entrada Max Verstappen podria participar en les 500 milles d’Indianapolis en un futur ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Max Verstappen ha deixat oberta la possibilitat de participar en les 500 milles d’Indianapolis. La llegendària carrera de IndyCar que se celebra anualment en l’estat d’Indiana, els Estats Units. La possibilitat no és nova, ja que Verstappen havia esmentat en més d’una ocasió que li agradaria competir en aquesta carrera en el futur.

El pilot de Red Bull Racing ja compta amb una destacada carrera en la Formula 1. Des que va debutar en l’equip Toro Rosso en 2015. Ara ja ha collit diversos podis i victòries, a més de dos campionats. I s’ha convertit en un dels pilots més talentosos dels últims anys. No obstant això, la idea de competir en una carrera com les 500 milles d’Indianapolis podria ser un gran repte per a ell.

Les 500 milles d’Indianapolis són una de les carreres de motor més emblemàtiques del món. Se celebra anualment a l’Indianapolis Motor Speedway, i atreu a alguns dels millors pilots del món. La carrera és coneguda per la seva longitud de 500 milles. A més per la seva alta velocitat, i el seu famós oval de 2,5 milles (4 km) de longitud. Els pilots han de ser hàbils en el maneig de vehicles d’alta velocitat. I capaces de mantenir la concentració durant diverses hores seguides.

FERNANDO ALONSO: REFERÈNCIA PER VERSTAPPEN

Un dels pilots més destacats que s’ha aventurat a competir en les 500 milles d’Indianapolis ha estat l’espanyol Fernando Alonso. El pilot asturià ja havia guanyat dos campionats de F1, però va decidir acceptar el repte de competir en la Indy500 en 2017. Malgrat no aconseguir la victòria en la seva primera participació, Alonso va demostrar ser un pilot hàbil i valent, i va deixar bon sabor de boca en l’afició del món motor. Per això, Verstappen es fixa molt en ell.

Ara al 2023 comptarem amb un altre espanyol i català a la graella de la Indy 500, l’Àlex Palou. De fet ell ha estat el primer espanyol en aconseguir la pole de la categoria.

Max Verstappen sembla tenir les habilitats necessàries per a competir en una carrera com la Indy500. No obstant això, la seva participació en aquesta carrera dependrà de diversos factors. La seva disponibilitat en els anys següents, obligacions en la Fòrmula 1, i el seu estat físic i mental. Encara que ell ha indicat que estaria disposat a competir en la carrera en el futur, no hi ha una data ni un equip confirmats encara.

La possibilitat que Verstappen participi en les 500 milles d’Indianapolis atreu a molts aficionats del món motor. Si finalment es decideix a acceptar el repte, el pilot neerlandès podria demostrar una vegada més la seva habilitat i valentia. Seria una carrera emocionant de seguir. I sens dubte una gran oportunitat per a que demostri les seves habilitats com a pilot en un entorn diferent del de la Formula 1. Caldrà esperar per a conèixer més detalls sobre la seva possible participació. Però segurament en un futur el veurem en aquesta competició.

L'entrada Max Verstappen podria participar en les 500 milles d’Indianapolis en un futur ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/max-verstappen-podria-participar-en-les-500-milles-dindianapolis-en-un-futur/feed/ 0
500 Milles Indianapolis 2023: data, horari, canal, TV i on veure online la cursa de la Indycar amb Álex Palou https://formularapida.net/500-milles-indianapolis-2023-data-horari-canal-tv-i-on-veure-online-la-cursa-de-la-indycar-amb-alex-palou/ https://formularapida.net/500-milles-indianapolis-2023-data-horari-canal-tv-i-on-veure-online-la-cursa-de-la-indycar-amb-alex-palou/#respond Wed, 24 May 2023 17:27:05 +0000 https://formularapida.net/?p=180113 La sisena carrera de la IndyCar 2023 serà la corresponent a les 500 Milles Indianapolis, la prova estrella del campionat d’automobilisme L’IndyCar 2023 arriba a les 500 Milles d’Indianapolis, la prova estrella del calendari. Les 500 milles d’Indianapolis són la sisena carrera d’aquest Mundial de IndyCar 2023. El brasiler Marcus Ericsson va guanyar la prova l’any 2022 […]

L'entrada 500 Milles Indianapolis 2023: data, horari, canal, TV i on veure online la cursa de la Indycar amb Álex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La sisena carrera de la IndyCar 2023 serà la corresponent a les 500 Milles Indianapolis, la prova estrella del campionat d’automobilisme

L’IndyCar 2023 arriba a les 500 Milles d’Indianapolis, la prova estrella del calendari. Les 500 milles d’Indianapolis són la sisena carrera d’aquest Mundial de IndyCar 2023.

El brasiler Marcus Ericsson va guanyar la prova l’any 2022 per davant del mexicà Patricio O`Ward i el brasiler Tonny Kanann.

Álex Palou sortirà primer en la gran prova de la IndyCar 2023.

Què són les 500 Milles d’Indianapolis?

L’Indianapolis Motor Speedway, de 2,5 milles de longitud, acull aquesta llegendària prova on els pilots donen 200 voltes a l’oval per a completar un total de 500 milles (804 quilòmetres).

500 Milles d’Indianapolis: Dates, horaris i on tindrà lloc la cursa de la Indycar

Les 500 milles d’Indianapolis de la IndyCar 2023 tindran lloc el diumenge 28 de maig. La cursa se celebrarà a partir de les 18.30 hores peninsular.

On veure online les 500 Milles d’Indianapolis 2023: TV i streaming de la Indycar a Espanya

Les 500 milles d’Indianapolis de la IndyCar 2023, igual que tot el campionat, es pot veure en línia a Movistar Deportes i a IndyCar Live.

Quina és la durada de les 500 Milles d’Indianapolis?

La Indy500 sol tenir una durada de tres hores, si bé sol tenir una extensió superior a causa de la presència de banderes grogues o cotxe de seguretat durant la cursa.

Imagen

En quina posició surt Álex Palou en les 500 Milles d’Indianapolis 2023?

Álex Palou començarà les 500 milles d’Indianapolis de la IndyCar 2023 des de la primera posició després d’aconseguir la pole position amb una mitjana de 234.217 mph per davantde Rinus VeeKay (234.211 mph) i Felix Rosenqvist (234.114 mph).

Indycar 2023: Calendari i dates

La temporada de la IndyCar 2023 tindrà disset proves. Així és el seu calendari:

Data Cursa
5 de maç St. Pete
2 d’abril Texas
16 d’abril Long Beach
30 d’abril Birmingham
13 de maig Gran Premi d’Indianapolis
28 de maig 500 Milles de Indianápolis
4 de juny Detroit
18 de juny Road America
2 de juliol Mid – Ohio
16 de juliol Toronto
22 de juliol Iowa I
23 de juliol Iowa II
6 de agost Nashville
12 de agost Gran Premi d’Indianapolis II
27 de agost Gateway
3 de setembre Portland
10 de setembre Laguna Seca

 

Indycar 2023: Equips i pilots participants

Hi haurà un total d’11 equips, tots ells amb motor Honda o Chevrolet.

  • Meyer Shank Racing – Motor Honda (Helio Castroneves i Simon Pagenaud)
  • Penske – Motor Chevrolet (Josef Newgarden, Scott McLaughlin i Will Power)
  • Arrow McLaren – Motor Chevrolet (Patricio O’Ward, Felix Rosenqvist, Alexander Rossi i Tony Kanaan)
  • Chip Ganassi Racing – Motor Honda (Marcus Ericsson, Scott Dixon, Alex Palou, Marcus Armstrong i Takuma Sato)
  • AJ Foyt Racing- Motor Chevrolet (Santino Ferrucci i Benjamin Pedersen)
  • Rahal Letterman Lanigan Racing – Motor Honda (Graham Rahal, Jack Harvey, Katherine Legge i Christian Lundgaard)
  • Dale Coyne Racing – Motor Honda (David Malukas i Sting Ray Robb)
  • Ed Carpenter Racing – Motor Chevrolet (Conor Daly, Rinus VeeKay i Ed Carpenter)
  • Dreyer & Reinbold Racing – Motor Chevrolet (Stefan Wilson i Ryan Hunter-Reay)
  • Andretti Autosport – Motor Honda (Colton Herta, Kyle Kirkwood, Romain Grosjean, Devlin DeFrancesco i Marco Andretti)
  • Juncos Hollinger – Motor Chevrolet (Callum Ilot i Agustin Canapino)

L'entrada 500 Milles Indianapolis 2023: data, horari, canal, TV i on veure online la cursa de la Indycar amb Álex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/500-milles-indianapolis-2023-data-horari-canal-tv-i-on-veure-online-la-cursa-de-la-indycar-amb-alex-palou/feed/ 0
Coneix a Àlex Palou, el primer pilot espanyol en endur-se la pole a les 500 milles d’Indianápolis https://formularapida.net/coneix-a-alex-palou-el-primer-pilot-espanyol-en-endurse-la-pole-a-les-500-milles-indianapolis/ https://formularapida.net/coneix-a-alex-palou-el-primer-pilot-espanyol-en-endurse-la-pole-a-les-500-milles-indianapolis/#respond Tue, 23 May 2023 06:00:00 +0000 https://formularapida.net/?p=179980 Àlex Palou, actual líder de la IndyCar, ha fet història després de convertir-se en el primer pilot català, i també espanyol, que fa la pole en les 107 edicions de la mítica cursa. Descobreix la seva trajectòria al món de les quatre rodes. Àlex Palou ha aconseguit el que mai cap pilot nascut en territori […]

L'entrada Coneix a Àlex Palou, el primer pilot espanyol en endur-se la pole a les 500 milles d’Indianápolis ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Àlex Palou, actual líder de la IndyCar, ha fet història després de convertir-se en el primer pilot català, i també espanyol, que fa la pole en les 107 edicions de la mítica cursa. Descobreix la seva trajectòria al món de les quatre rodes.

Àlex Palou ha aconseguit el que mai cap pilot nascut en territori espanyol havia fet abans: endur-se la pole position a la cita més destacada del calendari de la IndyCar. “Això significa molt per a mi, sabia que seria molt igualat”, va dir el pilot de l’equip Xip Ganassi Racing després del seu domini durant el Fast 6, la lluita per la pole entre els 6 millors, a la qual va arribar després d’haver estat quart en el Fast 12 d’aquest diumenge.

Una molt bona actuació que és un reflex de tot el que ha estat treballant el de Sant Antoni de Vilamajor per arribar al màxim nivell. Però, tot i que aquest és un dels seus resultats més destacats, Palou ja ha demostrat durant tota la seva trajectòria de tot el que és capaç. La realitat és que l’Àlex Palou ja desbordava talent de molt petit. Tal com assegura ell mateix en diverses entrevistes, va mostrar una gran curiositat per als cotxes a una edat primerenca. Amb sis anys, va aconseguir el primer títol al món del kàrting, i a poc a poc, va anar ampliant el seu palmarès. De fet, va guanyar quatre campionats d’Espanya, entre altes èxits.
Àlex Palou guanya les Wordl Series de Karting / GREGORY HEIRMAN
Àlex Palou guanya les Wordl Series de Karting / GREGORY HEIRMAN
L’any 2013, després d’haver aconseguit grans resultats al kàrting, va rebre una de les beques del Banc de Santander per a Joves Promeses de l’Automobilisme. Això el va dur a realitzar un test a Fiorano (Itàlia), seu de la Ferrari Drivers Academy, on va poder pilotar un monoplaça de la mítica escuderia italiana. A partir d’aquí, concretament l’any 2014, va fer el seu debut a l’Eurofórmula Open amb Campos Racing. Va obtenir victòries als circuits de NürburgringHungaroring i a casa, el de Barcelona-Catalunya. Va acabar tercer en la classificació de pilots i es va quedar a tan sols un punt del subcampionat.
Després d’un parell de temporades complicades a la GP3 Series, va decidir marxar l’any 2017 al Japó per intentar guanyar el campionat nacional. Aquella temporada va acabar tercer, aconseguint 3 victòries i 10 podis. Aquell any també va competir en el Gran Premi de Macau 2017 i en quatre curses del FIA Fórmula 2, puntuant a dues d’elles. A la temporada 2019, va fitxar per Honda per disputar la Superfórmula al Japó, campionat on va assolir una victòria. Palou va combinar aquest campionat amb el Super GT, amb l’equip McLaren. El millor resultat de la temporada va ser un segon lloc a Õita.
Àlex Palou va disputar quatre curses a la Fórmula 2 / FIA Formula 2
Àlex Palou va disputar quatre curses a la Fórmula 2 / FIA Formula 2

La seva arribada a la IndyCar Series va produir-se a la temporada 2020, i va ser de la mà del Dale Coyne Racing. Aquest fet el va fer colar-se a les estadístiques, ja que es convertia en el tercer pilot català en arribar al campionat estatunidenc. A la tercera cursa del campionat, va obtenir el seu primer podi, finalitzant en 3r lloc. Però el gran moment va arribar durant la temporada 2021. El canvi d’equip al Chip Ganassi Racing, una de les escuderies de renom de la categoria, va ser tot un encert.

Gràcies a la seva capacitat de treball i el seu talent innat, va aconseguir la seva primera victòria a la categoria a la primera cursa de la temporada. Amb això, va convertir-se en el segon pilot català a guanyar la categoria des de 2005, curs en el qual Oriol Servià va guanyar a Montreal. Àlex Palou va endur-se el títol l’any 2021, sumant tres victòries i quatre podis més, i va acabar acumulant 549 punts, 38 més que Josef Newgarden, el subcampió. És el primer espanyol en haver conquistat aquest títol. L’any 2022 va ser més complicat i va acabar la temporada en cinquena posició.
Àlex Palou es va coronar campió de la Indy Car la temporada 2021 / Honda Racing
Àlex Palou es va coronar campió de la Indy Car la temporada 2021 / Honda Racing
No obstant haver guanyat el títol l’any 2021, mai no havia fet una pole position a les 500 milles d’Indianápolis, considerada la prova més destacada de la temporada. Això va canviar el passat diumenge, quan es va endur el millor temps. Actualment, Àlex Palou es troba primer en el campionat, i sortir des de la pole position li facilita les coses de cara a la cursa del diumenge 28 de maig, on és un clar candidat a la victòria. Toca esperar per saber què passarà llavors, però el que està clar és que tenim la sort de poder comptar amb un gran campió català… que té corda per estona.

L'entrada Coneix a Àlex Palou, el primer pilot espanyol en endur-se la pole a les 500 milles d’Indianápolis ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/coneix-a-alex-palou-el-primer-pilot-espanyol-en-endurse-la-pole-a-les-500-milles-indianapolis/feed/ 0
Alex Palou aconsegueix la Pole Position a les 500 milles d’Indianapolis https://formularapida.net/alex-palou-aconsegueix-la-pole-position-a-les-500-milles-dindianapolis/ https://formularapida.net/alex-palou-aconsegueix-la-pole-position-a-les-500-milles-dindianapolis/#respond Mon, 22 May 2023 10:00:03 +0000 https://formularapida.net/?p=179957 Alex Palou va volar ahir diumenge per a aconseguir la seva primera pole Position en les 500 milles d’Indianapolis, marcant a més el rècord històric de velocitat en classificació. El pilot català arribava disposat a fer història i a rendir en el seu màxim nivell, i ho va fer.  Alex Palou va fer la seva […]

L'entrada Alex Palou aconsegueix la Pole Position a les 500 milles d’Indianapolis ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou va volar ahir diumenge per a aconseguir la seva primera pole Position en les 500 milles d’Indianapolis, marcant a més el rècord històric de velocitat en classificació.

El pilot català arribava disposat a fer història i a rendir en el seu màxim nivell, i ho va fer.  Alex Palou va fer la seva primera volta amb un registre de 235.131 milles per hora, la més ràpida de la classificació. La següent va ser molt bona, de 234.399.

Després, Alex Palou no va perdre el ritme i va tancar la seva mitjana amb dos grans girs de 233.415 i 234.217, respectivament. Així, el català va signar una mitjana de 234.217, col·locant-se primer i batent el rècord de 234.0 de Scott Dixon l’any passat, un moment històric per a l’automobilisme espanyol.

L'entrada Alex Palou aconsegueix la Pole Position a les 500 milles d’Indianapolis ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-aconsegueix-la-pole-position-a-les-500-milles-dindianapolis/feed/ 0
Alex Palou acaba quart en el primer assaig de la Indy 500 https://formularapida.net/alex-palou-acaba-quart-en-el-primer-assaig-de-la-indy-500/ https://formularapida.net/alex-palou-acaba-quart-en-el-primer-assaig-de-la-indy-500/#respond Thu, 18 May 2023 11:31:16 +0000 https://formularapida.net/?p=179812 Takuma Sato, pilot de l’equip Xip Ganassi Racing, va ser el millor en la jornada d’entrenaments del dimecres de cara a la 107è edició de les 500 Milles d’Indianapolis. Alex Palou va ser quart. El dues vegades guanyador de Indy 500 Takuma Sato va liderar un doblet de Ganassi per davant del seu company Scott Dixon, mentre que […]

L'entrada Alex Palou acaba quart en el primer assaig de la Indy 500 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Takuma Sato, pilot de l’equip Xip Ganassi Racing, va ser el millor en la jornada d’entrenaments del dimecres de cara a la 107è edició de les 500 Milles d’Indianapolis. Alex Palou va ser quart.

El dues vegades guanyador de Indy 500 Takuma Sato va liderar un doblet de Ganassi per davant del seu company Scott Dixon, mentre que Santino Ferrucci (AJ Foyt Racing), el català Alex Palou  Xip Ganassi), Scott McLaughlin (Penske) i Colton Herta (Andretti Autosport) van completar les sis primeres posicions.

Després de la pluja del dimarts, l’activitat del dimecres es va celebrar en perfectes condicions meteorològiques. Això va animar als equips a posar en pista una configuració de classificació abans de l’habitual en la setmana d’entrenaments, ja que tenien pneumàtics que no s’havien utilitzat pel mal temps del dia anterior.

L'entrada Alex Palou acaba quart en el primer assaig de la Indy 500 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-acaba-quart-en-el-primer-assaig-de-la-indy-500/feed/ 0
Cinquena posició per Àlex Palou a Long Beach https://formularapida.net/cinquena-posicio-per-alex-palou-a-long-beach/ https://formularapida.net/cinquena-posicio-per-alex-palou-a-long-beach/#respond Mon, 17 Apr 2023 10:49:14 +0000 https://formularapida.net/?p=178008 Àlex Palou va acabar en una bona cinquena posició mentre que la victòria va ser per Kyle Kirkwood, la seva primera victòria a la IndyCar per davant del seu company de l’equip Andretti Autosport, Romain Grosjean. Colton Herta va acabar quart per davant d’Alex Palou, que es va veure molt al darrere quan Pato O’Ward […]

L'entrada Cinquena posició per Àlex Palou a Long Beach ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Àlex Palou va acabar en una bona cinquena posició mentre que la victòria va ser per Kyle Kirkwood, la seva primera victòria a la IndyCar per davant del seu company de l’equip Andretti Autosport, Romain Grosjean.

Colton Herta va acabar quart per davant d’Alex Palou, que es va veure molt al darrere quan Pato O’Ward va fer un intent imprudent d’avançar a Kirkwood, i va acabar cometent una virolla en la corba 8.

Kirkwood va fer una gran sortida malgrat la pressió des de l’exterior de Marcus Ericsson, amb Romain Grosjean en la tercera posició, però la millor sortida va venir per part de Josef Newgarden, que va pujar des de la vuitena a la quarta posició, per davant del McLaren de Pato O’Ward, Alex Palou i Scott Dixon, de Ganassi.

L'entrada Cinquena posició per Àlex Palou a Long Beach ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/cinquena-posicio-per-alex-palou-a-long-beach/feed/ 0
Alex Palou acaba tercer amb victòria de Newgarden https://formularapida.net/alex-palou-acaba-tercer-amb-victoria-de-newgarden/ https://formularapida.net/alex-palou-acaba-tercer-amb-victoria-de-newgarden/#respond Mon, 03 Apr 2023 13:04:03 +0000 https://formularapida.net/?p=177287 Alex Palou va acabar tercer en una cursa en l’oval de Texas en la qual va barallar contra Patricio O’Ward i Josef Newgarden, que finalment es va emportar la victòria a la IndyCar. En l’inici de la cursa, Scott Dixon va sorprendre a Felix Rosenqvist i Alexander Rossi per a agafat el lideratge, mentre que […]

L'entrada Alex Palou acaba tercer amb victòria de Newgarden ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou va acabar tercer en una cursa en l’oval de Texas en la qual va barallar contra Patricio O’Ward i Josef Newgarden, que finalment es va emportar la victòria a la IndyCar.

En l’inici de la cursa, Scott Dixon va sorprendre a Felix Rosenqvist i Alexander Rossi per a agafat el lideratge, mentre que Pato O’Ward i Alex Palou també avançaven i es col·locaven tercer i cinquè respectivament abans de completar les deu primeres voltes.

No obstant això, el ritme de Dixon va caure ràpidament, i Newgarden es va posar al capdavant per davant del mexicà i el català, un ordre que van mantenir fins a la volta 48, quan un accident de Takuma Sato en la recta del darrere va provocar la primera bandera groga de la cita a Texas.

Alex Palou va haver de centrar-se en defensar l’últim lloc del podi davant Malukas, i un últim accident de Romain Grosjean a dos girs de final va neutralitzar l’acció fins a la bandera de quadres.

L'entrada Alex Palou acaba tercer amb victòria de Newgarden ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-acaba-tercer-amb-victoria-de-newgarden/feed/ 0
Alex Palou prova el simulador de McLaren https://formularapida.net/alex-palou-prova-el-simulador-de-mclaren/ https://formularapida.net/alex-palou-prova-el-simulador-de-mclaren/#respond Mon, 27 Mar 2023 12:16:01 +0000 https://formularapida.net/?p=176817 Alex Palou va provar el simulador de la fàbrica de McLaren i es va fer el seient per al cotxe de la temporada 2023 de Fórmula 1. Com va revelar McLaren, Alex Palou es va fer el seient per al MCL60 d’aquest curs, i fins i tot va arribar a provar el simulador de Fórmula […]

L'entrada Alex Palou prova el simulador de McLaren ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou va provar el simulador de la fàbrica de McLaren i es va fer el seient per al cotxe de la temporada 2023 de Fórmula 1.

Com va revelar McLaren, Alex Palou es va fer el seient per al MCL60 d’aquest curs, i fins i tot va arribar a provar el simulador de Fórmula 1.

“És la millor fàbrica que he vist deia el pilot català. No és només una fàbrica, és més que això, el McLaren Technology Center, és un museu, està ple d’història, i és realment especial, té tot el que necessites per a millorar com a pilot de carreres”.

L'entrada Alex Palou prova el simulador de McLaren ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-prova-el-simulador-de-mclaren/feed/ 0
Possible cursa de la Indycar a Argentina https://formularapida.net/possible-cursa-de-la-indycar-a-argentina/ https://formularapida.net/possible-cursa-de-la-indycar-a-argentina/#respond Wed, 22 Mar 2023 09:24:14 +0000 https://formularapida.net/?p=176482 Una delegació de la Indycar ha visitat Argentina per a avaluar la possibilitat d’incloure el circuit de Termas de Río Hondo a l’Argentina en futurs calendaris. El membre del Ministeri de Turisme i Esports de l’Argentina ja es va reunir amb la IndyCar en la primera ronda del campionat en St Petersburg. La visita dels […]

L'entrada Possible cursa de la Indycar a Argentina ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Una delegació de la Indycar ha visitat Argentina per a avaluar la possibilitat d’incloure el circuit de Termas de Río Hondo a l’Argentina en futurs calendaris.

El membre del Ministeri de Turisme i Esports de l’Argentina ja es va reunir amb la IndyCar en la primera ronda del campionat en St Petersburg. La visita dels responsables del campionat és un pas més perquè el país sud-americà estigui en el calendari de 2024

L'entrada Possible cursa de la Indycar a Argentina ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/possible-cursa-de-la-indycar-a-argentina/feed/ 0
Marcus Ericsson guanya i Alex Palou acaba vuitè https://formularapida.net/marcus-ericsson-guanya-i-alex-palou-acaba-vuite/ https://formularapida.net/marcus-ericsson-guanya-i-alex-palou-acaba-vuite/#respond Mon, 06 Mar 2023 12:37:01 +0000 https://formularapida.net/?p=175354 El mexicà Patricio O’Ward va estar prop de la victòria en la primera cursa de la temporada 2023 de la IndyCar, dDesprés de sobreviure a una accidentada cita en el circuit de St. Petersburg. Però al final va ser Marcus Ericsson qui va aconseguir la primera victòria de la temporada. A tres voltes del final, […]

L'entrada Marcus Ericsson guanya i Alex Palou acaba vuitè ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El mexicà Patricio O’Ward va estar prop de la victòria en la primera cursa de la temporada 2023 de la IndyCar, dDesprés de sobreviure a una accidentada cita en el circuit de St. Petersburg. Però al final va ser Marcus Ericsson qui va aconseguir la primera victòria de la temporada.

A tres voltes del final, en arribar a la recta principal, O’Ward va perdre potència i la diferència de mig segon va ser suficient perquè Ericsson avancés al mexicà, que va acabar a la segona posició final, seguit per Dixon.

 

L'entrada Marcus Ericsson guanya i Alex Palou acaba vuitè ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/marcus-ericsson-guanya-i-alex-palou-acaba-vuite/feed/ 0
Remuntada d’Álex Palou a Toronto https://formularapida.net/remuntada-dalex-palou-a-toronto/ https://formularapida.net/remuntada-dalex-palou-a-toronto/#respond Mon, 18 Jul 2022 09:29:34 +0000 https://formularapida.net/?p=165140 Impressionant actuació d’Álex Palou, més agressiu que mai. Per a remuntar 16 posicions. Dixon va aconseguir el seu primer triomf de l’any. l’Álex Palou més agressiu des que està en la IndyCar el vem veure ahir a Toronto. Arriscant al màxim des de la seva posició de sortida, 22è. En un circuit urbà, complicat, i […]

L'entrada Remuntada d’Álex Palou a Toronto ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Impressionant actuació d’Álex Palou, més agressiu que mai. Per a remuntar 16 posicions. Dixon va aconseguir el seu primer triomf de l’any.

l’Álex Palou més agressiu des que està en la IndyCar el vem veure ahir a Toronto. Arriscant al màxim des de la seva posició de sortida, 22è. En un circuit urbà, complicat, i que no coneixia. Se la va jugar i va tenir premi. Amb un sisè lloc final que gairebé fa gust de victòria.

Palou no tenia una altra opció que arriscar en la sortida. Cosa que el va fer per a passar del 22° lloc en graella al 17a en les primeres voltes i buscar una estratègia diferent de la de la resta. I aquest va ser el pla fins que les circumstàncies de la cursa (amb una sèrie de banderes grogues consecutives a la part central de la mateixa) també van aforir el pilot català per arribar a la sisena posició final.

 

L'entrada Remuntada d’Álex Palou a Toronto ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/remuntada-dalex-palou-a-toronto/feed/ 0
Àlex Palou signa amb McLaren per 2023 https://formularapida.net/alex-palou-signa-amb-mclaren-per-2023/ https://formularapida.net/alex-palou-signa-amb-mclaren-per-2023/#respond Thu, 14 Jul 2022 19:12:14 +0000 https://formularapida.net/?p=165058 Àlex Palou ha signat un contracte amb McLaren per l’any 2023. El vigent campió de la NTT IndyCar Series 2021 ha decidit canviar d’equip de cara a la temporada vinent. El català vol continuar la seva carrera esportiva al costat d’un equip tan icònic com és McLaren. Futur de Palou a la Fórmula 1 Tot això […]

L'entrada Àlex Palou signa amb McLaren per 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Àlex Palou ha signat un contracte amb McLaren per l’any 2023.

El vigent campió de la NTT IndyCar Series 2021 ha decidit canviar d’equip de cara a la temporada vinent. El català vol continuar la seva carrera esportiva al costat d’un equip tan icònic com és McLaren.

Futur de Palou a la Fórmula 1

Tot això ha fet saltar les alarmes, per culpa de tots els rumors que ha aixecat el rendiment de Daniel Ricciardo darrere del McLaren de Fórmula 1. Això es deu a la falta d’informació que està darrere de l’anunci fet per McLaren i és que l’únic que especifiquen és que Palou conduirà un Fórmula 1 al convertir-se en pilot reserva de l’equip. Encara i això, el que està bastant clar és que el català pilotarà per l’equip de la IndyCar en 2023. Aquesta nova oportunitat obre moltes portes per al futur de Palou, que podria estar lligat a la Fórmula 1, igual que ho estan Pato O’Ward i Colton Herta avui en dia. D’aquest tres, l’únic amb la superllicència necessària per participar en la Fórmula 1 és Palou, ja que la resta no disposen dels punts suficients, tot i que el mexicà O’Ward està a punt de aconseguir-la.

Fins a aquest moment, Àlex Palou mai havia parlat de l’opció de marxar cap a la Fórmula 1 doncs cada cop que era preguntat deia que era feliç a la NTT IndyCar Series i que no es plantejava anar a la Fórmula 1 per no ser res competitiu. El mateix Palou ha parlat al respecte. Principalment ho ha fet de la gran oportunitat que se li presenta de la mà de McLaren. Aquesta es ja de cara al futur. A més també ho ha fet de la possibilitat d’arribar a esdevenir pilot de la màxima categoria de l’automobilisme. Això seria un somni que tenia des de petit que es faria realitat.

https://twitter.com/McLarenF1/status/1546998384963248130

Declaracions dels protagonistes

“Estic molt emocionat d’unir-me a la llista de pilots d’un equip tan emblemàtic com McLaren. Estic emocionat per poder demostrar el que puc fer al volant d’un cotxe de Fórmula 1. A mes vull veu-re quines portes pot obrir. Vull agrair a tothom a Chip Ganassi Racing tot el que han fet per mi”, declaraba la nova incorporació de McLaren.

El cap de McLaren, Zak Brown, també ha volgut parlar sobre l’arribada del català a l’equip. Explica que no pot estar més content de comptar amb les seves mans a l’equip.

“Sempre hem dit que volem el millor talent de McLaren, i és emocionant poder incloure l’Àlex en aquesta llista. També tinc ganes de veure’l al volant d’un cotxe de Fórmula 1 com a part del nostre programa Testing of Previous Cars (TPC) juntament amb Pato O’Ward i Colton Herta mentre continuem desenvolupant el nostre talent de pilots. L’Àlex és un pilot increïblement talentós que ha guanyat en totes les sèries en què ha corregut. Estic content de donar-li la benvinguda a la família McLaren”.

L'entrada Àlex Palou signa amb McLaren per 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-signa-amb-mclaren-per-2023/feed/ 0
Segona posició d’un brillant Alex Palou https://formularapida.net/segona-posicio-dun-brillant-alex-palou/ https://formularapida.net/segona-posicio-dun-brillant-alex-palou/#respond Mon, 04 Jul 2022 09:30:44 +0000 https://formularapida.net/?p=164726 Alex Palou va remuntar des de la setena posició de sortida fins a un molt meritori segon que li permet retallar distàncies en la general. El pilot català que va comptar amb la fortuna del seu costat en una bandera groga en la primera meitat de la cursa que li va permetre posar-se segon, va […]

L'entrada Segona posició d’un brillant Alex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou va remuntar des de la setena posició de sortida fins a un molt meritori segon que li permet retallar distàncies en la general.

El pilot català que va comptar amb la fortuna del seu costat en una bandera groga en la primera meitat de la cursa que li va permetre posar-se segon, va tenir en el punt de mira a McLaughlin i en diversos moments va treure les arpes per a intentar passar-lo.

No obstant això, la successió de banderes grogues que es van donar en la segona part de la cursa van trencar una mica el seu ritme i van entorpir la seva lluita pel primer lloc a la lluita amb McLaughlin.

“Ho vaig tenir molt a prop…”, va admetre amb un somriure Palou, en declaracions a la retransmissió americana, sobre la possibilitat d’haver-se emportat la victòria.

“Estic súper orgullós. Ens recuperem, vam tenir una increïble estratègia d’equip i unes parades increïbles de ‘pit stop'”.

L'entrada Segona posició d’un brillant Alex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/segona-posicio-dun-brillant-alex-palou/feed/ 0
Espectacular remuntada d’Alex Palou https://formularapida.net/espectacular-remuntada-dalex-palou/ https://formularapida.net/espectacular-remuntada-dalex-palou/#respond Mon, 06 Jun 2022 09:25:03 +0000 https://formularapida.net/?p=163746 Alex Palou va encertar amb l’estratègia i va poder fins i tot optar al podi, però se li va escapar per molt poc en els garatges. Will Power suma el seu primer triomf aquest any a l’IndyCar. El pilot Català sortia a la divuitena posició. No li quedava una altra que intentar innovar en l’estratègia […]

L'entrada Espectacular remuntada d’Alex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou va encertar amb l’estratègia i va poder fins i tot optar al podi, però se li va escapar per molt poc en els garatges. Will Power suma el seu primer triomf aquest any a l’IndyCar.

El pilot Català sortia a la divuitena posició. No li quedava una altra que intentar innovar en l’estratègia per a recuperar posicions i salvar el Gran Premi de Detroit, setena prova de l’ IndyCar. i més o menys ho va aconseguir. Va acabar sisè, remuntant ni més ni menys que 12 posicions respecte al seu lloc de partida.

Palou segueix quart i segueix a catorze punts del líder, exactament igual que quan va començar la cursa de Detroit. la qual cosa no esta gens malament  tenint en compte que sortia en una posició molt retrasada.

L'entrada Espectacular remuntada d’Alex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/espectacular-remuntada-dalex-palou/feed/ 0
Alex Palou lidera els entrenaments del dilluns https://formularapida.net/alex-palou-lidera-els-entrenaments-del-dilluns/ https://formularapida.net/alex-palou-lidera-els-entrenaments-del-dilluns/#respond Tue, 24 May 2022 00:59:13 +0000 https://formularapida.net/?p=163238 Alex Palou ha liderat els entrenaments que s’han efectuat aquest dilluns a l’indy 500 abans del Carb Day. Mentre que un dels seus rival directes. Dalton Kellett ha patit un accident. El primer accident important del que va de temporada.

L'entrada Alex Palou lidera els entrenaments del dilluns ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou ha liderat els entrenaments que s’han efectuat aquest dilluns a l’indy 500 abans del Carb Day. Mentre que un dels seus rival directes. Dalton Kellett ha patit un accident. El primer accident important del que va de temporada.

L'entrada Alex Palou lidera els entrenaments del dilluns ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-lidera-els-entrenaments-del-dilluns/feed/ 0