Monoplaces | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/monoplaces/ FormulaRapida.net is a website that inform about Motorsport in Catalan, Spanish, English and French. Tue, 31 Oct 2023 08:24:05 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.2 https://formularapida.net/wp-content/uploads/2019/05/cropped-fr-twt-400x400-blue-32x32.jpg Monoplaces | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/monoplaces/ 32 32 JAGUAR REIGNA A ESPANYA: INFORME DE PROVES DE PRETEMPORADA DE FÓRMULA E https://formularapida.net/jaguar-reigna-a-espanya-informe-de-proves-de-pretemporada-de-formula-e/ https://formularapida.net/jaguar-reigna-a-espanya-informe-de-proves-de-pretemporada-de-formula-e/#respond Tue, 31 Oct 2023 08:18:25 +0000 https://formularapida.net/?p=187628 Una prova de Fórmula E plena d’esdeveniments va concloure ahir a València, Espanya, amb la promesa d’una altra campanya massa propera a la guàrdia després de 19 dels 21 conductors en marxa en l’última sessió, fixant els temps més ràpids en només 0,7 segons. Un total combinat de 4.960 voltes i 16.745 km van ser […]

L'entrada JAGUAR REIGNA A ESPANYA: INFORME DE PROVES DE PRETEMPORADA DE FÓRMULA E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Una prova de Fórmula E plena d’esdeveniments va concloure ahir a València, Espanya, amb la promesa d’una altra campanya massa propera a la guàrdia després de 19 dels 21 conductors en marxa en l’última sessió, fixant els temps més ràpids en només 0,7 segons.

Un total combinat de 4.960 voltes i 16.745 km van ser acumulats per conductors i novells que van agafar la pista juntament amb els pilots de l’equip principal per primer cop per davant de la temporada 10 del Campionat del Món de Fórmula E ABB. Això va incloure Gabriela Jílková, que es va convertir en la primera dona a conduir el GEN3 amb una cursa de 46 voltes com a rookie de l’equip Heuer Porsche de Fórmula E.

Mitch Evans va establir el temps més ràpid de la setmana en la primera sessió, ja que el Jaguar TCS Racing driver 1m24.474s va superar el rècord de Maximilian Günther de 2022 per més de mig segon. De fet, els set millors corredors del matí del dimarts estaven tots dins del temps més ràpid fixat per Günther en el nou cotxe de carreres GEN3 quan es va introduir en les proves de pretemporada fa un any.

En fer el seu debut a la pista per Jaguar TCS Racing, Nick Cassidy va establir el temps de volta més ràpid el divendres de 1m24.617s, evitant que Evans reclamés el millor temps en les tres sessions. Sens dubte, Jaguar està tirant a baix el guant abans que comenci la temporada 10 a la Ciutat de Mèxic al gener. És més, estan preparant l’escenari d’una batalla èpica entre els compatriotes que comparteixen un garatge i el desig intens de guanyar un primer títol de Fórmula E del campionat mundial.

Una sessió de 10 hores el divendres va començar amb una simulació de cursa de 27 voltes que va donar als equips i conductors la capacitat de provar un programa de cursa complet que inclou els primers recorreguts per a parades de pits de càrrega ràpida, així com els períodes de precaució i els cotxes de seguretat.

Robin Frijns, de l’Envision Racing, va liderar el paquet sobre la línia a la bandera triturada que l’havia fet António Félix da Costa de l’etiqueta Heuer Porsche en les últimes voltes. Evans també va empènyer més enllà dels portuguesos per acabar segon.

Da Costa va acabar la setmana amb el seu temps de volta més ràpid igualant Cassidy’s mentre Sébastien Buemi era el quart més ràpid amb 1m24.641s.

Maximilian Günther havia estat més ràpid en tres de les últimes quatre proves a la ciutat espanyola i el maserati MSG Racing va marcar el ritme l’any passat. Aquest cop, va acabar cinquè amb 1m24.658s.

L’Edoardo Mortara de Mahindra Racing va ser el següent amb 1m24.701s. Aquest va ser un esforç notable per part de l’equip donats els reptes que van afrontar després de danyar alguns dels seus equips de suport després d’un incendi localitzat al pit lane a principis de la setmana.

Defensant el Campió del món de Fórmula E, Jake Dennis, conduint el No.1 de l’equip Andretti de Fórmula E va acabar en 12è lloc amb un millor temps de 1min24.827s.

El Campionat del món de Fórmula E de la FIA 2023/24 comença a Ciutat de Mèxic el dissabte 13 de gener. La temporada 10 presenta noves curses a Xangai i Tòquio, amb retorns a Diriyah, Hyderabad, S.o Paulo, Berlín, Mònaco, Portland, Londres més un local a Itàlia per ser anunciat

L'entrada JAGUAR REIGNA A ESPANYA: INFORME DE PROVES DE PRETEMPORADA DE FÓRMULA E ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/jaguar-reigna-a-espanya-informe-de-proves-de-pretemporada-de-formula-e/feed/ 0
Les opcions de Pepe Martí per a ser subcampió a la Fórmula 3 https://formularapida.net/les-opcions-que-te-pepe-marti-de-ser-subcampio-a-la-formula-3/ https://formularapida.net/les-opcions-que-te-pepe-marti-de-ser-subcampio-a-la-formula-3/#respond Tue, 29 Aug 2023 12:06:13 +0000 https://formularapida.net/?p=184729 La temporada de la Fórmula 3 arriba al seu final amb el Gran Premi d’Itàlia, on Pepe Martí lluitarà per ser subcampió de la categoria Monza se li presenta desafiant a Pepe Martí. El pilot català haurà de donar el màxim en el traçat italià si vol tenir opcions de quedar segon en el campionat. […]

L'entrada Les opcions de Pepe Martí per a ser subcampió a la Fórmula 3 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La temporada de la Fórmula 3 arriba al seu final amb el Gran Premi d’Itàlia, on Pepe Martí lluitarà per ser subcampió de la categoria

Monza se li presenta desafiant a Pepe Martí. El pilot català haurà de donar el màxim en el traçat italià si vol tenir opcions de quedar segon en el campionat. Martí, qui ha realitzat una temporada increïble amb victòries espectaculars, tindrà de rivals a Paul Aron, Zak O’Sullivan, Franco Colapinto, Dino Beganovic i, fins i tot, Gabriele Minì, tot i que l’italià està molt lluny en la classificació.

Amb el Campionat de Fórmula 3 ja decidit, totes les mirades estaran posades en veure qui es proclama subcampió de la categoria en el novè i últim cap de setmana de competició.

En aquests moments, Aron està segon en la classificació amb un total de 106 punts. Martí és una prolongació de l’estonià, amb 105 punts. Seguidament, es troba O’Sullivan amb 101 punts, Colapinto amb 100, Beganovic amb 94 i Minì amb un total de 87.

Imagen
Copyright: A14 Management
Tot o res

El pilot català haurà de donar-ho tot a la cursa sprint de dissabte, ja que és el moment del cap de setmana on té més possibilitats de sortir victoriós. No obstant això, Martí ja va guanyar la cursa de diumenge al Gran Premi d’Espanya a Montmeló, així que no se’l pot eliminar de cap escenari. A més a més, Monza és un bon escenari per al català, ja que l’any passat va ser a l’únic traçat on va puntuar.

La lluita pel subcampionat està molt apretada, i Martí no depèn d’ell mateix per obtenir la segona posició en la classificació general, així que haurà de donar el màxim i fer grans actuacions en les dues curses del cap de setmana.

L'entrada Les opcions de Pepe Martí per a ser subcampió a la Fórmula 3 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/les-opcions-que-te-pepe-marti-de-ser-subcampio-a-la-formula-3/feed/ 0
Alex Palou tornarà a disputar una sessió d’entrenaments lliures de Fórmula 1 https://formularapida.net/alex-palou-tornara-a-disputar-una-sessio-dentrenaments-lliures-de-formula-1/ https://formularapida.net/alex-palou-tornara-a-disputar-una-sessio-dentrenaments-lliures-de-formula-1/#respond Fri, 04 Aug 2023 09:21:46 +0000 https://formularapida.net/?p=183866 Zak Brown ha assenyalat que tant Alex Palou com Patricio O’Ward pilotaran el McLaren MCL60 en una sessió oficial de Fórmula 1 Zak Brown, CEO de McLaren, té un problema que alguns caps d’equip envejarien, ja que mentre els seus dos pilots titulars estan mostrant bones actuacions, també té signats dos talents de la IndyCar, […]

L'entrada Alex Palou tornarà a disputar una sessió d’entrenaments lliures de Fórmula 1 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Zak Brown ha assenyalat que tant Alex Palou com Patricio O’Ward pilotaran el McLaren MCL60 en una sessió oficial de Fórmula 1

Zak Brown, CEO de McLaren, té un problema que alguns caps d’equip envejarien, ja que mentre els seus dos pilots titulars estan mostrant bones actuacions, també té signats dos talents de la IndyCar, Patricio O’Ward i Alex Palou, als quals ningú descarta fent el salt a l’anomenat Gran Circ.

Recentment, Brown va indicar que tant Palou com O’Ward participaran en algun Gran Premi de Fórmula 1 en la part final de la temporada, per a evitar distraccions en els últims mesos del campionat 2023 de la IndyCar, on el català lidera amb comoditat amb l’objectiu d’aconseguir el seu segon títol.

Copyright: Indycar

No obstant això, Brown va dir que actualment és complicat pensar a ascendir a algun dels dos pilots a la Fórmula 1, fins i tot encara que Palou tingui els punts suficients per a fer-se amb la superlicencia de la màxima categoria, atès que estan satisfets amb el rendiment de Lando Norris i Oscar Piastri.

Aquest cap de setmana, la IndyCar disputa la seva cursa al circuit urbà de Nashville. El pilot català arriba amb 477 punts i és líder enfront dels 397 de Josef Newgarden. Patricio O’Ward és sisè, amb 329 punts.

L'entrada Alex Palou tornarà a disputar una sessió d’entrenaments lliures de Fórmula 1 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-tornara-a-disputar-una-sessio-dentrenaments-lliures-de-formula-1/feed/ 0
Remuntada històrica d’Alex Palou https://formularapida.net/remuntada-historica-dalex-palou/ https://formularapida.net/remuntada-historica-dalex-palou/#respond Mon, 17 Jul 2023 11:16:53 +0000 https://formularapida.net/?p=182956 Alex Palou lidera ara la IndyCar amb 417 punts, mentre que el segon de la classificació és Scott Dixon amb 300. Dixon, que sortia setè, va finalitzar la cursa en el quart lloc. Després de la cursa, Alex Palou va assegurar que estava content amb el resultat després d’una mala jornada de classificació el dissabte. […]

L'entrada Remuntada històrica d’Alex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou lidera ara la IndyCar amb 417 punts, mentre que el segon de la classificació és Scott Dixon amb 300. Dixon, que sortia setè, va finalitzar la cursa en el quart lloc. Després de la cursa, Alex Palou va assegurar que estava content amb el resultat després d’una mala jornada de classificació el dissabte.

Alex Palou va remuntar aquest diumenge des de la quinzena posició fins a la segona, la qual cosa li permet augmentar el seu avantatge en el campionat de la IndyCar.

En relació a la cursa, és la primera victòria de Lundgaard a la IndyCar que es va produir gràcies a l’error estratègic de l’equip de Scott McLaughlin, qui havia sortit en la segona posició de la graella.

L'entrada Remuntada històrica d’Alex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/remuntada-historica-dalex-palou/feed/ 0
Primera victòria de Valentino Rossi amb BMW a Misano https://formularapida.net/primera-victoria-de-valentino-rossi-amb-bmw-a-misano/ https://formularapida.net/primera-victoria-de-valentino-rossi-amb-bmw-a-misano/#respond Mon, 17 Jul 2023 10:52:30 +0000 https://formularapida.net/?p=182953 Valentino Rossi continua fent història en les quatre rodes. No li valia amb les motos, sinó que ara el de Tavullia ha aconseguit la seva primera victòria en la seva nova aventura en el món dels cotxes. Valentino Rossi ha guanyat la segona ronda de la GT World Challenge Europe Sprint Cup en el circuit de Misano, […]

L'entrada Primera victòria de Valentino Rossi amb BMW a Misano ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Valentino Rossi continua fent història en les quatre rodes. No li valia amb les motos, sinó que ara el de Tavullia ha aconseguit la seva primera victòria en la seva nova aventura en el món dels cotxes.

Valentino Rossi ha guanyat la segona ronda de la GT World Challenge Europe Sprint Cup en el circuit de Misano, de fet és la primera victòria en aquesta nova etapa. En un circuit especial per ell com és el circuit de Misano.

L’equip WRT BMW es va beneficiar dels problemes dels seus contrincants i companys d’equip, que anaven liderant la cursa. Va ser durant el stint de Valentino Rossi va ampliar el seu avantatge i d’aquí, directe a la línia de meta per a guanyar la cursa.

L'entrada Primera victòria de Valentino Rossi amb BMW a Misano ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/primera-victoria-de-valentino-rossi-amb-bmw-a-misano/feed/ 0
Qui és Pepe Martí, pilot de Fórmula 3 https://formularapida.net/qui-es-pepe-marti-pilot-de-formula-3/ https://formularapida.net/qui-es-pepe-marti-pilot-de-formula-3/#respond Wed, 12 Jul 2023 16:42:20 +0000 https://formularapida.net/?p=182751 Pepe Martí és una jove promesa catalana de 17 anys d’edat que ja sap el que és guanyar una cursa de Fórmula 3 Josep María “Pepe” Martí és un pilot català que competeix a Fórmula 3 amb Campos Racing. Va néixer a Barcelona el 13 de juny de 2005. Pepe Martí va començar la seva […]

L'entrada Qui és Pepe Martí, pilot de Fórmula 3 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Pepe Martí és una jove promesa catalana de 17 anys d’edat que ja sap el que és guanyar una cursa de Fórmula 3

Josep María “Pepe” Martí és un pilot català que competeix a Fórmula 3 amb Campos Racing. Va néixer a Barcelona el 13 de juny de 2005.

Pepe Martí va començar la seva carrera esportiva l’any 2016 al karting, on la seva primera competició va ser el Campionat de Catalunya de 2017 i va aconseguir el tercer lloc.

Amb Tony Kart Racing Team va fer el salt internacional l’any 2018 i va aconseguir bons resultats, competint l’any 2019 en el Campionat del Món de OKJ, on va ser quart, i l’any 2020 en el Campionat Mundial de Karting, on va ser setè. També va guanyar a la categoria Júnior dle Campionat d’Espanya de Karting 2019 amb FA Racing.

L’any 2021 va competir a la Fórmula 4 dels Emirats Àrabs amb Xcel Motorsport i va aconseguir un triomf a Yas Marina, a més de ser setè a la classificació de pilots. Això li va permetre fitxar per Campos Racing per a debutar a la Fórmula 4 d’Espanya, on va sortir guanyador dues vegades d’Aragó, acabant tercer a la classificació.

L’any 2023, Pepe Martí va competir a la Fórmula 3 Asiàtica amb Pinnacle Motorsport, a més de renovar amb Campos Racing per a participar a la Fórmula 3, on va guanyar la primera cursa, el GP de Bahrain.

Copyright: JMM23
El palmarès de Pepe Martí
  • 3º Copa de Campeones OK (2019)
  • 3º Fórmula 4 Espanya (2021)
  • Campió Fórmula 3 Asiàtica (2022)

L'entrada Qui és Pepe Martí, pilot de Fórmula 3 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/qui-es-pepe-marti-pilot-de-formula-3/feed/ 0
Un monstre anomenat Álex Palou https://formularapida.net/un-monstre-anomenat-alex-palou/ https://formularapida.net/un-monstre-anomenat-alex-palou/#respond Mon, 03 Jul 2023 13:36:18 +0000 https://formularapida.net/?p=182236 Álex Palou està protagonitzant la millor temporada de la seva trajectòria, camí al seu segon títol d’IndyCar, aquest cop, conquerint el traçat de Mid-Ohio. El pilot català de Chip Ganassi està en un moment de forma espectacular. Cada cursa, des que aquesta temporada 2023 va començar, es podia veure el nivell del #10 que cap de setmana rere cap de setmana lluitava per les posicions davanteres. Tot això, […]

L'entrada Un monstre anomenat Álex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Álex Palou està protagonitzant la millor temporada de la seva trajectòria, camí al seu segon títol d’IndyCar, aquest cop, conquerint el traçat de Mid-Ohio.

El pilot català de Chip Ganassi està en un moment de forma espectacular. Cada cursa, des que aquesta temporada 2023 va començar, es podia veure el nivell del #10 que cap de setmana rere cap de setmana lluitava per les posicions davanteres. Tot això, venint del revolt que es va formar amb la confrontació entre McLaren i el mateix equip Ganassi per aconseguir els serveis del jove pilot espanyol.

Tot i això, la primera victòria de Palou arriba al traçat tradicional d’Indianapolis, al Gran Premi d’Indianapolis, previ a l’esdeveniment de les 500 milles. A les quatre cites prèvies, l’Álex havia marcat un vuitè a St. Petersburg, i un podi, i dos cinquens llocs, a Texas, Long Beach i Alabama, respectivament.

Amb aquest punt d’inflexió a Indianapolis (victòria al Gran Premi, pole a les 500 milles, i 4t amb una remuntada espectacular a l’óval més mític del motorsport), Palou ha agafat un estat de forma que podríem qualificar d’excel·lent. Ha assolit un nivell de concentració, agressivitat al moment precís, paciència, càlcul, estratègia, i lectura de carrera que tot plegat fa de Palou un pilot tan complet, que ben podria estar a l’altura dels millors del món, sense cap dubte.

El més sorprenent, i que sobta a gran part de la graella, sobretot als més veterans, és l’experiència que arribar a mostrar el pilot de Barcelona en cada cursa que disputa. Mai ha sigut fàcil guanyar una cursa d’IndyCar, i molt menys realitzar un hat-trick de curses consecutives guanyades com ara ha pogut fer l’Álex a les rondes de Detroit, Road America, i ahir, a Mid-Ohio.

Aquesta és la quarta temporada del pilot català a l’IndyCar. A la seva segona temporada va guanyar el seu primer campionat amb Ganassi, després d’un sol any d’adaptació a l’equip Dale Coyne Racing, el qual ja va ser una gran bomba dins del món IndyCar. El 2022, una de les glòries del campionat, com és Will Power va aconseguir la seva segona corona havent debutat el 2008, i Palou pot fer el mateix en tan sols quatre anys.

Alex Palou, Scott Dixon y Will Power al podium de Mid-Ohio | @CGRTeams
Alex Palou, Scott Dixon, i Will Power al podium de Mid-Ohio | @CGRTeams

Aquest cap de setmana, tot just, s’ha sobrepassat l’equador de la temporada, restant 8 curses, però la avantatge de Palou sobre el seu company, i llegenda, Scott Dixon, és de 110 punts, una distància que podria fer a Palou no disputar dues curses, i encara mantenir el lideratge del campionat, el que, per tant, fa que el segon títol d’IndyCar estigui més que a prop, mantenint aquest moment de forma estratosfèrica.

Si això es compleix i Palou es queda al campionat americà, pot anar per la tercera corona, de la que no tothom pot presumir. No obstant això, l’espineta clavada que tindrà molt de temps per arrancar, és la de les 500 milles d’Indianapolis. Victòria al Gran Premi, pole a l’oval, lideratge i conducció amb els pilots del davant sense pausa, fins que un incident a box amb Rinus Veekay el mana fora, i l’obliga a remuntar. El nivell, la velocitat, l’experiència, i la confiança i són, sol faltarà trobar el moment.

Però quina hauria de ser la decisió correcta per Palou? Continuar a l’IndyCar i intentar construir un nom històric dins d’aquesta prestigiosa categoria, o donar-li l’oportunitat a la Fórmula 1, sabent que pot no ser una experiència tan exitosa segons el monoplaça que pugui trobar? És una incògnita que ni el mateix Álex pot tenir clara, ja que la divisió és gran, i els dos camins temptadors.

Però el que si hem de tenir clar, és que Espanya, i Catalunya, tenen pilot punter, de qualitat i de nivell per lluitar amb els millors del món per molts anys, i amb tan sols 26, això no ha fet més que començar. Sense voler vendre la pell de l’os abans de ser cassat, no podem assegurar que aquest 2023 arribarà ja el segon títol de Palou, però la feina s’està fent correctament, i Álex, ara mateix és un monstre desencadenat, que no troba rival. ¿Qui el pararà?

L'entrada Un monstre anomenat Álex Palou ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/un-monstre-anomenat-alex-palou/feed/ 0
Alex Palou a la Fórmula 1? https://formularapida.net/alex-palou-a-la-formula-1/ https://formularapida.net/alex-palou-a-la-formula-1/#respond Wed, 28 Jun 2023 10:19:50 +0000 https://formularapida.net/?p=181937 Alex Palou assegura que no pot dir encara res sobre si el seu futur està en IndyCar o en Fórmula 1, però creu que serà emocionant. Després de ser campió de la IndyCar l’any 2021, Alex Palou va per bon camí per a repetir títol aquesta temporada, amb 74 punts d’avantatge sobre el segon (Marcus Ericsson) i més de […]

L'entrada Alex Palou a la Fórmula 1? ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Alex Palou assegura que no pot dir encara res sobre si el seu futur està en IndyCar o en Fórmula 1, però creu que serà emocionant.

Després de ser campió de la IndyCar l’any 2021, Alex Palou va per bon camí per a repetir títol aquesta temporada, amb 74 punts d’avantatge sobre el segon (Marcus Ericsson) i més de 80 sobre el tercer (Josef Newgarden). Encara queda molta temporada, encara queda la meitat de la temporada, però el rendiment d’Alex Palou està sent excel·lent

Després de l’embolic amb Xip Ganassi i McLaren el passat estiu, Alex Palou va continuar en l’equip amb el qual va guanyar el títol l’any 2021, però no té contracte de cara a 2024 i aquest fet li podria obrir les portes del campionat de Fórmula 1.

L'entrada Alex Palou a la Fórmula 1? ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alex-palou-a-la-formula-1/feed/ 0
Dani Juncadella tornarà a córrer les 24 hores de SPA https://formularapida.net/dani-juncadella-tornara-a-correr-les-24-hores-de-spa/ https://formularapida.net/dani-juncadella-tornara-a-correr-les-24-hores-de-spa/#respond Thu, 15 Jun 2023 15:25:04 +0000 https://formularapida.net/?p=181217 El pilot català Dani Juncadella tornarà a participar en les 24 Hores de Spa-Francorchamps amb l’equip GrippeM Racing el primer cap de setmana de juliol. El barceloní va confirmar a través d’una publicació en les seves xarxes socials que competirà en les pròximes 24 Hores de Spa-Francorchamps amb GrippeM Racing. Serà una cursa que es […]

L'entrada Dani Juncadella tornarà a córrer les 24 hores de SPA ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El pilot català Dani Juncadella tornarà a participar en les 24 Hores de Spa-Francorchamps amb l’equip GrippeM Racing el primer cap de setmana de juliol.

El barceloní va confirmar a través d’una publicació en les seves xarxes socials que competirà en les pròximes 24 Hores de Spa-Francorchamps amb GrippeM Racing. Serà una cursa que es disputarà entre el 29 de juny i el 2 de juliol en el mític traçat belga, encara que el català ja sap el que és guanyar a Spa, ja què es va emportar la victòria l’any passat.

L'entrada Dani Juncadella tornarà a córrer les 24 hores de SPA ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/dani-juncadella-tornara-a-correr-les-24-hores-de-spa/feed/ 0
Roberto Merhi estarà a l’EPRIX de Portland https://formularapida.net/roberto-merhi-estara-a-leprix-de-portland/ https://formularapida.net/roberto-merhi-estara-a-leprix-de-portland/#respond Wed, 14 Jun 2023 13:04:49 +0000 https://formularapida.net/?p=181173 Roberto Merhi també disputarà l’EPRIX de Fórmula E a Portland amb l’equip Mahindra després del seu debut en la categoria elèctrica a l’EPRIX d’Indonèsia. Roberto Merhi mantindrà el lloc que abans li pertanyia a Oliver Rowland com a company de Lucas di Grassi. Merhi veu un avantatge en córrer a un circuit que no només serà nou per a ell, sinó per a la resta de la graella. Ja que la Fórmula […]

L'entrada Roberto Merhi estarà a l’EPRIX de Portland ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Roberto Merhi també disputarà l’EPRIX de Fórmula E a Portland amb l’equip Mahindra després del seu debut en la categoria elèctrica a l’EPRIX d’Indonèsia.

Roberto Merhi mantindrà el lloc que abans li pertanyia a Oliver Rowland com a company de Lucas di GrassiMerhi veu un avantatge en córrer a un circuit que no només serà nou per a ell, sinó per a la resta de la graella. Ja que la Fórmula E s’estrena aquest cap de setmana al circuit de Portland

L'entrada Roberto Merhi estarà a l’EPRIX de Portland ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/roberto-merhi-estara-a-leprix-de-portland/feed/ 0
Coneix a Nikita Bedrin, pilot de Fórmula 3 https://formularapida.net/entrevista-a-nikita-bedrin-el-meu-objectiu-es-arribar-a-la-formula-1/ https://formularapida.net/entrevista-a-nikita-bedrin-el-meu-objectiu-es-arribar-a-la-formula-1/#respond Fri, 09 Jun 2023 12:23:00 +0000 https://formularapida.net/?p=180973 Nikita Bedrin, pilot de PHM Racing a la Fórmula 3, comenta que, en aquests moments, el rendiment de l’equip no és el desitjat Nikita Bedrin té clar que PHM Racing no està tenint el rendiment esperat. No obstant això, no es dona per vençut. El seu somni és córrer a la Fórmula 1, però ara […]

L'entrada Coneix a Nikita Bedrin, pilot de Fórmula 3 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Nikita Bedrin, pilot de PHM Racing a la Fórmula 3, comenta que, en aquests moments, el rendiment de l’equip no és el desitjat

Nikita Bedrin té clar que PHM Racing no està tenint el rendiment esperat. No obstant això, no es dona per vençut. El seu somni és córrer a la Fórmula 1, però ara mateix està centrat a millorar com a pilot i ajudar en tot el que pugui a l’equip.

PREGUNTA: QUI ÉS NIKITA BEDRIN?

Nikita Bedrin: Soc Nikita Bedrin, pilot rus que actualment competeix a l’equip PHM Racing de Fórmula 3.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

NB: El meu pare, a través del kàrting.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

NB: Depèn. Intento no pensar-hi gaire, estar tranquil i no pensar en el futur. No obstant això, hi ha moments on és impossible no donar-li voltes.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

NB: És bastant bona, som amics entre nosaltres. A la pista no som amics, però fora d’ella tenim una gran relació.

P: COM ÉS LA TEVA RELACIÓ AMB L’EQUIP?

NB: També tinc una bona relació. A vegades és complicat, ja que podem arribar a tenir diferents opinions, però és part de la feina. En general, tant la relació com la comunicació és bona, així que estic content amb això.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

NB: Ni bona ni dolenta. No vem començar on volíem, però sí que estic veient un progrès. He anant millorant en quant a resultats, veig una energia positiva.

P: COM CREUS QUE PODRÍEU MILLORAR COM A EQUIP?

NB: Tant jo com l’equip podem millorar, sempre hi ha alguna forma d’obtenir un millor rendiment. En el meu cas personal, soc un rookie, així que cada vegada que surto a la pista aprenc coses noves.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

NB: El meu objectiu és arribar a la Fórmula 1. Però primer s’han d’obtenir bons resultats a la Fórmula 3 i a la Fórmula 2. En aquests moments, el que vull és millorar individualment i que alhora l’equip vagi tenint un millor rendiment.

L'entrada Coneix a Nikita Bedrin, pilot de Fórmula 3 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-nikita-bedrin-el-meu-objectiu-es-arribar-a-la-formula-1/feed/ 0
Coneix a Piotr Wisnicki, pilot de Fórmula 3 https://formularapida.net/entrevista-a-piotr-wisnicki-la-situacio-de-lequip-es-complicada/ https://formularapida.net/entrevista-a-piotr-wisnicki-la-situacio-de-lequip-es-complicada/#respond Thu, 08 Jun 2023 18:01:24 +0000 https://formularapida.net/?p=180934 Piotr Wisnicki, pilot de PHM Racing a la Fórmula 3, remarca que la situació de l’equip és molt complicada actualment Piotr Wisnicki no estava gaire content amb el rendiment del seu equip durant el Gran Premi d’Espanya de la setmana passada. El pilot polonès ho està donant tot, però va comentar que, fins que no […]

L'entrada Coneix a Piotr Wisnicki, pilot de Fórmula 3 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Piotr Wisnicki, pilot de PHM Racing a la Fórmula 3, remarca que la situació de l’equip és molt complicada actualment

Piotr Wisnicki no estava gaire content amb el rendiment del seu equip durant el Gran Premi d’Espanya de la setmana passada. El pilot polonès ho està donant tot, però va comentar que, fins que no hi hagi una millora significativa del monoplaça, no hi ha res a fer.

PREGUNTA: QUI ÉS PIOTR WISNICKI?

Piotr Wisnicki: Soc Piotr Wisnicki, pilot polonès que actualment competeix a l’equip PHM Racing de Fórmula 3.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

PW: El meu pare, concretament quan tenia quatre anys.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

PW: No va ser una època tan dolenta, ja que vaig començar a competir a la Fórmula 4 italiana.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

PW: No del tot. Estic concentrat en la cursa, però no pensant en el que passarà.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

PW: Sí, penso que tenim una gran relació, som com una petita família.

P: COM ÉS LA TEVA RELACIÓ AMB L’EQUIP?

PW: Tenim una bona relació, però la situació actual de l’equip no és gaire bona i no ajuda. Estem molt per sota del rendiment de la resta d’equips. En general, és una situació molt dura.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

PW: Està sent una temporada molt dolenta a nivell personal. Com ja he dit, la situació de l’equip és complicada.

P: COM CREUS QUE PODRÍEU MILLORAR COM A EQUIP?

PW: S’ha de millorar el monoplaça. Tots els pilots estem donant el màxim en cada cap de setmana, està clar quin és el problema.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

PW: En aquests moments no tinc gaire clar el que faré en el futur. Ara mateix només penso a millorar tant la meva situació personal com la de l’equip per a poder competir amb la resta de rivals.

L'entrada Coneix a Piotr Wisnicki, pilot de Fórmula 3 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-piotr-wisnicki-la-situacio-de-lequip-es-complicada/feed/ 0
Oliver Bearman no falla i guanya dominant des de la pole https://formularapida.net/__trashed-52/ https://formularapida.net/__trashed-52/#respond Sun, 04 Jun 2023 20:17:00 +0000 https://formularapida.net/?p=180797 Oliver Bearman ha aconseguit una còmoda victòria a la cursa principal de la Fórmula 2 al Circuit de Barcelona-Catalunya Oliver Bearman ha aconseguit una nova victòria aquest diumenge a la cursa principal de la Fórmula 2 a Barcelona. Ha estat la segona victòria de Prema a Montmeló, després que el seu company Frederik Vesti s’imposés […]

L'entrada Oliver Bearman no falla i guanya dominant des de la pole ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Oliver Bearman ha aconseguit una còmoda victòria a la cursa principal de la Fórmula 2 al Circuit de Barcelona-Catalunya

Oliver Bearman ha aconseguit una nova victòria aquest diumenge a la cursa principal de la Fórmula 2 a Barcelona. Ha estat la segona victòria de Prema a Montmeló, després que el seu company Frederik Vesti s’imposés a la cursa al sprint del dissabte.

Lluitant contra Enzo Fittipaldi a la sortida, Bearman va ser capaç de deixar-li sense DRS a la sisena volta per a mantenir un avantatge d’1.6 segons, mentre el brasiler lluitava amb Theo Pourchaire pel segon lloc. A mesura que els pilots van passar pel pitlane, el britànic va ser capaç d’aguantar a pista més temps que els seus rivals, gestionant bé els seus pneumàtics abans de canviar el compost tou pel dur a la volta 13 i sortir en 12a posició.

default image
Copyright: Formula 2

Així, Bearman va retallar distàncies amb els quals li precedien, que encara no havien parat, i va reprendre el lideratge a la volta 25, quan Victor Martins, que corria amb l’estratègia alternativa després de sortir setè, va fer la seva aturada des de la primera posició.

Fittipaldi i Pourchaire es disputaven la segona posició, mentre que Ayumu Iwasa intentava acostar-se als tres primers, però va haver de conformar-se amb la quarta posició, amb Jack Doohan caient a la cinquena.

default image
Copyright: Formula 2

Martins va entrar en boxs en la volta 25 i va sortir cinquè, mentre que Vesti va sortir novè abans de col·locar-se sisè a la volta 27 avançant a Pourchaire a la recta principal amb l’ajuda del DRS. El francès va passar a Doohan en el gir següent abans que Vesti fes el propi per l’exterior de la corba 10, i tots dos s’acostessin als tres primers.

Iwasa i Martins van lluitar per l’últim calaix del podi durant diverses voltes abans que el francés de l’acadèmia d’Alpine es fes amb ell en la volta 35, aprofitant-se de l’aleró mòbil. Iwasa es va conformar amb la quarta plaça, mentre que Vesti va ser cinquè després de sortir vuitè. Doohan i Pourchaire van ser sisè i setè, amb Dennis Hauger, Arthur Leclerc i Richard Verschoor completant el top 10.

L'entrada Oliver Bearman no falla i guanya dominant des de la pole ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/__trashed-52/feed/ 0
Pepe Martí: “Guanyar el campionat sempre ha estat l’objectiu” https://formularapida.net/pepe-marti-guanyar-el-campionat-sempre-ha-estat-lobjectiu/ https://formularapida.net/pepe-marti-guanyar-el-campionat-sempre-ha-estat-lobjectiu/#respond Sun, 04 Jun 2023 10:55:13 +0000 https://formularapida.net/?p=180765 Pepe Martí ha guanyat la cursa principal de la Fórmula 3 al Circuit de Barcelona-Catalunya gràcies a un pilotatge molt sòlid PREGUNTA: COM ET SENTS DESPRÉS DE GUANYAR PER PRIMER COP AL CIRCUIT? Pepe Martí: És una sensació única. Guanyar d’aquesta forma a casa, aconseguint a més a més la pole position el divendres és molt […]

L'entrada Pepe Martí: “Guanyar el campionat sempre ha estat l’objectiu” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Pepe Martí ha guanyat la cursa principal de la Fórmula 3 al Circuit de Barcelona-Catalunya gràcies a un pilotatge molt sòlid

PREGUNTA: COM ET SENTS DESPRÉS DE GUANYAR PER PRIMER COP AL CIRCUIT?

Pepe Martí: És una sensació única. Guanyar d’aquesta forma a casa, aconseguint a més a més la pole position el divendres és molt especial. Ara mateix estem segons al campionat, cada vegada més a prop del primer.

P: DE CARA A LA CURSA, TENIES ALGUN CONSELL DE FERNANDO ALONSO?

PM: No li vaig preguntar directament, però vaig veure pràcticament totes les seves sortides a la Fórmula 1 en el Circuit. Volia saber com reaccionar en qualsevol situació.

P: QUÈ T’APORTA FERNANDO ALONSO?

PM: M’aporta moltes coses. És un suport incondicional, té molta experiència.

P: QUÈ SUPOSA PER A VOSALTRES AQUESTA VICTÒRIA?

PM: Ha estat un esforç conjunt des de l’any 2018. Per exemple, el Genís ha estat algú molt important per a mi. Els seus consells m’han fet el pilot que soc. El seu suport és la cosa més especial que m’ha passat en la vida. També va ser l’entrenador de Fernando en el passat. Hem de seguir millorant, no ens podem aturar.

P: COM VEUS LA LLUITA PEL CAMPIONAT AMB GABRIEL BORTOLETO?

PM: És un gran pilot, però té dos anys d’experiència més que jo. És un any de maduresa. Al ser el meu segon any amb monoplces, a vegades vaig una mica tapat d’ulls. A poc a poc anem retallant punts, tant de bo el puguem agafar. Guanyar el campionat sempre ha estat l’objectiu.

P: QUIN ÉS EL TEU SOMNI?

PM: Arribar a la Fórmula 1. En tot cas, primer ho hem de fer bé a la Fórmula 3 i ascendir a la Fórmula 2.

L'entrada Pepe Martí: “Guanyar el campionat sempre ha estat l’objectiu” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/pepe-marti-guanyar-el-campionat-sempre-ha-estat-lobjectiu/feed/ 0
Dominant victòria de Pepe Martí a Barcelona https://formularapida.net/dominant-victoria-de-pepe-marti-a-barcelona/ https://formularapida.net/dominant-victoria-de-pepe-marti-a-barcelona/#respond Sun, 04 Jun 2023 10:17:59 +0000 https://formularapida.net/?p=180750 Pepe Martí ha dominat la cursa principal de Fórmula 3, aconseguint la tercera victòria de la temporada a casa Pepe Martí ha liderat la cursa des del principi, tot i tenir l’amenaça de Taylor Barnard a la corba 1. El Safety Car ha sortit a la volta 3 després que el cotxe de Luke Browning […]

L'entrada Dominant victòria de Pepe Martí a Barcelona ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Pepe Martí ha dominat la cursa principal de Fórmula 3, aconseguint la tercera victòria de la temporada a casa

Pepe Martí ha liderat la cursa des del principi, tot i tenir l’amenaça de Taylor Barnard a la corba 1.

El Safety Car ha sortit a la volta 3 després que el cotxe de Luke Browning es detingués a la pista, però Martí ha mantingut la calma en la represa per a conservar el liderat. Franco Colapinto ha aconseguit avançar a Barnard, obtenint la segona plaça, i Dino Beganovic ha repetit la maniobra durant la volta següent per a ocupar l’últim calaix del podi.

Aquesta victòria és la segona de Martí en els dos últims caps de setmana, aquesta vegada tant a la seva casa com a la del seu equip, Campos Racing.

Copyright: Campos Racing

Browning i Leonardo Fornaroli s’han tocat a la corba 4, anant-se’n els dos a la grava. Browning s’ha reincorporat a la pista, però ha hagut de parar, ja que tenia la suspensió trencada. Direcció de cursa va haver de treure el cotxe de seguretat.

Un cop ha marxat el Satefy Car degut a l’incident, Colapinto s’ha posat segon a la volta 11, arrabassant-li la posició a Barnard amb facilitat, abans que Beganovic fes el mateix.

Gregoire Saucy ha sofert una punxada quan intentava avançar a Oliver Goethe, fent que el seu aleró fregués la part posterior esquerra del monoplaça, posant fi a la seva cursa. Goethe va rebre una penalització de 10 segons per l’incident.

A la volta 21, Martí avantatjava en dos segons a Colapinto i en 6,5 a Beganovic, i la diferència no va fer més que augmentar. Gabriel Bortoleto ha acabat quart, amb Paul Aron cinquè i el català Mari Boya, sisè. Sebastián Montoya, Zack O’Sullivan, Barnard i Christian Mansell han completat el top 10.

L'entrada Dominant victòria de Pepe Martí a Barcelona ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/dominant-victoria-de-pepe-marti-a-barcelona/feed/ 0
Piotr Wisnicki i Nikita Bedrin, pilots de l’equip PHM Racing de Fórmula 3, valoren el seu cap de setmana https://formularapida.net/piotr-wisnicki-i-nikita-bedrin-pilots-de-lequip-phm-racing-de-formula-3-valoren-el-seu-cap-de-setmana/ https://formularapida.net/piotr-wisnicki-i-nikita-bedrin-pilots-de-lequip-phm-racing-de-formula-3-valoren-el-seu-cap-de-setmana/#respond Sat, 03 Jun 2023 16:22:42 +0000 https://formularapida.net/?p=180735 Piotr Wisnicki i Nikita Bedrin han explicat les seves sensacions després de la cursa a l’sprint, comentant també les seves opcions per demà Situació complicada la que viu l’equip PHM Racing a la Fórmula 3, així ho han resumit els seus pilots després del dia d’avui. Actualment, estan últims en el Campionat de Constructors, i […]

L'entrada Piotr Wisnicki i Nikita Bedrin, pilots de l’equip PHM Racing de Fórmula 3, valoren el seu cap de setmana ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Piotr Wisnicki i Nikita Bedrin han explicat les seves sensacions després de la cursa a l’sprint, comentant també les seves opcions per demà

Situació complicada la que viu l’equip PHM Racing a la Fórmula 3, així ho han resumit els seus pilots després del dia d’avui. Actualment, estan últims en el Campionat de Constructors, i no sembla que la situació pugui millorar en poc temps.

Copyright: PHM Motorsport

El pilot polonès de l’equip, Piotr Wisnicki, ha explicat que han tingut molts problemes durant la cursa a l’sprint, en part perquè el monoplaça és molt complicat de controlar. Destaca que ha estat molt dur, ja que el cotxe es movia molt a cada corba. De cara a demà, ha detallat que no té les expectatives molt altes.

Per altra banda, Nikita Bedrin ha comentat que no ha tingut una cursa fàcil, sobretot a l’inici. Segons ell, no ha estat increïble, però destaca l’onzena posició que ha obtingut. De cara a demà, espera solucionar els problemes que pateix el monoplaça i aconseguir algun punt.

 

L'entrada Piotr Wisnicki i Nikita Bedrin, pilots de l’equip PHM Racing de Fórmula 3, valoren el seu cap de setmana ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/piotr-wisnicki-i-nikita-bedrin-pilots-de-lequip-phm-racing-de-formula-3-valoren-el-seu-cap-de-setmana/feed/ 0
Frederik Vesti guanya sota la pluja https://formularapida.net/frederik-vesti-guanya-sota-la-pluja/ https://formularapida.net/frederik-vesti-guanya-sota-la-pluja/#respond Sat, 03 Jun 2023 13:44:17 +0000 https://formularapida.net/?p=180706 Frederik Vesti aconsegueix la victòria al Circuit de Barcelona-Catalunya en una cursa sprint amb condicions canviants La cursa de Fórmula 2 ha començat darrere del cotxe de seguretat a causa de la intensa pluja. Vesti i Jak Crawford han patit un toc a la sortida. Aquest últim ha hagut d’abandonar la cursa. Vesti no ha […]

L'entrada Frederik Vesti guanya sota la pluja ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Frederik Vesti aconsegueix la victòria al Circuit de Barcelona-Catalunya en una cursa sprint amb condicions canviants

La cursa de Fórmula 2 ha començat darrere del cotxe de seguretat a causa de la intensa pluja. Vesti i Jak Crawford han patit un toc a la sortida. Aquest últim ha hagut d’abandonar la cursa.

Vesti no ha patit per avançar a Amaury Cordeel. A partir d’aquí, ha liderat tota la cursa. A més, Cordeel ha perdut posició amb Victor Martins. Cordeel ha sofert molt durant tota la cursa i en un moment s’ha anat a la grava, fent que Dennis Hauger guanyés una posició.

default image
Copyright: Formula 2

A deu voltes del final, alguns pilots han decidit muntar slicks, però seguien sense ser molt més ràpids que els pneumàtics de pluja.

Juan Manuel Correa, un cop muntats els slicks, ha perdut el control del seu cotxe a la primera corba i ha anat a la grava, la qual cosa ha provocat la sortida del cotxe de seguretat. Això ha ofert als pilots que encara no s’havien detingut una excel·lent opció de parar per a muntar els pneumàtics de sec, que ara eren més ràpids.

El cotxe de seguretat ha marxat a tres voltes del final. Theo Pourchaire ho ha aprofitat per passar ràpidament del quart al segon lloc, però no ha pogut avançar a Vesti. Martins ha completat el podi.

L'entrada Frederik Vesti guanya sota la pluja ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/frederik-vesti-guanya-sota-la-pluja/feed/ 0
O’Sullivan guanya i els catalans puntuen https://formularapida.net/osullivan-guanya-i-els-catalans-puntuen/ https://formularapida.net/osullivan-guanya-i-els-catalans-puntuen/#respond Sat, 03 Jun 2023 12:03:49 +0000 https://formularapida.net/?p=180674 Zak O’Sullivan s’ha emportat la victòria en la carrera a l’sprint de la Fórmula 3, mentre que Mari Boya i Pepe Martí han puntuat El pilot de Prema sortia des de la pole position i, tot i que Luke Browning ha estat a punt de guanyar-li la posició a la primera corba, s’ha mantingut al […]

L'entrada O’Sullivan guanya i els catalans puntuen ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Zak O’Sullivan s’ha emportat la victòria en la carrera a l’sprint de la Fórmula 3, mentre que Mari Boya i Pepe Martí han puntuat

El pilot de Prema sortia des de la pole position i, tot i que Luke Browning ha estat a punt de guanyar-li la posició a la primera corba, s’ha mantingut al capdavant.

Tot i l’aparició d’un Safety Car, O’Sullivan ha mantingut el liderat per a aconseguir la seva primera victòria des de Melbourne. Browning ha acabat segon en el que ha estat el seu primer podi a la Fórmula 3, seguit de Leonardo Fornaroli.

El primer cotxe de seguretat ha sortit quan el pilot de Carlin, Anat Cohen, s’ha tocat amb Rafael Villagomez en la novena corba, colpejant el mur per a posar fi a la seva carrera.

Més enrere, Gabriele Mini, que ocupava la segona posició en la classificació general a l’inici del cap de setmana, ha pogut guanyar cinc llocs, col·locant-se tretzè després de Taylor Barnard. Seguidament, ha avançat a Christian Mansell a la corba 7.

Saucy ha vist com Paul Aron li ha tret la quarta posició en la recta principal després d’anar-se llarg, i l’error ha permès a Sebastián Montoya i al líder del campionat, Gabriel Bortoleto, guanyar una posició, amb el que el francès ha caigut al setè lloc.

Copyright: Prema

Montoya i Aron s’han tocat a la corba 2 durant la volta següent. A més, Dino Beganovic s’ha sortit en la corba 10, abans que Mini i Mansell haguin tingut un accident amb el qual l’australià s’ha quedat fora de la prova, i l’italià ha rebut deu segons de penalització.

Això ha provocat un segon cotxe de seguretat, i quan la cursa s’ha reprès en la volta 19, O’Sullivan ha pogut mantenir molt bé la primera plaça.

Bortoleto ha estat quart, seguit per Aron i els pilots de MP Motorsport, Franco Colapinto i Mari Boya, sisè i setè respectivament. Les deu primeres places les han completat Pepe Martí, Saucy i Barnard.

L'entrada O’Sullivan guanya i els catalans puntuen ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/osullivan-guanya-i-els-catalans-puntuen/feed/ 0
Oliver Bearman s’emporta la pole a la Fórmula 2 https://formularapida.net/oliver-bearman-semporta-la-pole-a-la-formula-2/ https://formularapida.net/oliver-bearman-semporta-la-pole-a-la-formula-2/#respond Fri, 02 Jun 2023 17:27:34 +0000 https://formularapida.net/?p=180629 La classificació de la Fórmula 2 a Barcelona no s’ha decidit fins als últims segons, tenint com a poleman a Oliver Bearman Durant els primers vint minuts, Dennis Hauger ha tingut el millor temps amb un 1.23.923. Durant últims deu minuts de la classificació, Theo Pourchaire s’ha col·locat primer amb un temps d’1.23.744, però Enzo […]

L'entrada Oliver Bearman s’emporta la pole a la Fórmula 2 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La classificació de la Fórmula 2 a Barcelona no s’ha decidit fins als últims segons, tenint com a poleman a Oliver Bearman

Durant els primers vint minuts, Dennis Hauger ha tingut el millor temps amb un 1.23.923. Durant últims deu minuts de la classificació, Theo Pourchaire s’ha col·locat primer amb un temps d’1.23.744, però Enzo Fittipaldi ho ha millorat amb un 1.23.623.

En les últimes voltes, tres pilots més han arribat amb possibilitats de disputar la primera posició: Ayumu Iwasa, Jack Doohan i Oliver Bearman.

Iwasa s’ha situat segon, abans que Oliver Bearman fes un 1.23.546 i es posés al capdavant.

Doohan ha tingut una gran oportunitat. El pilot australià, que semblava disposat a fer-se amb la pole després dels seus dos primers sectors, ha perdut molt de temps en l’últim i s’ha hagut de conformar amb la tercera posició.

Imagen
Copyright: Invicta Virtuosi Racing

Bearman ha aconseguit així la segona pole de la seva carrera esportiva en la Fórmula 2, seguit de Fittipaldi, Doohan, Iwasa, Pourchaire i Hauger, que ha acabat sisè malgrat no donar aquestes últimes voltes.

Victor Martins, un dels aspirants al títol, ha acabat setè, mentre que el líder del campionat, Frederik Vesti, ha finalitzat en vuitè lloc. Després de guanyar la cursa principal a Mònaco, Vesti sortirà demà en la cursa a l’sprint amb graella invertida des de la pole position.

Jak Crawford i Amaury Cordeel han completat les deu primeres posicions.

L'entrada Oliver Bearman s’emporta la pole a la Fórmula 2 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/oliver-bearman-semporta-la-pole-a-la-formula-2/feed/ 0
Entrevista a Pepe Martí: “Aconseguir la pole a casa és espectacular” https://formularapida.net/entrevista-a-pepe-marti-aconseguir-la-pole-a-casa-es-espectacular/ https://formularapida.net/entrevista-a-pepe-marti-aconseguir-la-pole-a-casa-es-espectacular/#respond Fri, 02 Jun 2023 16:19:49 +0000 https://formularapida.net/?p=180610 Pepe Martí ha aconseguit la pole a Barcelona, permetent-li tenir la millor posició de sortida de cara a la cursa del diumenge Pregunta: COM T’HAS SENTIT DURANT LA CLASSIFICACIÓ? Pepe Martí: Molt bé, aconseguir la pole a casa és espectacular. Estic content perquè el cotxe ha anat molt bé i he fet una volta molt bona. […]

L'entrada Entrevista a Pepe Martí: “Aconseguir la pole a casa és espectacular” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Pepe Martí ha aconseguit la pole a Barcelona, permetent-li tenir la millor posició de sortida de cara a la cursa del diumenge

Pregunta: COM T’HAS SENTIT DURANT LA CLASSIFICACIÓ?

Pepe Martí: Molt bé, aconseguir la pole a casa és espectacular. Estic content perquè el cotxe ha anat molt bé i he fet una volta molt bona. Esperem que sigui el començament d’un canvi de dinàmica.

P: D’ON HAS POGUT TREURE AQUEST RENDIMENT EXTRA PER FER LA POLE?

PP: M’he sentit molt còmode en els revolts ràpids i en les frenades fortes, que al final són els punts principals del circuit. Estic molt content.

P: QUÈ EN PENSES DE L’ÚLTIM SECTOR ARA QUE NO TÉ LA CHICANE?

PP: És molt més ràpid, i segurament patirem molta més degradació de cara a dissabte i diumenge. Personalment, m’agrada molt més així. Tot és més ràpid. La chicane trencava tot el ritme.

P: COM VEUS LA RESTA DEL CAP DE SETMANA?

PP: Demà sortim dotzens, així que serà una altra història. Sempre hem intentat guanyar el dissabte i puntuar el diumenge, però ara completament diferent.

L'entrada Entrevista a Pepe Martí: “Aconseguir la pole a casa és espectacular” ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/entrevista-a-pepe-marti-aconseguir-la-pole-a-casa-es-espectacular/feed/ 0