F1 | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/f1/ FormulaRapida.net is a website that inform about Motorsport in Catalan, Spanish, English and French. Sun, 24 Sep 2023 17:57:01 +0000 ca hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.2 https://formularapida.net/wp-content/uploads/2019/05/cropped-fr-twt-400x400-blue-32x32.jpg F1 | FormulaRapida.net https://formularapida.net/category/f1/ 32 32 Red Bull aconsegueix el Campionat de Constructors a Suzuka https://formularapida.net/red-bull-aconsegueix-el-campionat-de-constructors-a-suzuka/ https://formularapida.net/red-bull-aconsegueix-el-campionat-de-constructors-a-suzuka/#respond Sun, 24 Sep 2023 17:57:01 +0000 https://formularapida.net/?p=186161 Red Bull ha obtingut el seu segon títol de constructors de manera consecutiva a Suzuka, amb un total de sis L’equip de les begudes energètiques ha renovat el títol de 2022 a Suzuka després d’una temporada de domini absolut, on cap equip ha pogut lluitar en igualtat de condicions contra ells. Tal ha estat el […]

L'entrada Red Bull aconsegueix el Campionat de Constructors a Suzuka ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Red Bull ha obtingut el seu segon títol de constructors de manera consecutiva a Suzuka, amb un total de sis

L’equip de les begudes energètiques ha renovat el títol de 2022 a Suzuka després d’una temporada de domini absolut, on cap equip ha pogut lluitar en igualtat de condicions contra ells.

Tal ha estat el domini de l’equip austríac al llarg de la temporada, que entre Max Verstappen i el seu company d’equip, Sergio Pérez, han acumulat 14 victòries en les primeres 14 curses, uns números amb els quals han trencat qualsevol mena de rècords, tant a nivell de l’escuderia com personal, ja que Verstappen ha estat capaç de guanyar deu consecutives.

No obstant això, Red Bull va sofrir el seu primer contratemps de la temporada al Gran Premi de Singapur, on Ferrari va aconseguir la victòria, gràcies a un pilotatge inmillorable de Carlos Sainz.

Això va fer que Red Bull arribés al Gran Premi del Japó amb una oportunitat d’or per a conquistar el seu segon campionat de constructors consecutiu, ja que només necessitava sumar un punt més que Mercedes, el seu màxim perseguidor en aquest instant.

Si bé la cursa de Pérez no ha estat bona, abandonant fins i tot abans de l’equador d’aquesta, Verstappen ha dominat de principi a fi a Suzuka i ha creuat la bandera a quadres en una còmoda primera posició amb un avantatge de gairebé 20 segons sobre Lando Norris, el segon classificat.

Aquests 26 punts del neerlandès, sumat al fet que Mercedes només ha estat capaç d’emportar-se 16 unitats, han proclamat a Red Bull com a campió del món de la temporada 2023 de Fórmula 1 de forma anticipada, concretament mancant sis cites per disputar-se encara i 309 punts per repartir, una clara mostra de l’avantatge i superioritat del RB19.

Amb aquest campionat, els austríacs sumen la seva sisena corona en la seva curta història a la Fórmula 1 després de les quatre guanyades entre 2010 i 2013 amb Sebastian Vettel i Mark Webber com a pilots i l’obtinguda la passada temporada amb l’entrada del nou reglament d’efecte sòl que una vegada més va treure a lluir el talent d’Adrian Newey.

Si bé sumen un títol més a la seva vitrina, no avancen cap posició quant a la classificació històrica de la màxima categoria de l’automobilisme, ja que manté la sisena posició, encara que ara es col·loca a només un d’igualar a Lotus i a dos de McLaren i Mercedes, qui ocupa l’última posició del podi en aquest sentit, només per darrere de Williams (9) i Ferrari (16).

L'entrada Red Bull aconsegueix el Campionat de Constructors a Suzuka ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/red-bull-aconsegueix-el-campionat-de-constructors-a-suzuka/feed/ 0
Un equip està disposat a pagar 600 milions de dòlars per a entrar a la Fórmula 1 https://formularapida.net/un-equip-esta-disposat-a-pagar-600-milions-de-dolars-per-a-entrar-a-la-formula-1/ https://formularapida.net/un-equip-esta-disposat-a-pagar-600-milions-de-dolars-per-a-entrar-a-la-formula-1/#respond Fri, 22 Sep 2023 15:00:12 +0000 https://formularapida.net/?p=186072 LKYSUNZ ha aconseguit un finançament de 1.000 milions de dòlars i pretén que la FIA li permeti competir a la Fórmula 1 de cara a l’any 2026 L’escuderia amb seu a Àsia està disposada a pagar els 600 milions de dòlars de quota d’entrada per a entrar a la Fórmula 1 com a nou equip, […]

L'entrada Un equip està disposat a pagar 600 milions de dòlars per a entrar a la Fórmula 1 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
LKYSUNZ ha aconseguit un finançament de 1.000 milions de dòlars i pretén que la FIA li permeti competir a la Fórmula 1 de cara a l’any 2026

L’escuderia amb seu a Àsia està disposada a pagar els 600 milions de dòlars de quota d’entrada per a entrar a la Fórmula 1 com a nou equip, i malgrat ser molt jove, LKYSUNZ ha aconseguit un finançament rècord de 1.000 milions de dòlars, segons indiquen des de la companyia.

Els asiàtics volen assegurar-se un lloc a la graella a partir de la temporada 2026 a la màxima categoria de l’automobilisme, i aquest finançament arriba per part d’un fons esportiu estatunidenc, Legends Advocate Sports Group, la qual cosa suposa tot un rècord històric per a algú que vol incorporar-se a qualsevol modalitat esportiva.

El pressupost anirà destinat al desenvolupament del cotxe i a crear unes avantguardistes instal·lacions, la qual cosa els permetria ser competitius des de la seva primera campanya, i també s’han compromès a dur a terme programes en els campionats inferiors. L’acadèmia LKYSUNZ i les seves estructures educatives basades en STEM ja han rebut el suport de governs, clubs automobilístics i institucions de Malàisia, Indonèsia, Tailàndia, Nigèria i Kenya.

L’equip del sud-est asiàtic està centrat a expandir l’esport a nous llocs i atreure a un públic jove en fusionar la seva cultura, i seria l’únic conjunt amb la seva base d’operacions fora d’Europa, ja que tindran seus a Àsia i Àfrica, a més de comptar amb acadèmies a mercats emergents. L’escuderia s’ha compromès a oferir a les comunitats amb menys representació oportunitats a les curses, l’enginyeria, les operacions i l’aspecte comercial en l’automobilisme.

L'entrada Un equip està disposat a pagar 600 milions de dòlars per a entrar a la Fórmula 1 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/un-equip-esta-disposat-a-pagar-600-milions-de-dolars-per-a-entrar-a-la-formula-1/feed/ 0
La resurrecció de Carlos Sainz https://formularapida.net/la-resurreccio-de-carlos-sainz/ https://formularapida.net/la-resurreccio-de-carlos-sainz/#respond Thu, 21 Sep 2023 17:52:51 +0000 https://formularapida.net/?p=186030 Carlos Sainz va aconseguir la victòria al Gran Premi de Singapur gràcies a una lliçó de pilotatge magnífica Carlos Sainz ha començat la segona meitat de la temporada de la millor manera possible. El pilot espanyol de Ferrari ha pilotat de forma brillant tant a Monza com a Singapur, demostrant les seves qualitats. Sainz va […]

L'entrada La resurrecció de Carlos Sainz ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Carlos Sainz va aconseguir la victòria al Gran Premi de Singapur gràcies a una lliçó de pilotatge magnífica

Carlos Sainz ha començat la segona meitat de la temporada de la millor manera possible. El pilot espanyol de Ferrari ha pilotat de forma brillant tant a Monza com a Singapur, demostrant les seves qualitats.

Sainz va deixar grans moments de conducció a Monza, on va ser capaç d’obtenir la pole position. No obstant això, aquesta actuació la va millorar al Circuit de Marina Bay, on va realitzar un cap de setmana perfecte.

El pilot madrileny va començar amb bon peu el cap de setmana, pilotant a un gran nivell durant els entrenaments lliures. De cara a la classificació, no va perdre un punt de velocitat, més ve el contrari, mostrant una consistència inapel·lable.

El madrileny va dominar la cursa de principi a fi, sense donar cap oportunitat a la resta de rivals. A més a més, va demostrar la seva intel·ligència quan va donar el DRS a Lando Norris per mantenir darrere a George Russell i a Lewis Hamilton.

A més a més, Sainz està demostrant que pot lluitar en igualtat de condicions amb el seu company d’equip Charles Leclerc. El pilot monegasc no passa pel seu millor moment, i el madrileny ho està aprofitant més que mai.

Serà molt interessant veure si Sainz pot mantenir aquest gran nivell de cara a les últimes curses de la temporada.

L'entrada La resurrecció de Carlos Sainz ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/la-resurreccio-de-carlos-sainz/feed/ 0
Coneix les dates del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023 https://formularapida.net/gran-premi-de-singapur-formula-1-2023-coneix-les-dates/ https://formularapida.net/gran-premi-de-singapur-formula-1-2023-coneix-les-dates/#respond Tue, 12 Sep 2023 11:00:58 +0000 https://formularapida.net/?p=175135 El Campionat de Fórmula 1 2023 segueix amb el Gran Premi de Singapur, que tindrà lloc al Circuit de Marina Bay Max Verstappen serà l’encarregat de defensar el títol de campió mundial, guardó que ha aconseguit en les dues darreres temporades. La darrera va ser un domini absolut del pilot neerlandés a partir de la […]

L'entrada Coneix les dates del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El Campionat de Fórmula 1 2023 segueix amb el Gran Premi de Singapur, que tindrà lloc al Circuit de Marina Bay

Max Verstappen serà l’encarregat de defensar el títol de campió mundial, guardó que ha aconseguit en les dues darreres temporades. La darrera va ser un domini absolut del pilot neerlandés a partir de la segona meitat de la temporada, on l’equip Ferrari no va poder fer res per aturar-lo.

No obstant això, no ho tindrà fàcil, ja que Ferrari vol donar una millor imatge que l’any passat i Mercedes sempre està allà. A més, Lewis Hamilton té la motivació d’aconseguir l’ansiat vuitè títol per així superar a Michael Schumacher.

Fernando Alonso i Carlos Sainz també tenen objectius i reptes a complir. El pilot asturià comença una nova aventura amb l’equip Aston Martin, i, de moment, tot és positiu. El pilot madrileny, per la seva banda, vol unir-se aquest any a la lluita pel mundial.

La catorzena prova de la temporada és el Gran Premi de Singapur, tenint lloc al Circuit de Marina Bay.

Copyright: Red Bull Content Pool
Quan és el Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023?

El Gran Premi de Singapur tindrà lloc del 15 al 17 de setembre al Circuit de Marina Bay.

FÓRMULA 1 2023: CALENDARI I CURSES
Data Gran Premi Circuit Plataforma
3-5 març Bahréin Sakhir Twitch/YouTube Formula Rapida
17-19 març Aràbia Saudí Jeddah Twitch/YouTube Formula Rapida
31 març – 2 abril Austràlia Albert Park Twitch/YouTube Formula Rapida
28 – 30 abril Azerbaidjan Bakú City Twitch/YouTube Formula Rapida
5-7 maig Miami Miami Twitch/YouTube Formula Rapida
19-21 maig Emília-Romanya Imola Twitch/YouTube Formula Rapida
26-28 maig Mònaco Mònaco Twitch/YouTube Formula Rapida
2-4 juny Espanya Barcelona Twitch/YouTube Formula Rapida
16-18 juny Canadà Gilles Villeneuve Twitch/YouTube Formula Rapida
31 juny – 2 juliol Àustria Red Bull Ring Twitch/YouTube Formula Rapida
7-9 juliol Gran Bretanya Silverstone Twitch/YouTube Formula Rapida
21-23 juliol Hongria Hungaroring Twitch/YouTube Formula Rapida
28-30 juliol Bèlgica Spa-Francorchamps Twitch/YouTube Formula Rapida
25-27 agost Països Baixos Zandvoort Twitch/YouTube Formula Rapida
1-3 setembre Itàlia Monza Twitch/YouTube Formula Rapida
15-17 setembre Singapur Marina Bay Twitch/YouTube Formula Rapida
22-24 setembre Japó Suzuka Twitch/YouTube Formula Rapida
6-8 octubre Qatar Losail Twitch/YouTube Formula Rapida
20-22 octubre Estats Units Austin Twitch/YouTube Formula Rapida
27-29 octubre Mèxic Hermanos Rodríguez Twitch/YouTube Formula Rapida
3-5 novembre Brasil Interlagos Twitch/YouTube Formula Rapida
16-18 novembre Las Vegas Las Vegas Twitch/YouTube Formula Rapida
24-26 novembre Abu Dhabi Yas Marina Twitch/YouTube Formula Rapida

 

FÓRMULA 1 2023: GRAELLA DEFINITIVA DE PILOTS I ESCUDERIES
Escuderia Pilot Pilot
Alfa Romeo Valtteri Bottas Zhou Guanyu
Alpine Esteban Ocon Pierre Gasly
Alpha Tauri Nyck de Vries Yuki Tsunoda
Aston Martin Lance Stroll Fernando Alonso
Ferrari Charles Leclerc Carlos Sainz
Haas Kevin Magnussen Nico Hülkenberg
McLaren Lando Norris Oscar Piastri
Mercedes Lewis Hamilton George Russell
Red Bull Max Verstappen Checo Pérez
Williams Alex Albon Logan Sargeant

L'entrada Coneix les dates del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/gran-premi-de-singapur-formula-1-2023-coneix-les-dates/feed/ 0
On seguir en directe el Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023 https://formularapida.net/gran-premi-de-singapur-formula-1-2023-on-seguir-lo-en-directe/ https://formularapida.net/gran-premi-de-singapur-formula-1-2023-on-seguir-lo-en-directe/#respond Tue, 12 Sep 2023 11:00:28 +0000 https://formularapida.net/?p=178616 El Campionat de Fórmula 1 2023 segueix amb el Gran Premi de Singapur, que tindrà lloc al Circuit de Marina Bay Max Verstappen serà l’encarregat de defensar el títol de campió mundial, guardó que ha aconseguit en les dues darreres temporades. La darrera va ser un domini absolut del pilot neerlandés a partir de la […]

L'entrada On seguir en directe el Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El Campionat de Fórmula 1 2023 segueix amb el Gran Premi de Singapur, que tindrà lloc al Circuit de Marina Bay

Max Verstappen serà l’encarregat de defensar el títol de campió mundial, guardó que ha aconseguit en les dues darreres temporades. La darrera va ser un domini absolut del pilot neerlandés a partir de la segona meitat de la temporada, on l’equip Ferrari no va poder fer res per aturar-lo.

No obstant això, no ho tindrà fàcil, ja que Ferrari vol donar una millor imatge que l’any passat i Mercedes sempre està allà. A més, Lewis Hamilton té la motivació d’aconseguir l’ansiat vuitè títol per així superar a Michael Schumacher.

Fernando Alonso i Carlos Sainz també tenen objectius i reptes a complir. El pilot asturià comença una nova aventura amb l’equip Aston Martin, i, de moment, tot és positiu. El pilot madrileny, per la seva banda, vol unir-se aquest any a la lluita pel mundial.

La catorzena prova de la temporada és el Gran Premi de Singapur, tenint lloc al Circuit de Marina Bay.

On seguir online el Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023?

Tindràs l’oportunitat de gaudir de la cursa principal del Gran Premi de Singapur al Twitch i al YouTube de Formula Rapida.

Copyright: Red Bull Content Pool

A més, recomanem que estiguis pendent de les nostres xarxes socials per conèixer les últimes notícies del món del motor. També et pots subscriure al nostre canal de YouTube i seguir-nos al nostre Twitch.

FÓRMULA 1 2023: CALENDARI I CURSES
Data Gran Premi Circuit Plataforma
3-5 març Bahréin Sakhir Twitch/YouTube Formula Rapida
17-19 març Aràbia Saudí Jeddah Twitch/YouTube Formula Rapida
31 març – 2 abril Austràlia Albert Park Twitch/YouTube Formula Rapida
28 – 30 abril Azerbaidjan Bakú City Twitch/YouTube Formula Rapida
5-7 maig Miami Miami Twitch/YouTube Formula Rapida
19-21 maig Emília-Romanya Imola Twitch/YouTube Formula Rapida
26-28 maig Mònaco Mònaco Twitch/YouTube Formula Rapida
2-4 juny Espanya Barcelona Twitch/YouTube Formula Rapida
16-18 juny Canadà Gilles Villeneuve Twitch/YouTube Formula Rapida
31 juny – 2 juliol Austria Red Bull Ring Twitch/YouTube Formula Rapida
7-9 juliol Gran Bretanya Silverstone Twitch/YouTube Formula Rapida
21-23 juliol Hongria Hungaroring Twitch/YouTube Formula Rapida
28-30 juliol Bèlgica Spa-Francorchamps Twitch/YouTube Formula Rapida
25-27 agost Països Baixos Zandvoort Twitch/YouTube Formula Rapida
1-3 setembre Itàlia Monza Twitch/YouTube Formula Rapida
15-17 setembre Singapur Marina Bay Twitch/YouTube Formula Rapida
22-24 setembre Japó Suzuka Twitch/YouTube Formula Rapida
6-8 octubre Qatar Losail Twitch/YouTube Formula Rapida
20-22 octubre Estats Units Austin Twitch/YouTube Formula Rapida
27-29 octubre Mèxic Hermanos Rodríguez Twitch/YouTube Formula Rapida
3-5 novembre Brasil Interlagos Twitch/YouTube Formula Rapida
16-18 novembre Las Vegas Las Vegas Twitch/YouTube Formula Rapida
24-26 novembre Abu Dhabi Yas Marina Twitch/YouTube Formula Rapida

 

FÓRMULA 1 2023: GRAELLA DEFINITIVA DE PILOTS I ESCUDERIES
Escuderia Pilot Pilot
Alfa Romeo Valtteri Bottas Zhou Guanyu
Alpine Esteban Ocon Pierre Gasly
Alpha Tauri Nyck de Vries Yuki Tsunoda
Aston Martin Lance Stroll Fernando Alonso
Ferrari Charles Leclerc Carlos Sainz
Haas Kevin Magnussen Nico Hülkenberg
McLaren Lando Norris Oscar Piastri
Mercedes Lewis Hamilton George Russell
Red Bull Max Verstappen Checo Pérez
Williams Alex Albon Logan Sargeant

L'entrada On seguir en directe el Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/gran-premi-de-singapur-formula-1-2023-on-seguir-lo-en-directe/feed/ 0
Coneix els horaris del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023 https://formularapida.net/gran-premi-de-singapur-formula-1-2023-horaris/ https://formularapida.net/gran-premi-de-singapur-formula-1-2023-horaris/#respond Tue, 12 Sep 2023 11:00:13 +0000 https://formularapida.net/?p=178614 El Campionat de Fórmula 1 2023 segueix amb el Gran Premi de Singapur, que tindrà lloc al Circuit de Marina Bay Max Verstappen serà l’encarregat de defensar el títol de campió mundial, guardó que ha aconseguit en les dues darreres temporades. La darrera va ser un domini absolut del pilot neerlandés a partir de la […]

L'entrada Coneix els horaris del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
El Campionat de Fórmula 1 2023 segueix amb el Gran Premi de Singapur, que tindrà lloc al Circuit de Marina Bay

Max Verstappen serà l’encarregat de defensar el títol de campió mundial, guardó que ha aconseguit en les dues darreres temporades. La darrera va ser un domini absolut del pilot neerlandés a partir de la segona meitat de la temporada, on l’equip Ferrari no va poder fer res per aturar-lo.

No obstant això, no ho tindrà fàcil, ja que Ferrari vol donar una millor imatge que l’any passat i Mercedes sempre està allà. A més, Lewis Hamilton té la motivació d’aconseguir l’ansiat vuitè títol per així superar a Michael Schumacher.

Fernando Alonso i Carlos Sainz també tenen objectius i reptes a complir. El pilot asturià comença una nova aventura amb l’equip Aston Martin, i, de moment, tot és positiu. El pilot madrileny, per la seva banda, vol unir-se aquest any a la lluita pel mundial.

La catorzena prova de la temporada és el Gran Premi de Singapur, tenint lloc al Circuit de Marina Bay.

Copyright: Red Bull Content Pool
Horaris del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023

El Gran Premi s’iniciarà divendres a les 11:30 hores amb la primera sessió d’entrenaments lliures, i seguirà a les 15:00 hores amb la segona sessió d’entrenaments lliures. Dissabte tindrà lloc a les 11:30 hores la tercera sessió d’entrenaments lliures, i seguidament, a les 15:00 hores, la classificació. Finalment, la cursa principal es disputarà diumenge a les 14:00 hores.

FÓRMULA 1 2023: CALENDARI I CURSES
Data Gran Premi Circuit Plataforma
3-5 març Bahréin Sakhir Twitch/YouTube Formula Rapida
17-19 març Aràbia Saudí Jeddah Twitch/YouTube Formula Rapida
31 març – 2 abril Austràlia Albert Park Twitch/YouTube Formula Rapida
28 – 30 abril Azerbaidjan Bakú City Twitch/YouTube Formula Rapida
5-7 maig Miami Miami Twitch/YouTube Formula Rapida
19-21 maig Emília-Romanya Imola Twitch/YouTube Formula Rapida
26-28 maig Mònaco Mònaco Twitch/YouTube Formula Rapida
2-4 juny Espanya Barcelona Twitch/YouTube Formula Rapida
16-18 juny Canadà Gilles Villeneuve Twitch/YouTube Formula Rapida
31 juny – 2 juliol Àustria Red Bull Ring Twitch/YouTube Formula Rapida
7-9 juliol Gran Bretanya Silverstone Twitch/YouTube Formula Rapida
21-23 juliol Hongria Hungaroring Twitch/YouTube Formula Rapida
28-30 juliol Bèlgica Spa-Francorchamps Twitch/YouTube Formula Rapida
25-27 agost Països Baixos Zandvoort Twitch/YouTube Formula Rapida
1-3 setembre Itàlia Monza Twitch/YouTube Formula Rapida
15-17 setembre Singapur Marina Bay Twitch/YouTube Formula Rapida
22-24 setembre Japó Suzuka Twitch/YouTube Formula Rapida
6-8 octubre Qatar Losail Twitch/YouTube Formula Rapida
20-22 octubre Estats Units Austin Twitch/YouTube Formula Rapida
27-29 octubre Mèxic Hermanos Rodríguez Twitch/YouTube Formula Rapida
3-5 novembre Brasil Interlagos Twitch/YouTube Formula Rapida
16-18 novembre Las Vegas Las Vegas Twitch/YouTube Formula Rapida
24-26 novembre Abu Dhabi Yas Marina Twitch/YouTube Formula Rapida

 

FÓRMULA 1 2023: GRAELLA DEFINITIVA DE PILOTS I ESCUDERIES
Escuderia Pilot Pilot
Alfa Romeo Valtteri Bottas Zhou Guanyu
Alpine Esteban Ocon Pierre Gasly
Alpha Tauri Nyck de Vries Yuki Tsunoda
Aston Martin Lance Stroll Fernando Alonso
Ferrari Charles Leclerc Carlos Sainz
Haas Kevin Magnussen Nico Hülkenberg
McLaren Lando Norris Oscar Piastri
Mercedes Lewis Hamilton George Russell
Red Bull Max Verstappen Checo Pérez
Williams Alex Albon Logan Sargeant

L'entrada Coneix els horaris del Gran Premi de Singapur de Fórmula 1 2023 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/gran-premi-de-singapur-formula-1-2023-horaris/feed/ 0
La Fórmula 1 espera rebaixar el pes dels monoplaces en 50 quilos per a 2026 https://formularapida.net/la-formula-1-espera-rebaixar-el-pes-dels-monoplaces-en-50-quilos-per-a-2026/ https://formularapida.net/la-formula-1-espera-rebaixar-el-pes-dels-monoplaces-en-50-quilos-per-a-2026/#respond Sun, 10 Sep 2023 17:40:55 +0000 https://formularapida.net/?p=185550 La FIA està treballant a crear cotxes més petits de cara a la temporada 2026 de Fórmula 1, quan entri en vigor el nou reglament tècnic La FIA està treballant en l’elaboració d’un reglament general del xassís per a la temporada 2026. A més a més, hi ha previst un canvi que afectarà l’aerodinàmica activa […]

L'entrada La Fórmula 1 espera rebaixar el pes dels monoplaces en 50 quilos per a 2026 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
La FIA està treballant a crear cotxes més petits de cara a la temporada 2026 de Fórmula 1, quan entri en vigor el nou reglament tècnic

La FIA està treballant en l’elaboració d’un reglament general del xassís per a la temporada 2026. A més a més, hi ha previst un canvi que afectarà l’aerodinàmica activa per a ajudar a reduir la resistència a les rectes.

En una entrevista exclusiva, el cap de monoplaces de la FIA, Nikolas Tombazis, va dir que el principal canvi es produirà en la grandària del monoplaça.

Els canvis previstos per a 2026 no han estat exempts de polèmica, ja que Red Bull va advertir a l’inici de l’any de la possibilitat que es creessin cotxes massa pesats amb els quals seria impossible competir. Fins i tot es va arribar a témer que els pilots haguessin de canviar de marxa a mitjans de recta per a intentar potenciar els seus sistemes híbrids.

Copyright: Red Bull Content Pool

No obstant això, Tombazis té clar que la FIA s’ha esforçat molt per a garantir que el que ve per a 2026 funcioni correctament. Segons ell, s’ha treballat molt per assolir els objectius marcats. A més a més, reconeix que ha estat en els últims mesos quan s’han aconseguit resultats molt positius per al futur.

L'entrada La Fórmula 1 espera rebaixar el pes dels monoplaces en 50 quilos per a 2026 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/la-formula-1-espera-rebaixar-el-pes-dels-monoplaces-en-50-quilos-per-a-2026/feed/ 0
Ferrari prova els pneumàtics de pluja de Pirelli a Fiorano https://formularapida.net/ferrari-f1-prova-els-pneumatics-de-pluja-de-pirelli-a-fiorano/ https://formularapida.net/ferrari-f1-prova-els-pneumatics-de-pluja-de-pirelli-a-fiorano/#respond Fri, 08 Sep 2023 07:23:27 +0000 https://formularapida.net/?p=185425 Ferrari va estar treballant amb Pirelli a Fiorano per a provar els pneumàtics de pluja, mentre que McLaren i AlphaTauri van rodar a Monza Pirelli està diversificant el seu treball de desenvolupament dels pneumàtics de la pròxima temporada, i el fabricant milanès ja va rebre la garantia en el passat Gran Premi d’Itàlia que renovaran el […]

L'entrada Ferrari prova els pneumàtics de pluja de Pirelli a Fiorano ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Ferrari va estar treballant amb Pirelli a Fiorano per a provar els pneumàtics de pluja, mentre que McLaren i AlphaTauri van rodar a Monza

Pirelli està diversificant el seu treball de desenvolupament dels pneumàtics de la pròxima temporada, i el fabricant milanès ja va rebre la garantia en el passat Gran Premi d’Itàlia que renovaran el seu contracte de subministrament exclusiu de gomes, si bé encara no hi ha res oficial. No obstant això, segueixen amb les proves i queden alguns detalls que llimar per a una oficialització que no hauria de trigar a arribar.

A més a més, McLaren i AlphaTauri van estar treballant a Monza recollint dades, mentre que Ferrari es va centrar a Fiorano amb el desenvolupament dels pneumàtics de pluja.

Carlos Sainz va estar amb el monoplaça vermell, i sembla que va tenir algun problema durant els girs que va fer amb el SF-23, ja que va acabar a la grava. Durant la jornada del dimecres, va ser el torn del seu company, Charles Leclerc, qui va continuar rodant amb les gomes de pluja per a orientar al subministrador italià sobre com funcionen els intermedis sense escalfament, igual que els de pluja extrema.

Copyright: Scuderia Ferrari

La FIA, en col·laboració amb els equips, està avaluant quines podrien ser les necessitats per a tractar de limitar la quantitat d’esprai que surt de les rodes i del difusor, la qual cosa hauria estat el principal problema en unes proves recents a Silverstone.

L'entrada Ferrari prova els pneumàtics de pluja de Pirelli a Fiorano ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/ferrari-f1-prova-els-pneumatics-de-pluja-de-pirelli-a-fiorano/feed/ 0
Daniel Ricciardo podria estar de baixa fins al Gran Premi de Qatar https://formularapida.net/daniel-ricciardo-podria-estar-de-baixa-fins-al-gran-premi-de-qatar/ https://formularapida.net/daniel-ricciardo-podria-estar-de-baixa-fins-al-gran-premi-de-qatar/#respond Mon, 04 Sep 2023 17:23:16 +0000 https://formularapida.net/?p=185305 Actualment, hi ha molta incertesa sobre quan podrà tornar a competir Daniel Ricciardo aquesta temporada a la Fórmula 1 El pilot d’AlphaTauri va sofrir una fractura metacarpiana en els entrenaments lliures del Gran Premi dels Països Baixos, fet que va provocar que tampoc hagi estat present en el Gran Premi d’Itàlia una setmana després, ja […]

L'entrada Daniel Ricciardo podria estar de baixa fins al Gran Premi de Qatar ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Actualment, hi ha molta incertesa sobre quan podrà tornar a competir Daniel Ricciardo aquesta temporada a la Fórmula 1

El pilot d’AlphaTauri va sofrir una fractura metacarpiana en els entrenaments lliures del Gran Premi dels Països Baixos, fet que va provocar que tampoc hagi estat present en el Gran Premi d’Itàlia una setmana després, ja que l’australià va haver de viatjar fins a Barcelona per a ser operat d’urgència pel prestigiós Dr. Mir.

Christian Horner, director de Red Bull, va dir a Monza que la recuperació de Daniel Ricciardo va segons el que es preveu, però creu que el pilot australià no podrà participar en el pròxim doblet del calendari, el Gran Premi de Singapur i del Japó.

Copyright: Red Bull Content Pool

A Zandvoort, Red Bull va recórrer al seu jove pilot Liam Lawson per a substituir a Ricciardo a partir de la tercera sessió d’entrenaments lliures, i a Monza, el pilot neozelandès de 21 anys va completar el seu primer cap de setmana complet, acabant fora dels punts a l’onzena posició.

No va haver-hi manera de comparar la seva actuació amb la del seu company d’equip Yuki Tsunoda, ja que va haver d’abandonar per un problema amb la unitat de potència durant la volta de formació.

L'entrada Daniel Ricciardo podria estar de baixa fins al Gran Premi de Qatar ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/daniel-ricciardo-podria-estar-de-baixa-fins-al-gran-premi-de-qatar/feed/ 0
Mercedes renova a Lewis Hamilton i a George Russell https://formularapida.net/mercedes-renova-a-lewis-hamilton-i-a-george-russell/ https://formularapida.net/mercedes-renova-a-lewis-hamilton-i-a-george-russell/#respond Sun, 03 Sep 2023 07:21:43 +0000 https://formularapida.net/?p=185176 L’equip Mercedes ha anunciat la renovació de Lewis Hamilton i George Russell durant el Gran Premi d’Itàlia 2023 Durant la jornada prèvia al Gran Premi d’Itàlia 2023 de Fórmula 1, l’equip Mercedes va anunciar el que semblava un secret a veus en el pàdoc de la màxima categoria de l’automobilisme, és a dir, la renovació […]

L'entrada Mercedes renova a Lewis Hamilton i a George Russell ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
L’equip Mercedes ha anunciat la renovació de Lewis Hamilton i George Russell durant el Gran Premi d’Itàlia 2023

Durant la jornada prèvia al Gran Premi d’Itàlia 2023 de Fórmula 1, l’equip Mercedes va anunciar el que semblava un secret a veus en el pàdoc de la màxima categoria de l’automobilisme, és a dir, la renovació de Lewis Hamilton i la de George Russell. Els dos pilots britànics del conjunt alemany continuaran lligats fins al final de la temporada 2025.

D’aquesta manera, Hamilton continuarà en el Gran Circ malgrat tots els rumors que indicaven que aquest seria el seu últim any a la Fórmula 1. Al seu costat, conservarà al jove anglès Russell, que ha demostrat en les seves dues campanyes amb el conjunt alemany que és un dels candidats per lluitar pel títol mundial en el futur.

Copyright: Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

En aquests moments, Mercedes viu un dels seus pitjors moments dintre de l’era híbrida, amb un total de quatre podis aquesta temporada. No obstant això, els dos pilots britànics confien més que mai en el projecte. En concret, Hamilton apunta que han après molt en els moments de dificultat i que mai havien tingut tantes ganes de guanyar.

Per la seva part, Russell es sent molt còmode treballant amb l’estructura alemanya, i té la intenció de retornar la confiança que li ha brindat Toto Wolff.

L'entrada Mercedes renova a Lewis Hamilton i a George Russell ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/mercedes-renova-a-lewis-hamilton-i-a-george-russell/feed/ 0
Felipe Drugovich pujarà a l’AMR23 aquesta setmana https://formularapida.net/felipe-drugovich-pujara-a-lamr23-aquesta-setmana/ https://formularapida.net/felipe-drugovich-pujara-a-lamr23-aquesta-setmana/#respond Wed, 30 Aug 2023 09:00:16 +0000 https://formularapida.net/?p=184778 Felipe Drugovich disputarà la primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Itàlia 2023 de Fórmula 1 aquest divendres Aston Martin complirà amb la primera de les dues sessions d’entrenaments lliures anuals en les quals els equips estan obligats a alinear a un pilot jove. Divendres vinent, en el Gran Premi d’Itàlia, Felipe Drugovich es posarà […]

L'entrada Felipe Drugovich pujarà a l’AMR23 aquesta setmana ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Felipe Drugovich disputarà la primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Itàlia 2023 de Fórmula 1 aquest divendres

Aston Martin complirà amb la primera de les dues sessions d’entrenaments lliures anuals en les quals els equips estan obligats a alinear a un pilot jove. Divendres vinent, en el Gran Premi d’Itàlia, Felipe Drugovich es posarà al volant de l’AMR23.

Drugovich substituirà a Lance Stroll, el lloc del qual ja va ocupar durant els tests de pretemporada quan el canadenc es va lesionar les dues mans en una caiguda quan muntava amb bicicleta a Espanya. El brasiler, que també va disputar el test de final de temporada l’any 2022 a Abu Dhabi amb l’equip, sumarà així més quilòmetres amb un monoplaça actual.

Copyright: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

No és cap sorpresa, ja que des del primer moment s’esperava que fos Drugovich l’encarregat de completar aquestes dues sessions, però faltava l’anunci oficial. Finalment, la primera serà a l’Autòdrom de Monza, i la segona serà més tard, segurament substituint a Fernando Alonso en un cap de setmana que no sigui a l’sprint.

A més a més, des del mes de març, el pilot brasiler forma part d’un programa que permet realitzar tests amb monoplaces amb almenys dos anys d’antiguitat. Drugovich ha conduït a Silverstone, a Barcelona i al Red Bull Ring durant aquests mesos.

L'entrada Felipe Drugovich pujarà a l’AMR23 aquesta setmana ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/felipe-drugovich-pujara-a-lamr23-aquesta-setmana/feed/ 0
AlphaTauri confirma que la lesió de Daniel Ricciardo és més greu de l’esperat https://formularapida.net/alphatauri-confirma-que-la-lesio-de-daniel-ricciardo-es-mes-greu-de-lesperat/ https://formularapida.net/alphatauri-confirma-que-la-lesio-de-daniel-ricciardo-es-mes-greu-de-lesperat/#respond Sun, 27 Aug 2023 17:55:14 +0000 https://formularapida.net/?p=184680 AlphaTauri ha confirmat que Daniel Ricciardo estarà de baixa en el Gran Premi d’Itàlia, i que probablement no correrà a Singapur La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Països Baixos 2023 de Fórmula 1 va deixar la desafortunada notícia del trencament d’un dels ossos de la mà esquerra de Daniel Ricciardo, qui es […]

L'entrada AlphaTauri confirma que la lesió de Daniel Ricciardo és més greu de l’esperat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
AlphaTauri ha confirmat que Daniel Ricciardo estarà de baixa en el Gran Premi d’Itàlia, i que probablement no correrà a Singapur

La segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Països Baixos 2023 de Fórmula 1 va deixar la desafortunada notícia del trencament d’un dels ossos de la mà esquerra de Daniel Ricciardo, qui es va quedar sense disputar la cursa al circuit de Zandvoort.

L’australià va patir una lesió al no deixar anar a temps el volant quan va impactar contra les proteccions de la tercera corba del circuit neerlandès. El substitut de Ricciardo ha estat Liam Lawson.

Copyright: Red Bull Content Pool

Tot i que s’esperava a l’australià a la graella de sortida de cara al Gran Premi d’Itàlia, un dels màxims responsables de l’escuderia de Faenza, Peter Bayer, ha confirmat que hauran d’estar sense Ricciardo unes curses més.

L’austríac va revelar que Ricciardo es trobava a Barcelona després que el Dr. Mir li realitzés amb èxit l’operació a la seva mà esquerra, però va explicar que es van trobar amb males notícies. Pel que sembla, el pilot de 34 anys tenia més danys dels que s’esperaven, i com han assegurat des del conjunt italià, eren diversos ossos trencats els que estaven afectats.

El possible retorn de Ricciardo podria tenir lloc al Gran Premi del Japó, però és possible que l’australià prefereixi esperar al Gran Premi de Qatar, ja a l’octubre.

L'entrada AlphaTauri confirma que la lesió de Daniel Ricciardo és més greu de l’esperat ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/alphatauri-confirma-que-la-lesio-de-daniel-ricciardo-es-mes-greu-de-lesperat/feed/ 0
Red Bull creu que els seus rivals s’aproparan en quant al DRS https://formularapida.net/red-bull-creu-que-els-seus-rivals-saproparan-en-quant-al-drs/ https://formularapida.net/red-bull-creu-que-els-seus-rivals-saproparan-en-quant-al-drs/#respond Sun, 20 Aug 2023 11:52:49 +0000 https://formularapida.net/?p=184392 Red Bull ha insistit que veuen tota una sorpresa que ningú més els retalli l’avantatge que tenen amb el DRS L’escuderia de Milton Keynes ha protagonitzat algunes actuacions sorprenents enguany gràcies a l’enorme avantatge de la qual gaudeixen Max Verstappen i Sergio Pérez quan obren el DRS. Els seus rivals han estat veient com funciona […]

L'entrada Red Bull creu que els seus rivals s’aproparan en quant al DRS ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Red Bull ha insistit que veuen tota una sorpresa que ningú més els retalli l’avantatge que tenen amb el DRS

L’escuderia de Milton Keynes ha protagonitzat algunes actuacions sorprenents enguany gràcies a l’enorme avantatge de la qual gaudeixen Max Verstappen i Sergio Pérez quan obren el DRS. Els seus rivals han estat veient com funciona per a entendre si hi ha algun truc que Red Bull desplega per a generar aquest augment de velocitat.

Lewis Hamilton també va provocar una certa intriga sobre el que l’equip austríac estava tramant, ja que va qüestionar per què l’avantatge del DRS del conjunt havia desaparegut a Hungaroring, un traçat en el qual es necessita alta càrrega aerodinàmica. No obstant això, cada vegada s’accepta més que la clau en tot el que beneficia als de les begudes energètiques és la relació de resistència aerodinàmica que equilibra entre el seu aleró posterior i el de la biga.

Copyright: Red Bull Content Pool

Pel fet que el RB19 de l’escuderia és tan estable en la part posterior, l’equip pot anar amb un aleró molt més petit, a vegades fins i tot amb un sol element, que la resta. Això significa que la seva ala posterior contribueix encara més a la resistència aerodinàmica total en línia recta, per la qual cosa quan s’activa el DRS perd més resistència a l’aire.

En els circuits en els quals la càrrega aerodinàmica és més important que l’eficiència aerodinàmica, Red Bull segueix els passos d’altres equips i opta per un aleró posterior més gran a causa dels avantatges de rendiment a les corbes. Els rivals han començat a intentar desenvolupar els seus monoplaces en aquesta direcció, però accepten que retallar els alerons de biga és complicat a causa de la quantitat de càrrega aerodinàmica que aporten al cotxe.

El director tècnic dels austríacs, Pierre Wache, va afirmar que no hi ha cap secret, i es va mostrar sorprès que la resta hagi trigat tant a entendre alguna cosa que el seu equip porta fent des de l’inici de l’era de l’efecte sòl.

L'entrada Red Bull creu que els seus rivals s’aproparan en quant al DRS ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/red-bull-creu-que-els-seus-rivals-saproparan-en-quant-al-drs/feed/ 0
Opinió: Nico Hülkenberg està a un gran nivell https://formularapida.net/opinio-nico-hulkenberg-esta-a-un-gran-nivell/ https://formularapida.net/opinio-nico-hulkenberg-esta-a-un-gran-nivell/#respond Thu, 17 Aug 2023 17:01:49 +0000 https://formularapida.net/?p=184304 Nico Hülkenberg, qui ha tornat a la Fórmula 1 després d’algunes temporades, està demostrant un bon nivell de pilotatge Nico Hülkenberg ha fet el seu retorn a la Fórmula 1 de la mà de l’equip Haas de cara a aquesta temporada 2023. El pilot alemany, qui ja va demostrar el seu talent quan estava com […]

L'entrada Opinió: Nico Hülkenberg està a un gran nivell ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Nico Hülkenberg, qui ha tornat a la Fórmula 1 després d’algunes temporades, està demostrant un bon nivell de pilotatge

Nico Hülkenberg ha fet el seu retorn a la Fórmula 1 de la mà de l’equip Haas de cara a aquesta temporada 2023. El pilot alemany, qui ja va demostrar el seu talent quan estava com a pilot reserva a Racing Point i Aston Martin, està fent una bona temporada, deixant clar que la classificació és el seu punt fort.

No està sent un any fàcil per a Haas, però Hülkenberg està fent que sembli una mica millor. L’alemany afronta la segona meitat de la temporada havent puntuat en un únic Gran Premi, a Melbourne. El monoplaça de l’equip nord-americà no és fàcil de conduïr, i també cal destacar la mala sort que ha tingut Hülkenberg en algunes curses.

Imagen
Copyright: MoneyGram Haas F1 Team

No obstant això, el pilot de Haas ha seguit endavant i mai ha abaixat els braços. Fins a aquest moment, la seva temporada està sent millor que la del seu company d’equip, Kevin Magnussen, qui tampoc està tenint una temporada fàcil.

Els bons resultats de Hülkenberg han estat possibles gràcies a les seves bones classificacions, moment del cap de setmana on treu el màxim profit del monoplaça.

Actualment, Haas lluita amb Williams per la setena posició en el Campionat de Constructors, ja que estan empatats a onze punts, tot i que tampoc ens podem oblidar d’Alfa Romeo, ja que, ara mateix, té un total de nou punts.

L'entrada Opinió: Nico Hülkenberg està a un gran nivell ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/opinio-nico-hulkenberg-esta-a-un-gran-nivell/feed/ 0
Oscar Piastri no pensava a arribar al podi durant aquesta temporada https://formularapida.net/oscar-piastri-no-pensava-a-arribar-al-podi-durant-aquesta-temporada/ https://formularapida.net/oscar-piastri-no-pensava-a-arribar-al-podi-durant-aquesta-temporada/#respond Wed, 16 Aug 2023 15:34:08 +0000 https://formularapida.net/?p=184261 Oscar Piastri ha comentat que poder pujar al podi era innimaginable a l’inici d’aquesta temporada 2023 Oscar Piastri semblava abocat a tenir una temporada de debut discreta amb McLaren, ja que el seu equip no va complir els seus objectius de desenvolupament per al seu cotxe d’aquest 2023 i va començar la temporada amb el […]

L'entrada Oscar Piastri no pensava a arribar al podi durant aquesta temporada ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Oscar Piastri ha comentat que poder pujar al podi era innimaginable a l’inici d’aquesta temporada 2023

Oscar Piastri semblava abocat a tenir una temporada de debut discreta amb McLaren, ja que el seu equip no va complir els seus objectius de desenvolupament per al seu cotxe d’aquest 2023 i va començar la temporada amb el peu esquerre.

Les deficiències del MCL60 només van permetre a l’australià sumar cinc punts en les nou primeres curses, mentre que el seu experimentat company d’equip, Lando Norris, tampoc va aconseguir treure-li resultats a una màquina relativament ineficient i difícil de pilotar.

Però l’especificació B del cotxe, que McLaren va posar en marxa a l’estiu, en les últimes curses abans de l’aturada estiuenca, va canviar la situació de l’equip i també va permetre a tots dos pilots acaparar titulars. Norris va aconseguir dos segons llocs a Gran Bretanya i Hongria que van portar a l’equip a la cinquena posició del Mundial de Constructors, mentre que Piastri també va aconseguir el seu primer tercer lloc a la Fórmula 1, a la cursa sprint del Gran Premi de Bèlgica.

Imagen
Copyright: McLaren

Fent balanç de la seva primera meitat de temporada en la categoria, l’australià va admetre que el seu resultat a Spa-Francorchamps era un somni bastant llunyà a l’inici de l’any.

A més a més, Piastri també es va mostrar satisfet amb la progressió feta durant la seva temporada de debut, encara que va admetre que no cometre errors és una prioritat que ha d’abordar.

L'entrada Oscar Piastri no pensava a arribar al podi durant aquesta temporada ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/oscar-piastri-no-pensava-a-arribar-al-podi-durant-aquesta-temporada/feed/ 0
Valtteri Bottas espera negociar per a quedar-se quan Audi arribi a la Fórmula 1 https://formularapida.net/valtteri-bottas-espera-negociar-per-a-quedar-se-quan-audi-arribi-a-la-formula-1/ https://formularapida.net/valtteri-bottas-espera-negociar-per-a-quedar-se-quan-audi-arribi-a-la-formula-1/#respond Sun, 13 Aug 2023 17:32:45 +0000 https://formularapida.net/?p=184187 Valtteri Bottas va assegurar que espera ser present durant l’arribada d’Audi a la Fórmula 1 quan prengui el control de Sauber El finlandès té l’opció de romandre en l’actual equip d’Alfa Romeo fins al final de la temporada 2024 pel seu contracte original de dos anys més un que va signar amb l’escuderia suïssa. No […]

L'entrada Valtteri Bottas espera negociar per a quedar-se quan Audi arribi a la Fórmula 1 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Valtteri Bottas va assegurar que espera ser present durant l’arribada d’Audi a la Fórmula 1 quan prengui el control de Sauber

El finlandès té l’opció de romandre en l’actual equip d’Alfa Romeo fins al final de la temporada 2024 pel seu contracte original de dos anys més un que va signar amb l’escuderia suïssa. No obstant això, malgrat els problemes inicials des del seu canvi des de Mercedes, a Hinwil han anat caient a la classificació fins a ocupar la novena posició en el campionat de constructors.

Això es produeix en el moment en el qual es prepara l’adquisició total per part d’Audi, que entrarà en la Fórmula 1 a partir de 2026. Valtteri Bottas no ha volgut avançar-se massa en pensar en el potencial futur del conjunt, però va admetre que seria positiu per a ell seguir en el projecte del gegant alemany.

Imagen
Copyright: Alfa Romeo F1 Team Stake

Bottas ho veu com una gran oportunitat, ja que considera que serà una època interessant per a l’equip. A més a més, el pilot finlandès ho veu com un repte interessant.

Ara mateix, l’estructura suïssa es prepara perquè Audi prengui el control, tot i que s’especula que han fet un pas enrere en l’actualitat per a enfocar-se en el llarg termini.

L'entrada Valtteri Bottas espera negociar per a quedar-se quan Audi arribi a la Fórmula 1 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/valtteri-bottas-espera-negociar-per-a-quedar-se-quan-audi-arribi-a-la-formula-1/feed/ 0
Interès pel segon seient de Red Bull de cara a 2025 https://formularapida.net/interes-pel-segon-seient-de-red-bull-de-cara-a-2025/ https://formularapida.net/interes-pel-segon-seient-de-red-bull-de-cara-a-2025/#respond Fri, 11 Aug 2023 09:08:11 +0000 https://formularapida.net/?p=184106 Christian Horner ha revelat que hi ha molt interès pel segon seient de Red Bull per a l’any 2025, fins i tot per pilots aliens a l’estructura Max Verstappen té un contracte de llarga durada fins a la temporada 2028, mentre que el de Sergio Pérez expira a la fi de 2024. Red Bull ha […]

L'entrada Interès pel segon seient de Red Bull de cara a 2025 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Christian Horner ha revelat que hi ha molt interès pel segon seient de Red Bull per a l’any 2025, fins i tot per pilots aliens a l’estructura

Max Verstappen té un contracte de llarga durada fins a la temporada 2028, mentre que el de Sergio Pérez expira a la fi de 2024. Red Bull ha insistit en repetides ocasions en què el seient del mexicà està segur per a la pròxima temporada, malgrat el baix rendiment que ha tingut enguany en algunes ocasions.

No obstant això, el seient sí que podria estar en perill per a 2025. I és que segons el mateix cap de l’equip de les begudes energètiques, Christian Horner, hi ha molts pilots que el volen.

Mentre que Pérez intentarà mantenir el seu lloc, Daniel Ricciardo, que va substituir a Nyck de Vries pel seu baix rendiment a AlphaTauri, ja ha deixat clar que vol tornar a Red Bull com a pilot a temps complet.

Copyright: Red Bull Content Pool

No obstant això, Yuki Tsunoda, company d’equip de l’australià, també aspira a ascendir a l’esquadra de les begudes energètiques en algun moment. D’altra banda, Red Bull compta amb alguns joves pilots prometedors, com Liam Lawson, i també se sap que hi ha hagut rumors que han vinculat a Lando Norris amb els actuals dominadors de la Fórmula 1 de cara al futur.

Si pensem en altres possibles candidats per a ser company de Verstappen en el futur, també hi ha els qui valoren un possible retorn precisament d’Alexander Albon, qui va precedir a Pérez a l’equip. Després de la seva sortida de l’escuderia austríaca l’any 2020, el britànic-tailandès va tornar a la graella amb Williams l’any passat, i les seves actuacions han donat de què parlar.

De fet, el mateix Christian Horner ha valorat positivament en repetides ocasions les seves actuacions en aquests anys, i també l’assessor de Red Bull, Helmut Marko.

L'entrada Interès pel segon seient de Red Bull de cara a 2025 ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/interes-pel-segon-seient-de-red-bull-de-cara-a-2025/feed/ 0
Opinió: Oscar Piastri desperta https://formularapida.net/opinio-oscar-piastri-desperta/ https://formularapida.net/opinio-oscar-piastri-desperta/#respond Thu, 10 Aug 2023 10:30:19 +0000 https://formularapida.net/?p=184080 Oscar Piastri està mostrant una gran evolució pel que fa a rendiment durant el seu primer any a la Fórmula 1 L’inici de la temporada d’Oscar Piastri a McLaren no va ser del tot fàcil. El monoplaça britànic no havia tingut un bon desenvolupament, fent que el pilot australià hagués d’esprémer tot el seu talent […]

L'entrada Opinió: Oscar Piastri desperta ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Oscar Piastri està mostrant una gran evolució pel que fa a rendiment durant el seu primer any a la Fórmula 1

L’inici de la temporada d’Oscar Piastri a McLaren no va ser del tot fàcil. El monoplaça britànic no havia tingut un bon desenvolupament, fent que el pilot australià hagués d’esprémer tot el seu talent per a poder puntuar.

De les nou primeres curses d’aquesta temporada, Piastri només va aconseguir puntuar en dues, tot i que s’ha de tenir en compte que l’australià necessitava una mica de temps per adaptar-se a la Fórmula 1 i al seu nou cotxe.

No obstant això, a partir del Gran Premi d’Àustria, on l’equip de Woking va fer un salt endavant molt important en termes de rendiment del monoplaça, Piastri va començar a aprofitar les oportunitats i es va començar a notar més còmode amb el cotxe, aconseguint grans actuacions.

Imagen
Copyright: McLaren

És cert que al Red Bull Ring no va tenir una cursa fàcil, però a Silverstone i a Hungaroring la situació va canviar, ja que l’australià va acabar quart i cinquè respectivament. A més a més, tot i abandonar en el Gran Premi de Bèlgica, Piastri va ser capaç de liderar durant unes voltes la cursa sprint i acabar segon.

Tot i que s’han pogut veure clarament els aspectes on flaqueja l’MCL60, a l’equip britànic li espera una segona meitat de temporada apassionant.

L'entrada Opinió: Oscar Piastri desperta ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/opinio-oscar-piastri-desperta/feed/ 0
Guanyu Zhou espera tenir respostes sobre el seu futur a Alfa Romeo https://formularapida.net/guanyu-zhou-espera-tenir-respostes-sobre-el-seu-futur-a-alfa-romeo/ https://formularapida.net/guanyu-zhou-espera-tenir-respostes-sobre-el-seu-futur-a-alfa-romeo/#respond Wed, 09 Aug 2023 09:10:32 +0000 https://formularapida.net/?p=184055 Guanyu Zhou afirma que espera tenir una resposta sobre el seu futur a Alfa Romeo abans que finalitzin les vacances d’estiu Després d’una irregular temporada de debut, a Guanyu Zhou se li va donar espai per a créixer a Alfa Romeo durant un segon any. I la veritat és que el pilot xinès ha respost […]

L'entrada Guanyu Zhou espera tenir respostes sobre el seu futur a Alfa Romeo ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
Guanyu Zhou afirma que espera tenir una resposta sobre el seu futur a Alfa Romeo abans que finalitzin les vacances d’estiu

Després d’una irregular temporada de debut, a Guanyu Zhou se li va donar espai per a créixer a Alfa Romeo durant un segon any. I la veritat és que el pilot xinès ha respost a aquesta fe amb actuacions més consistents i segures al llarg de la primera meitat de la temporada 2023 de la Fórmula 1.

Encara que el decebedor rendiment del cotxe suís ha fet que sigui difícil per a ell destacar, el pilot nascut a Shanghái espera aprofitar l’aturada estiuenca en el Gran Circ per a tancar un nou contracte.

Actualment, Alfa Romeo està sofrint en la novena posició del mundial de constructors, lluitant contra una graella extremadament competitiva, però Zhou ha estat a l’altura del seu molt més experimentat company Valtteri Bottas, cosa que no ha passat desapercebuda a Sauber.

Imagen
Copyright: Alfa Romeo F1 Team Stake

Amb Bottas ja signat per a la temporada 2024, el director general de l’equip, Alessandro Alunni Bravi, va dir que estava disposat a continuar amb una alineació de pilots estable. En aquests moments, l’objectiu de l’estructura suïssa és mantenir als dos pilots.

Proximament, Sauber tindrà un repte il·lusionant amb Audi, així que veurem com va actuant l’equip d’Hinwil per afrontar de la millor manera aquesta futura situació.

L'entrada Guanyu Zhou espera tenir respostes sobre el seu futur a Alfa Romeo ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/guanyu-zhou-espera-tenir-respostes-sobre-el-seu-futur-a-alfa-romeo/feed/ 0
Carlos Sainz vol seguir a Ferrari https://formularapida.net/carlos-sainz-vol-seguir-a-ferrari/ https://formularapida.net/carlos-sainz-vol-seguir-a-ferrari/#respond Tue, 08 Aug 2023 17:00:19 +0000 https://formularapida.net/?p=184041 L’entorn del pilot desmenteix que Sainz hagi arribat a un preacord amb Audi, i la seva prioritat és la renovació del contracte amb Ferrari Segons l’entorn del pilot espanyol, Carlos Sainz no ha signat cap precontracte amb la marca alemanya. Carlos hauria estat contactat per Audi, però la prioritat del madrileny és renovar el seu […]

L'entrada Carlos Sainz vol seguir a Ferrari ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
L’entorn del pilot desmenteix que Sainz hagi arribat a un preacord amb Audi, i la seva prioritat és la renovació del contracte amb Ferrari

Segons l’entorn del pilot espanyol, Carlos Sainz no ha signat cap precontracte amb la marca alemanya. Carlos hauria estat contactat per Audi, però la prioritat del madrileny és renovar el seu contracte actual amb Ferrari.

Si l’escuderia de Maranello li proposa una renovació a Carlos Sainz i a Charles Leclerc, tenint en compte que el contracte de tots dos venç a la fi de 2024, és fàcil apostar que la dupla de pilots actual de l’equip es mantindria i que duraria fins al començament del nou reglament.

Copyright: Scuderia Ferrari

Fred Vasseur, actual cap de l’equip Ferrari, no té intenció de parlar de res relacionat amb els contractes fins a final de temporada, per a concentrar-se en el desenvolupament del SF23, el qual es mantindrà durant la temporada, fins al GP dels Estats Units.

Continuant amb el pla de Vasseur de reforçar la plantilla (especialment per a cobrir llocs importants, com el que deixa Laurent Mekies després de la seva sortida cap a l’equip AlphaTauri), l’escuderia italiana intentarà fer incorporacions dins de l’estructura tècnica per a reforçar l’equip, el qual ha començat el disseny del 676, el monoplaça de 2024.

Estem parlant d’un pòquer d’enginyers format per Enrico Cardile, director tècnic; Enrico Gualtieri, cap de motors; Diego Tondi, cap d’aerodinàmica, i Fabio Montecchi, cap de concepte del monoplaça.

L'entrada Carlos Sainz vol seguir a Ferrari ha aparegut primer a FormulaRapida.net.

]]>
https://formularapida.net/carlos-sainz-vol-seguir-a-ferrari/feed/ 0